insallah canim bende oyle dusunuyorum sezeryanla dogum yapanlar acaba kac ay sonra gebelik dusunuyor ben 3 ay,sonra dusunuyorum ama korkularimda var nasil yapacam bilmiyorumınsallah bunu soylerken bıle nasıl heyecanlanıyorum dusunsenıze 2016 da bebeklerımız kucagımızdaRabbım ızın verırse bızım bebeklerımız ozel olacak onlar bızım en guzel DUALARIMIZ olacak ınsallah
basinsagolsun canim bende 34 haftalik kaybettim kizimi kan pihtilasmasi oldugunu nasil anladilar bende senin gibi dusunuyorum yine kizim olsun hatta ikiz olsun diyirum ama sezeryanli oldugum icinde korkuyorum klomen kullananlarin genelinde ikiz oluyomus arada dusunuyorum rabbim bizlere hayirli sagkikli kiz evlatlar nasip etsin insallahCok zor cok benimki de kizdi 35 haftalikken kaybettim birden.
Meger kan pihtilasmasi varmis bende. Bende kiz istiyorum yine Allah im nasip ederse hatta ikiz olsunlar ikisi de kiz olsun senin dedigin gibi dertlesirler birbirleriyle. Insallah tez vakitteversin rabbim. Hepimize...
Oldum canım sonunda. Çok sancilandi m gece oldum sabaha kadar da uyumadim Bugün doğan bey i arı cam bakalım ne zaman gel diyecek.Esigul6061 merhaba canim adet oldun mu? Benim bugün az geldi kesildi. Duzene girdi galiba hayirlisi.
Çok sağol arkadaşım senin de basın sağolsun hemen hemen ayniymis haftamiz Allah yardımcımız olsun kan pıhtılaşma sını genetik test ile anladı doktor um.basinsagolsun canim bende 34 haftalik kaybettim kizimi kan pihtilasmasi oldugunu nasil anladilar bende senin gibi dusunuyorum yine kizim olsun hatta ikiz olsun diyirum ama sezeryanli oldugum icinde korkuyorum klomen kullananlarin genelinde ikiz oluyomus arada dusunuyorum rabbim bizlere hayirli sagkikli kiz evlatlar nasip etsin insallah
Sezeryan dan hiç korkma bence o kadar çok pes peşe sezeryanli olan gördüm ki Allah in izniyle hiç birşey olmuyor. Bana doktor 3 ay sonra kalabilirsiniz dedi ben bilerek bekledim yaramaz biraz daha iyileşir diyebasinsagolsun canim bende 34 haftalik kaybettim kizimi kan pihtilasmasi oldugunu nasil anladilar bende senin gibi dusunuyorum yine kizim olsun hatta ikiz olsun diyirum ama sezeryanli oldugum icinde korkuyorum klomen kullananlarin genelinde ikiz oluyomus arada dusunuyorum rabbim bizlere hayirli sagkikli kiz evlatlar nasip etsin insallah
SİZİNDE BAŞINIZ SAĞOLSUN BEN 37+3 DE DOĞUM YAPTIM HERŞEY NORMALDİ AMA BEBEĞİMİN NEFESİNDE PROBLEM VARDI DOKTOR İHMALİ SANCI İLE GİTTİM DOĞUMA GECE 12 DE DOĞUM YAPTIM MAMA VERMİŞLER MAMADA CİĞERLERİNE SIÇRAMIŞ YAVRUMUN ÇOK ACI ALLAH BAŞKA ACI YAŞATMASIN İNŞcanim bende ayni seyleri yasadim ne soylesem bos bende bu bayrama bebegim olmadan girdim birbirimze destek olmaliyiz kac aylikti prensesin benim 34 haftalikti kizim dogdu ama kuvezde 3 gun kaldi kaybettik melek oldular bizi bekleyecekler i,sallah cok zor bi durum rabbim yardimcimiz olsun sezeryanlami dogum yaptin
Dogum gunun kutlu olsn canm benim. Insallah seneye bebeklerimizle gireriz. Bana da doktor ayni seyi soeldi lan pihtilasmasi olamaz bu kadar yasamaz bebek dediKızlar kan pıhtılaşması olan kişilerin bebeği okadar büyük hafta yaşamamış Dr öyle diyo benim ki 38 haftalikti genetik testi ve başka testlere gerek duymuyordu Dr diyoki sende kan pıhtılaşması olsa okadar hafta yasayamazdi kalmazmis bebek benim bebek ihmalden gitii suyum evde geldi sancim hastanede çok arttı beni ayakda beklentiler nst baglamadilar ayakta beklemek suyun gelince çok tehlike kliymis Dr diyo tamamen ihmalden gitmiş çocuğun obur dünyada çıksın ahım allaha havale ediyorum kim ducluysa tabiki hepsi bahane riski yokmuş inşallah bu kucagimada kalır bu arada bugün doğum gunum kızlar
insallah canim bende oyle dusunuyorum sezeryanla dogum yapanlar acaba kac ay sonra gebelik dusunuyor ben 3 ay,sonra dusunuyorum ama korkularimda var nasil yapacam bilmiyorum
Ya kızlar birsey sorucam dr rahim kalınlıgına bakıcam dedi ara kanamam adetten sonra devam ettigi icn. Yani normaldede vaginal ultrasondada bakılmıyor bu? Nasıl bırsey bilen var mı?
Kızlar kan pıhtılaşması olan kişilerin bebeği okadar büyük hafta yaşamamış Dr öyle diyo benim ki 38 haftalikti genetik testi ve başka testlere gerek duymuyordu Dr diyoki sende kan pıhtılaşması olsa okadar hafta yasayamazdi kalmazmis bebek benim bebek ihmalden gitii suyum evde geldi sancim hastanede çok arttı beni ayakda beklentiler nst baglamadilar ayakta beklemek suyun gelince çok tehlike kliymis Dr diyo tamamen ihmalden gitmiş çocuğun obur dünyada çıksın ahım allaha havale ediyorum kim ducluysa tabiki hepsi bahane riski yokmuş inşallah bu kucagimada kalır bu arada bugün doğum gunum kızlar
SİZİNDE BAŞINIZ SAĞOLSUN BEN 37+3 DE DOĞUM YAPTIM HERŞEY NORMALDİ AMA BEBEĞİMİN NEFESİNDE PROBLEM VARDI DOKTOR İHMALİ SANCI İLE GİTTİM DOĞUMA GECE 12 DE DOĞUM YAPTIM MAMA VERMİŞLER MAMADA CİĞERLERİNE SIÇRAMIŞ YAVRUMUN ÇOK ACI ALLAH BAŞKA ACI YAŞATMASIN İNŞ
Oldum canım sonunda. Çok sancilandi m gece oldum sabaha kadar da uyumadim Bugün doğan bey i arı cam bakalım ne zaman gel diyecek.
Ilk adetin mi senin benim ilk olduğumda 3 gün gelmişti kesilmesi normal canim
Kimse bizi anlamaz canim ya.banada o hamile bu dogurdu bebehi cok guzel resim gostermeler anlamuyolar beni nekadar uzduklerini.ben busey demiyorum ama patlamaya hazir bonba gibiyim.denize gittik giderken agladim gelirken agladim bebegimle gidecektik sozde.mezarlihi da yolumuzun ustundeydi.gordukce agladim.iyi degilim
TSK ederim cnm insallahhılk once dogum gunun kutlu olsun canım.Insalah bırdahakı dogumgununu kızınla beraber kutlarsınız.
Bende test yaptırdım pıhtılasma cıkmadı canım benımde 38 bıtmıstı
TSK ederim cnm insallahh
Doğum günün kutlu ve de mutlu olsun. Ailenle, sevdiklerinle geçireceğin nice güzel Yılların olsun:)TSK ederim cnm insallahh
Endiselenme canım rahim duvarı kalınlığın a normal karnında n ultrason la bakıyorlar benim geçen gittiğimde öyle baktı doktorum.Ya kızlar birsey sorucam dr rahim kalınlıgına bakıcam dedi ara kanamam adetten sonra devam ettigi icn. Yani normaldede vaginal ultrasondada bakılmıyor bu? Nasıl bırsey bilen var mı?
Benim doktorum da eğer kan da homozigot varsa bebek düşer bu haftaya kadar gelmezdi dedi bende Heterozigot çıktı kötünün iyisi yani. Bu mutasyon da ileriki haftalarda sıkıntı oluyormuş kan pihtilasmasi ndan dolayı tansiyonun da çıkmıştır ondan olmuştur bebeğin dedi. Inşallah tedavi sonuç verir çok korkuyorum benKızlar kan pıhtılaşması olan kişilerin bebeği okadar büyük hafta yaşamamış Dr öyle diyo benim ki 38 haftalikti genetik testi ve başka testlere gerek duymuyordu Dr diyoki sende kan pıhtılaşması olsa okadar hafta yasayamazdi kalmazmis bebek benim bebek ihmalden gitii suyum evde geldi sancim hastanede çok arttı beni ayakda beklentiler nst baglamadilar ayakta beklemek suyun gelince çok tehlike kliymis Dr diyo tamamen ihmalden gitmiş çocuğun obur dünyada çıksın ahım allaha havale ediyorum kim ducluysa tabiki hepsi bahane riski yokmuş inşallah bu kucagimada kalır bu arada bugün doğum gunum kızlar
Çok sağol canım stres yaptım bu ay temmuz ayında bırakmam korunma yi dedim ya takıldım galiba ondan geç geldi. Aradım doğan bey I haftaya salı gel dedi. Coraspin e de başladım inşallah bu sefer yüzümü z güler içim çok buruk moralim bozuk bayram biraz zor geçtiCok sukur canım adetın duzene gırmıs ınsallah hemen hamıle kalırsın. Doktoru aradın mı? Benım ılk adetım degıl canım bu 3 olacak ama tam gelmedı gecen ay 21 olmustum bugun yıne pembe az akıntı gıbı geldı dunde kahve geldı anlamadım yanı ınsallah olrum duzene gırmesını ıstıyorum yenı bebek bıze ıyı gelecek ınsallah. Senınde guzel haberlerını beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?