- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Ama insan konusurken biraz dusunur be canim el yabanci olsa neyse derim de en yakinim yapti bunu. O yuzden size hep diyordum ya dosta dusmana karsi dik duralim diye. Herkes octen ice birsey dusunuyor. Aman ne hallri varsa gorsunler cok sukur benim rabbim var ben ona siginiyoru guveniyorum biliyorum ki bize en guzelini verecek siz de oyle dusunun uzmeyin kendinizi kizlar kimse icin degmiyor...
insallah canim hayirlisiyla seninde benimde kizim olur bizler birbirimize destek olmak icin variz bizde iyiki seni tanimisiz21 diye baktim + 1 yas ekledi ustune Otomatik cin takviminden baktim kiz diyor bakalim insallah ya. Söylediklerini uygulicam cok tesekkur ederim canim.
Ben sizden cok sey ogrendim arkadaslar. Acimi da en cok sizinle paylastigimda rahatladim moral oldunuz bana iyi ki tanimisim sizi her serde bir hayir vardir iste rabbim kizimi aldi ama sizjn gibib iyi insanlari cikardi karsima...
Kızlar sakin hamile kalınca kopmayalim bir grup kuralım hamilelik ve doğum hakkındaki deneyimlerimixi paylaşalım. Birbirimize iyi geliyoruz ne güzel bunu devam ettirelim inşallah :)
Aynen canım yorum yapınca bilip bilmeden kendime hakim olamamaktan cok korkuyorum. Yani bebegimin mezarına kac kez gittigim aa az gitmissin ondan bu kadar sarsmıs seni sksk git diyenlere artık yorum bile yapmadım bayram gunu. Aslında nereden anlayacaklar ki onlar torunlarının yeni kıyafetleriyle gelmesini beklerken gidip toprakla bayramlasmayı nerden bilecekler. Gitsende gitmesende gozundeki yasının aslı da kurumadıgını nereden bilecekler. Ondan cahilliklerine veriyorum artık yorum yapmak icin yaptıklarına. Ya tekrar hamile kalabilmem icin bile fikirleri var insanların hemen yapma zaman gecsin soyle boyle. Ya gercekten herkes donup kendi derdiyle ilgilense dertler biraz daha cekilebilir olabilirdi sanırım. Rabbim cektiklerimizi imtihanımıza ekleyip bizi mukafatlandırsın insaallah daha saglıklı hayırlı uzun omurlu bebeklerle. Duadan baska birsey gelmiyor elimden.İnsanlar yorum yapmadan rahat edemiyor maalesef. Tatmadığın bilmediğin konu hakkında sus.Karşındaki insan zaten hassas.Ben bebğim kucağımdayken ağlama krizlerıne gırmiştim.Şimdi bebeğimizde yok ne yapalım ölelim mi .Psikolojimizi düzeltmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz böyle düşüncesiz insanlar yüzünden bütün emekler hiç oluyor sil baştan yani
evwt canim yasa ve aya gore ama ozellikle ovulasyona gore bakin o zaman yanilma olmazÇin takvimine yaşda dahil değilmi yani yaşa göre aylara bakıyorduk
amin insallah canimCanım benim çok zor seyler yasadık bırde sen ıkı defa yasamıssın Allah yardımcın olsun. Hastaneden çıktığım günü ölünceye kadar unutamam çok zor tarifi yok bunun Rabbim daha büyük sınavlarla bizleri sınamısın kızlar
insallah gebeliklerimizi bebklerimizin gelismini ve aon durumlarimizi birlikte atlatiriz saglijla insallah cunku bizler biraz daha hasas oluruz biribirimizi teselli edebiliriz rabbim cok guzel sevincler yasatsin bizlere insallahKızlar sakin hamile kalınca kopmayalim bir grup kuralım hamilelik ve doğum hakkındaki deneyimlerimixi paylaşalım. Birbirimize iyi geliyoruz ne güzel bunu devam ettirelim inşallah :)
Kızlar sakin hamile kalınca kopmayalim bir grup kuralım hamilelik ve doğum hakkındaki deneyimlerimixi paylaşalım. Birbirimize iyi geliyoruz ne güzel bunu devam ettirelim inşallah :)
Canım mmmm benim ovulasyon agustos un 3 gösteriyor program ona göre mi bakıcam yani ?? Hakkımızda hayırlısıevwt canim yasa ve aya gore ama ozellikle ovulasyona gore bakin o zaman yanilma olmaz
Allah gönlüne gore versin canim hakkinda hayirlisi olsun sagsalim olsunlar da insallah7 yaşında şükürler olsun bır tane oğlum var ikinciside erkek ama maalesef kaybettim. 2 sezeryan yani. Ben ılkındede kız ıstıyordum ıkıncısındede.Şimdi böyle düşündüğüm için çok pişmanım.İnsan gidenin yerini bir şekilde doldurmak istiyor.Şimdi önce hayırlsını ıstıyorum sonra erkek olursa tuğram gelecekmiş gibi hissediyorum bu düşünce benim daha iyi olmamı sağlıyor
evet canim agusyosun 3 unde hamile kalmis gibi hesapla o aya bakCanım mmmm benim ovulasyon agustos un 3 gösteriyor program ona göre mi bakıcam yani ?? Hakkımızda hayırlısı
amin canim insallahAynen canım yorum yapınca bilip bilmeden kendime hakim olamamaktan cok korkuyorum. Yani bebegimin mezarına kac kez gittigim aa az gitmissin ondan bu kadar sarsmıs seni sksk git diyenlere artık yorum bile yapmadım bayram gunu. Aslında nereden anlayacaklar ki onlar torunlarının yeni kıyafetleriyle gelmesini beklerken gidip toprakla bayramlasmayı nerden bilecekler. Gitsende gitmesende gozundeki yasının aslı da kurumadıgını nereden bilecekler. Ondan cahilliklerine veriyorum artık yorum yapmak icin yaptıklarına. Ya tekrar hamile kalabilmem icin bile fikirleri var insanların hemen yapma zaman gecsin soyle boyle. Ya gercekten herkes donup kendi derdiyle ilgilense dertler biraz daha cekilebilir olabilirdi sanırım. Rabbim cektiklerimizi imtihanımıza ekleyip bizi mukafatlandırsın insaallah daha saglıklı hayırlı uzun omurlu bebeklerle. Duadan baska birsey gelmiyor elimden.
Adetin gectimi canım? İnsaallah hayırlısıyla guzel haberlerini alırız.Kızlar sabah gebelik testi yaptıracağım dua edin inş hamileyimdir ve sağ salim bebeğimi kucağıma alırım..
Merhaba kızlar sizlerde benim gibi aynı acıyı çekmesinz ben 6 ay önce bebegimi kaybettim hemde bi gün bebeğim baktım kokladim emzirdim ikinci günü kaybettim ilk bebegimdi bi de düşüğüm oldu ondan once tarif edilemez bi acı .ama ben normal doğum yaptim
Basın sagolsun canım. Rabbim sabrını artırsın.Anlatmak istersen neden kaybettin ne zaman kaybettin. Bende erken dogum yaptım 1 hafta kuvezde yasadı. İnan ne kadar zor tahmin edebiliyorum yasayan biri olarak. Buarada bende nlrmal dogum yaptım.Merhaba kızlar sizlerde benim gibi aynı acıyı çekmesinz ben 6 ay önce bebegimi kaybettim hemde bi gün bebeğim baktım kokladim emzirdim ikinci günü kaybettim ilk bebegimdi bi de düşüğüm oldu ondan once tarif edilemez bi acı .ama ben normal doğum yaptim
Allah sabır versinMerhaba kızlar sizlerde benim gibi aynı acıyı çekmesinz ben 6 ay önce bebegimi kaybettim hemde bi gün bebeğim baktım kokladim emzirdim ikinci günü kaybettim ilk bebegimdi bi de düşüğüm oldu ondan once tarif edilemez bi acı .ama ben normal doğum yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?