Olmaz mı. 4 aydır adet olduğumda çok zor zamanlar yaşıyorum ama yapacak birşey yok. Allah bilir doğru zamanını artık. Biz elimizden geleni yapıyoruz.aynen cnm bende ondan korkuyorum aylarca bekleyip gelmemesi de ayrı bir psikolojik bunalıma yol açar sanırım ve kızım sürekli kardeşini sormaya başladı hala gelmedi diye
Insallah hayirli evlatlar verir herbirimize.benimde bes gun sonra bes ay bitecek.oglumsuz gecen acisi dahada derinlesen ozlemi artarak buyuyen gunler aylar gecti iste.siz denemelere baslamisiniz yaa.beennnnn neolacam bu korkaklikla .Olmaz mı. 4 aydır adet olduğumda çok zor zamanlar yaşıyorum ama yapacak birşey yok. Allah bilir doğru zamanını artık. Biz elimizden geleni yapıyoruz.
Insallah hayirli evlatlar verir herbirimize.benimde bes gun sonra bes ay bitecek.oglumsuz gecen acisi dahada derinlesen ozlemi artarak buyuyen gunler aylar gecti iste.siz denemelere baslamisiniz yaa.beennnnn neolacam bu korkaklikla .
inşallah hepimize rabbim aratmadan sağlıklı uzun ömürlü evlatlar sahibi olmayı hayırlı kılsın bizim içinOlmaz mı. 4 aydır adet olduğumda çok zor zamanlar yaşıyorum ama yapacak birşey yok. Allah bilir doğru zamanını artık. Biz elimizden geleni yapıyoruz.
tugrammbebegimm canım sen korunmayı ne zaman bırakmayı düşünüyorsun benim sonuçlarım çıkmadı aslında dr umda 6 aydan önce hamile kalma dedi ama ben eylül adetimden sonra bırakmayı düşünüyorum 4 ay 3 hafta olmuş oluyor adet olduğumda büyük ihtimalle ama riskli gebelik uzmanıyla görüşecem yine de etrafımdakiler görüşmene gerek yok sana diyeceği bişey yok ama gidersen niye geldin demez alır paranı diyor hala atamadım ama eşim dahil herkes sanki hiç hamile olmamışım gibi davranıyor etrafımda bu da beni daha çok incitiyor sanırım aslında beni herşey incitiyor tatile gittik ve nasıl bir sınavım varsa herkes doğum yapmış nerdeyse eskiden tanıdığım yazlıkta hepsininde bebeği benimki kadarlardı bakamadım bile hiç birine rabbim bizim evlat yönündeki sınavımızı bitirsin bir an önce sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları kucağımıza almayı en kısa zamanda nasip etsin inşallah aminnn
Evet canım meleklerimiz cennette insaallah kardeslerini de gonderecekler.ah canım ne güzel görmüşsün oğlunu bizim meleklerimiz mutlu ve bize dua ediyorlar biliyorum ben ..inşallah canım ikimizde sağlığımıza kavuşuruz.. Bir bayanla tanıştım rahim filmi sırasında beklerken onun da miyomu arkadaymış senin gibi ve sıkıntı olmaz demişler tüp bebek deneyeceğim dedi baya büyük bir miyom varmış hem de dedi yaşım 42 yoksa ameliyat olurdum yine de tedbir amaçlı ama vakit yok dedi.. Her an aklımıza hem kötü hem iyi düşünceler geliyor bazen boş boş bakarken yakalıyorum kendimi geçen hafta bu işlerin içinde ablamın yanına yazlığa gittim bu bana iyi geldi şimdi eve döndüm ama umutlu olmaya çalışıyorum..Nerede çalışıyorsun bilmiyorum ama çalışmak iyi gelecek bize bencede ..Ekim ortasında ancak dönerm bende okula..
Merhabalar. Nerdeyse 5 ay olmuş olacak yani. Tabi öncelikle Dr.ına danışman gerek ama ben 5 ay sonra Dr.a kontrole gittiğimde her türlü muayeneyi yaptı ve korunmayı bırakabilirsiniz Demişti. Zaten hemen olup olmayacağını da bilmiyoruz. Benim bu ay korunmayı bıraktıktan sonra 4 ay oldu. Bebeğimi kaybedeli 9 ay oldu. Güzel haberler veririz inşallah birbirinize.
Slm canim nasilsin.sukur kavusturana.internetteki
Sorun halledildi sanirim.begeni yapip torum yapamiyodum paylasmiyodu.nasilsin hamile olan varmi iyi haberrr olsunnn
Hayir canim yaa.internet sorunluydu.ben ayni tas ayni hamam .hic duzelemedimMerhaba canim bende senin yalniz kalmak istedigini düşünüyordum. Geldigine sevindim
Ya canım bendede durum farklı degil. Dogumdan sonra 1 kere adet oldum kanamam durmadıgı icin o donem adeti hic anlayamadım tabi. Simdi normal sartlarda 7 sinde olmam lazım ama hic belirti birsey yok ki zaten bende hafif pco da var. Refgl dongum 33-35 leri buluyor. Yani korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalabilir miyim bilmiyorum. Ogluma hic korunmadan 5 ayda hamile kaldım ki oncesindede kimyasal gebelik yasamıstım. İnsaallah Rabbim cok aratmazCanim benimde aklima gelmiyor degil biz korunmayi birakinca biraz zor hamile kaliriz ben adet bile olamiyorum strese bağlıyor um çünkü rahimede bakti sorun yok zaten dogumdan sonra 2 kere duzenli oldum. Seninde galiba stresten doktora gittin mi?
Benim gecikme yok canım yaa. Günü Gününe geliyor maalesef her ay. Ya ben kontrole gittiğimde yumurtalıklarkm çok iyi durumdaydı. 8 tane çatlamaya hazır yumurtan var Demişti Dr. Ama bence stresten bu süreç uzuyor. Ben ayı rahat tamamlayamıyorumki. Oldumu acaba tutumu acaba diye sürekli Aklımda maalesef. Biraz rahat olmak lazım. Maalesef yaşadıklarımızdan ötürü de rahat Geçmiyor bu dönemler. Ister istemez düşünüyor insan.Canim benimde aklima gelmiyor degil biz korunmayi birakinca biraz zor hamile kaliriz ben adet bile olamiyorum strese bağlıyor um çünkü rahimede bakti sorun yok zaten dogumdan sonra 2 kere duzenli oldum. Seninde galiba stresten doktora gittin mi?
Insallah canim sagligina biranoce kavus rabbim aratmadan bebis versin sana insallahherkese merhaba arkadaşlar, en son 1 hafta önce yazmıştım galiba bu süre içinde adet gördüm ve onun bitiminde mr ve rahim filmi çektirdim doktorum istediği için sonra sonuçları doktoruma gösterdim çok şükür tek sebep miyomlarım çıktı başka bir problemim yok eylül başı için ameliyat tarihi belirledik hem korkuyorum hem de şükrediyorum sorunum çözülecek ve sonrasında bebek sahibi olabileceğim ameliyat sonrası 6 ay sonra hemen denemeye başlayın dedi herşeyi sordum ve güvendim inşallah allah utandırmasın..Ben bekleme sürecindeyken siizn güzel haberlerinizi duydukça sevineceğim artıkmarttan sonra denemelerim başlayacak benim hesaba göre ebican_040506 sen nasılsın canım naptın bu sürede?
evet canım filmlerde de çıktı başka hiçbir problem yok tüplerim rahmim normal sadece miyomlar öyle baskı yapıyorlar ki bebeği etkiliyorlarmış.Doktor gösterdi resmen rahmim kalp şeklini almış duvardaki iki taraftaki miyom bastırıyor yukardan malesef. normal rahim armut büyüklüğünde ama seninki karpuza dönüşmüş dedi gerçekten de küçük yaşlardan beri gitmeyen bir göbeğim var ne kadar zayıf olsam da onlar da miyomdanmış demek hayatta hergün yeni birşey öğreniyorum..Ameliyattan sonrada genetik testleri falan da yaptırcağim ne önlem varsa baktıracağım canım ama önceliğimiz rahmini kurtarıp temizlemek dedi doktor şimdilik durum bu ama ben nedendir bilinmez mutluyum inanıyorum güzel olacak herşeyEvet canım meleklerimiz cennette insaallah kardeslerini de gonderecekler.
Su yazdıgına nasıl sevindim anlatamam. İcime su serpmek degil valla su yagdırdın:) insaallah banada oyle derlerde ameliyatla psikolojimi iyice etkilemek istemiyorum. Senin miyomların kesin erken dogum sebebi oldugunu filmden mi anladılar?
Canım yonetim kurulu baskanını asiste ediyordum evlenmeden once. Bana durekli ise donmemi teklif ettiler ediyorlarda bakalım o huysuzu bende baska biri idare edememis:) senin ekimde donmene cok sevindim en azından ameliyat sonrası rahat dinleneceksin ve calısmaya basladıktan sonra ay sayacaksın zaman cabuk gececek insaallah.
Bende senin gibi dusunuyorum.ne yapmak istiyisak yapalim her tedbiri alalim sonra takdiri ilahi diyelim.o kadar cok pismanligim varki anlatamamHayalim Canim ne yapmak istiyosan yap hangi dr a gitmek istiyosan git kafanda soru işaretleri kalmasin sen kimseyi dinleme bizler hassas donemler geciriyoruz kendimizi ve bebegimizi guvence altina almak istiyoruz kimseye bak bildigini yap bizim kafamizdaki dusunceleri kimse anlamaz rabbim bizlerinde yuzunu saglikli hayirli bebeklerle guldursun insallah
canım ben şuna inandım düzenli adet gören ve rahmi temiz olan allahın izniyle hamile kalır hiç korkma akışına bırak ve inan doğru zamanda sana gelecek bebeğinBenim gecikme yok canım yaa. Günü Gününe geliyor maalesef her ay. Ya ben kontrole gittiğimde yumurtalıklarkm çok iyi durumdaydı. 8 tane çatlamaya hazır yumurtan var Demişti Dr. Ama bence stresten bu süreç uzuyor. Ben ayı rahat tamamlayamıyorumki. Oldumu acaba tutumu acaba diye sürekli Aklımda maalesef. Biraz rahat olmak lazım. Maalesef yaşadıklarımızdan ötürü de rahat Geçmiyor bu dönemler. Ister istemez düşünüyor insan.
Inşallah herşey yolunda gider senin için. Bu inancını hiçbir zaman kaybetme:) bende inanıyorum güzel olacak herşey. Allahım neylerse güzel eylerevet canım filmlerde de çıktı başka hiçbir problem yok tüplerim rahmim normal sadece miyomlar öyle baskı yapıyorlar ki bebeği etkiliyorlarmış.Doktor gösterdi resmen rahmim kalp şeklini almış duvardaki iki taraftaki miyom bastırıyor yukardan malesef. normal rahim armut büyüklüğünde ama seninki karpuza dönüşmüş dedi gerçekten de küçük yaşlardan beri gitmeyen bir göbeğim var ne kadar zayıf olsam da onlar da miyomdanmış demek hayatta hergün yeni birşey öğreniyorum..Ameliyattan sonrada genetik testleri falan da yaptırcağim ne önlem varsa baktıracağım canım ama önceliğimiz rahmini kurtarıp temizlemek dedi doktor şimdilik durum bu ama ben nedendir bilinmez mutluyum inanıyorum güzel olacak herşey
Allah'a şükür bir sıkıntım yok ama stres yapıyorum elimde değil maalesef. Tatilde kafam rahat olur dedim, kendimizi yollara vurduk 4000 km yol yapmışız yine atamadım o stresi üzerinden. Ben inanıyorum rahat olsam yoluna girecek herşey:)canım ben şuna inandım düzenli adet gören ve rahmi temiz olan allahın izniyle hamile kalır hiç korkma akışına bırak ve inan doğru zamanda sana gelecek bebeğin
canım yumurtlama testi mi alsan acaba o günleri mi kaçırıyorsunAllah'a şükür bir sıkıntım yok ama stres yapıyorum elimde değil maalesef. Tatilde kafam rahat olur dedim, kendimizi yollara vurduk 4000 km yol yapmışız yine atamadım o stresi üzerinden. Ben inanıyorum rahat olsam yoluna girecek herşey:)
Sanmıyorum. Çünkü adet bitiminden itibaren diğer adet başlayana kadar düzenli ilişki oluyor. 4 aydır korunmuyoruz ama son 2 aydır daha düzenli. Bence tek sorunum çok fazla kafama takıyorum. Akışına bırakmam, rahat olmam lazımcanım yumurtlama testi mi alsan acaba o günleri mi kaçırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?