kızlar merhaba.
pek hayırlı haberlerle gelmedim malesef.hamilelikte artan hormonlar yüzünden yeni meme hücreleri oluşuyo ya hani, hatta gögüsler büyüyor falan. benim o hücreler hızını alamamış çoğalmaya devam etmiş!! kontrolsüz hücre bölünmesi dedi dr. en kısa sürede ameliyat olmam gerekiyormuş. çok basit bir ameliyatmış. oradaki doku ve süt kanallarım alınacak. ameliyat olmazsam kansere çevirme olasılığı yüksekmiş. o yüzden kabul ettim ameliyatı. pazartesi kan değerlerine ve kandan kanser değeri mi neymiş ona bakılacak. çarş. ya da cuma renkli doplerle tam yerleri tespit edilip ameliyat günü alınacak.
çooooooook duaya ihtiyacım var kızlar
in_ay sana da çok geçmiş olsun iyiki yangın falan çıkmamış allah korusun
Ya kızlar bilmiyorum hangileriniz çalışıyosunuz ama bazen diyorum acaba işyerindeki stresim mi bebeğime yansıdı da böyle oldu diye bunu bile düşünüyorum ama artık neyse ne....Birdahakine (olursa tabi) işyerindeki hiçbişeyi kafama takmıycam hiçbişey benden ve bebeğimden daha önemli değil.
canim anneler günü diye bir gün yok... hergün anneler günüdür. cennet annelerin ayagi altindadir demis peygamber efendimiz. bence biz melekanneleri olarak cok farkliyiz.... cünkü bizi cennette bekleyen meleklerimiz var. sefaatcilerimiz var.. mahserde bütün anneler bize gibta edecekler keske bizimde cocugumuz ölseydi diyecekler... burda eksimiz varsa orda kocaman artimiz var....
selam tatlım,
bende senin gibi düşüyorum.bende çok yoğun tempodsaa ve çok stresli günler geçirdim işyerimde.erken izinede çıkamadım yıl donuna denk geldi. kendimi çok suçluyorum. hiç dinlenmedim evdede hep koştum doğum yaptığım güne kadar arabamı kullandım. hatta doğuma giderken yani doğuma değilde kontrole gitmiştim ve bebeğimin öldüğünü öğrendim acil doğuma alındım, ogün bile kendim araç kullanarak gittim hastaneye.. şimdi bende senin gibi bunları çok düşünüyorum. gerçi ben oğlumda da aynısını yapmıştım. ama oo zaman 10 yaş daha gençtim.benim yüzümden mi oldu???bu soruyu kafamdan bir türlü atamıyorum....
bugun çok buruğum eminim ki sizlerde benim gibi buruksunuz MELEK ANNELERİMMMMMM ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...............
merhaba canım sana çok geçmiş olsun.allah beterinden korusun.
Merhaba bugün baya bi muhabbet etmişsiniz burda ne güzel benim işler yoğundu hiç giremedim eve geldim ocağa somon attım pişiyo salatayı da artık eşim yapsın yaa yoruldum bugün:)Haftasonunda da annem ve eşimle tura gidicez ama hava da yağışlı bakalım artık nasıl olcak.Bugün bi arkadaşı gördüm başka bi arkadaşım vasıtasıyla tanıyorum çok samimi de değilim bişey duydum doğru mu dedi benim yine gözler doldu bi de hiç ağlanmayacak bi ortam toplantı vs var kötü oldum gene.Ama yine de sadece gözüm dolarak atlattım ağlamadan bu da bi gelişmedir en azından değilmi.:)
amin inşallah, teşekkür ederim canım. dualarınıza ihtiyacım var...
evet gelişme olarak adlandırabiliriz ben geçende gözlerim bile dolmadan bahsettim hatta şaşırdım sonrasında insan alışıyor demekki...alışılmazsa yaşanmaz zaten Allahın bi lütfu bu insanlara unutmak alışmak......
bu arada benim de facem yok birbirimizi merak ettiğimiz için konuştuk onları :))) tobegukla 24kasım ekleştiler gerçi burayı bırakıp ordan sohbet etmeyin heeeee
olurmu üle şey kk başkaaaaa:) ki burda hepberaberis:)
Tüm melek annelerinin anneler günü kutlu olsun... Her ne kadar bir evladım olsada bende melek annesiyim, nasıl severken evlatrını ayıramıyorsa anneler onun acısını sevincimden ayıramıyorum. Içim hala çok kan ağlıyor......... Allah hepimize sabırlar versin...... Ve tekrardan anne olmayı nasip etsin.........
Tüm melek annelerinin anneler günü kutlu olsun... Her ne kadar bir evladım olsada bende melek annesiyim, nasıl severken evlatrını ayıramıyorsa anneler onun acısını sevincimden ayıramıyorum. Içim hala çok kan ağlıyor......... Allah hepimize sabırlar versin...... Ve tekrardan anne olmayı nasip etsin.........
kız nereye kaçtın iki dakikada hemen
geldim cnm nasılsınn bugun havadanmıdır nedir bede pek keyfsizim şeker bırakmama rağmen sırf mutlu olayım die şekerli bi türk kahvesi yaptım ama yaramadı:)
geldim cnm nasılsınn bugun havadanmıdır nedir bede pek keyfsizim şeker bırakmama rağmen sırf mutlu olayım die şekerli bi türk kahvesi yaptım ama yaramadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?