bu arada onca zmn sonra in -ayım da denk geldi nasılsın cnmm
inşallah canım, sizinle daha kolay geçiyo inan. seviyom sizi kıs
iyiyim canım sen nasılsın hallet şu netini de gel ya arada
tebegukum çok geçmiş olsun tez zamanda hiçççççç anlamadan atlatırsın inş cnm bnm bak gör hemencecik olcak biticek Allahım beterinden korusun Rabbim dermansız dert vermesin tebegukum öpüyorum seni sırf snein için arkadaş dan rica ettim de girdim 2 dk merak ettim nasılsın die
amiin canımmm. çok sağol düşündüğün için. inşallah canım, dualarınızda olmak dileğiyle.he ya kocam işte bi kablo işi var küçük bu cumartesi söz dedi inş yapar
((( çıkmam lazım öptüm sizi kızlarrrrrrrrrrr:18::18: (bu ikonu kızım seçti bu arada )
canım kusura bakma dün görmedim yazdığını. malesef süt kanallarının bir kısmı da alınacak. allah bu kadarıyla bıraksın inşallah((
günaydın kızlar.....nasılsınız...ben iyiyim az önce bir şarkı dinledim....çok hüzünlendim.....hiç bir şarkı çok etkilememişti beni bebeğimle bağdaştırdığım....ağlatmak istemiyorum sizi bu yüzden yazmayacağım hangisi olduğunu... paylaşmak istedim sadece anlatacak başka kimse yok(
İnşallah canım , hayırlısıyla bunu da atlatacaksın.
Naber canım?? işe gitmeyecek misin?
gidicem canım. ilk derslerim boş cuma günleri. bir saate çıkıcam evden. sen biraz toparlayabildin mi?
daha iyiyim sağol....gitme derse sohbet edelim
keşke canım.. sadece sizinle sohbet etmek istiyorum ben de. bu rahatsızlıktan sonra koptum sanki hayattan. bırak derse gitmeyi, akşam eşimin en sevdiği arkadaşının (dost, kardeş) kınası var. oraya gitmek bile ölüm geliyo banagiyin, makyaj yap, sırıtmaya çalış...zor geliyo işte zaten koca göbeğim yüzünden evdeki abiyeler de olmuyo. ameliyat yüzünden para lazım olur diye bi şey de almadım. öyle bi pant. bi bluz gidicem zoraki (
ayyy in_aycım bi dokundun bin ah işittin resmen
ayy canım sorma ben de karın hareketleri yaptım. baktım dikişlerde ağrı oluyor, bıraktım valla.. göbeli o kadar çirkin görünüyorum kiiiiii(
aman boşver biz yeni doğum yaptık başkaları kendine baksın...
ay inaaayy kız, çocuğun bi annesi var valla benden genç kıss. taş gibi kadın valla. benden büyük oğlu var görsen ablam dersin! ben de maşallah tostoparlak
amaan neyse kuzum. sen napıyosun şimdi? bi kahve yap da içelim kıs. ay ya da dur ben evdeyim ben yapayım da içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?