Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ayyy cnm maşallah darısı bizim başımıza kurbanım allaha yanında ne yok ki inşallah bizimde yuzumz güler allahtan umudumuzu hiç kesmeyelim arkadaslar

Tabikide umudu kesmeyin güneş batıyorsa ertesi gün doğacağı içindir. Umut kalbimizde hep baki kalsın sizde inşallah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alın

o zaman ben ekim ayını bekleyeyim eylül 20 de 5 ay oluyor benim

canım yumurtlama zamanına yakın 2 günde bir ilişkiye gir ve her seferinde bi sağa bi solo yat ayaklarını karnına çekip bi dene bunu yapanlar genelde kalıyorlar

aynen dediğin gibi yapıyoruz canım. kısmet artık. Allah doğru zamanını bilir. böyle düşünmek lazım. bu ay elimden geldiğince rahat olmaya çalışıcam:)
ilk yarım saat ayaklarını havaya kaldır yatagın başlığına koy ben öyle yapmıştım eşinde beline yastığı koysun çok hareket etme derim :))bu şiekilde yapıp 2. ayda hamile kalmıştım :)

ilk yarım saat ayaklarını havaya kaldır yatagın başlığına koy ben öyle yapmıştım eşinde beline yastığı koysun çok hareket etme derim :))bu şiekilde yapıp 2. ayda hamile kalmıştım :)
onu da yapıyoruz:) oğluşuma hamile kaldığımda hiç böyle şeyler yapmamıştım. rahattım, Allah ne zaman verirse diyordum 4. ayda oldu. dr.u aradım adetimden sonra 4 ay bitti süreci hızlandırsak mı diye. 2 ay daha bekleyelim daha çok erken dedi. bakalım böyle demesinde de vardır bir hayır. gerek kalmaz inşallah:)

tabi canım genelde ilk çocuğa kalınan ayla ikinci çocuk eşit oluyormuş hemen hemen seninde az kalmıştır :))

hayırlısı olsun cnm ben de kıza ekim de hamile kalmıştım 2. hamileliğimde 3 yıl sonra eylül de olmuştu bende dr uma dedim 1 yıl olmazsa gelirim ikiz yaparsın diye güldü sen 1 yıl bekle söz dedi:)

Yazdıklarınızın hepsini okudum kızlar Allah im inşallah beklediklerimizi hemen verir aratmadan.

Bu ay bende stres liyim oldu mu olacak mı diye. Heralde blog güne belli olur ama hep aklımda rahat olamıyorum malesef.

tugrammbebegimm canım doktora gitmissin galiba nasıl durumun doktor ne dedi doğan bey e mi gittin ?

Mrb,ben de bebeğimi tam gününde sezeryanla dünyaya getirdim.ana kuzum 18 gün yaşadı sadece.şu an hala lohusayım ama tekrar hamile kalmak istiyorum.lohusalık biter bitmez hamile kalan var mı aranızda?beklemek çok zor geliyor((

canım benim başın sağolsun rabbim sabır versin hepimiz buraya ilk yazdığımızda aynı şeyi sorduk inanki ama şimdi benim 3,5 ay oldu hala korunuyorum aynı şeyi yaşamaktan korkuyoruz hepimiz biraz dinlen dr lar genelde en az 6 ay bekle diyor ama 3-4 aydan sonra korunmayı bırak en iyisi rabbim bi daha yaşatmasın hiç birimize

canım çok geçmiş olsun sebebi belli miydi ? tam olarak toparlanmadan ve sağlıklı olmadan hamile kalman inan bebeğin ve senin için iyi olmaz şu anda çok yeni hepimiz başlangıçta öyle düşündük ama zamanla bunun yanlış olduğunun farkına vardık güçlü olmalıyız allahın dediği oluyor elimizden birşey gelmiyor malesef 6 ay sonra hamile kalabilrisn başka bir problem yoksa

Basın sağolsun canımmm Allah im Sabrini cogaltsin inşallah. Ilk zamanlar insan hemen kalmak istiyor. Beklemek zor geliyor ama bedeninin biraz iyileşmesi gerek en iyisini sen bilirsin tabi ki ama hem o psikoloji ile hemde o yaralı vücutta hemen kalma derim canım benim. Kendine biraz zaman tanı. Benim de 6 ay oldu çok üzülüyor sun çok ağlıyorsun ama Allah Sabrini veriyor bir şekilde.

Senin var miydi dr kontrollerin .nedir sonuclarr

Ben farkli doktorlara gidiyorum bilgi amaçlı. Test sonuclarim çok şükür iyi ama 2 haftadir adet olamiyorum psikolojik olarak hazir degilim ama cok istiyorum dikis yerim bile bazen acıyor Allaha sığındım hayirli zaman ne zamansa bebeğim ozaman gelsin diye dua ediyorum. Bence sende farkli doktora git

Bende dun doktora korktugumu soyledimbir iki ay daha bekle korkma dedi kontrollere daha sik gelirsin son haftalarda 2 gunde bir gelirsin dedi ve 37 hafta bitince alırız bir hafta en fazla kuvezde kalir birsey olmaz dedi. Bence doktorlar bebegimizi kaybettigimiz haftalari gormemizi istemiyor cunku insallah o zamanalr gelir son haftalarda daha cok stres yasariz diye hemen almak istiyorlar

Doğan Bey e gitmedim canim oğlum düştü diz kapağı biraz kötü cok nazli 2 gündür onunla uğraşıyoruz pansuman falan da yaptirmiyor. Ben burdaki hastaneye gittim doktor rahim falan iyi dedi en azindan 6 ay bekle dedi. Korkmana gerek yok kontrolleri daha sık tutariz dedi bakalim hayirlisi neyse o olsun. Sen korunmayi biraktin mi ? Bu ay insallah öğrenir iz bebegimiz gelir

o zaman ben ekim ayını bekleyeyim eylül 20 de 5 ay oluyor benim

benimde 4 ay bitti. Bazen 4 ay daha beklesem mi diye düşünüyorum canim belki kasim gibi birakirim bazende hemen simdi bırakayim diyorum hakkimizda hayirlisi olsun. Ben tansiyonu mu kafaya takiyorum birde rahim tam toparlanmadan tekrar hamile kalirsak bebek iyi tutunamaz

Zaten doktorlarin dedigi su zamanda cogu jadinin cocugunun olmamasi yada gec olmasi tamamen psikolojikmis. Ondan once biz iyi olacagiz ki saglikli hamilelikler gecirebilelim.
Bende yazdilarini okuyorum drguvenmen testlerinin iyi cikmasina con seviniyorum. Hala regl olmadiysan sokturucu kullan canim olmamakta sknti yapiyor insana. Ayrica buradaki herkese olumlu yaklasman bilgilendirmelerin cok guzel iyi niyetlI biri oldugun belli. Rabbim aratmadan saglikli sihhatli kavusturur insallah bebegine canim

Mrb,ben de bebe gününde sezeryanla dünyaya getirdim.ana kuzum 18 gün yaşadı sadece.şu an hala lohusayım ama t hamile kalmak istiyorum.lohusalık biter bitmez hamile kalan var mı aranızda?beklemek çok zor geliyor((

Canim benim Allahim dayanma gücü versin. Suan lohusa gunlerime geri döndüm yasadiklarini burdaki herkes yasadi seni cok iyi anliyoruz benimde 4 ay oldu simdide korku basladi. Sende 1- 2 ay sonra ne demek istedigimi anlayacaksin canim. Buraya sık yaz cok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…