Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

merhaba canım sana çok geçmiş olsun.allah beterinden korusun.

selam tatlım,
bende senin gibi düşüyorum.bende çok yoğun tempodsaa ve çok stresli günler geçirdim işyerimde.erken izinede çıkamadım yıl donuna denk geldi. kendimi çok suçluyorum. hiç dinlenmedim evdede hep koştum doğum yaptığım güne kadar arabamı kullandım. hatta doğuma giderken yani doğuma değilde kontrole gitmiştim ve bebeğimin öldüğünü öğrendim acil doğuma alındım, ogün bile kendim araç kullanarak gittim hastaneye.. şimdi bende senin gibi bunları çok düşünüyorum. gerçi ben oğlumda da aynısını yapmıştım. ama oo zaman 10 yaş daha gençtim.benim yüzümden mi oldu???bu soruyu kafamdan bir türlü atamıyorum....

kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun .evladı olanlara Allah uzun ,sağlıklı ve mutlu ömürler versin ,olmayanlara (offff) en kısa zamanda annelik sevinci yaşatsın .çok öpüyorum sizi :)

inşallah senınde anneler gunun kutlu olsun. bebeklerımızı cennette severız inş. kardeşlerınıde dünyada severeız rabbım verırse inş.

canını boş yere sıkıyorsun yoktan var eden herseyını tek tek yaratan dogacak gune kadar ona ömür veren rabbım dıleseydı yaşardı mıllet depremde dogurdu yaşadı o depremde bebegını tükürügu ile besleyen annemı yaşattı bebegını sence dıleseydı rabbım o depremde ölürdü ama dıledı tukurukle bıle yaşattı stres falan hepsı olacak şeylerın bıze gore bahanesı rabbım ne dılerse o olur arkadasım kalbını ferah tut rabbım hayırlısıyla hepımıze saglıklı ömürlü bebekler versın ınş. dua edelım hepımız bırbırımız için.

bugun çok buruğum eminim ki sizlerde benim gibi buruksunuz MELEK ANNELERİMMMMMM ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...............

evet gelişme olarak adlandırabiliriz ben geçende gözlerim bile dolmadan bahsettim hatta şaşırdım sonrasında insan alışıyor demekki...alışılmazsa yaşanmaz zaten Allahın bi lütfu bu insanlara unutmak alışmak......
bu arada benim de facem yok birbirimizi merak ettiğimiz için konuştuk onları :))) tobegukla 24kasım ekleştiler gerçi burayı bırakıp ordan sohbet etmeyin heeeee

olurmu üle şey kk başkaaaaa:) ki burda hepberaberis:)

Tüm melek annelerinin anneler günü kutlu olsun... Her ne kadar bir evladım olsada bende melek annesiyim, nasıl severken evlatrını ayıramıyorsa anneler onun acısını sevincimden ayıramıyorum. Içim hala çok kan ağlıyor......... Allah hepimize sabırlar versin...... Ve tekrardan anne olmayı nasip etsin.........

amin canım dualarına....seninde anneler günün kutlu olsun ve diğer arkadaşlarında...
bende dün meleğime gittim pembe pembe çiçekler aldım diktik mezarına babasıyla...ablası pembeyi çok seviyor oda çok sever dedik....

aminnnnnnnnnnnnnn

Herkese Merhaba dün hepiniz gibi ben de buruktum dün ilk kez anneler günü kutlayacaktım ama olmadı tabii ben de melek annesiyim ama yanımda değil oğlum annemin anneler gününü kutlarken gözlerimden bir damla yaş aktı o da gördü anladı ama sözü geçmedi aramızda sessizce anlaştık yani.İnşallah bir dahaki anneler gününde yavrumuz yanımızda olur şimdi evladı yanlarında olanlar sıkıca sarılsın yavrucuklarına benim gibi hiç sarılamayanlar için de...Neyse arkadaşlar hüzünlü oldu baya...Geçelim daha mutlu ve umutlu şeylerden bahsedelim...

geldim cnm nasılsınn bugun havadanmıdır nedir bede pek keyfsizim şeker bırakmama rağmen sırf mutlu olayım die şekerli bi türk kahvesi yaptım ama yaramadı:)

çikolata ye ben öyle yapıyorum :))) iyiyim nasıl olayım işte aynen devam bugün pek işim yok takılıyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…