Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin canim inşallah.
Dun gece bende cok ağladım aglayinca insan rahatlıyor. Gizli gizli aglıyorum sonra kendime aciyorum. Eşine de Rabbim dayanma gucu versin onlarda cok etkilendi onların da cani sonucta. Giden geri gelmiyor maalesef ama siZ daha gencsiniz ilk sezeryanin canım sakin ümidi ni kaybetme genelde ilk cocuklarda kayip daha cok yaşanıyormus problem daha fazla oluyormus. Insallah en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin ismini bildiğim icin sanada ozel dua ettim ins karsilik bulur canim. Birde olacağı varsa oluyor ben kac yil ara verdim bebegimi baska turlu kaybettim.
Ruyamda hamileyim eşime diyorumki 20 haftalik oldu yarisi bitti yarisi kaldi diyorum sonra sag taraftan oynadi boyle oyle mutlu oldumki ama bu baska bebekmis farkındayım bunun ruyamda

Amin canimm cok sagol bende hep dua edoyprum ne zaman icimden dua etmek gelirse ediyorum hepimize.. bende gizli gixli cok agladim bu aralarda cok depresiyorum yine kendi kendime esim gormeden agliyorum o daha cok etkilendi topraga ellriyle koydu yavrumizu onun daha fazla uzulmesini istemiyroum.insallah canim Allah im isteyen herse versin insallah

bakarsin bir iki aya hamile kalirsin bilinc altinda da hep dusunuyoruz ya ondan goruyorsundur ruyanda ben hastaneden cikinca ruya gordum yesillik havadar kizim da oradaymis oyle diyorum esime ne guzel yermis burasi diyorum.
bir kere de 1 ay sonra falan gordum bebgim buzdolabindaymis cikariyorum seviyorum isitiyorum ellerini ayaklarini sonra yine dolaba koyacakmosism oyle uzuluyorum agliyorum

ben morgta gordum ya onu atamiyorum kafamdan soguk buz gibiydi herkes ustumu prtmeye calisiyor usirsun diye yeni ameloyat oldum diye ama benim yavrum ciplak bir sekilde ystti orada ben nasil battaniyelere sarilayim..unutmak mumkun degil de iste yasamayi ogrenicez yasadiklarimizla

Amin canimm cok sagol bende hep dua edoyprum ne zaman icimden dua etmek gelirse ediyorum hepimize.. bende gizli gixli cok agladim bu aralarda cok depresiyorum yine kendi kendime esim gormeden agliyorum o daha cok etkilendi topraga ellriyle koydu yavrumizu onun daha fazla uzulmesini istemiyroum.insallah canim Allah im isteyen herse versin insallah

bakarsin bir iki aya hamile kalirsin bilinc altinda da hep dusunuyoruz ya ondan goruyorsundur ruyanda ben hastaneden cikinca ruya gordum yesillik havadar kizim da oradaymis oyle diyorum esime ne guzel yermis burasi diyorum.
bir kere de 1 ay sonra falan gordum bebgim buzdolabindaymis cikariyorum seviyorum isitiyorum ellerini ayaklarini sonra yine dolaba koyacakmosism oyle uzuluyorum agliyorum

ben morgta gordum ya onu atamiyorum kafamdan soguk buz gibiydi herkes ustumu prtmeye calisiyor usirsun diye yeni ameloyat oldum diye ama benim yavrum ciplak bir sekilde ystti orada ben nasil battaniyelere sarilayim..unutmak mumkun degil de iste yasamayi ogrenicez yasadiklarimizla

Çok büyük acılar, çok zor günler yaşadık ama ben bu kötü günlerin arkasından güzel günlerin geleceğine de inanıyorum. Ben görmedim meleğimi. Göstermediler daha doğrusu. Dr.um, Psikolog ve eşimin ortak kararıyla göstermeme kararı almışlar. Görmek mi daha iyi görmemek mi bilmiyorum ama hayalimde hep yaşatıyorum O'nu. İlk 6 ayım çok zor geçti. En yakın arkadaşım, eşim, ailem ve Dr.umun desteğiyle atlatmaya çalışıyorum çok şükür. 8 ay olacak bu ayın 29'nda. Şuan tek dileğim tekrardan hamile kalmak.

Birde Uğur Koşarın Allah De Ötesini Bırak kitabını tavsiye etti bir arkadaşım. İçini ferahlatacak dedi. O da bizim gibi doğuma sayılı günler kala kaybetmiş meleğini. Şimdi 3.5 yaşında bir oğlu var. O da bana çok büyük bir umut kaynağı.

Insallah canim ya bebeklerimizle gorusmekte nasip olsun insallah gulelim artik yarabbim goruyorsun halimizi.. temmuzda gidersin sende o zaman bakarsin ayni gune denk gelir randevularimiz :)))

Inşallah canım temmuzda insallah görüşürüz ozaman:)) genetik temmuz ortasinda çıkar 12 haziranda verdim kani Bugun yine sana dua ettim hem oruc tum hemde namazdan sonra kiz evladin olsun diye Rabbim kabul eder inşallah.

Olsun demekki hayirli zaman degilmis ben hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum eger korunmayi birakip kalmazsam üzülmem yeterki kucağıma almayi Rabbim nasip etsin yeter gec olsun sorun degil dualarimnkabulnolsun yeterki sende uzulme sakin vakti zamani var demekki canim

Kiyamam canim ya bem aklıma bile getirmiyor um hastanede odada biraz kendime geldim saat karsimda gece 12 sabah 6 ya kadar kendi sesimi duydum bagirdim hep annem ameliyattam çıkarken o çığlık larin kulagimdan gitmiyor ddiyor ben hiç oglumu sormadim kendime vurdu gumu hatirliyorum sacimi yolluyordum serumu falan çıkartmaya calisiyordum Allahim kabustu bana tekrar narkoz vereceklermis esim kabul etmemis morfin vermisler ama benim ruhum aci çekiyordu Hep Allah diye feryat etmisim yeni yeni anlatiyorlar gercekten ben bu acidan sonra Allahima yoneldim inancım vardı cok sukur iyice Rabbime yonelmeyi nasip etti bana cok şükür

Kiyamam canim ya bem aklıma bile getirmiyor um hastanede odada biraz kendime geldim saat karsimda gece 12 sabah 6 ya kadar kendi sesimi duydum bagirdim hep annem ameliyattam çıkarken o çığlık larin kulagimdan gitmiyor ddiyor ben hiç oglumu sormadim kendime vurdu gumu hatirliyorum sacimi yolluyordum serumu falan çıkartmaya calisiyordum Allahim kabustu bana tekrar narkoz vereceklermis esim kabul etmemis morfin vermisler ama benim ruhum aci çekiyordu Hep Allah diye feryat etmisim yeni yeni anlatiyorlar gercekten ben bu acidan sonra Allahima yoneldim inancım vardı cok sukur iyice Rabbime yonelmeyi nasip etti bana cok şükür
Bebegimi kaybettigim gun nedenini bilmedugim bi sakinlik vardi bende.tepkisizdim.yani sakindim sessiz sessiz agliyodum sadece .heo icumde yasadim nedense.bir ay yemek yemeden konusmadan ruh gibi yasadim.meger firtina oncesi sessizlikmis.sonra esime bagirmaya elime ne gecerse ona.firlatmaya basladim kufur bile ettigimi hatirliyorum bagira bagira agladim o beni sakinlestirmeye calisti .ne oldugunu anlayamiyodu oda.ama daha oncede demistim hep suclu ariyodum.sessizligim o gun bitmisti .bi lokma yesem bebegime ne cevao verecem annen seni unutup yemek yiyo kendi derdine mi dustu diyecem diye hala ddogru duzgun yemek yitemiyorum.inanin buraya her yazisimda gozyaslarimda arkasindan geliyo.hicmi hafiflemez bu aci gecmiyo.

Bende ilk kucagima aldigimda morgtan cikarmislar cantaya koymyslardi.aeabaya biner binmez actim byz gibiydi yavrum.ayaklarini isittim.gobek bagini baglamamislar kani akiyodu iyice kyculmustu yavrum.artik kahroluyorum.acimiz dinsin insaallah

Bebegimi kaybettigim gun nedenini bilmedugim bi sakinlik vardi bende.tepkisizdim.yani sakindim sessiz sessiz agliyodum sadece .heo icumde yasadim nedense.bir ay yemek yemeden konusmadan ruh gibi yasadim.meger firtina oncesi sessizlikmis.sonra esime bagirmaya elime ne gecerse ona.firlatmaya basladim kufur bile ettigimi hatirliyorum bagira bagira agladim o beni sakinlestirmeye calisti .ne oldugunu anlayamiyodu oda.ama daha oncede demistim hep suclu ariyodum.sessizligim o gun bitmisti .bi lokma yesem bebegime ne cevao verecem annen seni unutup yemek yiyo kendi derdine mi dustu diyecem diye hala ddogru duzgun yemek yitemiyorum.inanin buraya her yazisimda gozyaslarimda arkasindan geliyo.hicmi hafiflemez bu aci gecmiyo.

Sen görmüssun canım atlatman daha zor bence ben hep kendime soruyorum nedem gormek istemedim diye beni birakip gittigi icin diyorum bazen yüreğim dayanmazdi bilerk istemedim zaten hep olmadi kabus ben hiç hamile degildim diye sayiklamisim m yavrumun o soğuk yerde oldugunu bilip nasil durabilirdim offf karnimdayken bile ortedim usumesin diye. Ben ameliyattan çıktığımda ayni anda cikmisiz ben gormeyim diue hemsire hizli geçirmiş yanımdan bazen diyorumki iyi ki görmem isim nasil bira kirdim yavrumu esim yikanirken gormus kendi topraga koymus mezarliga giderken kucagina vermisler yalvarmis aglasin diye o da patladi sonunda göğsüne vura vura anlattı daha sormuyorum o da benim gibi aci cekiyormus belli etmiyormus bazen bana bakarken goruyorum dalmis uzum uzun bakıyor acir gibi yardım etmek ister gibi caresizce baktığını görüyorum. Cok hayal kurmusuz ikimizde daha bilincliydik baba oldugumu daha iyi anladim bunda dedi maalesef sonu kotu bitti

Ayy gercekten mi ne mutlu sana git iste eyup sultan hz ile dertles derman iste cok rahatlarsin ben anadolu yakasindayim her zamanda gidemiyorum oralara cok sevinirim bizleri de unutmazsan cok sagol Allah im tez vakitte gonlunu rahatlatsin acini hafifletsin yasadiklarini o kadar iyi anliyorum ki cok taze daha rabbim sabrimizi cogaltsin isyan ettirmesin bizleri..
amin canim insallah dua herseyin ilaci rabbim kabul edecek insallah

Sen görmüssun canım atlatman daha zor bence ben hep kendime soruyorum nedem gormek istemedim diye beni birakip gittigi icin diyorum bazen yüreğim dayanmazdi bilerk istemedim zaten hep olmadi kabus ben hiç hamile degildim diye sayiklamisim m yavrumun o soğuk yerde oldugunu bilip nasil durabilirdim offf karnimdayken bile ortedim usumesin diye. Ben ameliyattan çıktığımda ayni anda cikmisiz ben gormeyim diue hemsire hizli geçirmiş yanımdan bazen diyorumki iyi ki görmem isim nasil bira kirdim yavrumu esim yikanirken gormus kendi topraga koymus mezarliga giderken kucagina vermisler yalvarmis aglasin diye o da patladi sonunda göğsüne vura vura anlattı daha sormuyorum o da benim gibi aci cekiyormus belli etmiyormus bazen bana bakarken goruyorum dalmis uzum uzun bakıyor acir gibi yardım etmek ister gibi caresizce baktığını görüyorum. Cok hayal kurmusuz ikimizde daha bilincliydik baba oldugumu daha iyi anladim bunda dedi maalesef sonu kotu bitti[/QUOT. ahh canim ayni seyleri bende yasadim ben yavrumu yikanirken bile yalniz birakmadim optum ellerini tuttum sevdim saclarini kokladim o kuvez kokusu hala geliyor burnuma bugun mezarini ziyaret ettim icim kan agladi ama geri donmeyecek biliyorum artik elimizden sabir dilemekten baska bisey gelmiyor rabbimin bize sinavi insallah rabbim bizlere saglikli hayirli evlatlar verecek ve kaldigimiz yerden devam edicez insallah bol bol,dua edicez rabbim bize cennette hamd evi yaptirdi meleklerimiz bizi orada bekleyecek

Esim cok destek oldu annemde destek olmaya çalışıyor ama anlamıyor gibi
Oğlun var niye üzülüyosun diyor bazen tutamiyorum kendimi ağlıyorum oza aman uzuluyor anlıyorum belki teselli etmeye calisiyor ama iyi gelmiyor bana bazen ustume cok geliyorlar birgün isyan ettim artik siz evladin izi kaybettin iz mi benim ne cektigimi nerden bileceksiniz dedim. Ben herkesin yaninda aglayamam duygularımı aciga vuramiyorum daha once neseli vurdumduymaz gibi gorunen hayat doluydum simdi duruldum eskisi gibi olmami bekliyorlar nasil olayim suan anlami y orlar sadece beni rahat biraksinlar kimseyi gormek istemiyorum herkes kendi halinda zaten
aynen canim banada cok dediler ikitane evladin niye bu kadar uzuluyosun dediler ama olmuyor iste icimiz yaniyor nedenler keskeler beyinde bitmiyor kalp sikisiyor bogaz dugumleniyor karsindaki konusurken aglamaya basliyosun ama anlamiyolar oylece bakiyolar rabbim bize sabir versin insallah

Sen görmüssun canım atlatman daha zor bence ben hep kendime soruyorum nedem gormek istemedim diye beni birakip gittigi icin diyorum bazen yüreğim dayanmazdi bilerk istemedim zaten hep olmadi kabus ben hiç hamile degildim diye sayiklamisim m yavrumun o soğuk yerde oldugunu bilip nasil durabilirdim offf karnimdayken bile ortedim usumesin diye. Ben ameliyattan çıktığımda ayni anda cikmisiz ben gormeyim diue hemsire hizli geçirmiş yanımdan bazen diyorumki iyi ki görmem isim nasil bira kirdim yavrumu esim yikanirken gormus kendi topraga koymus mezarliga giderken kucagina vermisler yalvarmis aglasin diye o da patladi sonunda göğsüne vura vura anlattı daha sormuyorum o da benim gibi aci cekiyormus belli etmiyormus bazen bana bakarken goruyorum dalmis uzum uzun bakıyor acir gibi yardım etmek ister gibi caresizce baktığını görüyorum. Cok hayal kurmusuz ikimizde daha bilincliydik baba oldugumu daha iyi anladim bunda dedi maalesef sonu kotu bitti
Canım yaaa gerçekten çok acı benim kzızımıda kocam gördü ben görmedim oda kucağında kabire kadar gitti Allahım ne büyük bir acı ağlıyoruz bazen birlikte Allahım tekrardan hamile kalmayı nasip etsin Rabbim hepimize bu mübarek günlerin hürmetine kucklarımız dolsun hayırlısı ile.

ben bebek görmeye dayanamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum özellikle kız bebek ve çocuklara karşı eşimde bende çok hassasız kızım yaşasaydı bir yaşında olucaktı tam :KK43:

Allah yardımcınız olsun sabır versin. ben de şu an hamileyim ve bebeğime çok yaşamaz diyor doktorklar yeni doğan bebek görünce kendime gelemiyorum ben acaba neler yaşayacam diyorum

Çok büyük acılar, çok zor günler yaşadık ama ben bu kötü günlerin arkasından güzel günlerin geleceğine de inanıyorum. Ben görmedim meleğimi. Göstermediler daha doğrusu. Dr.um, Psikolog ve eşimin ortak kararıyla göstermeme kararı almışlar. Görmek mi daha iyi görmemek mi bilmiyorum ama hayalimde hep yaşatıyorum O'nu. İlk 6 ayım çok zor geçti. En yakın arkadaşım, eşim, ailem ve Dr.umun desteğiyle atlatmaya çalışıyorum çok şükür. 8 ay olacak bu ayın 29'nda. Şuan tek dileğim tekrardan hamile kalmak.

Birde Uğur Koşarın Allah De Ötesini Bırak kitabını tavsiye etti bir arkadaşım. İçini ferahlatacak dedi. O da bizim gibi doğuma sayılı günler kala kaybetmiş meleğini. Şimdi 3.5 yaşında bir oğlu var. O da bana çok büyük bir umut kaynağı.

Allah sabir versin dyaanamasi cok zor sinavlardan geciyoruz .. ben gormesem daha kotu olurdum cunku ultrasonda en son goruntusu cok fenaydi yavrumun eli yuzu duzgun nur gibi kizimi icim biraz olsun o anda rahatldi bir de cok merak ediyordum nasil bir kiz olacak kime benzeyecek diye kizimi gormek bana iyi geldi ama aklimdn cikmiyor simdi de tabi

hakkimizda hayirlisi her zaman soyluyorum rabbim aklimizi almadi ya cok sukur buna da cevremde cok var doguma yskin bebegini kaybetmis akrabalar falan sonradan hep saglikli bebekleri olmus insallah bizimde olur
8 ay olmus bebegini kaybedeli olmadi mi doktor bekle mi dedi ?? Kusura bakma ayni seyleri uasadigimiz icin merak ediyprum..

bu arada onerdiginiz kitabi daha okumadim ama eminim guzeldir en kisa zamanda okuycam kuran dinliyorum bol bol cok rahatlatiypr beni hem dinliyorum hem turkce mealini okuyorum. Iyi geliyor insan ruhuna bir de bol bol dua ediyorum

Inşallah canım temmuzda insallah görüşürüz ozaman:)) genetik temmuz ortasinda çıkar 12 haziranda verdim kani Bugun yine sana dua ettim hem oruc tum hemde namazdan sonra kiz evladin olsun diye Rabbim kabul eder inşallah.
Amin canim insallah cok sagol senin dusunmen o anda beni aklina aklina getirmen yeter bitanem sagol bende cok dua ediyorum rabbim kabul etsin insallah.. gercekten buradaki arkadasliklarimiz farkli biliyor musun herseyimizi anlatabiliyoruz gercekten derdimize ortak oldugunuzu goruyorum Allah razi olsun hepinizden.. Rabbim tekrarini yasartmasin mutlu haberlerimizi yazalim insallah buraya..

Bende hastaneye cok gelen oldu kendimi cok sıktim milletin yaninda sadece agladim kimi gorsem ama geceleri sinir krizleri gecirdim hemsiler sabah kadar kontrole geldi iki gun surekli igne ilac kolay degil ki canim ben iyi bile atlattim daha dogrusu icime attim hala da oyle yapiyorum hic iyi birsey degil dayanamiyorum kimseye birsey anlatilmiyor herkes unittu bir tek esim ve be iste ates dustugu yeri yakiyor

Bende ilk kucagima aldigimda morgtan cikarmislar cantaya koymyslardi.aeabaya biner binmez actim byz gibiydi yavrum.ayaklarini isittim.gobek bagini baglamamislar kani akiyodu iyice kyculmustu yavrum.artik kahroluyorum.acimiz dinsin insaallah
Bende ayniyim dayanamiyorum bazen delirexek gibi oluyorum yavrum kara topragin altinda ben nasil yasiyorum o kucucuk bedeni buz gibi yerdeydi ben ciktim odam da yattim nasil yattim sok hali valla dusundukce icim parcalaniyor Allaah im guldur yuzumuzu dualarimizi kabul et

Allah sabir versin dyaanamasi cok zor sinavlardan geciyoruz .. ben gormesem daha kotu olurdum cunku ultrasonda en son goruntusu cok fenaydi yavrumun eli yuzu duzgun nur gibi kizimi icim biraz olsun o anda rahatldi bir de cok merak ediyordum nasil bir kiz olacak kime benzeyecek diye kizimi gormek bana iyi geldi ama aklimdn cikmiyor simdi de tabi

hakkimizda hayirlisi her zaman soyluyorum rabbim aklimizi almadi ya cok sukur buna da cevremde cok var doguma yskin bebegini kaybetmis akrabalar falan sonradan hep saglikli bebekleri olmus insallah bizimde olur
8 ay olmus bebegini kaybedeli olmadi mi doktor bekle mi dedi ?? Kusura bakma ayni seyleri uasadigimiz icin merak ediyprum..

bu arada onerdiginiz kitabi daha okumadim ama eminim guzeldir en kisa zamanda okuycam kuran dinliyorum bol bol cok rahatlatiypr beni hem dinliyorum hem turkce mealini okuyorum. Iyi geliyor insan ruhuna bir de bol bol dua ediyorum

6 beklememiz gerektiğini söyledi Dr. sezeryandan sonra dikişlerin iyileşmesi, rahimin toparlanması falan anca olur dedi. Ama 5. ayda kontrole gittiğimizde her şeyin yolunda olduğunu, fiziksel olarak hazır olduğumu, eğer psikolojik olarakda hazır hissedersem denemeye başlayabileceğimizi söyledi. Bu ay 3. ay deniyoruz bakalım. Umarım daha fazla beklemeyiz.

22.5 kilo aldım birde ben hamileliğimde. Doğumdan 40 gün sonra Dr.um spor yapabilirsin dedi. Her gün plates ve yürüyüş yaparak 6 ayda 18 kilodan kurtuldum. Spor yapmakta iyi geldi bana. Eski halime döndüğümü görmek ve yeni gebeliğe hazırlanmak kendimi daha iyi hissetmemi sağladı.

Allah yardımcınız olsun sabır versin. ben de şu an hamileyim ve bebeğime çok yaşamaz diyor doktorklar yeni doğan bebek görünce kendime gelemiyorum ben acaba neler yaşayacam diyorum
Bu kadar umitsiz olma canim.!Allahtan umit kesilmez.halama da hamileyken bebeginin yasayamayacagi hem spastik hemde zihinsel engelli olacak dediler.dogumdan sonra bir iki ameliyat gecirdi .su anda iyi.dr. en fazla bes yasina kadar yasar demislerdi 10 yasinda.Allaha sukur.spastik falanda degilmis cocuk

Back
X