- 2 Temmuz 2015
- 274
- 258
- 23
- 35
Dua ederken hic birimizi unutmuyorum rabbim hepimizin yuzunu guldursun birimizin degl.bu acinin tarifi yok. Canm ilk gebeligimde butun tetkikler yapilmisti dopler falan ama hicbi sorunumz yoktu smdi unv hastanesine muayene oluyorum ve doktor ihmali uzerinde yogunlasiyo hepsi.allaha havale ediyorum oyleyse de. Ben bunu yasicakmisim hersey vesile isteBide sen hamile sin dimi nolursun banada dua et yine dipleedeyim Rabbim katından en hayırlısı ni göndeesin banada en güzelini sağlıklı uzun ömürlü şunu bugün hem kadir gecesi hem sen hamile sin hemde cigerlrimz yani o Rabbim yardim etsin
Evet canım rahim filmi isteyebililer dedi dr. Miyom bebegin tutunacagı yeri etkiliyor mu diye de bakılır dedi. İnan aglamaktan bir hal oldum. Su mubarek gece hurmetine Rabbim tum hastalara banada sifa versin. Acımızı dindirsin bebeklerimizin yerini doldursun. Buarada birsey sorucam sana bıktırdım kusura bakma ama bir sizlere anlatabiliyorum. Bugun reglmin 6 gunu. Dr gitmeden kanamam baya azalmıstı. Dr geldikten sonra simdi pıhtılı kanamam basladı. Senin hic oyle oldu mu? Uzuldugumden de olabilir mi acaba? Anlayamadım dogumdan beri pedle geziyorum artık bitsin su kanamam ya deliricem artık.ah canım korkma hemen neden umutsuzluğa düşüyorsun prof a gidince o seni doğru yöne yönlendirir hiç korkma üzülme ..Hem küçülmüş de bak belki daha da küçülür . Bayramdan sonra git görün doktora.rahme tabiki zarar veriliyor ama zamanla iyileşiyor hiç iyileşmeyen bir yara ameliyat gördün mü? Sezeryan yeri nasıl iyileşiyor seninki küçücük onun yanında en son ihtimalle kapalı olur kurtulursun. rahim filmi isterler muhtemelen onda herşeyin yeri durumu bellli oluyor miyomun cinsi kesin olarak ultrasonla belli olmuyormuş ..Belki de olmazsın takip ederler doktorun dedikleriyle yanlış yönlenme bence kim bilir ben gitsem bana ne derdi ki
Ins Rabbim hepimizn yardmcsi olsn ins Canim bende 40 min icinde adet gordum ne avantajı varki kırkın içinde adet görmenin bnde cok istyrm sen bna teselli oldn 1 sene cok uzun geliyo senin doktorun kim acaba
Ins hamilesindr cnm ne kdr gecti dogumundan bu yanaBen gatada doğum yaptım ankarada ama oraya gitmeyi düşünmüyorum.biliyormusunuz ne kadar doğru bilmiyorum ama hamile gibi hissediyorum tabi çok erken ama ben öyle hissediyorum Rabbim e hayırlısı için dua ettim bu mübarek günde inş hayırlısı ise hamileyimdir.
PBen gatada doğum yaptım ankarada ama oraya gitmeyi düşünmüyorum.biliyormusunuz ne kadar doğru bilmiyorum ama hamile gibi hissediyorum tabi çok erken ama ben öyle hissediyorum Rabbim e hayırlısı için dua ettim bu mübarek günde inş hayırlısı ise hamileyimdir.
52 gün geçtiIns hamilesindr cnm ne kdr gecti dogumundan bu yana
P
canım estf. ne demek birbirimize destek olacağız tabiki her zmaan sorabilirsin. Benim adetten sonra kesildi canım adet süresi içinde 6 gün boyunca pıhtılı olduğu günler de oldu ama bıçak giibi kesildi bi daha da gelmedi. O gelen kanama miyomun yaptığı kanama bence çünkü bazı tip miyomlar ara kanama yapabiliyorlarmış. Benim düşüncem bu miyomla hamile kalma operasyonla kurtul şimdi bile kanama yapıyosa gebelikte de yapabilir doktor eğer işinin ehliyse ki prof sa öyledir ona güveniyorsan yaptır ..İnan bebeğinin varlığını öğrendiğin her günde ultrason resminde o miyom karşına çıkıyor hep aklında kalıyor hamilelilkte ..İnşallah bir an evvel kurtuluruz.. Bende dün gece rüyamda kadın bir doktor gördüm bana dediki seni bir çocuk sahibi yapmak istiyorum bir an evvel ameliyat olmalısın bu senin için iyi olacak . İnşallah iyi olur rabbim pişman etmezEvet canım rahim filmi isteyebililer dedi dr. Miyom bebegin tutunacagı yeri etkiliyor mu diye de bakılır dedi. İnan aglamaktan bir hal oldum. Su mubarek gece hurmetine Rabbim tum hastalara banada sifa versin. Acımızı dindirsin bebeklerimizin yerini doldursun. Buarada birsey sorucam sana bıktırdım kusura bakma ama bir sizlere anlatabiliyorum. Bugun reglmin 6 gunu. Dr gitmeden kanamam baya azalmıstı. Dr geldikten sonra simdi pıhtılı kanamam basladı. Senin hic oyle oldu mu? Uzuldugumden de olabilir mi acaba? Anlayamadım dogumdan beri pedle geziyorum artık bitsin su kanamam ya deliricem artık.
Merhaba canim yok henuz olmadim arada hafif sancilarim oluyor ama hasta olmadim. Biraz da stres yaptim galiba. Sen napiyoesun nasil oldun ne zaman gideceksin doktoraEsigul6061 merhaba canim adet oldun mu?
Canm hic ole dusunme o da senin bebegin sayilirbenm de eltimin bebegi var ilk gordugumde kotu oldm cok agladm ama smra ona o kadar alistim ki onu gornek bile iyi gelmeye basladi.hem bizimde olucak bebeklerimiz hic olumsuz dusunme sonuclarnda guzel cikicak allahn izniyle.istahsizlik bende de vardi 20 haftadan sonra istahm geldi stresten oluyo galiba.Bugün coook kotuyumm dün eltimler bayram için gelmişti konusmuyoduk kendisiyle zaten yeni doğum yaptı 5 aylık bebisi var kayinvalidemler kayinbabam yanında nasil seviyolar gorsen ya hem zoruma gidiyo dayanamuyrm hemde diyorum torunları sevecklrr nasıl yencem bunu bilmiyrm şimdiden bayramı dusnuyrm ne yaparım okadar zaman
Canmn hayrlisi ama erken degilmi dikislere zarar vermezmi en azndan 3 ay gecseydi hersey Allahtan ama biz tedbiri alip takdiri Allaha birakcaz52 gün geçti
Merhaba canim yok henuz olmadim arada hafif sancilarim oluyor ama hasta olmadim. Biraz da stres yaptim galiba. Sen napiyoesun nasil oldun ne zaman gideceksin doktora
Bugün coook kotuyumm dün eltimler bayram için gelmişti konusmuyoduk kendisiyle zaten yeni doğum yaptı 5 aylık bebisi var kayinvalidemler kayinbabam yanında nasil seviyolar gorsen ya hem zoruma gidiyo dayanamuyrm hemde diyorum torunları sevecklrr nasıl yencem bunu bilmiyrm şimdiden bayramı dusnuyrm ne yaparım okadar zaman
Evet erken bu ay kalmazsam diğer ay ameliyat olacağım eylülde gebe kalırım kısmet olursa hayırlısıCanmn hayrlisi ama erken degilmi dikislere zarar vermezmi en azndan 3 ay gecseydi hersey Allahtan ama biz tedbiri alip takdiri Allaha birakcaz
Cnm kayinvalideme geldiler ne diyeyim ki gelmeyin mi diyecegm ben gitmiyeyim dedim bayramda eşinden ailemin canı sıkılır yanlış anlarlar diyoDoktordan dönünce haber ver canim. Inşallah sonuçların iyi çıkar. Eltinle gorusmeseydin keske. Bu bayram gelmeselerdi yada sen yanlarina gitme. Benim eltimde gelmek istiyor durmadan ariyor nasil oldun diye bayramda illa ki gelecek yani yer içer yatagini bile toplamadan gider. Bu defa açıkça söyledim bebek sesini falan kafam kaldırmiyor kabul etmedim keske sende net olsaydin madem üzülüyor sun.
Bilmiyorum canı bugunde kesildi. Muayenede biraz canım acıdı boyutunu olcmek icin. Buarada hafif polikistikte var dedi. Benım anlayamadıgım benim sadece 3ay hafif kahverengi lekelenme oldu dusuk tehlikesi vardı ki 2 ay donra kalmamıstı dr tedbir amaclı 3 ay devam ettirdi ilaclara. Ve inan sonrasında ne agrı ne bir damla leke hicbirsey yoktu. Ultrasındada dr bile gormuyordu canım dusun artık. Bamile degilimde normaldim sanki hicbir sikayetim felen yoktu. Benim dogum yapmadan birgun once 13 kisi misafirim vardı birgun oncesi temizlik hazırlık inan hem stres oldum hemde 12 saat felen hic oturmadan ayaktaydım. Yani bu miyom vardıda o gun mu bunu tetikledi on gun oncesinde dr gittigimdede hicbir sorun yoktu. Benim dogumum birden basladı aksam dr gittim sancıyla bebekte suda rahim agzıda normaldi 3 saat sonra birden karnım asagıya ındı dusun. Dogum yaptım. Dr a da anlatınca miyom lu hamilelikte kanama agrı sikayet olur dedi. Erken dogum sebebin bu olmayabilir olabilirde dedi. Arka duvarda olması dusunduruyor onuda. Yarın profdan randevu alıcam. Agustos ayına verir dedi. Gıdıcem bakıcam o ne diyecek ameliyatsa ameliyat degilse degil su arada kalma bitsin artık. Ruuyan cok guzelmis ınsaallah sana sifa olacak dr karsılasır hemen aratmadan bebek sahibi olur kucagına alırsın canım. Destegin icin cok tesekkur ederim. İyki varsıncanım estf. ne demek birbirimize destek olacağız tabiki her zmaan sorabilirsin. Benim adetten sonra kesildi canım adet süresi içinde 6 gün boyunca pıhtılı olduğu günler de oldu ama bıçak giibi kesildi bi daha da gelmedi. O gelen kanama miyomun yaptığı kanama bence çünkü bazı tip miyomlar ara kanama yapabiliyorlarmış. Benim düşüncem bu miyomla hamile kalma operasyonla kurtul şimdi bile kanama yapıyosa gebelikte de yapabilir doktor eğer işinin ehliyse ki prof sa öyledir ona güveniyorsan yaptır ..İnan bebeğinin varlığını öğrendiğin her günde ultrason resminde o miyom karşına çıkıyor hep aklında kalıyor hamilelilkte ..İnşallah bir an evvel kurtuluruz.. Bende dün gece rüyamda kadın bir doktor gördüm bana dediki seni bir çocuk sahibi yapmak istiyorum bir an evvel ameliyat olmalısın bu senin için iyi olacak . İnşallah iyi olur rabbim pişman etmez
bence gitmelisin senin bir bebeğin olacak hamilesin geçmişe dönüp bakmak bizi hep geriye götürür canım bazı olayların üstüne gittikçe bakacaksın ki gözünde büyüttüğün kadar yokmuş olumlu düşün lütfen ..Diğer bebeğini unut demiyorum o zaten bir melek annesine kardeşine dua eden..gelecek güzel olacak buna inanmalıyızCnm kayinvalideme geldiler ne diyeyim ki gelmeyin mi diyecegm ben gitmiyeyim dedim bayramda eşinden ailemin canı sıkılır yanlış anlarlar diyo
anladım canım bana da ilginç gelen bu miyomun bir anda ortaya çıkması belki de miyom değildir kist gibi birşeydir ilaçla patlar gider inşallah doktordan bunları da duyabilirsin arkaya doğru gidiyorsa da sıkıntı yaratmaz diye biliyorum erkenden üzülüp kurma canım..Kanaman kesildiyse de çok iyi adet olup bitmiş demekki ..Ağustosa daha çok var sen doktoru ara durumum acil ne saat olursa geleyim de 15 gün daha bekleme bence zaten özel yeri varmış erkene randevu verir. Sen de iyiki varsın canım inşallah hamileliğimizi konuşuruz bebeklerimizi büyütürüz buradaBilmiyorum canı bugunde kesildi. Muayenede biraz canım acıdı boyutunu olcmek icin. Buarada hafif polikistikte var dedi. Benım anlayamadıgım benim sadece 3ay hafif kahverengi lekelenme oldu dusuk tehlikesi vardı ki 2 ay donra kalmamıstı dr tedbir amaclı 3 ay devam ettirdi ilaclara. Ve inan sonrasında ne agrı ne bir damla leke hicbirsey yoktu. Ultrasındada dr bile gormuyordu canım dusun artık. Bamile degilimde normaldim sanki hicbir sikayetim felen yoktu. Benim dogum yapmadan birgun once 13 kisi misafirim vardı birgun oncesi temizlik hazırlık inan hem stres oldum hemde 12 saat felen hic oturmadan ayaktaydım. Yani bu miyom vardıda o gun mu bunu tetikledi on gun oncesinde dr gittigimdede hicbir sorun yoktu. Benim dogumum birden basladı aksam dr gittim sancıyla bebekte suda rahim agzıda normaldi 3 saat sonra birden karnım asagıya ındı dusun. Dogum yaptım. Dr a da anlatınca miyom lu hamilelikte kanama agrı sikayet olur dedi. Erken dogum sebebin bu olmayabilir olabilirde dedi. Arka duvarda olması dusunduruyor onuda. Yarın profdan randevu alıcam. Agustos ayına verir dedi. Gıdıcem bakıcam o ne diyecek ameliyatsa ameliyat degilse degil su arada kalma bitsin artık. Ruuyan cok guzelmis ınsaallah sana sifa olacak dr karsılasır hemen aratmadan bebek sahibi olur kucagına alırsın canım. Destegin icin cok tesekkur ederim. İyki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?