- 8 Nisan 2015
- 390
- 462
- 33
Amin canim inşallah.
Dun gece bende cok ağladım aglayinca insan rahatlıyor. Gizli gizli aglıyorum sonra kendime aciyorum. Eşine de Rabbim dayanma gucu versin onlarda cok etkilendi onların da cani sonucta. Giden geri gelmiyor maalesef ama siZ daha gencsiniz ilk sezeryanin canım sakin ümidi ni kaybetme genelde ilk cocuklarda kayip daha cok yaşanıyormus problem daha fazla oluyormus. Insallah en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin ismini bildiğim icin sanada ozel dua ettim ins karsilik bulur canim. Birde olacağı varsa oluyor ben kac yil ara verdim bebegimi baska turlu kaybettim.
Ruyamda hamileyim eşime diyorumki 20 haftalik oldu yarisi bitti yarisi kaldi diyorum sonra sag taraftan oynadi boyle oyle mutlu oldumki ama bu baska bebekmis farkındayım bunun ruyamda
Amin canimm cok sagol bende hep dua edoyprum ne zaman icimden dua etmek gelirse ediyorum hepimize.. bende gizli gixli cok agladim bu aralarda cok depresiyorum yine kendi kendime esim gormeden agliyorum o daha cok etkilendi topraga ellriyle koydu yavrumizu onun daha fazla uzulmesini istemiyroum.insallah canim Allah im isteyen herse versin insallah
bakarsin bir iki aya hamile kalirsin bilinc altinda da hep dusunuyoruz ya ondan goruyorsundur ruyanda ben hastaneden cikinca ruya gordum yesillik havadar kizim da oradaymis oyle diyorum esime ne guzel yermis burasi diyorum.
bir kere de 1 ay sonra falan gordum bebgim buzdolabindaymis cikariyorum seviyorum isitiyorum ellerini ayaklarini sonra yine dolaba koyacakmosism oyle uzuluyorum agliyorum
ben morgta gordum ya onu atamiyorum kafamdan soguk buz gibiydi herkes ustumu prtmeye calisiyor usirsun diye yeni ameloyat oldum diye ama benim yavrum ciplak bir sekilde ystti orada ben nasil battaniyelere sarilayim..unutmak mumkun degil de iste yasamayi ogrenicez yasadiklarimizla