Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Isyan etmekten Allah a siginiyorum çok sukur basindan beri isyan etmedim. Acimiz daha taze biliyorum hic bır zamanda gecmeyecek bazen cigerimin yanginindan acimi yogun yasiyorum bugunlerimizi aratmasin diye hep dua ediyorum beterin beteri var cogu kisinin yaninda bizim yasadiklarimiz neki. Ama evlat sonucta Allah o kadar guzel bir lduygu vermiski bizlere çok sukur gu kadar canimizin yanmasida normal. Allahyardimcimiz olsun kizlar

Ne guzel yazmissin canim. Bize yaratandan baska kim yardim edebilir ki.
Adet oldun mu? Tansiyonunu devamli takip et canim. Ne guzel korunmayi birakiyorsun insallah hemen kizin geri gelir canim.

Bi tanıdığımın ölümle ilgili bi tasviri var çok hoşuma giden bu bir yangın kalbimize düşen ilk başta çok büyük zamanla yangın sönecek bir kibrit çöpü kadar kalacak arada o çöpden yangın alevlenecek ama yine azalacak hiç bitmeyecek o kibrit çöpü her zaman kalbinde kalacak

Ne guzel yazmissin canim. Bize yaratandan baska kim yardim edebilir ki.
Adet oldun mu? Tansiyonunu devamli takip et canim. Ne guzel korunmayi birakiyorsun insallah hemen kizin geri gelir canim.

ii dileklerin icin cok tesekkur ederim insallah canim insallah kizim en kisa zamanda gelir bize.. yok olmadim daha. Tansiyonumu da takip etmeyi biraktim aslinda hergun olcmeye baslayayim artik di mi kontrol altinda olayim bu aralarda cok stresliyim . Insallah hemen hamile kalirim...
hakkimizda hayirlisi olsun hep boyle dua ediyorum. En kisa zamanda guzel haberler yazalim buraya insallah

Inşallah canim bende iki gündür kendimi hamileymisim gibi düşünüyorum mutlu oluyorum. Tansiyonunu ihmal etme sakin. tuzu azalttim canim hergun en az 2 kere olcuyorum uzulunce stres yapınca yukseliyor.

Inşallah canim bende iki gündür kendimi hamileymisim gibi düşünüyorum mutlu oluyorum. Tansiyonunu ihmal etme sakin. tuzu azalttim canim hergun en az 2 kere olcuyorum uzulunce stres yapınca yukseliyor.
Bende bugun olcmeye basladim normal ama stres oldugumda cikiyor benim de. Canim zihnin oyunlarina gelme sakin evet oyle dusunmek mutlu eder ama sonra gerceklerle yuzlesince bir daha alt ust olursun yapma kendine bunu. Bir de dis gebelik falan yasarsin sonra yanlis anlama akil vermek degil amacim uzulmeni istemiyorum canim benim. Insallah kisa zaman da kalicaz hamile onu dusun de rahatlat kendini o zaman :)

2 ay önce kaybettiğim evime ablasına getiremediğim,öpüp koklayamadığım canım kızımın küçücük mezarını onu çok seven ablasını götürdüm bugün.çok zordu benim için aynı acıyı yaşadım dizlerim tutmadı bayrama onsuz girmek çok acı.Rabbim inş bana tekrar kaybettiğim evladımın yerine bi evlat nasip eder.dualarınızı bekliyorum.kendimi hamile gibi hissediyorum inş öyledir bana çok iyi gelecek tekrar bi hamilelik.Rabbim hayırlısı ise nasip etsin inş.

Canim merhaba.anliyorum seni.nezaman hamile gorsem icimden gidip ona hakaret edip bagirmak geliyo.bebek gorsem kotu oluyorum.cok kitu ama herkesun benegi olsun bile istedim.psikolojim bozuk sakin kinamayin kizlar.benim yasadigimi herkes yasasin istedim.sen nasilsin canim

Iyi olmaya çalışıyorum Allah dayanma gucu veriyor cok sukur ama beni hirpalayanlar oluyor bu da beni yoruyor artik beynim o kadar yoruldu ki sabaha kadar uyumadim bir dk bile. Ilk gun mezarliga gittim agladim cok kaderimde bu da varmis dayanmaktan baska caremiz yok. Eltimi uyardigim halde gelmek istedi. Onun gerginligini yasadim esime ilk defa 9.5 yillik evliyiz onun ailesinden birini istemedigimi söylemek zorunda kaldim anneme gider onda kalirim gece dedim gucum yok dedim sonra mezarliga gittik. Oncesinde oglumu anneme bıraktım etkilenmesin diye. Anneme anlattim agladim niye herkes beni yoruyor uzuyor diye. Ben mezarliga gidince kaynim annemi bayramlasmak icin aramış annemde kizim cok uzuluyor bebek sesine tahammülü yok daha abisinin kizini bile gormeye gitmedi psikolojisi bozuk demis. O gun gelmediler ama dun aksam gelmisler esimin ablasina o da bana yakin oturuyor esimi gönderdim git sen gor diye ben gitmedim. Benim sinirlerin gerçektenyiprandi her bayram zaten gelir kalir arada da gelir kalir(beni hic davet etmez sadece iki saatligine gitmistim ilk cocugu olduğunda) şimdi iki cocugu oldu birde annesinide getirmiş ne yapmaya çalışıyor anlamiyorum bizim ilk bayramimiz zaten acimiz var oglum icin esimde bende normal e dönmeye calisiyoruz. Oğlum yasasydi 3.5 aylik olacaktı nasil olurdu diye insan düşünmeden edemiyor simdi onun bebegini görünce daha kotu oluruz esim gitti dun ablasina oda etkilenmis uzulmus. Böyle canim ya Günlerimiz böyle geciyor Yinede cok sukur Allah bu Günlerimiz i aratmasin

Olurmu canim biz burda birbirimize destek oluyoruz fikir alışveriş i yapiyoruz. Ben korunuyor um yinede dis gebelik olmaz sanirim çok cahilim:)) fazla bilgim yok ama dis gebelik bebek rahim disina tutunuyor diye biliyorum. Ben hamileyim gibi düşünmek bazen iyi geliyor birde kendimi deniyorum psikolojik olarak hazirmiyim diye ama dediginde doğru yani fazla beyni kandırmamak lazim:))

Kimse bizi anlamaz canim ya.banada o hamile bu dogurdu bebehi cok guzel resim gostermeler anlamuyolar beni nekadar uzduklerini.ben busey demiyorum ama patlamaya hazir bonba gibiyim.denize gittik giderken agladim gelirken agladim bebegimle gidecektik sozde.mezarlihi da yolumuzun ustundeydi.gordukce agladim.iyi degilim

canim bende ayni seyleri yasadim ne soylesem bos bende bu bayrama bebegim olmadan girdim birbirimze destek olmaliyiz kac aylikti prensesin benim 34 haftalikti kizim dogdu ama kuvezde 3 gun kaldi kaybettik melek oldular bizi bekleyecekler i,sallah cok zor bi durum rabbim yardimcimiz olsun sezeryanlami dogum yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…