Kan pihsininda kotusu iyisi var ben hastaligimi arastirdim biraz canim. Eger ki hemozigot mutasyonu cikarsa kanda surekli dusuge sebep oluyor ama benim ki gibi heterezigot ise ileriki haftalarda etkileniyor bebek
estagfurullah bende untuyorum arkadasim bosver sikinti yok. Benim bebegim 35 haftasindaydi eger ki gebelikte arastirilip ogrenilseydi ve ignelere o zaman baslasaydim kizim kurtulabilirdi ama gel gor ki genetik testler maliyetli oldgu icin kimse yaptir demiyor basina is gelmeden.
Bu arada ikinci ya da ucuncu gebelikte de cikabilir bilgin olsun zaten yanlis bilmiyorsam eger her 5 kadindan birinde kan pihtilasmasi cikiyormus yaygin bir hastalik hastalikta degil de genetik mutasyon iste.
Bana dpgum yaptiran doktorum ani bebek ölumu bir anda gece tansiyon cikmistir plesanta ayrilmistir bebege kan akisi saglanamadigi icin ölmustur dedi ama nedeni ni arastirmadi simdiki doktorumdan Allah razi olsun. Ve dogum yaptiran doktorum istersen de bu genetik testleri yaptir ama hic birsey cikmayacak demosti o zaman bir gorsem gozune sokucam sonuclari.
Doktor var doktor var arkadaslar gercekten eger ki guveniyorsaniz devam edin doktorlariniza en ufakk bir iletisimsizlik guvensizlik varsa lutfen degistirin ben bu hatayi kizimda yaptim iyi diye degistirmedim basima bunlar geldi