Allah im hayirlisiyla tekrar nasip etsin insallah bizlere yazdıklarını hepsini okudum. Yaşadıklarımı. Hep aynı acılar duygular. Bu arada söylediklerini de yapıcam inşallah :) kalp atışı ni sormussun ya doktora nasıl anladın kız olacağını birde akıntı sarı gelince kız mi olur benim de akıntı vardı sarı beyaz karışık geliyordu.
Bende kizimi gördüm kendime gelince eşim köye götürmede n Morga indik baktım yavrum a çok güzeldi Teyze si cook. Küçücük bedeni o soğukta yatiyordu çok zoruma gitti sinir krizi geçirdim kaç kere.. kucagima almadim neden bilmiyorum. Sadece yuzunu ve elini gordum sapasaglamdi yavrum. Dosa yasardi. 2500 kiloydu 34. Hafta yeni bitmisti.öldüğünü öğrendiğim gece aynı senin anlattığı n gibi oldum gözlerim şiş beynim uyusmus. Hastaneye gelenler tanımadı beni o derece. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadık. Ama biliyorum Allah im daha güzel şekilde mulafatlandiracak bizi. Sadece biraz sabır.[/QUOT. insallah canim ben kalp atisi erkek bebkler de 140 ve alti oluyor kiz bebkler de 140 ustu oluyor canim sari akintida kiz olacagini gosterir asidik oldugu icin sariysa kiz derler rabbim bizlere sabir versin insallah
aminn insallah sana da hayirli cumalar canim"Sabriniz tukeniyorsa duanin kabul zamanı gelmiş demektir... " Uğur Koşar
Allah im dualarımizin kabul olacağı zamanı sabırla beklemeyi, isyan eden değil sabredip tevekkül eden kul olmayı nasip etsin insaAllah. . .
Hayırlı cumalar arkadaşlar. . .
Benim doktorum da eğer kan da homozigot varsa bebek düşer bu haftaya kadar gelmezdi dedi bende Heterozigot çıktı kötünün iyisi yani. Bu mutasyon da ileriki haftalarda sıkıntı oluyormuş kan pihtilasmasi ndan dolayı tansiyonun da çıkmıştır ondan olmuştur bebeğin dedi. Inşallah tedavi sonuç verir çok korkuyorum ben
Bu arada doğum günün kutlu olsun canım benim 20 temmuz doğum günüm du :)
Çok sağol canım stres yaptım bu ay temmuz ayında bırakmam korunma yi dedim ya takıldım galiba ondan geç geldi. Aradım doğan bey I haftaya salı gel dedi. Coraspin e de başladım inşallah bu sefer yüzümü z güler içim çok buruk moralim bozuk bayram biraz zor geçtiçok ağladım kaç gündür.
Öyle arada düzensizlikler oluyor ya kanamalar da takma kafana gidince sorars in doğan bey e ya da ara sor çok takıldiysa n birsey der illa ki
insallah canim 140 ve alti olunca erkek derler 140 dan yukarisi kiz derler bide akinti icin sari olursa kiz olur derler beyaz olursa erkek ben yasadigim icin bu fikre katiliyorum canim bide dedigim gibi gunlerini iyi heaapla mutlaka
Çok sağol canım stres yaptım bu ay temmuz ayında bırakmam korunma yi dedim ya takıldım galiba ondan geç geldi. Aradım doğan bey I haftaya salı gel dedi. Coraspin e de başladım inşallah bu sefer yüzümü z güler içim çok buruk moralim bozuk bayram biraz zor geçtiçok ağladım kaç gündür.
Öyle arada düzensizlikler oluyor ya kanamalar da takma kafana gidince sorars in doğan bey e ya da ara sor çok takıldiysa n birsey der illa ki
slm arkadaslar cok skntli gunler geciriyorum ayni stresle karsilasmamaniz icin soyluyorum korunma suresni cok uzun tutmayin ben cok pismanim korundugum icin yedi aydir hamile kalamadim iki aydir adet gormuyorum ne bebek bar ne gelen giden sanirim stresten...
dogum gunun kutlu olsun saglikli yaslarin olsun insallah seneyi bebislerimzle girelim dogumgunumuze benim icin cok anlamli olur cunku bebegimi dogumgunumde kaybettim hayatimin en kotu dogumgunuydu bundan sonra insallah hersey gonlumuzce olsun
Herşeyin hayırlısı diye dua edelim başa gelecek varsa gelir zaten ne yaparsan yap. Tabi ki insan çok düşünüyor üzülüyor ama yeni bir hamilelik içinde moral şart gerçekten kendi kendimizin doktoru olalım arkadaşlar kimseden kimseye fayda yok.
Bunu bilmiyordum çok şaşırdım gerçekten. Inşallah Allah im gönlümü ze göre versin bana kız sana da erkek inşallah. hamile kalırsam bende sorayım doktora. Allah im günah yazma Yarabbi belki batıl inanç ama temmuz agustos eylül Çin takvimine göre kız ayı tam da benim korunmayi bırakacağım dönem inşallah kızım olur..
Merhaba:) adetime 1 hafta var. Ama güzel haber hala tatildeyim:)Gulcin-84 Merhaba canım guzel haberler var mı?
Merhaba:) adetime 1 hafta var. Ama güzel haber hala tatildeyim:)
4 aydır korunmuyorum. İnşallahh bu ay bizimle olur bebişimiz. İnşallah çok aramayız.Cok guzel canım butun kötü enerjini tatılde tüket:) Korunmuyordun galıba belkıde adet olmazsın bebiş gelir annesı:))
4 aydır korunmuyorum. İnşallahh bu ay bizimle olur bebişimiz. İnşallah çok aramayız.
Çok teşekkür ederim canımmm aminnnn inşallah Çin takvimine göre olursa kız ayı gözüküyor bu ay onumuzdeki iki ay inşallah öyle olur eylül den sonra ekim itibari ile de erkek ayı haberiniz olsun kızlar :))gecmıs dogum gunun kutlu olsun canım.seneye dogumgununde ınsallah kızını koklayarak gırersın:)))
Insallah canım çoğu kişi tatilde hamile kalıyor:))
Canım bayramda çok uzulduk stres yaptık benimde 1 hafta geç geldi doğumdan beri duzenliydi bir bu ay böyle oldu çok düşünüyorum ondan galiba. Korunmayi bırakıp ama valla.bir sizler biliyorsunuz çevremde kimseye söylemedim yakınım uzagim kimsebilmiyor.ssoylemicem de. Millet çok biliyor. Hiç takma canım sen ne zaman hazır hissedersiniz yap bir tane yoksa iyi olamicaz Biz. Moralim çok bozuk dün benimle arasında 1 hafta var ben 15 o 22 de doğurdu. Bahadır gidecekmis tim yakın arkadaşım akraba gelini aynı zamanda. Gittim durmadan bana diyor ki anne olunca anlarsın bir tane olsun görürsün falan öyle. Moralim bozuldu ki nasıl günler gecirdigimi gayet iyi bilen biti bir de. Iyi ce herkesten umudu kestim bu acı benim acı m bebeğim olsa.yeniden bu da benim sevincim olacak kimseden bir beklentim yok artık ve mesafe koydum herkesle arama.Cok haklısın bazen sakın hemen hamıle kalma 1 yıl bekle dıyorlar gercı ben onlara vazgectım dıyorum:)) Olacagın onune gecılmıyor ben 6,5 yıl ara verdım ama kucagıma almak kısmet olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?