Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

heh bende çıkmam lazım yazıcaktım çok öptüm cnm seni tebeguku da sonra okur artık inş rahat zmnda yine yine görüşürs :))kızınıda öp bu arada:)

he ya kocam işte bi kablo işi var küçük bu cumartesi söz dedi inş yapar
amiin canımmm. çok sağol düşündüğün için. inşallah canım, dualarınızda olmak dileğiyle.
kocana da baskı yap da halletsin kabloyu. gözlerimiz seni arıyor sonra! öpüyorum canım
((( çıkmam lazım öptüm sizi kızlarrrrrrrrrrr:18::18: (bu ikonu kızım seçti bu arada )

yesinler senin kızını..öpüyorum ikinizi de

günaydın kızlar.....nasılsınız...ben iyiyim az önce bir şarkı dinledim....çok hüzünlendim.....hiç bir şarkı çok etkilememişti beni bebeğimle bağdaştırdığım....ağlatmak istemiyorum sizi bu yüzden yazmayacağım hangisi olduğunu... paylaşmak istedim sadece anlatacak başka kimse yok (

günaydın canım. iyiyim yeni uyandım. kıyamam sana(orda da hava kapalı, yağmurluysa onun da etkisi olmuştur kuzum( eğlenceli bir şeyler aç da havan değişsin mesela ankara dan tobeguk için çal şekerim "elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadiiii" .

daha iyiyim sağol....gitme derse sohbet edelim

keşke canım.. sadece sizinle sohbet etmek istiyorum ben de. bu rahatsızlıktan sonra koptum sanki hayattan. bırak derse gitmeyi, akşam eşimin en sevdiği arkadaşının (dost, kardeş) kınası var. oraya gitmek bile ölüm geliyo bana giyin, makyaj yap, sırıtmaya çalış...zor geliyo işte zaten koca göbeğim yüzünden evdeki abiyeler de olmuyo. ameliyat yüzünden para lazım olur diye bi şey de almadım. öyle bi pant. bi bluz gidicem zoraki(
ayyy in_aycım bi dokundun bin ah işittin resmen

aman boşverrr anlat sen ben dinlerim şekerim aman ne olursa onu giy boşver...bende güya kilo verdim biraz ama göbek gitmiyo spor lazım heralde onuda canım istemiyor

ayy canım sorma ben de karın hareketleri yaptım. baktım dikişlerde ağrı oluyor, bıraktım valla.. göbeli o kadar çirkin görünüyorum kiiiiii(

Son düzenleme:
aman boşver biz yeni doğum yaptık başkaları kendine baksın...

ay inaaayy kız, çocuğun bi annesi var valla benden genç kıss. taş gibi kadın valla. benden büyük oğlu var görsen ablam dersin! ben de maşallah tostoparlak
amaan neyse kuzum. sen napıyosun şimdi? bi kahve yap da içelim kıs. ay ya da dur ben evdeyim ben yapayım da içelim

kahvem elimde sende yap kendine :))) benimde arkadaş var 2 kızı var dersin hiç doğum yapmamış herkesin yapısı farklı takma boşver..hamile kalmadan öncede beni hamile sanıyolardı hatta biri yemin ettirdi değilim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…