hastane bizim isteğimizle otopsiye gönderdi .ben o sıralar bunları düşünemedim 3 ay sonra düşünüyorum çok ilginç . labaratuarla falan hep eşim konuştu ben de ona soramıyorum o da çok hassas ,çok üzülüyor . neyse napalım ruhu bizimle olsun kızımın.
ben psikoloğuma kesinlikle ilaç kullanmak istemediğimi söyledim çünkü hamile kalmamı geciktirir diye korktum o da bana tamamen bitkisel sarı kantaron hapı önerdi .netten araştırdım rahmi de toparlayan bir bitkiymiş .nitekim doktorum 3 hafta sonra kontrole gittiğimde rahmin hiç doğum yapmamış gibi olmuş dedi. ayrıca beni bir nebze sakinleştirdi sanki. bi de gittiğim bir doktor B vitamini yazmıştı onu da kullandım. B vitamini eksikliği vücutta mutluluk hormonlarının azalmasına neden oluyormuş .sanırım o da iyi geldi .bi araştır istersen
canım bize hastanede sormuşlardı alıp kendiniz mi defnedersiniz biz mi edelim diye biz almak istedik ve ankarada karşıyaka mezarlığına defnedildi hatta cenaze namazı da kılındı size sormadı mı hastane böyle birşey?Sormadıysa da mutlaka nereye defnettiklerini söylerler herhalde sorarsanız.
Bugün işyerinde bi iş arkadaşımla hafif gerginleştik sonradan baya ağladım alınganlaştım bu ara yine çok kötü hissettim kendimi ilaçları da azaltmaya başladım ondan mı acaba diyorum ama ne zamana kadar kulancam ben bu ilaçları yaa(Sizlerden var mı depresyon için ilaç kullanan aranızda arkadaşlar.
Canım çok geçmiş olsun. Hayatta kim bilir daha neler bekliyor bizi. Yazını okuyunca bunu düşünmeden edemedim. Peki bu ameliyatın sonrasında ve hayırlısıyla tekrar bebek sahibi olduğunda emzirmene etki edecek bi durum yok di mi bunu sordun mu doktora?
tobeguk
Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım insan daha başıma ne gelebilirki derken daha neler gelebiliyo işte canım inşallah ameliyatı biran önce atlatırsın da bu sıkıntıların geçer ...Başka birşey söyleyemiyorum arkadaşım bırakmamaya çalış kendini((
Evet ben ztb de doğum yaptım bizi gece çağırdılar bebek öldü diye gittik yoğun bakımın oraya orda doktorla görüştük sonra işte görmek istedim ben bebeği normal yattığı küvözlerin orda sarmışlar bebeğimi yüzünü falan da hemşire açmak istemedi ama öyle derisi falan kalkar diye değil 2.kez iş çıkcak diye yanii afra tafrayla açtı bebeğimin yüzünü baktım ona yüzüne dokundum ilk ve son kez.......öyle işte yazamıyorum daha fazla canım.
canım çoook iyi bir dr. dediler. (birden fazla kişi) ne bileyim güvendim ben de. bir de netten araştırdım. bulgular için ameliyat kesin çözüm yazıyor. kanser öncüsü hücrelermiş bunlar. alınmazsa kansere çevirir yazıyo. yani adamın söylediklerinin aynısı...bakalım pztesi kana bakacaklar var mı yok mu diye...tobegukum dualarım seninle ama bence bir doktora daha görün ya tek doktorla ameliyata girme.. sen bilirsin tabi ama ne bilim....
Allah korusun aklına getirme kötü birşey Allahın izniyle bunuda atlatacaksın son sıkıntıların olsun inşallah...bitsin gitsin hepsi.....canım yaa çok üzüldüm inan ama geçecek bizde elimizden geldiği kadar yanındayız destek olmaya çalışıcaz...üzme kendini nolur
sağolun in_ayım. allah senden ve burdaki tüm arkadaşlardan razı olsun. iyiki varsınız. çok iyi geliyosunuz bana. inşallah bununla kalır diyorum her seferinde ama bitmiyo kuzum... tam toparladım, ayağa kalktım dediğim anda hayat alıp beni yere vuruyo. artık psikolojik olarak kaldıramıyorum canım yaaa!!!
sen nasılsın? başka sorunlarım da var demişsin, yapabileceğimiz bir şey var mı canım??
sağol canım ya yapıyorsunuz zaten burası banada iyi geliyor...geçecek hepsi karamsar olma çok zor yaşadığın şeyler ama üstesinden gelebilirsin dur bi söz vardı hatırlamaya çalışıyorum..
bir derdin olduğunda Allahım ne büyük derdim var deme, derdine dönüp ne büyük Allahım var de...
buna benzer birşeydi....İnanıyorum ben hepsi geçecek bekleme süresi dolana kadar tedavin biter zaten..sonra kontrollerini yaptırıp inşallah mutlu sona ulaşırsın sende
inşallah canım. geçsin gitsin inşallah. şimdi aklıma bir soru takıldı. bu durumu hamilelik hormonları tetiklemiş ya, acaba bir süre de bu dr uzatır mı ki süreyi? hani tekrar tetiklemesin diye:26::26::26:
bu arada yazdığın sözü çok beğendim canım..
bir kere başladı mı gerisi kesilmiyor zaten .neyse bu karamsar yorumdan sonra iyimser yorumlara geçelim .canım sen zaten bekleme süresindesin bu süre içinde lour biter ameliyatın allahtan vücudun sinyal verdi de hemen doktora gittin ya vermeseydi allah korusun hiç bi belirti olmadan direk kanser olsaydın . buna da şükür inşallah hemen atlatacaksın bu ameliyatı sonra tertemiz vücudunla bebişine hamile kalacaksın. bi de sana bişey sorucam doğumdan sonra süt gelmesin diye doktor bi ilaç vermiş miydi? ben o ilacı kullanır kullanmaz göğüslerim inip eski haline dönmüştüsağolun in_ayım. allah senden ve burdaki tüm arkadaşlardan razı olsun. iyiki varsınız. çok iyi geliyosunuz bana. inşallah bununla kalır diyorum her seferinde ama bitmiyo kuzum... tam toparladım, ayağa kalktım dediğim anda hayat alıp beni yere vuruyo. artık psikolojik olarak kaldıramıyorum canım yaaa!!!
sen nasılsın? başka sorunlarım da var demişsin, yapabileceğimiz bir şey var mı canım??
valla bilmiyorum inşallah olmaz öyle birşey ama tahminim hiç sağmadın ya ondanmı oldu acaba süt kaldı içinde omu yaptı..gerçi etrafında doktorlar vardı sağ biraz derlerdi ben onlardan iyimi bilcem :) tekrar bebiş olunca emzirince problem falan olmazzzz
nasıl olduğunu bilemem tabi ama bence en güzel ilaç sağlıklı bir bebek .hemen bebek çalışmaları sana iyi gelecek bence bi de sarı kantaronla bomba gibi olursun inşallahTamam sağol canım araştırayım ya psikiyatrist bana ben de obsesyon yani takıntı olduğunu vs söyledi yani yasın haricinde bu da duruma eşlik ediyo diye ilaç verdi ve ilaçları daha baya kullanmam gerektiğini vs söylüyo da ben de o kadar uzatmak istemiyorum bu yaşıma kadar takıntılarımla gelmişim yani şimdi bunla uğraşmak bana lüks şu an benim acilen bebeğe ihtiyacım var bence.O sarı kantaronunu bi araştırayım.
canım ben 5 gün yattım ya hastanede ilk sefer. o ara fark edildi. ilaç içirip sımsıkı sarmışlardı göğsümü. sakın sağma diye sıkı sıkı da tembihlemişlerdi. dediklerini harfiyyen yaptım ben de. ben de senin gibi süt kaldı, pıhtılaştı, iltihap oldu herhalde diye gittim ama dr. "yok, kontrolsüz hücre bölünmesi" dedi( hiç ilaç tedavisinden de bahsetmedi. direk ameliyat dedi. inşallah canım her şey iyi olsun....
bir kere başladı mı gerisi kesilmiyor zaten .neyse bu karamsar yorumdan sonra iyimser yorumlara geçelim .canım sen zaten bekleme süresindesin bu süre içinde lour biter ameliyatın allahtan vücudun sinyal verdi de hemen doktora gittin ya vermeseydi allah korusun hiç bi belirti olmadan direk kanser olsaydın . buna da şükür inşallah hemen atlatacaksın bu ameliyatı sonra tertemiz vücudunla bebişine hamile kalacaksın. bi de sana bişey sorucam doğumdan sonra süt gelmesin diye doktor bi ilaç vermiş miydi? ben o ilacı kullanır kullanmaz göğüslerim inip eski haline dönmüştü
ben sağıp buzluğa atmıştım ilk günler iyileşince verecekler diye..sonra o ilaçtan içtim hemde sardım ama çok sancı yaparsa az az sağ demişlerdi sağdım arada rahatsız ettikçe sonrada bitti.....geçecek tatlım inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?