Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Arkadaşlar merhaba nyana, post: 41892722, member: 599037"]
Arkadaslar merhaba ilk bebegimden sonra 7 ay ara verip tekrar hamile kaldim. Ama ne yazikki pulminer hipertansiyon sebebiyle oglumu da dogumdan sonra kaybettim. Ne olursunuz aranizda benimle ayni dertten muzdarip arkadaslar varsa bana yardim edin. 2 sene ust uste kizimi da oglumu da kaybettim...allah kimseye yasatmasin[/QUOTE]
canim peki pulmoner hipertansiyon kalple alakali galiba kalp doktoruna gittinmi yada tedavi oldunmu gebelikte cok zararliymis canim iyi bir kalp dr una git derim istanbulda ikamet ediyosan dr ismi verebilirim

Allah sabır versin(
Arkadaslar merhaba ilk bebegimden sonra 7 ay ara verip tekrar hamile kaldim. Ama ne yazikki pulminer hipertansiyon sebebiyle oglumu da dogumdan sonra kaybettim. Ne olursunuz aranizda benimle ayni dertten muzdarip arkadaslar varsa bana yardim edin. 2 sene ust uste kizimi da oglumu da kaybettim...allah kimseye yasatmasin[/QUOTE]

Allah sabır versin(

gece 12 dwn se bak canim yumurtlama gununu hesaplat gebelik.org sitesinden sonra verdiği gun gelmeden 2 gun oncesi bitir iliskiyi sonrada korun
21 diye baktim + 1 yas ekledi ustune Otomatik cin takviminden baktim kiz diyor bakalim insallah ya. Söylediklerini uygulicam cok tesekkur ederim canim.

Ben sizden cok sey ogrendim arkadaslar. Acimi da en cok sizinle paylastigimda rahatladim moral oldunuz bana iyi ki tanimisim sizi her serde bir hayir vardir iste rabbim kizimi aldi ama sizjn gibib iyi insanlari cikardi karsima...

Ama insan konusurken biraz dusunur be canim el yabanci olsa neyse derim de en yakinim yapti bunu. O yuzden size hep diyordum ya dosta dusmana karsi dik duralim diye. Herkes octen ice birsey dusunuyor. Aman ne hallri varsa gorsunler cok sukur benim rabbim var ben ona siginiyoru guveniyorum biliyorum ki bize en guzelini verecek siz de oyle dusunun uzmeyin kendinizi kizlar kimse icin degmiyor...

Çok geçmiş olsun başın sağ olsun canım. İkisinide mi tansiyondan kaybettin. Bende hamileyken tansiyonum çıktı tansiyondan bebeğimi kaybettim ama aynı şey mi bilmiyorum canım.

Sen zaten annesin ne demek anne olunca anlarsın.Hemde çok özel annesin canım anneliği illa kucağına alınca büyütüncemi anlaşılıyormuş sen kızının acısını yaşayarak zaten anneliği tam anlamıyla yaşadın. Bende bır tane büyüttüm ama anneliğin ne demek olduğunu ıkinci oğlumda yaşadım hemde kucağıma alamadan yüzünü görmeden kokusunu bilmeden. Herkes doğmuş canlı bebeğı buyutur bakar annelık bu değil bosver bıtanem mıllet gercekten dusuncesız. Bende hıc kımseye soylemıyorum doğurunca ınsallah görsunler kendı derdımız bıze yetıyor bırde ınsanlara kendımızı anlatmaya calısıyoruz ben artık yorumsuz kalıyorum.Karsıma gecip kendı caplarında bırseyler soyluyorlar dınlıyorum sadece artık canımı acıtamıyorlar ne yasadıgımı ben bılıyorum cunku ınsanların bılmesıne gerek yok

Canım benim aynı bende senın gıbı düşünüyorum iyiki varsın iyiki varsınız

Canım benim çok zor seyler yasadık bırde sen ıkı defa yasamıssın Allah yardımcın olsun. Hastaneden çıktığım günü ölünceye kadar unutamam çok zor tarifi yok bunun Rabbim daha büyük sınavlarla bizleri sınamısın kızlar

İnsanlar yorum yapmadan rahat edemiyor maalesef. Tatmadığın bilmediğin konu hakkında sus.Karşındaki insan zaten hassas.Ben bebğim kucağımdayken ağlama krizlerıne gırmiştim.Şimdi bebeğimizde yok ne yapalım ölelim mi .Psikolojimizi düzeltmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz böyle düşüncesiz insanlar yüzünden bütün emekler hiç oluyor sil baştan yani

Çok doğru bir karar vermişşsin.Banada öyle diyorlar sanki çocuğun olunca tekrar anne olmaya hakkın yok tamam evladımız olduğu için şükürler olsun ama bu çok başka birşey anlayamazlar boşver sen onları doktorun sorun olmaz dıyorsa sende kendını hazır hıssedıyorsan kendıne sıkıntı yapma canım

canim senin kac cocugun var kaçıncı gebeligin kiz bebk istiyosan elinden geleni yap gerisi dualarla rabbime kalmis artik biz rabbimden i!stiyecegiz oda verecek ben cok inaniyorum insallah

7 yaşında şükürler olsun bır tane oğlum var ikinciside erkek ama maalesef kaybettim. 2 sezeryan yani. Ben ılkındede kız ıstıyordum ıkıncısındede.Şimdi böyle düşündüğüm için çok pişmanım.İnsan gidenin yerini bir şekilde doldurmak istiyor.Şimdi önce hayırlsını ıstıyorum sonra erkek olursa tuğram gelecekmiş gibi hissediyorum bu düşünce benim daha iyi olmamı sağlıyor

Yn

korkma canim korktukca basimiza geliyor bende ne hikmetse cok korkuyodum bisey olacak diye ve sonuc olduda relax olalim dualarimizi eksik etmeylim insallah stress gebeligi engelleyen en buyuk etken hep iyi daha iyi olacak hersey gozuyle bakalim

Allah aynı acıları yaşamaktan bizleri korusun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…