Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hayirli ramazanlar kizlar bebegimin cinsiyetini ogrendik kizim olucak allahin izniyle ilk bebegimdi kizdi rabbim bunu kucagima almayi nasip eder insallah hareketlerini de hissetmeye basladm cok sukur rabbime.dualarinizi eksik etmeyn ben hep ediyorum hepimiz icin
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kucaginada alınca yaz buraya beninde ilkkim kızdı bakalım ben allah ne verirse razyim kız olursa kızımı tekrar almış gibi olurum hiç kaybetmemiş gibi hediye ama ne verirse kabulüne asla isya etmem cinsiyetini dusineck durumda değiliz zaten allahım herşeyin hayırlısı bu versin bakalım ne verirse hayırlısı o dur

Tesekkur ederim evet kasinti normal ama hafifi sislik olusiyor kozariyor bu nolmal mi onu anlamadim
Dogumumun uzerinden 4 ay gecti temmuz 15 te 5 ay bitecek acaba her kasindiginda boyle oluyordu da ben mi bakmadigim icin farketmiyordum ??

şişlik ve kızarıklık olmadı bende canım. yanlış bir şey söylemek istemem en iyi doktorunun muayene etmesi. ama belki yediğin bir şey alerji falan yapmıştır.

şişlik ve kızarıklık olmadı bende canım. yanlış bir şey söylemek istemem en iyi doktorunun muayene etmesi. ama belki yediğin bir şey alerji falan yapmıştır.
Anlammadim bende birsey boyle giderse yarin bir muayeneye giderim insallah sikinti cikmaz doktora da gitmeyi hic istemiyorum bir suru hamile yeni dogan falan etlileniyorum cok.

Arkadaslar merhaba yardims ihtiyacim var !!

Sezeryan dikisimin oldugu yerde sol taraf cok kasiniyor ve sinek isirigi gibi sismis dun gece az birsey di sabah duzelmisti bugun yine baktim biraz daha buyuk ayni sinek isirigi gibi kasintisi acisi falan doktoru aradimhasta vardo galiba acmadi mesaj attim ysrin muayeneye gelebilrisin dedi .
Panikte olmak istemyorum dikislerim acimiyor ama nedendir acaba kasindi gi icin mi sismistir??

Bu durumla karsilasan birileri var mi ??

Iki sezeryan oldum hic sismedi kasinti oluyor. Ama sislik olursa doktora gidilmeli ihmal etme canım

Iki sezeryan oldum hic sismedi kasinti oluyor. Ama sislik olursa doktora gidilmeli ihmal etme canım
Canim ya her tarfi degil zet0ytin kadar bir yer dikisin olduu yer iceri cokmus etrafi sinek isirigi gibi cok az da yanma hissi oluyor yarin gitsem mi dogan bey e acaba kararsiz kaldim cok kasidim bu aralar ondan mi acaba ??

Canim ya her tarfi degil zet0ytin kadar bir yer dikisin olduu yer iceri cokmus etrafi sinek isirigi gibi cok az da yanma hissi oluyor yarin gitsem mi dogan bey e acaba kararsiz kaldim cok kasidim bu aralar ondan mi acaba ??

Git sakin ihmal etme korkutmak istemem ama senin ilk basta iltihap olmustu Usutmustun galiba benim iki tane oldugu H alde pembe rengi uf a k sislikte olmadi canim kizariklik yanma sislik iltihap akmasi gibi durumlarda doktora hemen gidilmeli kac kat kesilip dikiliyor sonucta

Can
Cok sevindim canim Allah bizede nasip eder ins. Kac haftalik oldun. Hamileliginde ozel ilac falan kullaniyormusun tedbir amacli
Canm hamile kalmadan iki ay once folik aside basladm kaldktan snra da normal kan ilaciyla vitamin kullaniyorum ekstra bisey vermedi doktorum ama iki hafta da bir muayene oluyorum bir hafta snra da ikinci duzey ultrasonumuz var insallah onda da bi sorun cikmaz asiri korku ve stres var allahm yuzumuzu guldursun hepimizinde

Bes ay sonra hamile kaldm sezeryanla dogum yaptm 37. Haftada bi sorun yoktu bebegim de smdi muayene oldugum doktor bebegimin ölum raporuna baktktan snra sezeryanla dogum yapan birinde bu sorunlar olmaz teshislere inanma dedi bi kac doktora daha gosterdik hepsi ayni seyi soledi bebegimin ölum nedenini bile bilmiyorum allaha havale ediyorum sorumsuz insanlari.

Bes ay sonra hamile kaldm sezeryanla dogum yaptm 37. Haftada bi sorun yoktu bebegim de smdi muayene oldugum doktor bebegimin ölum raporuna baktktan snra sezeryanla dogum yapan birinde bu sorunlar olmaz teshislere inanma dedi bi kac doktora daha gosterdik hepsi ayni seyi soledi bebegimin ölum nedenini bile bilmiyorum allaha havale ediyorum sorumsuz insanlari.

ölüm raporunda nedenı yazmıyor bos bırakmıslar orayı. doktorda belgeyı ıstedı. bende ınsallah ınsallah bu sene hamıle kalırım sagsalım kucagııma alırım ınsallah cok ıstıyorum bebegım olsun sankı tugram gerı gelecekmıs gıbı dusunuyorum. Ben ılkındede kız cok ıstemıstım ıkıncısındede ıns kız olur demıstım kız cocuklarını cok sevıyorum sımdı erkek olsun ıstıyorum hıc aklıma erkek dıye dua edecegım aklıma gelmezdı. tabı once saglıklı olsun kucagıma almayı Allahım ızın versın uzun ömurlu olsun kız erkek bunlar ıkıncı planda artık.

Hayirli ramazanlar kizlar bebegimin cinsiyetini ogrendik kizim olucak allahin izniyle ilk bebegimdi kizdi rabbim bunu kucagima almayi nasip eder insallah hareketlerini de hissetmeye basladm cok sukur rabbime.dualarinizi eksik etmeyn ben hep ediyorum hepimiz icin
hayirli olsun canim bebisin rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah hesapli planli bi gebelikmi canim bende kızım olmasini istiyorum rabbim nasip eder insallah

Can

Canm hamile kalmadan iki ay once folik aside basladm kaldktan snra da normal kan ilaciyla vitamin kullaniyorum ekstra bisey vermedi doktorum ama iki hafta da bir muayene oluyorum bir hafta snra da ikinci duzey ultrasonumuz var insallah onda da bi sorun cikmaz asiri korku ve stres var allahm yuzumuzu guldursun hepimizinde
amin amin insallah canim.

Planliydi canm doktor uc ay sonra kalabilirsin dedi ama ben bes ay beklemek istedm iyi ki beklemisim smdi bile ilkine gore cok zor geciyo ama bunda stresnde cok yeri var :(( allahm korkularimizi yersiz cikarir insallah su mubarek ramazan ayinda.

Git sakin ihmal etme korkutmak istemem ama senin ilk basta iltihap olmustu Usutmustun galiba benim iki tane oldugu H alde pembe rengi uf a k sislikte olmadi canim kizariklik yanma sislik iltihap akmasi gibi durumlarda doktora hemen gidilmeli kac kat kesilip dikiliyor sonucta
Canim duzeldi dun sislik indi kasinti da kesildi. Birkac gundur ccok kasiniyordu bende gysimin ustunden hissetmiyorum dye sert kasidim galiba ondan oldu. Simdilik gitmicem doktora yine aynisi olursa goderim artik benden kaynaklandi yani. Yaramda sikinti yok doktor da bakti iyilesmis daha problem yapmaz demisti. Bazen cok kasiniyor ne yapacagimi sasiriyorum ya iyilesiyor galiba iceriden

Back
X