Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Aynen canim hickimse anlamiyor zaten ben kimseye dert yanmiyorum cunku anlayamazlar onlar için basit grip olmussun hadi iyileş modundalar. Doğduğunda nefes almadiki yuzunu gormedinki offf cok sıkıldım artik zqtem dert yanmiyorum benide rahat bırakın. Birde insanlar dusuncesiz geçenlerde yagmur yagiyordu oglumun arkadasinin annesi bana dediki bana dua etsene yagmur yagarken kabul olurmus hamile kalayim. Bir an kaldım belki kotulugune demedi iyi niyetli söyledi ne bileyim ya belki ben abartiyorum. Başkalarının kimbilir ne dertleri var nasil aci çekiyorlar bunun icin kendime sukrediyoru m ama elimde degil canim yaniyor hemde cok. Hayirli tez vakitte kucaklarimiz dolar insallah. Gece ruyamda erkek bebek gordum benim degildi ama aldım kucagima susturdum baktim sevdim sonra basladim ağlamaya uyandigimda nefes zor alıyordum
Ailen destek oldumu canimesela benim annem bile hic bebegim hakkinda bisey sormadi.bana.ben cok yalniz hissettim kendimi.ailemden.kimse yoktu yanimda canim bunlarda beni cok yaraladi

Aynen canim hickimse anlamiyor zaten ben kimseye dert yanmiyorum cunku anlayamazlar onlar için basit grip olmussun hadi iyileş modundalar. Doğduğunda nefes almadiki yuzunu gormedinki offf cok sıkıldım artik zqtem dert yanmiyorum benide rahat bırakın. Birde insanlar dusuncesiz geçenlerde yagmur yagiyordu oglumun arkadasinin annesi bana dediki bana dua etsene yagmur yagarken kabul olurmus hamile kalayim. Bir an kaldım belki kotulugune demedi iyi niyetli söyledi ne bileyim ya belki ben abartiyorum. Başkalarının kimbilir ne dertleri var nasil aci çekiyorlar bunun icin kendime sukrediyoru m ama elimde degil canim yaniyor hemde cok. Hayirli tez vakitte kucaklarimiz dolar insallah. Gece ruyamda erkek bebek gordum benim degildi ama aldım kucagima susturdum baktim sevdim sonra basladim ağlamaya uyandigimda nefes zor alıyordum
Canimm haklisin beterin beteri var.hwo dua ettim rabbime sglikli sihhatli hayirli ailesine dinine vatanina hayirli evlatolsun hayirlisiyla kucagima alayim diye cok dua ettim rabbim duami geri cevirdiyse vardir bi hayir diyorum.banada cevremizde yeni dogan bebekler var onlarin resomlaerini gosteriyolar aglayasim geliyobagirarak.insanlar bizim gibi degil bir iki gun sonra unutuyolar aciyi yasayan biziz onlar unutuyolar canim.. bizim bebeklerimizi.kasti degil ama bizim yaramizin deronliginden haberleri yok

Ailen destek oldumu canimesela benim annem bile hic bebegim hakkinda bisey sormadi.bana.ben cok yalniz hissettim kendimi.ailemden.kimse yoktu yanimda canim bunlarda beni cok yaraladi

Esim cok destek oldu annemde destek olmaya çalışıyor ama anlamıyor gibi
Oğlun var niye üzülüyosun diyor bazen tutamiyorum kendimi ağlıyorum oza aman uzuluyor anlıyorum belki teselli etmeye calisiyor ama iyi gelmiyor bana bazen ustume cok geliyorlar birgün isyan ettim artik siz evladin izi kaybettin iz mi benim ne cektigimi nerden bileceksiniz dedim. Ben herkesin yaninda aglayamam duygularımı aciga vuramiyorum daha once neseli vurdumduymaz gibi gorunen hayat doluydum simdi duruldum eskisi gibi olmami bekliyorlar nasil olayim suan anlami y orlar sadece beni rahat biraksinlar kimseyi gormek istemiyorum herkes kendi halinda zaten

Esigul6061 .!.:
Kan pihsininda kotusu iyisi var ben hastaligimi arastirdim biraz canim. Eger ki hemozigot mutasyonu cikarsa kanda surekli dusuge sebep oluyor ama benim ki gibi heterezigot ise ileriki haftalarda etkileniyor bebek :KK43:

estagfurullah bende untuyorum arkadasim bosver sikinti yok. Benim bebegim 35 haftasindaydi eger ki gebelikte arastirilip ogrenilseydi ve ignelere o zaman baslasaydim kizim kurtulabilirdi ama gel gor ki genetik testler maliyetli oldgu icin kimse yaptir demiyor basina is gelmeden.

Bu arada ikinci ya da ucuncu gebelikte de cikabilir bilgin olsun zaten yanlis bilmiyorsam eger her 5 kadindan birinde kan pihtilasmasi cikiyormus yaygin bir hastalik hastalikta degil de genetik mutasyon iste.

Bana dpgum yaptiran doktorum ani bebek ölumu bir anda gece tansiyon cikmistir plesanta ayrilmistir bebege kan akisi saglanamadigi icin ölmustur dedi ama nedeni ni arastirmadi simdiki doktorumdan Allah razi olsun. Ve dogum yaptiran doktorum istersen de bu genetik testleri yaptir ama hic birsey cikmayacak demosti o zaman bir gorsem gozune sokucam sonuclari.

Doktor var doktor var arkadaslar gercekten eger ki guveniyorsaniz devam edin doktorlariniza en ufakk bir iletisimsizlik guvensizlik varsa lutfen degistirin ben bu hatayi kizimda yaptim iyi diye degistirmedim basima bunlar geldi

Merhaba canim bemde arastiriyorum folikasit geb3lik boyunca kullanirsan tansiyonu onluyormus birde magnezyum ve kalsiyum almak lazimmis. S enin ne guzel az kaldi. Bir ara doktor randevularini ayni gune denk getirelim tanisiriz:))

sağolun . 28 haftamız bitti 21 . haftada öğrendik kalbindeki bi hastalıktan bahsedildi ve bu şekilde doğan bebekler çok yaşamıyorlar ne yazıkki. inşallah Allah şifa verir diye hep dua ediyorum. ben de o yüzden kendime umut vermek için hemen hamile kalmak istiyorum inşallah bi sıkıntı olmaz dediğiniz gibi düşünmem hemen hamilelik. kilom var da var bu şekilde tekrar kilolu hamile kalmak da istemiyorum bebeğe zarar verir diye.

Allahtan ümit kesilmez. İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın Bebeğini kucağına.

Esim cok destek oldu annemde destek olmaya çalışıyor ama anlamıyor gibi
Oğlun var niye üzülüyosun diyor bazen tutamiyorum kendimi ağlıyorum oza aman uzuluyor anlıyorum belki teselli etmeye calisiyor ama iyi gelmiyor bana bazen ustume cok geliyorlar birgün isyan ettim artik siz evladin izi kaybettin iz mi benim ne cektigimi nerden bileceksiniz dedim. Ben herkesin yaninda aglayamam duygularımı aciga vuramiyorum daha once neseli vurdumduymaz gibi gorunen hayat doluydum simdi duruldum eskisi gibi olmami bekliyorlar nasil olayim suan anlami y orlar sadece beni rahat biraksinlar kimseyi gormek istemiyorum herkes kendi halinda zaten
Benimde esim cok destwk oldu.kizkardesim var sagolsun herseyimi soylerim dinler.abim cok aradi sarildi agladim .yengem onunlada konusurum ama fikirlerimuz farkli.annem soylemek bile istemiyorum ne aradi ne sordu.babami cenazede gordum bu daha bir birbucuk ay sonra geldi kapidan esimin tarafini saymiyorum .dogum icin hastanedeyken bile kavga ettik .boyle iste .cocuklarimla geciriyorum butun gunumu .bu gunlerde gececek elbet kotu gunumde yanimda olmayani iyi gunumde yanimda zaten tutmam.bebegimden sonra sanki daha kotu oldum sabirsizim eskiden.bosverdigim seyleri simdi kafamda buyutuyorum.psikolojik destek aldinmi sen canim

Benimde esim cok destwk oldu.kizkardesim var sagolsun herseyimi soylerim dinler.abim cok aradi sarildi agladim .yengem onunlada konusurum ama fikirlerimuz farkli.annem soylemek bile istemiyorum ne aradi ne sordu.babami cenazede gordum bu daha bir birbucuk ay sonra geldi kapidan esimin tarafini saymiyorum .dogum icin hastanedeyken bile kavga ettik .boyle iste .cocuklarimla geciriyorum butun gunumu .bu gunlerde gececek elbet kotu gunumde yanimda olmayani iyi gunumde yanimda zaten tutmam.bebegimden sonra sanki daha kotu oldum sabirsizim eskiden.bosverdigim seyleri simdi kafamda buyutuyorum.psikolojik destek aldinmi sen canim

Bir kere gittim birde hastanedeyken odama geldi. Ikiside cok yapmacik geldi sanki çocukla konuşuyormuş gibi konuştu. Seni anlıyorum vs seyler diyor ama anlamiyorlar. Benim suanki tek sıkıntım asiri gel gitlerim oluyoru duygularimi cok yogun yasiyorum mesela esim beni gulduruyor hersey iyi diyorum mutfaga gecip agliyorum bunlar normal degil farkındayım belki düzelirim eger olmazsa tedavi şart gibi.
Sen destek aldinmi? Esinin ailesi niye sorun çıkardı zaten acili gunun. Ben bebegimi kaybettiğim gece aksam gelmişlerdi kardeşleri cay falan keyif yapıyorlardı yani bende odamda sanci cekiyordum

Bir kere gittim birde hastanedeyken odama geldi. Ikiside cok yapmacik geldi sanki çocukla konuşuyormuş gibi konuştu. Seni anlıyorum vs seyler diyor ama anlamiyorlar. Benim suanki tek sıkıntım asiri gel gitlerim oluyoru duygularimi cok yogun yasiyorum mesela esim beni gulduruyor hersey iyi diyorum mutfaga gecip agliyorum bunlar normal degil farkındayım belki düzelirim eger olmazsa tedavi şart gibi.
Sen destek aldinmi? Esinin ailesi niye sorun çıkardı zaten acili gunun. Ben bebegimi kaybettiğim gece aksam gelmişlerdi kardeşleri cay falan keyif yapıyorlardı yani bende odamda sanci cekiyordum

Yaşadıkların çok normal. Ilk zamanlar özellikle güldüğümde vicdan yapıyordum ben de. Zamanla acı azalmıyor, unutulmuyor ama etkisi azalıyor. Umarım çabuk atlatırsın bu zor günleri.

Merhaba canim bemde arastiriyorum folikasit geb3lik boyunca kullanirsan tansiyonu onluyormus birde magnezyum ve kalsiyum almak lazimmis. S enin ne guzel az kaldi. Bir ara doktor randevularini ayni gune denk getirelim tanisiriz:))
Aynen canim benimde aklimdan gecti temmuzda gidicem ben adet olunca aricam doktor cagiracak gununu soylerim denk gelir insallah bende isterim seninle tanismayi senin tahliller ne zaman a cikar denk getirelim : )

Folik asit i ben gebelik boyunca kullandim ama cikti tansiyonum canim ya magnezyum ve kalsiyum kullanmadim ondan gsliba fayda etmedi

bu aralar kizim aklimda cikmiyor bagira bagira aglayasim var esimde ayni farkediyorum bugunde babalar gunu cok buruguz Araf bebegim Araf bebegim ve senin yazdiklarinizi okuyorum sizleri cok iyi anliyorum destek onemli ama yine de yetmiyor var ya onlar bizim ysadiklarimozi yasamadilar ki onlarin canpareleri cigerleri sökulmedi ki nasil bizim gibi olsunlar ?? Benim cok destekcim vardi Allah razi olsun moral vermeye calisirken yine uzuyorlardi beni daha gencsin cok olur bikarsin bile ya hepsinin yeribaska baska bu nasil bir teselli dimi. Bizim gibi yasayanlar zaten birsey diyemediler hastanede sadece gozlerimiz konustu O yuzden insanlara cok gormuyorum yasamayan anlamaz sizde takilipta bunlara uzulmeyin lutfen dogmamis birer bebekti onlar bizler kadar yaralamaz milleti canim. Rabbim sifamizi versin sabrimizi umutlarimozi cogaltsin insallah..

Genelde hep sorunlar zaten.ben cok uzgundum .agliyodym surekli hastanede.esimde ayniydi.abisi aramis ablalari aramis bizi acmamisik.ben kimsenin tlf.acmadim aglamaktan konusamiyodum zaten.kv hastanede iste niye acmiyonuzdaSIZIN BEBEGINIZI BIZ MI OLDURDUK ALLAH ALLAH dedi.bizim tlf.niye acmiyonuz diye bagirdi sonea bende bagirdim ona benim bebegim olmus sen neyin pesindesin diyw kizdim.boyle iste

Aynen canim benimde aklimdan gecti temmuzda gidicem ben adet olunca aricam doktor cagiracak gununu soylerim denk gelir insallah bende isterim seninle tanismayi senin tahliller ne zaman a cikar denk getirelim : )

Folik asit i ben gebelik boyunca kullandim ama cikti tansiyonum canim ya magnezyum ve kalsiyum kullanmadim ondan gsliba fayda etmedi

bu aralar kizim aklimda cikmiyor bagira bagira aglayasim var esimde ayni farkediyorum bugunde babalar gunu cok buruguz Araf bebegim Araf bebegim ve senin yazdiklarinizi okuyorum sizleri cok iyi anliyorum destek onemli ama yine de yetmiyor var ya onlar bizim ysadiklarimozi yasamadilar ki onlarin canpareleri cigerleri sökulmedi ki nasil bizim gibi olsunlar ?? Benim cok destekcim vardi Allah razi olsun moral vermeye calisirken yine uzuyorlardi beni daha gencsin cok olur bikarsin bile ya hepsinin yeribaska baska bu nasil bir teselli dimi. Bizim gibi yasayanlar zaten birsey diyemediler hastanede sadece gozlerimiz konustu O yuzden insanlara cok gormuyorum yasamayan anlamaz sizde takilipta bunlara uzulmeyin lutfen dogmamis birer bebekti onlar bizler kadar yaralamaz milleti canim. Rabbim sifamizi versin sabrimizi umutlarimozi cogaltsin insallah..

Amin canim inşallah.
Dun gece bende cok ağladım aglayinca insan rahatlıyor. Gizli gizli aglıyorum sonra kendime aciyorum. Eşine de Rabbim dayanma gucu versin onlarda cok etkilendi onların da cani sonucta. Giden geri gelmiyor maalesef ama siZ daha gencsiniz ilk sezeryanin canım sakin ümidi ni kaybetme genelde ilk cocuklarda kayip daha cok yaşanıyormus problem daha fazla oluyormus. Insallah en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin ismini bildiğim icin sanada ozel dua ettim ins karsilik bulur canim. Birde olacağı varsa oluyor ben kac yil ara verdim bebegimi baska turlu kaybettim.
Ruyamda hamileyim eşime diyorumki 20 haftalik oldu yarisi bitti yarisi kaldi diyorum sonra sag taraftan oynadi boyle oyle mutlu oldumki ama bu baska bebekmis farkındayım bunun ruyamda

Destek almadim esim istersen gidelim ama ilaclar biyere kadar yuzleselim acimizi yasayalim dedi simdilik idare etmeye ugrasiyorum ama bebegim deyince bile aglamamak icin zot tutuyorum kendimi

Bende uc ay folic kullandim simdi folio aldim icinde 120 tane var. O bitsin korunmayi bırakacağım Allh nasip ederse. Test sonuçlarım bir kismi çıktı pihtilasma olan temmuzda canim . Zaten bir problem cikmazsa ayni doktora devam ederiz bebekli bebekli görüşüruz:)))

Genelde hep sorunlar zaten.ben cok uzgundum .agliyodym surekli hastanede.esimde ayniydi.abisi aramis ablalari aramis bizi acmamisik.ben kimsenin tlf.acmadim aglamaktan konusamiyodum zaten.kv hastanede iste niye acmiyonuzdaSIZIN BEBEGINIZI BIZ MI OLDURDUK ALLAH ALLAH dedi.bizim tlf.niye acmiyonuz diye bagirdi sonea bende bagirdim ona benim bebegim olmus sen neyin pesindesin diyw kizdim.boyle iste

Yuhhh diyorum kusura bakma ne kadar cahil halden anlamaz insanlarmis. Herseybitmis tek sorun ttelefon ben olsam firlatirdim yuzune.
boşver takma canım benimkilerde oyle düşüncesiz son gunlerimde bile misafirlige geldiler. Eltimde telefonda biraz toparlan gelmek istiyorum yaninda olmak istiyorum benden 8 hafta once dogum yapmisti kabul etmedim basim kaldirmiyor bebek sesine tahammülü m yok dedim zatem bayram olsun n ormal zamanda gelir kalir yer icer yatağını bile toplamadan gider hamileyken kacbkere ağırladı m belki bunlara kafayi takipta tansiyonum cikti enseden nasil agriyor yukselince insallah bir duzene girer. Sende takip dert sahibi olma acını yaşa o senin acin bebeginin acisi ben agladigimda bile tuhaf oluyorum çünkü bebeğim icin ağlıyorum gormedim kokusunuicime cekmedim ama sanki hep benimle gibi. Bazen gozlerimi kapatip oglumu opuyorum kokusunu icime cekiyorum tugram diye

Tesekkur ederim insallah bu gunler çabucak gecer. Sen tekrar hamile kaldin mi?[/QUOTE

Hayır canım maalesef daha kalamadım. 3 aydır korunmuyoruz, beklemedeyiz inşallah. İlk hamileliğimde 4. ayda kalmıştım bakalım bu nasıl olacak. Umarım arası fazla uzamaz. Beklemek çok zor çünkü...

Insanin evlat acisini anlamak ucin illaki kaybetmesu gerekmez.onun yerune kendimizi koyarsak anlariz ama insanlar gene olur cocuk deyip daha da yaraliyolar.

Bende uc ay folic kullandim simdi folio aldim icinde 120 tane var. O bitsin korunmayi bırakacağım Allh nasip ederse. Test sonuçlarım bir kismi çıktı pihtilasma olan temmuzda canim . Zaten bir problem cikmazsa ayni doktora devam ederiz bebekli bebekli görüşüruz:)))
Insallah canim ya bebeklerimizle gorusmekte nasip olsun insallah gulelim artik yarabbim goruyorsun halimizi.. temmuzda gidersin sende o zaman bakarsin ayni gune denk gelir randevularimiz :)))

Back
X