Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hadi ya. yemin ettirdi bi de. çok güldüm canım yaaa! valla beni de hamile sanıyorlardı da acık indi göbek. şimdi bildiğin kilolu göbek şeklinde. amaan sen seversin diye kahve yapiim demiştim. içmem ben de o zaman.ben yine güne elmayla başladım. kuzum ben biraz tuhafım, canım akşam olunca yemek yemek istiyo. o yüzden gün içinde bi şey canım istemedikçe hiç bi şey yemiyorum, sadece elma...

asıl akşam az yemek lazım ama bende akşamları çok kaçırıyorum...kahvaltı etmeden çıkınca poğça falan alıyordum onu kestim son zamanlarda oda çok kilo yaptı bana...meleğimin mezarına gül ekmiştim oda açmış teyzesi...ay ne tuhaf duygu buu

ay çok sevindim. kendi gibi güzeldir o gül şimdi:))) ben de menekşe diktim. inşallah solmamıştır bizimkilerde teyzesi...
evet işte akşam yediğim için ben de kilo veremiyorum. ama en azından almıyorum da. ööyle dengelemeye çalışıyorum.
kuzum benim gitmem lazım. sonra görüşürüz yine. çok öpüyorum seni

kolay gelsin görüşürüzzzz

mrb kızlar nasılsınız
in aycım ben de rafet el roman senden sonra şarkısında bi de göhkan özen yaralı sevdam da bebeğimi buluyorum sanki.

benimdeeeeee bi yürüyüş bi alışveriş şart oldu deminden beri sinyal gelio du zaten :) bu arada cnm kilo durumları ne alemde ben aldım başımı gidiom daa

sen zayiflamiştin zaten ne kadar alacan başını nereye kadar gidecen
ben 58 im şuan ama göbeğim duruyo o erimiyo kilo versemde

sen zayiflamiştin zaten ne kadar alacan başını nereye kadar gidecen
ben 58 im şuan ama göbeğim duruyo o erimiyo kilo versemde

ne zayıfı ben de 58de düştüm sevindim oo 55e doğru gidiom die iştahım açıldı bu evde benim :) çıkıyorum 61e geldim şu son hafta ne oldu bilmem hani hamile olma durumum söz konusu değil yoksa şüphelencem göbüş resmen tekrar çıktı

gidecekmisin doktora falan yakında planların ne alemde

gidecekmisin doktora falan yakında planların ne alemde

gidicem bu ay sonuna doğru nasipse inş bakalım sonra ne düşünürüm bilemiyorum her an değişik düşünüyorum çünkü sen napıyon cnm düişünmüyomusun bak kontrolden de geçtin onay da geldi e artık yani güzel haberleri ver.......

işi bırakmam lazım bakacak kimse yok :))))
kısmet bakalım nolur bilmiyorum

işi bırakmam lazım bakacak kimse yok :))))
kısmet bakalım nolur bilmiyorum

bende öle diyordum deme öle boşver Rabbim bi kapı açar illaki ne olcak kim bakıcak çalışmassam olmaz yok öle yok böle hep olumsuzlukları düşündüm sonuçta olumsuz oldu inş hayırlı sağlık bi evlat nasip etsin Allahım o bereketiyle güzelliğiyle güzellik katsın inş hayatına cnm.........

amin inşallah hepimize...

ay yakaladım ikinizi birden kızlaaaar... nasılsınız görüşmeyeli? 5 dakikalığına girdim. birazdan banyo yapıcam, sonra kuaför, giyin derken akşam olur...pöfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…