Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Çok haklısın canım bırde ben sevinenler olduğunu bile düşünüyorum birde kucagına alıp göstermek için ellerınden geleni yapıyorlar Bazı ınsanlar mutsuzluktan beslenıyorlar canım.Allah herkesin kalbine göre versin.Bende Allah a sığındım insallah kabul eder.Benım yerıme en ıyı cevabı sen ver dıye dua edıyorum.Bizler abartmıyoruz kızlar buna emın olun bılmeyerek yapanlar var tesellı etmek ıcın bılmeden düşüncesizlik yapanlar oluyor bunlar anlasılıyor zaten ama zayıf noktamızı bılenler bizleri bıraz toparlanmıs görünce saldırıya geciyorlar.

insallah canim hayirlisiyla seninde benimde kizim olur bizler birbirimize destek olmak icin variz bizde iyiki seni tanimisiz

Kızlar sakin hamile kalınca kopmayalim bir grup kuralım hamilelik ve doğum hakkındaki deneyimlerimixi paylaşalım. Birbirimize iyi geliyoruz ne güzel bunu devam ettirelim inşallah :)

İnşallah canım Allah izin verirse ben sizlerleyim. Rabbim bizlere o güzel günleri gösterecek inşsallah bizler içinde güneş doğacak canım

Aynen canım yorum yapınca bilip bilmeden kendime hakim olamamaktan cok korkuyorum. Yani bebegimin mezarına kac kez gittigim aa az gitmissin ondan bu kadar sarsmıs seni sksk git diyenlere artık yorum bile yapmadım bayram gunu. Aslında nereden anlayacaklar ki onlar torunlarının yeni kıyafetleriyle gelmesini beklerken gidip toprakla bayramlasmayı nerden bilecekler. Gitsende gitmesende gozundeki yasının aslı da kurumadıgını nereden bilecekler. Ondan cahilliklerine veriyorum artık yorum yapmak icin yaptıklarına. Ya tekrar hamile kalabilmem icin bile fikirleri var insanların hemen yapma zaman gecsin soyle boyle. Ya gercekten herkes donup kendi derdiyle ilgilense dertler biraz daha cekilebilir olabilirdi sanırım. Rabbim cektiklerimizi imtihanımıza ekleyip bizi mukafatlandırsın insaallah daha saglıklı hayırlı uzun omurlu bebeklerle. Duadan baska birsey gelmiyor elimden.

amin insallah canim

Kızlar sakin hamile kalınca kopmayalim bir grup kuralım hamilelik ve doğum hakkındaki deneyimlerimixi paylaşalım. Birbirimize iyi geliyoruz ne güzel bunu devam ettirelim inşallah :)
insallah gebeliklerimizi bebklerimizin gelismini ve aon durumlarimizi birlikte atlatiriz saglijla insallah cunku bizler biraz daha hasas oluruz biribirimizi teselli edebiliriz rabbim cok guzel sevincler yasatsin bizlere insallah

Allah gönlüne gore versin canim hakkinda hayirlisi olsun sagsalim olsunlar da insallah

amin canim insallah

Merhaba kızlar sizlerde benim gibi aynı acıyı çekmesinz ben 6 ay önce bebegimi kaybettim hemde bi gün bebeğim baktım kokladim emzirdim ikinci günü kaybettim ilk bebegimdi bi de düşüğüm oldu ondan once tarif edilemez bi acı .ama ben normal doğum yaptim

Basın sagolsun canım. Rabbim sabrını artırsın.Anlatmak istersen neden kaybettin ne zaman kaybettin. Bende erken dogum yaptım 1 hafta kuvezde yasadı. İnan ne kadar zor tahmin edebiliyorum yasayan biri olarak. Buarada bende nlrmal dogum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…