Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin cnm yüce rabbim düşmanımın başına vermesin Allah size de sabır versin

Sagol cnm Nekadar çok bebek ölümleri çoğaldı yoksa basimiza gelmediği için mi bilmiyorduk yuce rabbim bidaha yaşatmanın ne gibi bi tedbir aldınız cnm N oluyormus mesela

Sagol cnm Nekadar çok bebek ölümleri çoğaldı yoksa basimiza gelmediği için mi bilmiyorduk yuce rabbim bidaha yaşatmanın ne gibi bi tedbir aldınız cnm N oluyormus mesela
Çok geçmiş olsun cnm başın sağolsun bence başımıza gelmediği için fark etmiyormuşuz bebek ölümlerini aldığımız tedbirlere gelince kan tahlilleri kan pıhtılaşması var mı o mu sebep oldu dekolman yaşayanlar sebebi öğrenmeye çalışıyoruz tansiyon vb şeyler ama mesala benim hiç bi neden bulunamadı senin için Dr bişey dedi mi cnm

amin canim insallah kizlarimiz gelecek rabbim bir an evvel gonlumuzden gecegini kucagimiza nasip etsin..

Biz şok olduk cnm çünkü bnm hamileligim falan çok iyi geçmişti çok şükür son ana kadar ne bende ne bebegimde birsey yokdu dr kaka yemesi diyor ama Allah bilir yine

Sagol cnm dostlar sagolsun Allah im bidaha yasatmasin

Aynen canim ben arakadasimla 1 gun arayla dogum yapacaktik arkadasimin karninda ip bagliydi bana anlatti tedbir amacli oldugunu ama bana da olacagi hic aklima gelmedi arkadasimin ilk bebegiydi ve 4 yillik bekleme sonucunda tedaviyle hamile kalmisti riske atamam dedi bana ama benim hic aklima gelmedi basima gelecegi rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin simdi arkadasim dogum yapti yanina bile gidemedim

Bende kan pihtilasmasi çıktı ondan tansiyonu m çıkmış plesanta erken ayrılmış coraspin kan sulandirici başladım. Genetik test lerin sonucunda. Bir de tüm gebeliklerim de kan sulandirici iğne kullanicam inşallah hamile kalırsam. Evet çoğaldı yediğimiz içtigimizden mi bilmem. Çok üzülüyorum.

Benim de 2 senenin üstüne oldu ama hiç akıl edemedim bilseydim yaptırıldı valla. Benim sana dediğimde öyle karnında ip bağlı oluyor doğuma giderken çözüyor annenin ilk evladı. Amin canim amin günleri olsaydı bir sebep olurdu. Allah bir sebeple yaptirirdi bize de ama yavrular imiz in günü yokmuş.

[Qil
TE="Esigul6061, post: 41984261, member: 672470"]Benim de 2 senenin üstüne oldu ama hiç akıl edemedim bilseydim yaptırıldı valla. Benim sana dediğimde öyle karnında ip bağlı oluyor doğuma giderken çözüyor annenin ilk evladı. Amin canim amin günleri olsaydı bir sebep olurdu. Allah bir sebeple yaptirirdi bize de ama yavrular imiz in günü yokmuş.[/QUOTE]

O ip nasıl oluyor nereye bağlanıyor ki milyonlarca insanın ilk bebekleri oluyor herkes öyle bisey yapmıyor ki ne bileyim ya bizim bebeklerimizin ömrü okadarmis onlar bizi cennet de B ekliycek herkese nasip olmaz

[QUOTEsigul6061, post: 41984218, member: 672470"]Bende kan pihtilasmasi çıktı ondan tansiyonu m çıkmış plesanta erken ayrılmış coraspin kan sulandirici başladım. Genetik test lerin sonucunda. Bir de tüm gebeliklerim de kan sulandirici iğne kullanicam inşallah hamile kalırsam. Evet çoğaldı yediğimiz içtigimizden mi bilmem. Çok üzülüyorum.[/QUOTE]

Devir artik kötü cnm ya herşey hormonlu baksana eskilerde böyle bisey mi varmış hamileyken kan tahlilleri falan yapilmadimi ki cnm O zaman çıkması gerekmiyor mu kan pihtilasmasi falan ne bileyim

Aynen canim nasip kismet evet dedigin gibi karninda okunmus ip bagliydi hic cikartmiyodu karnindan rabbim bundan sonra hayirlisiyla nasip etsin hepimize insallh

Devir artik kötü cnm ya herşey hormonlu baksana eskilerde böyle bisey mi varmış hamileyken kan tahlilleri falan yapilmadimi ki cnm O zaman çıkması gerekmiyor mu kan pihtilasmasi falan ne bileyim[/QUOTE]
Benim iki oglum var idrar testleri haric ne 2 li ne 3 lü test yaptirdim ama simdi hakikaten kimi duysam ne dusuk tehlikesi var yada erken dogum yapiyor kuvezde belki 60 tane bebek vardi sgk larda kuvez dolu rabbim sonumuzu hayr eylesin

O ip nasıl oluyor nereye bağlanıyor ki milyonlarca insanın ilk bebekleri oluyor herkes öyle bisey yapmıyor ki ne bileyim ya bizim bebeklerimizin ömrü okadarmis onlar bizi cennet de B ekliycek herkese nasip olmaz[/QUOTE]
Evet canim herkese nasip olmaz bizim cennete hamd evimiz olacak cunku hic isyan etmedik rabbim verdi rabbim aldi dedim o yuzden biz kazanacaz insallah rabbim yine sevindirecek bizleri insallah

O ip nasıl oluyor nereye bağlanıyor ki milyonlarca insanın ilk bebekleri oluyor herkes öyle bisey yapmıyor ki ne bileyim ya bizim bebeklerimizin ömrü okadarmis onlar bizi cennet de B ekliycek herkese nasip olmaz[/QUOTE]
Canim o ipi karnina bagliyolar ip okunmus bebegin olana kadar koruyor seni cunku okunmus ip hoca kendisi yapiyor takii dogum yapana kadar kaliyor

O ip nasıl oluyor nereye bağlanıyor ki milyonlarca insanın ilk bebekleri oluyor herkes öyle bisey yapmıyor ki ne bileyim ya bizim bebeklerimizin ömrü okadarmis onlar bizi cennet de B ekliycek herkese nasip olmaz
Canim o ipi karnina bagliyolar ip okunmus bebegin olana kadar koruyor seni cunku okunmus ip hoca kendisi yapiyor takii dogum yapana kadar kaliyor[/QUOTE]

Anladım cnm yer gök dua la Sonuc da ben nazara çok inanıyorum Allaha emanet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…