Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

[QUOTE="Esigul6061, post: 41363687, member: 672]Iyi ya sevindim canimm. Insallah birsry cikmaz. Kardiyondim gittim dogan bey yonlendirmedi. Bilmiyorum ys nasip aslinda ben hem devlete hem ozele gittim de ne oldu
Dogan bey kan tahlili ve genetik test verdi kanda bir suru seyi isaretlemisti evet. Kardiyoloji eko ekg kan idrar istedisonuclar normal cikti cok sukur.
Kardiyoloji deki doktor dedi ki bana bir doktir a devam et guvendigin bir doktor a cunku herkesin tanisi tedavisi ve yaklakli dedi. Hakli aslinda ama igne beni de tedirgin ediyor canim :KK43:([/QUOTE]

bende Allah izin verirse Dogan Bey e devam edicem Sadece gebe kalmadan once sonuclarla birlikte guzel doktora gorunup oyle hamile kalmak hani deriz ki igne olacagiz sizin fikriniz ne?
sen hamileyken magnezyum kullandin mi. Eko kalp icin degil mi? Benimde bazen nefesim daraliyor bogazimda tikaniklik varmis gibi oluyor. Su an kolum cok kotu:)) kan aldilar ya

[QUOTE="Esigul6061, post: 41363687, member: 672]Iyi ya sevindim canimm. Insallah birsry cikmaz. Kardiyondim gittim dogan bey yonlendirmedi. Bilmiyorum ys nasip aslinda ben hem devlete hem ozele gittim de ne oldu
Dogan bey kan tahlili ve genetik test verdi kanda bir suru seyi isaretlemisti evet. Kardiyoloji eko ekg kan idrar istedisonuclar normal cikti cok sukur.
Kardiyoloji deki doktor dedi ki bana bir doktir a devam et guvendigin bir doktor a cunku herkesin tanisi tedavisi ve yaklakli dedi. Hakli aslinda ama igne beni de tedirgin ediyor canim :KK43:(

bende Allah izin verirse Dogan Bey e devam edicem Sadece gebe kalmadan once sonuclarla birlikte guzel doktora gorunup oyle hamile kalmak hani deriz ki igne olacagiz sizin fikriniz ne?
sen hamileyken magnezyum kullandin mi. Eko kalp icin degil mi? Benimde bazen nefesim daraliyor bogazimda tikaniklik varmis gibi oluyor. Su an kolum cok kotu:)) kan aldilar ya[/QUOTE]
Birsey dicem benim hamileyken sol kolum kopuyordu resmen agridan uyusuyirdu dogumdan cok sonra gecti. Kan pihtilasmasinda oluyor iste. kolum diyince aklima geldi.Haklisin bir doktorun daha gorusunu alabiliriz
.
Magnezyum kullanmadim ben doktor vermedi. Kalp e bakti kardiyoloji sorun olusturabilecek herseyi arastirdi iste.

kalp sikismalari nefes darliklari yasadiklarimizdan canimm bende cok oluyordu hala arada nefes alamiyorum resmen.
bende insallah dogan bey e devam gonlum rahat cok sukur :)

sen hamileyken magnezyum kullandin mi. Eko kalp icin degil mi? Benimde bazen nefesim daraliyor bogazimda tikaniklik varmis gibi oluyor. Su an kolum cok kotu:)) kan aldilar ya
Birsey dicem benim hamileyken sol kolum kopuyordu resmen agridan uyusuyirdu dogumdan cok sonra gecti. Kan pihtilasmasinda oluyor iste. kolum diyince aklima geldi.Haklisin bir doktorun daha gorusunu alabiliriz
.
Magnezyum kullanmadim ben doktor vermedi. Kalp e bakti kardiyoloji sorun olusturabilecek herseyi arastirdi iste.

kalp sikismalari nefes darliklari yasadiklarimizdan canimm bende cok oluyordu hala arada nefes alamiyorum resmen.
bende insallah dogan bey e devam gonlum rahat cok sukur :)[/QUOTE]

Sol kol genelde kalpten oluyor iyiki ihmal etmemissin. Bende kardiyoloji ye gideyim:)
butun tedbirleri alip Allah a siginmak isti yu orum. Bama Doğan Bey magnezyum kullandin mi bem 28 haftadan sonra kullandım bizim icin arti dedi laf arasinda o kafama takildi onu sorarim tekrar gidince. Sen simdi hangi ilaclari kullaniyorsum. Bugun doktor genetik testleri yapmak istemedi uc dusuk b olmasi lazim dedi. Bende uc tane dusurup
Gelirim dedim. Olu doğum yapmisim bide ustune düşük Allah korusun

çok geçmiş olsun canım gebelik zehirlenmesinde seni Allah korumuş.

çok geçmiş olsun canım gebelik zehirlenmesinden sanada bişey olabilirdi.Allah korumuş.bidaha ki hamilleliğinde çok dikkat et.bende hamile kalırsam hergün kan sulandırıcı iğine vurmam gerekiyormuş.çok tedirginim o yüzden.ve bi de diyet tabi makarna beyaz ekmek tatlı kızartma kesinlikle yasak.öf şimdiden yoruldum valla.bende lohusadan sonra namaza başladım.evet toparlanmamın en büyük nedeni kızımın cennette bi dağda hz ibrahim evi eşi gözetimi altında ve hiç üzülmeyeceğini bilmek en güzel elbiseleri giydiğine inanmak biraz olsun içimi rahatlatıyo.işte her şey inanç(eşim de tam tersi dinden imandan çıktı adam)sonuçta çok zor bir sınavla sınanıyoruz.Allahım kusurlarımızı görmeyip bizi öbürdünyada cennetlik etsin inşallah...yatsıdan sonra sizin için de duğa ediyorum.başkasının etiği duğalar kabul olurmuş.Allahım gönlümüze göre versin

Tesekkur ederim canım sagol. Sende de galiba ice kanama olmustu. Dr tansiyondan mi dedi seni de zehirledimi? Kac haftalikti canim daha once yazmistin galiba kusura bakma unuttum. Dr igneyi pihtilasma var diye verdi galiba bana da pihtilasmq varsa verecek biraz tedirgin im.
Esin içinde uzuldum seytan bos durmuyor benimlede çok ugrasti. şükürler olsun Allah a sigindim. Esin icinde bol bol dua et ki Seytana uymasin. Onun yaşadıkları da zor elbet o da canini kaybetti Allaj yardimcimiz olsun

.

bende insallah dogan bey e devam gonlum rahat cok sukur :)

Sol kol genelde kalpten oluyor iyiki ihmal etmemissin. Bende kardiyoloji ye gideyim:)
butun tedbirleri alip Allah a siginmak isti yu orum. Bama Doğan Bey magnezyum kullandin mi bem 28 haftadan sonra kullandım bizim icin arti dedi laf arasinda o kafama takildi onu sorarim tekrar gidince. Sen simdi hangi ilaclari kullaniyorsum. Bugun doktor genetik testleri yapmak istemedi uc dusuk b olmasi lazim dedi. Bende uc tane dusurup
Gelirim dedim. Olu doğum yapmisim bide ustune düşük Allah korusun[/QUOTE]

Git git tedbirini al canim magnezyum kan basincini dusuyor mus arastirmistim ben biraz o yuzden sordu galiba
Devletteki doktor dedi di mi 3 dusukten sonra diye devlette parayla yaptiriyor ya o yuzden yapmak istemiyorlar 3 dusugum var deseydin canim bosver aradapembe yalan soyliyeceksin isini yurutmek icin :)) ne kadar dusuncesizlervar ya 3 dusuk ne demek ya o zaman a kadar beklicez neden prosedur bu cok yanlis bir uygulama insan o surede neler yasiyor kimsebilmyor.

Bgun kotu bir haber aldim moralim cok bozuk arkadaslar komsumuzun gelini defalarca dusuk yapti en son hamile idi oda benim gibi doguma 40 gun kala bebegi ölmus esim sabah ise giderken gormus komsumuzun esini konusmuslar yikildik remen esimde ben uzulurum diye hemen soylememis biraz once haberim oldu ve bu kadinin 6-7 tane de dusugu var :( Butun yasadiklarim aklima geldi kadincagiza da cok uzuldum cok agladim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor ele bile kendin gibi uzuluyorsun :( icim parcalandi senelerdir ugrasiyorlar yazik.. rabbim kimseye evlat acisi vermesin ..

Esigul6061 Esigul6061 bende devamli netten arastiriyorum tansiyon olanlara genetik testi yapiliyor eger varsa hap igne oluyor canim ve çoğu b kucagina almış help sendromu geciren bile ikincide kucagina almış. Biz simdi yaşanacak en kotu seyi yasadik zaten bence ikincide daha tedbirli dikkatli olacagiz yedigimiz içtiğimize dikkat ederiz. Mesela ben turşu misir eksili seyler kısır hamur isi aseriyordum taki 33 haftaya kadar.
Arkadasina uzuldum sebebini ogrendin mi acaba o da igne kullanıyor muydu

Esigul6061 Esigul6061 bende devamli netten arastiriyorum tansiyon olanlara genetik testi yapiliyor eger varsa hap igne oluyor canim ve çoğu b kucagina almış help sendromu geciren bile ikincide kucagina almış. Biz simdi yaşanacak en kotu seyi yasadik zaten bence ikincide daha tedbirli dikkatli olacagiz yedigimiz içtiğimize dikkat ederiz. Mesela ben turşu misir eksili seyler kısır hamur isi aseriyordum taki 33 haftaya kadar.
Arkadasina uzuldum sebebini ogrendin mi acaba o da igne kullanıyor muydu
Ah ah canim dunyaya gelecek olan geliyor iste ne bileyim bizim doktorlar bilmiyormudu bunu neden test istemedileryavrularimizin canina maal oldu :( bende hamur isi falan tursu yiyordum canim meyve cok istoyordu incir erik seftali falan o tarz sey
er aserdim cogunlukla ama cok istahim acilmisti her tarafi yemek goruyordum gece bile kalkip yiyordum kek bazen cikolata oyle iste hayirlisi allah tan canim insallah daha gozumuze gostermesin rabbim..
arkadasin nedenini bilmiyprum samimiyetimiz yoktu ama bende cok uzuldum insallah hepimiz icin soyluyorum tekrarini yasamayiz insaallah Alllah im dualarimizi kabul et yarabbi ..

Ah ah canim dunyaya gelecek olan geliyor iste ne bileyim bizim doktorlar bilmiyormudu bunu neden test istemedileryavrularimizin canina maal oldu :KK43: bende hamur isi falan tursu yiyordum canim meyve cok incir erik seftali falan o tarz sey
er aserdim cogunlukla ama cok istahim acilmisti her tarafi yemek goruyordum gece bile kalkip yiyordum kek bazen cikolata oyle iste hayirlisi allah tan canim insallah daha gozumuze gostermesin rabbim..
arkadasin nedenini bilmiyprum samimiyyu etimiz yoktu ama bende cok uzuldum insallah hepimiz icin soyluyorum tekrarini yasamayiz insaallah Alllah im dualarimizi kabul et yarabbi ..
Ah ah canim dunyaya gelecek olan geliyor iste ne bileyim bizim doktorlar bilmiyormudu bunu neden test istemedileryavrularimizin canina maal oldu :KK43: bende hamur isi falan tursu yiyordum canim meyve cok istoyordu incir erik seftali falan o tarz sey
arkadasin nedenini bilmiyprum samimiyetimiz yoktu ama bende cok uzuldum insallah hepimiz icin soyluyorum tekrarini yasamayiz insaallah Alllah im dualarimizi kabul et yarabbi ..

Amin canim. Bazen dusunuyorum tansiyon yapacak seyler yemisim iki oglumdada tursu cok yedim o lkinde ac karnina yiyordum. Bunda da cok yoruldum devamli grip oldum okulda vardi hamileyken dusuncesiz misafirlerim vardi streslide gecti. Ne bileyim yaaa dusundukce nefesim daraliyor kotu oluyorum. Coookk dua ediyorum ruyamda goreyim kokusunu icime cekeyim yuzunu goreyim opup koklayim.. Ama bebegim sanki bana kustu hic gelmiyor oglum. Iki bucuk ay olacak nerdeyse sanki yillar gecmis bazende dun gibi Hala ellerim karnimda uyaniyorum karnimi oksuyorum sanki o varmis gibi sonra aklim basima geliyor bebegim annesini birakip gitti. Bazende icimde hateket eden b ir sey oluyor oglum hareket eduyormus gibi belkide psilolojik bilmiyorum.
Sen temmuzda korunmayi birakacakmisin? Bende doktor izin verirse birakmak istiyorum ama korkuyorum sonra. Doktor sana vitamin verdimi

kızlar size bişey sormak istiyorum. eltim sezeryanla doğum yaptı. dr çikolata kistin vardı yumurtalığında , bebek büyüdükçe itmiş rahim duvarına yapışmış. demiş. anezteziyi sadece sezeryanlık kadar verdik o yüzden alamadım demiş. benimde aklımı şu karıştırdı, anestezi biraz daha verilemezmiydi sonuçta damar yolu açık. acaba almak zor mu geldi???
bende o doktoru düşünüyordum birdaha gebelik nasip olursa ama şimdi kafam karıştı

kızlar size bişey sormak istiyorum. eltim sezeryanla doğum yaptı. dr çikolata kistin vardı yumurtalığında , bebek büyüdükçe itmiş rahim duvarına yapışmış. demiş. anezteziyi sadece sezeryanlık kadar verdik o yüzden alamadım demiş. benimde aklımı şu karıştırdı, anestezi biraz daha verilemezmiydi sonuçta damar yolu açık. acaba almak zor mu geldi???
bende o doktoru düşünüyordum birdaha gebelik nasip olursa ama şimdi kafam karıştı

Bebek narkozdan etkileniyor zararli yani hastayi hazir ediyorlar doktor gelmeden bir iki dk icinde narkoz u veriyorlar canim yoksa bebek zarar gorur. Bes kere narkoz aldim ameliyathaneyi asamalarini maalesef iyi biliyorum

Da

Eklemeyi unuttum az narkoz veriyorlar tekrar veremezler tehlikeli cok zor durumda kalmadiklari surece tabi doktorlar daha iyi bilir

canım bide bildiğim kadarıyla kan kaybı da çok oluyor sezeryanın arkasından çoğu doktor tercih etmiyor annenin toparlanması da uzun sürüyor riske atmamıştır

Kaderimiz bir bence burda tanismamizda tesadüf değil bence. Doktor bilgisayardn bakti ikinizde aynı sebepten kaybetmissiniz dedi. Magnezyumu cok sordu ictin mi diye basim cok agrıyordu neden sorduğun u sormayi unuttum. Yarın test icin ahmet tevhik yoldemirden randevu aldim ins testleri yaptirir. Ikili testi bir deger varmis ona bakmak icin istedi. Yani hamileyken yaptirdigim test oluyor oradki test 5 in altinda olursa gebelik zehirlenmesi tansiyon kesin anneler de oluyor dedi. Kontrol edeyim seninde hamileyken ayni düşük mu cikmis bakayim dedi.Rabbim müsade eder bütün yollar acilir insallah yuzumuz guler canim
Kaderimiz bir bence burda tanismamizda tesadüf değil bence. Doktor bilgisayardn bakti ikinizde aynı sebepten kaybetmissiniz dedi. Magnezyumu cok sordu ictin mi diye basim cok agrıyordu neden sorduğun u sormayi unuttum. Yarın test icin ahmet tevhik yoldemirden randevu aldim ins testleri yaptirir. Ikili testi bir deger varmis ona bakmak icin istedi. Yani hamileyken yaptirdigim test oluyor oradki test 5 in altinda olursa gebelik zehirlenmesi tansiyon kesin anneler de oluyor dedi. Kontrol edeyim seninde hamileyken ayni düşük mu cikmis bakayim dedi.Rabbim müsade eder bütün yollar acilir insallah yuzumuz guler canim
Magnezyumu. Neden sordu acaba ben çok kullanmıştım

eda_insaat eda_insaat Nasilsin canim? Bebegin nasil? Umarim guzel haberler verirsin
mrb cnm çok şükür şimdilik iyiyim ama zor günler yaşıyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin 10 gündür evdeyim izin aldım işe gitmedim düşük tehlikem varmış progestan kullanıyorum ..iğne yaptıryorum....iyi olur inşallah ağladım yine bir sürü ama sonra düşündüm ilk bebeğim 9 ay ay karnımda kaldı ne oldu ki rızkı varsa yasar inşallah bu sefer kucagımda kalcak kızlar inşallah allahım nasip etcek çok istiyorum lütfen dua edin.. çok hastayım aslında acaip anlatamam ruhen özellikle

Tekrar gittigimde sorcam bende anlamadim ne z aman kullanmaya başladığını sordu sonra bizim icin arti dedi.

Normalde magnezyumu bana kalca agrim vardi ondan vermisti birde son haftalarda ic erken dogumu onler demisti kendi doktorum
kasılmalarımı önlesin diye vermişti.ama tansiyonu çok kötü etkilermiş magnezyum.
+

mrb cnm çok şükür şimdilik iyiyim ama zor günler yaşıyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin 10 gündür evdeyim izin aldım işe gitmedim düşük tehlikem varmış progestan kullanıyorum ..iğne yaptıryorum....iyi olur inşallah ağladım yine bir sürü ama sonra düşündüm ilk bebeğim 9 ay ay karnımda kaldı ne oldu ki rızkı varsa yasar inşallah bu sefer kucagımda kalcak kızlar inşallah allahım nasip etcek çok istiyorum lütfen dua edin.. çok hastayım aslında acaip anlatamam ruhen özellikle
canım ya çok dikkat et.bol bol dua oku.kuran dinlet.allah yardımcın olsun.sende bize dua et.

Bende iki hamileligimde dusuk hapı kullandim korkma bitanem Bebegine hic bir sey olmayacak Allah in izniyle. Hamileyken bir suru dua var onları oku canim. Eger halin varsa namaz kil canim rahatlarsin hem arada yaz durumunu. Kac haftalik oldun?

Back
X