Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Böyle düşünerek kendini üzmekten başka birşey yapamazsın. Ben de Başlarda hep öyle düşündüm ama Allah bize bu Yazıyı yazmışsa elden birşey gelmez. Verende O alanda O.
Evet canim kendimi sucladigim icin kendime aci crktiriyorum.rabbim dogmasini istwseydi hic bisey engel olamazdi ama saglikli dusununce boyle soyluyorum .ama acim varya beni
Benim ilkinde düşük tehlikesi vardi yattım sonra isimi falan ben yaptim hatta sezeryandan bir gun once canim a kadar sildim oyle doğuma gittim oglum cok sukur dogdu ikincisinde son iki ay cam falan silmedim ama ayakta cok kaliyordum oturamiyordum fazla boyle oldu sende aksini düşünme yani olacagin onune geçemiyor sun. Bendende hic kimse test istemedi sadece bir dr organlaretkilenmismi diye kan aldi ttemizcikti.
Ama dogum yaptigim dr idrarimi kanimi alip test yapti hemsirelere sordum niye idrar falan topluyorsunuz kan alıyorsunuz dedim. Ama dr gebelik zehirlenmesini kabul etmiyor sadece bebek olmus anneyi zehirleyecrkmis demis. Baskalarinin gun boyu karninda kaliyor hatta normal dogum yapiyor neyse ya canim sıkıldı yine. bir suru serumlar testler o zaman soktan peşine dusemedik ben ilk sezeryan da bir serum takildi ne idrar alindi ne test yapıldı .
Bence sen uc cocugum var deme iki cocugum iki dusugum var de arastirma hastanesine git yaptir canım testlerini
Zaten bundan once bu dysugum var.o zamanlar anlayamamistim ama cok sancili adet olmustum 7 8 saat sonra boyle avuc ici buyuklugunde bisey dustu.sonradan internetten baktim aynisiydi biri dusurmus o sekilde.ama yillar sonra farkina vardim.sonraki ay hemen hamile kalmistim zaten kizima.yaptirmak istiyorum kan pihtilasmasini.bakalim dr goruseyim o ne diyecek

Benim ilkinde düşük tehlikesi vardi yattım sonra isimi falan ben yaptim hatta sezeryandan bir gun once canim a kadar sildim oyle doğuma gittim oglum cok sukur dogdu ikincisinde son iki ay cam falan silmedim ama ayakta cok kaliyordum oturamiyordum fazla boyle oldu sende aksini düşünme yani olacagin onune geçemiyor sun. Bendende hic kimse test istemedi sadece bir dr organlaretkilenmismi diye kan aldi ttemizcikti.
Ama dogum yaptigim dr idrarimi kanimi alip test yapti hemsirelere sordum niye idrar falan topluyorsunuz kan alıyorsunuz dedim. Ama dr gebelik zehirlenmesini kabul etmiyor sadece bebek olmus anneyi zehirleyecrkmis demis. Baskalarinin gun boyu karninda kaliyor hatta normal dogum yapiyor neyse ya canim sıkıldı yine. bir suru serumlar testler o zaman soktan peşine dusemedik ben ilk sezeryan da bir serum takildi ne idrar alindi ne test yapıldı .
Bence sen uc cocugum var deme iki cocugum iki dusugum var de arastirma hastanesine git yaptir canım testlerini
Ya benimde hic yardim eden kimsem yok .dr kalkma desede. Mecbur evde.cocuklar var ev.temizligi yemek yapiliyo.benimde 3. de dusuk tehlikesi vardi kizimda bir bucuk yasindaydi ama mecburen onu hep kaldiriyodum kucagimdaydi hep.ama bunda hic kucagima almadim iki ay yattim ama dr artik haftalij kontrollere gelmene gerek yok bebek kendini toplamis dedigi zamanda bebegimi kaybettim.yani tehlikeli bisey de yoktu.hic ona bisey olmasini istemezdim.canimi isteseler onun icin gozumu bile.kirpmadan verirdim. Ama olmadi cennet kusu olarak yaratmis rabim onu

Ya benimde hic yardim eden kimsem yok .dr kalkma desede. Mecbur evde.cocuklar var ev.temizligi yemek yapiliyo.benimde 3. de dusuk tehlikesi vardi kizimda bir bucuk yasindaydi ama mecburen onu hep kaldiriyodum kucagimdaydi hep.ama bunda hic kucagima almadim iki ay yattim ama dr artik haftalij kontrollere gelmene gerek yok bebek kendini toplamis dedigi zamanda bebegimi kaybettim.yani tehlikeli bisey de yoktu.hic ona bisey olmasini istemezdim.canimi isteseler onun icin gozumu bile.kirpmadan verirdim. Ama olmadi cennet kusu olarak yaratmis rabim onu

boyle dusun ıste canım. yoksa butun hamıleler bu surecte kım bılır neler yapıyorlar bazan unutup agır kaldırdıgımız oluyor dıkkatsız beslenıyoruz. aslında en guzel ornek annem. anneannem annemı dusurmek ıcın cok ugrasmıs dedem vefat etmıs o da anneme hamıle bunalıma gırmıs babasız buyutemem dıye hoplamıs zıplamıs merdıvenden bıle kendını atmıs ama anneme bır sey olmamıs :)) Annem her zaman bunu bana anlatır.

Benımde yorucu streslı gectı hıc dınlenemedım. bıraz temızlık takıntımda var. bırde hamıleyken gelen mısafırler :(( son haftalar asırı odemım vardı agrılarım vardı ayaklarımı uzatıp yatamıyordum hafta sonu dınlenırım dıyordum gelenımız eksık olmuyordu. tekrar hamıle kalırsam kımseyı takmam gıder yatarım valla acısını sonra ben cekıyorum .

Ben kendime aci cektiriyorum.koryyamadum yavrumu diyorum.resimlerine bakmadan yaoamiyorum.cok ozluyorum onu.mezarliga kadar kucagimdan birakmadum yavrumu.yanliz kalmis gibi hissetmesin dedim.benim gelmemi istemediler ama birakamazdim yavrumu.son yolculugunda annesinin kollarinda gitti bebegim.onunla.gecirsigimiz son iki saatimizdi
Allah sabrimizi arttirsin insallah melegim yikanirken birakin o benim diyemedim belki uyla ayilir dedim ama olmuuor iste giden gitti iste o zaman dedim hersey bitti diye ama öptüm kokladim kizimi ellerini birakmadim cok zor arkadasim ama hayat devam ediyor iste elimizden bisey gelmiyor dua ediyorum surekli rabbim bize hayirlisiyla saglikli evlatlar nasio etsin kaldigimiz yerden devam edelim insallah belki hic,unutmayacagiz hep icimizde yasayacak

canım hamile kalma yaşı olarak geç mi kalıyorum diye üzülüyorum anlamında dedim.

merhaba aynı şeyi ben de dşnüyorum 29 yaşında evlendim ve 30 yaşında hamile kaldım ve neler olacak bilmiyorum. keşke erken evlenseydim diyorum ama işte bu işler kısmet bi yerde okul iş derken ne yazıkki erteleniyor saçma sapan şeylermiş aslında şimdiki aklım olsa işi falan düşnmezdim

merhaba aynı şeyi ben de dşnüyorum 29 yaşında evlendim ve 30 yaşında hamile kaldım ve neler olacak bilmiyorum. keşke erken evlenseydim diyorum ama işte bu işler kısmet bi yerde okul iş derken ne yazıkki erteleniyor saçma sapan şeylermiş aslında şimdiki aklım olsa işi falan düşnmezdim
aynen öyle canım evlenmek de nasip kısmet. Ben aslında eşimi tanımadan önce evliliği bile düşünmüyordum allah iyiki karşıma çıkardı diyorum şimdi.. Herşeyin bir zamanı var demekki herşey bizim için..

aynen öyle canım evlenmek de nasip kısmet. Ben aslında eşimi tanımadan önce evliliği bile düşünmüyordum allah iyiki karşıma çıkardı diyorum şimdi.. Herşeyin bir zamanı var demekki herşey bizim için..

hayırlısı böyleymiş. ben de bakıyorum 40 yaşında bile anne oluyorlar neden bizim de daha çocuklarımız olmasın ki.

Esigul6061 Esigul6061 genetik test dışında hepsi aciklanmis sonuçlara baktim doktor senden protein s protein c v faktor diye test istedimi senin nasildi g enetik disinda. Birde sen bir kac yerden randevu aldim demistin ben bir saat bile surmedi hepsini hallettim kafam karisti senden daha baska seylerdemi istedi
Cok sevindim iyi iyi gozun aydin..insallah genetikte de birsey cikmaz..

Faktor v genetik te var canim isaretlemisti pihtilasma ile ilgili olanlarin hepsini. ayni testleri istedi anladigim kadariyla ikimizdende

ben devlete gittim rnandevu alip kani idrari verdim genetik icin ugrastik biraz imza kase istedi genetikteki kiz bir daha yukari cik asagi in birde kani verdik bir ay sonra gittik iste. Gun verdi oyle gittik sonra kardiyoloji ye randevu almistimonu soyledim galiba tam hatirlayamadim canim

gneetik e ne zaman gel dedi sonuclar cikinca cagiriyorlar ya hani. Ben muhtemelen onumuzdeki ayin 15 den sonra gidicem zaten dogan beyi aricam ya adet olunca gel diyecek sende o zamana denk gelirsin insallahta gprusuruz hastanede :))

Cok sevindim iyi iyi gozun aydin..insallah genetikte de birsey cikmaz..

Faktor v genetik te var canim isaretlemisti pihtilasma ile ilgili olanlarin hepsini. ayni testleri istedi anladigim kadariyla ikimizdende

ben devlete gittim rnandevu alip kani idrari verdim genetik icin ugrastik biraz imza kase istedi genetikteki kiz bir daha yukari cik asagi in birde kani verdik bir ay sonra gittik iste. Gun verdi oyle gittik sonra kardiyoloji ye randevu almistimonu soyledim galiba tam hatirlayamadim canim

gneetik e ne zaman gel dedi sonuclar cikinca cagiriyorlar ya hani. Ben muhtemelen onumuzdeki ayin 15 den sonra gidicem zaten dogan beyi aricam ya adet olunca gel diyecek sende o zamana denk gelirsin insallahta gprusuruz hastanede :))

kardiyoloji ye doktor gondermedimi galiba. Bende kansizlik cikmis biraz idrari ve aclik seker testini orda yaprirmadim birde iki test daha var onları kendim yaptircam. Sende esininin kromozom falanda bakildi galiba. Ben ayin 12 verdim bir ay sonra ara ciktimi diye sor dedi canim. Yani buyuk ihtimal görüşürüz :))
Bende iki gün once adet oldum cok geliyor normaldir insallah.

Cok sevindim canim. Sen yinede dikkat et şuan organlari olusuyor dikkatli beslen bol bol dinlen. Bizede dua et canim
Cnm akluma hep geliyosunz szinde benim gibi cigerinz yaniyo benim için hala yaniyo yaniyo anlatamam bide surekli bebegm güzelmiş iriymis onu söyleyenler var dun yine biri söyledi içime ateş dustu yandı kavruluyor allahım merhamet etsin hepimize icimizn ateşin sondureck hayırlı evatlar versin inşallah sağlıklı sıhhatli kucagimizda kalacak inşallah

Cnm akluma hep geliyosunz szinde benim gibi cigerinz yaniyo benim için hala yaniyo yaniyo anlatamam bide surekli bebegm güzelmiş iriymis onu söyleyenler var dun yine biri söyledi içime ateş dustu yandı kavruluyor allahım merhamet etsin hepimize icimizn ateşin sondureck hayırlı evatlar versin inşallah sağlıklı sıhhatli kucagimizda kalacak inşallah

amın canım amın. cok sukur canım sahıp olduklarıma sukredıyorum. hamıle oldugunu kımseye soyleme bence ben Allah ızın verırse hamıle kalırsam soylemeyı dusunmuyorum nazarada geldıgıme ınanıyorum. bende gecen hafta olum belgesıne baktım tam 3330 kılo dogmus yavrum. cok kotu oldum artık aklıma getırmek ıstemıyorum kendımı yıpratıyorum cunku. ıcıme atıyorum demekkı cunku bazen kendılıgınden yaslar akıyor.

kardiyoloji ye doktor gondermedimi galiba. Bende kansizlik cikmis biraz idrari ve aclik seker testini orda yaprirmadim birde iki test daha var onları kendim yaptircam. Sende esininin kromozom falanda bakildi galiba. Ben ayin 12 verdim bir ay sonra ara ciktimi diye sor dedi canim. Yani buyuk ihtimal görüşürüz :))
Bende iki gün once adet oldum cok geliyor normaldir insallah.
Insallah canim ya ben kendim gitmustim kardiyolojiye. Kromozomlarada bakildi evet bende 13 14 gibi adet olurum gel dyince de gidicem iste :))

Arkadaslar merhaba yardims ihtiyacim var !!

Sezeryan dikisimin oldugu yerde sol taraf cok kasiniyor ve sinek isirigi gibi sismis dun gece az birsey di sabah duzelmisti bugun yine baktim biraz daha buyuk ayni sinek isirigi gibi kasintisi acisi falan doktoru aradimhasta vardo galiba acmadi mesaj attim ysrin muayeneye gelebilrisin dedi .
Panikte olmak istemyorum dikislerim acimiyor ama nedendir acaba kasindi gi icin mi sismistir??

Bu durumla karsilasan birileri var mi ??

Arkadaslar merhaba yardims ihtiyacim var !!

Sezeryan dikisimin oldugu yerde sol taraf cok kasiniyor ve sinek isirigi gibi sismis dun gece az birsey di sabah duzelmisti bugun yine baktim biraz daha buyuk ayni sinek isirigi gibi kasintisi acisi falan doktoru aradimhasta vardo galiba acmadi mesaj attim ysrin muayeneye gelebilrisin dedi .
Panikte olmak istemyorum dikislerim acimiyor ama nedendir acaba kasindi gi icin mi sismistir??

Bu durumla karsilasan birileri var mi ??

Bende böyle bir durum olmadı ama kaşınması dikişlerin iyileştiği anlamına gelir. şişlikle ilgili bir şey diyemeyeceğim maalesef. Tekrar hatırlatmak gibi olacak ama doğumun üzerinden ne kadar geçmişti?

Bende böyle bir durum olmadı ama kaşınması dikişlerin iyileştiği anlamına gelir. şişlikle ilgili bir şey diyemeyeceğim maalesef. Tekrar hatırlatmak gibi olacak ama doğumun üzerinden ne kadar geçmişti?
Tesekkur ederim evet kasinti normal ama hafifi sislik olusiyor kozariyor bu nolmal mi onu anlamadim
Dogumumun uzerinden 4 ay gecti temmuz 15 te 5 ay bitecek acaba her kasindiginda boyle oluyordu da ben mi bakmadigim icin farketmiyordum ??

Back
X