- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
yerinde olsam denerdim ama eşime söylemezdim :) çünkü onlara söylendiğinde görev icabı gibi hissediyorlarmış ve o da etkiliyormuş olup olmamasını :) erkeklerdeki streste etkili oluyormuş ben bilmiyordum bir tanıdığımın eşinin annesi ölmüş ve 1 yıl çocukları olmamış sebep erkekteki üzüntü çıkmış şaşırmıştımSanmıyorum. Çünkü adet bitiminden itibaren diğer adet başlayana kadar düzenli ilişki oluyor. 4 aydır korunmuyoruz ama son 2 aydır daha düzenli. Bence tek sorunum çok fazla kafama takıyorum. Akışına bırakmam, rahat olmam lazım
Bencede canım bir dene ovulasyon testlerini olumlu sonuc alan cok insan var. Hem hergun yapmak sperm kalitesini dusuruyormus. En azından gunu tam tutturursan sansın daha da yukselir. Ben eger o gunlere gelirsem Allahın izniyle hafif pcom da oldugundan mutlaka almahı planlıyorum.yerinde olsam denerdim ama eşime söylemezdim :) çünkü onlara söylendiğinde görev icabı gibi hissediyorlarmış ve o da etkiliyormuş olup olmamasını :) erkeklerdeki streste etkili oluyormuş ben bilmiyordum bir tanıdığımın eşinin annesi ölmüş ve 1 yıl çocukları olmamış sebep erkekteki üzüntü çıkmış şaşırmıştım
Olabilir aslında bu ay deneyeyim. Zaten iki sağlıklı insanın bir ay boyunca düzenli ilişkiyle hamile kalma ihtimali %26 imiş. Herşey bahane aç Allah "ol" dedimi olur.yerinde olsam denerdim ama eşime söylemezdim :) çünkü onlara söylendiğinde görev icabı gibi hissediyorlarmış ve o da etkiliyormuş olup olmamasını :) erkeklerdeki streste etkili oluyormuş ben bilmiyordum bir tanıdığımın eşinin annesi ölmüş ve 1 yıl çocukları olmamış sebep erkekteki üzüntü çıkmış şaşırmıştım
Hergün değil canım Gün aşırı deniyoruz. Kısmet bakalım. Hayırlısı sağlıklısı olsun hepimiz için. GüEl haberlere ihtiyacımız var. Uzun zamandır burada Konuşuyoruz, acımızı paylaşıyoruz. Inşallah gğArl haberleride paylaşıcaz:)Bencede canım bir dene ovulasyon testlerini olumlu sonuc alan cok insan var. Hem hergun yapmak sperm kalitesini dusuruyormus. En azından gunu tam tutturursan sansın daha da yukselir. Ben eger o gunlere gelirsem Allahın izniyle hafif pcom da oldugundan mutlaka almahı planlıyorum.
Aynen canim pismanlik fayda etmiyor keskelr bitmiyor,ama onlarda gececek insallah onemli olan ayni hatalari bidaha yapmamak diyorum diyorum rabbim bizleri beterinden korusun insallahBende senin gibi dusunuyorum.ne yapmak istiyisak yapalim her tedbiri alalim sonra takdiri ilahi diyelim.o kadar cok pismanligim varki anlatamam
Hayir canim yaa.internet sorunluydu.ben ayni tas ayni hamam .hic duzelemedim
sen nasilsin.
Ya canım bendede durum farklı degil. Dogumdan sonra 1 kere adet oldum kanamam durmadıgı icin o donem adeti hic anlayamadım tabi. Simdi normal sartlarda 7 sinde olmam lazım ama hic belirti birsey yok ki zaten bende hafif pco da var. Refgl dongum 33-35 leri buluyor. Yani korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalabilir miyim bilmiyorum. Ogluma hic korunmadan 5 ayda hamile kaldım ki oncesindede kimyasal gebelik yasamıstım. İnsaallah Rabbim cok aratmaz
Benim gecikme yok canım yaa. Günü Gününe geliyor maalesef her ay. Ya ben kontrole gittiğimde yumurtalıklarkm çok iyi durumdaydı. 8 tane çatlamaya hazır yumurtan var Demişti Dr. Ama bence stresten bu süreç uzuyor. Ben ayı rahat tamamlayamıyorumki. Oldumu acaba tutumu acaba diye sürekli Aklımda maalesef. Biraz rahat olmak lazım. Maalesef yaşadıklarımızdan ötürü de rahat Geçmiyor bu dönemler. Ister istemez düşünüyor insan.
Hic dr gitmedim.gidip ne yapayim ki.ni gun bebek istiyorum diger gun asla diyorum.bekleyemeliyim.korunuyorum ama surpriz falan olursa basum ustune.oglumun yerine.baska bi bebek suan.kabullenemiyorum demekki psikolojim suan bebege hazir degil gibi hissediyorum....cook ta istesem hazir degilimBende iyi olmaya calisiyorum gün icinde ruh halim inişli çıkışlı bunada şükür. Benimde 4 ay bitecek 5 inde. Zaman geçtikçe korkuyorum ama bebeğim olsun istiyorum. Sen neler yaptın doktora gittin mi
Senin var miydi dr kontrollerin .nedir sonuclarrBende iyi olmaya calisiyorum gün icinde ruh halim inişli çıkışlı bunada şükür. Benimde 4 ay bitecek 5 inde. Zaman geçtikçe korkuyorum ama bebeğim olsun istiyorum. Sen neler yaptın doktora gittin mi
Doğru zamanda, hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah. Sabrı öğreniyoruz:)Çok haklisin canim yaşadıklarımı z kolay degil. Birde söyle düşünmek lazim vakti demek gelmemis. insallah Allah kucagina almayi hayirlisiyla nasip edecek yani dogum tarihi kaderinde yazili ya annesi o gelmek için biraz daha bekliyor:))
Birde herseyde hayir olduğuna inaniyorum hamile kalamaman da rahimin iyice toparlanmasina vesile oluyor. Senin icin beklemek zor yipratici seni cok iyi anliyorum ama her geçen ay sende riski azaltıyor. Bugun doktor bir ayin bile çok önemi var dedi
Teşekkür ediyoruz:) kuzenin sağlıkla büyütsün Bebeğini inşallah. Bizi teselli etmek için yazman büyük incelik:)Geçmiş olsun, benim kuzenimde doğum yapmaya gitti normal doğum olacaktı o sırada aksilik çıkmış sezeryan doğurdu bebek bir kere nefes alıp can verdi çok üzüldük kendisi perişann oldu ama bundan bir yıl sonra tekrar gebe kaldı ve çok mutlu şuan sizinde umarım her şey yolunda gider
peki hamilemi şuan yoksa kucağına aldımı ne güzel allahım bizede nasip etsin inşallahGeçmiş olsun, benim kuzenimde doğum yapmaya gitti normal doğum olacaktı o sırada aksilik çıkmış sezeryan doğurdu bebek bir kere nefes alıp can verdi çok üzüldük kendisi perişann oldu ama bundan bir yıl sonra tekrar gebe kaldı ve çok mutlu şuan sizinde umarım her şey yolunda gider
Teşekkür ediyoruz:) kuzenin sağlıkla büyütsün Bebeğini inşallah. Bizi teselli etmek için yazman büyük incelik:)
peki hamilemi şuan yoksa kucağına aldımı ne güzel allahım bizede nasip etsin inşallah
Ayyy cnm maşallah darısı bizim başımıza kurbanım allaha yanında ne yok ki inşallah bizimde yuzumz güler allahtan umudumuzu hiç kesmeyelim arkadaslarBu olay üç yıl önce oldu ondan bir yıl sonra hamile kaldı yani şuan kucağında bebişiinşallah sizede nasip eder
Çok güzel haber bu:) sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Âminslm kızlar geçen gün dr gittim çok şükür her seyimz iyi gidiyo dr diyoki diğer bebğmi 38 hafta 4 günlükken kaybettim bunu 37 haftan dolunca alalım biraz tedirgin oldum hem sevinc heycan hepsi bi arada korku allahım ne olur sağlıcakla bebişilerimizi kucağımıza almayı nasip et yarabbim...amin
Amin cumlemiz insallahÇok güzel haber bu:) sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Âmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?