Ayyy cnm maşallah darısı bizim başımıza kurbanım allaha yanında ne yok ki inşallah bizimde yuzumz güler allahtan umudumuzu hiç kesmeyelim arkadaslar
Tabikide umudu kesmeyin güneş batıyorsa ertesi gün doğacağı içindir. Umut kalbimizde hep baki kalsın sizde inşallah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alın
o zaman ben ekim ayını bekleyeyim eylül 20 de 5 ay oluyor benimMerhaba canım bende bugun doktora gittim hala adet olmadım 13 gun gecikti stresten galiba cunku bugun tekrar gebelik testi yaptim negatif çıktı. Doktora sordum 4 ayim bitmek üzere diye zaten hamile kadinin yasayabilecegi en kötü seyi yaşadım acik olun riskleri anlatin lütfen dedim (Allah beterinden hepimizi korusun) doktor bana en az 6 ay bekle bari dedi bunu bir doktor olarak söylemem yanlis bizler 2 yili uygun görüyoruz dedi ama 6 ay da daha iyi toparlanirsin dedi. Riskler de rahim icinde yapisiklik falan oluyormus.
Bebe aspirini de sordum dekolman olmamam için şimdiden başla faydasi var dedi.
Bende eylul adetinden sonra birakmayi düşünüyorum Allah izin verirse tabi. Ben 5 nisanda sezeryan oldum canim yarin söktürücü verecek 1 gun daha adet icin bekle dedi en iyisi normal yoldan adet olmammis
canım yumurtlama zamanına yakın 2 günde bir ilişkiye gir ve her seferinde bi sağa bi solo yat ayaklarını karnına çekip bi dene bunu yapanlar genelde kalıyorlarSanmıyorum. Çünkü adet bitiminden itibaren diğer adet başlayana kadar düzenli ilişki oluyor. 4 aydır korunmuyoruz ama son 2 aydır daha düzenli. Bence tek sorunum çok fazla kafama takıyorum. Akışına bırakmam, rahat olmam lazım
ilk yarım saat ayaklarını havaya kaldır yatagın başlığına koy ben öyle yapmıştım eşinde beline yastığı koysun çok hareket etme derim :))bu şiekilde yapıp 2. ayda hamile kalmıştım :)aynen dediğin gibi yapıyoruz canım. kısmet artık. Allah doğru zamanını bilir. böyle düşünmek lazım. bu ay elimden geldiğince rahat olmaya çalışıcam:)
onu da yapıyoruz:) oğluşuma hamile kaldığımda hiç böyle şeyler yapmamıştım. rahattım, Allah ne zaman verirse diyordum 4. ayda oldu. dr.u aradım adetimden sonra 4 ay bitti süreci hızlandırsak mı diye. 2 ay daha bekleyelim daha çok erken dedi. bakalım böyle demesinde de vardır bir hayır. gerek kalmaz inşallah:)ilk yarım saat ayaklarını havaya kaldır yatagın başlığına koy ben öyle yapmıştım eşinde beline yastığı koysun çok hareket etme derim :))bu şiekilde yapıp 2. ayda hamile kalmıştım :)
tabi canım genelde ilk çocuğa kalınan ayla ikinci çocuk eşit oluyormuş hemen hemen seninde az kalmıştır :))onu da yapıyoruz:) oğluşuma hamile kaldığımda hiç böyle şeyler yapmamıştım. rahattım, Allah ne zaman verirse diyordum 4. ayda oldu. dr.u aradım adetimden sonra 4 ay bitti süreci hızlandırsak mı diye. 2 ay daha bekleyelim daha çok erken dedi. bakalım böyle demesinde de vardır bir hayır. gerek kalmaz inşallah:)
hayırlısı olsun cnm ben de kıza ekim de hamile kalmıştım 2. hamileliğimde 3 yıl sonra eylül de olmuştu bende dr uma dedim 1 yıl olmazsa gelirim ikiz yaparsın diye güldü sen 1 yıl bekle söz dedi:)onu da yapıyoruz:) oğluşuma hamile kaldığımda hiç böyle şeyler yapmamıştım. rahattım, Allah ne zaman verirse diyordum 4. ayda oldu. dr.u aradım adetimden sonra 4 ay bitti süreci hızlandırsak mı diye. 2 ay daha bekleyelim daha çok erken dedi. bakalım böyle demesinde de vardır bir hayır. gerek kalmaz inşallah:)
canım benim başın sağolsun rabbim sabır versin hepimiz buraya ilk yazdığımızda aynı şeyi sorduk inanki ama şimdi benim 3,5 ay oldu hala korunuyorum aynı şeyi yaşamaktan korkuyoruz hepimiz biraz dinlen dr lar genelde en az 6 ay bekle diyor ama 3-4 aydan sonra korunmayı bırak en iyisi rabbim bi daha yaşatmasın hiç birimizeMrb,ben de bebeğimi tam gününde sezeryanla dünyaya getirdim.ana kuzum 18 gün yaşadı sadece.şu an hala lohusayım ama tekrar hamile kalmak istiyorum.lohusalık biter bitmez hamile kalan var mı aranızda?beklemek çok zor geliyor((
canım çok geçmiş olsun sebebi belli miydi ? tam olarak toparlanmadan ve sağlıklı olmadan hamile kalman inan bebeğin ve senin için iyi olmaz şu anda çok yeni hepimiz başlangıçta öyle düşündük ama zamanla bunun yanlış olduğunun farkına vardık güçlü olmalıyız allahın dediği oluyor elimizden birşey gelmiyor malesef 6 ay sonra hamile kalabilrisn başka bir problem yoksaMrb,ben de bebeğimi tam gününde sezeryanla dünyaya getirdim.ana kuzum 18 gün yaşadı sadece.şu an hala lohusayım ama tekrar hamile kalmak istiyorum.lohusalık biter bitmez hamile kalan var mı aranızda?beklemek çok zor geliyor((
Basın sağolsun canımmm Allah im Sabrini cogaltsin inşallah. Ilk zamanlar insan hemen kalmak istiyor. Beklemek zor geliyor ama bedeninin biraz iyileşmesi gerek en iyisini sen bilirsin tabi ki ama hem o psikoloji ile hemde o yaralı vücutta hemen kalma derim canım benim. Kendine biraz zaman tanı. Benim de 6 ay oldu çok üzülüyor sun çok ağlıyorsun ama Allah Sabrini veriyor bir şekilde.Mrb,ben de bebeğimi tam gününde sezeryanla dünyaya getirdim.ana kuzum 18 gün yaşadı sadece.şu an hala lohusayım ama tekrar hamile kalmak istiyorum.lohusalık biter bitmez hamile kalan var mı aranızda?beklemek çok zor geliyor((
Senin var miydi dr kontrollerin .nedir sonuclarr
slm kızlar geçen gün dr gittim çok şükür her seyimz iyi gidiyo dr diyoki diğer bebğmi 38 hafta 4 günlükken kaybettim bunu 37 haftan dolunca alalım biraz tedirgin oldum hem sevinc heycan hepsi bi arada korku allahım ne olur sağlıcakla bebişilerimizi kucağımıza almayı nasip et yarabbim...amin
Yazdıklarınızın hepsini okudum kızlar Allah im inşallah beklediklerimizi hemen verir aratmadan.
Bu ay bende stres liyim oldu mu olacak mı diye. Heralde blog güne belli olur ama hep aklımda rahat olamıyorum malesef.
tugrammbebegimm canım doktora gitmissin galiba nasıl durumun doktor ne dedi doğan bey e mi gittin ?
o zaman ben ekim ayını bekleyeyim eylül 20 de 5 ay oluyor benim
Benimde düzenli degildir normalde. Dogum kontrol hapi kullanıyordum korunmak icin o zaman duzene girmisti. Ben ikisindede hemen hamile kalmistim ti durum cok farkli beynimizi tamamen bosaltmamiz gerekiyor daha acimiz taze oldugu icinde bu da biraz zor gibi tabi Allah bilir.
Bu arada yazdiklarini takip ediyorum insallah miyomlarindan hemen kurtulup hayirli zamanda bebeğin e kavusursun canim
Zaten doktorlarin dedigi su zamanda cogu jadinin cocugunun olmamasi yada gec olmasi tamamen psikolojikmis. Ondan once biz iyi olacagiz ki saglikli hamilelikler gecirebilelim.Benimde düzenli degildir normalde. Dogum kontrol hapi kullanıyordum korunmak icin o zaman duzene girmisti. Ben ikisindede hemen hamile kalmistim tabi durum cok farkli beynimizi tamamen bosaltmamiz gerekiyor daha acimiz taze oldugu icinde bu da biraz zor gibi tabi Allah bilir.
Bu arada yazdiklarini takip ediyorum insallah miyomlarindan hemen kurtulup hayirli zamanda bebeğin e kavusursun canim
Mrb,ben de bebe gününde sezeryanla dünyaya getirdim.ana kuzum 18 gün yaşadı sadece.şu an hala lohusayım ama t hamile kalmak istiyorum.lohusalık biter bitmez hamile kalan var mı aranızda?beklemek çok zor geliyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?