Herkese Merhaba dün hepiniz gibi ben de buruktum dün ilk kez anneler günü kutlayacaktım ama olmadı tabii ben de melek annesiyim ama yanımda değil oğlum annemin anneler gününü kutlarken gözlerimden bir damla yaş aktı o da gördü anladı ama sözü geçmedi aramızda sessizce anlaştık yani.İnşallah bir dahaki anneler gününde yavrumuz yanımızda olur şimdi evladı yanlarında olanlar sıkıca sarılsın yavrucuklarına benim gibi hiç sarılamayanlar için de...Neyse arkadaşlar hüzünlü oldu baya...Geçelim daha mutlu ve umutlu şeylerden bahsedelim...
havadan ve pazartesidendir:)
havadan ve pazartesidendir:)
eskiden bi pazartesi sendromum vardı şimdi bu perşembeye kadar devam ediyor :)) cuma geçiyor anca
valla ben de de aynısı oluyo. ağlamadan anlatabiliyorum ama böyle bi don don anlatıyorum anlatırken...bazen diyorum acılar taşlaştırıyor beni galiba diye... hakikaten unutmak bir lütuf biz insanoğluna.evet gelişme olarak adlandırabiliriz ben geçende gözlerim bile dolmadan bahsettim hatta şaşırdım sonrasında insan alışıyor demekki...alışılmazsa yaşanmaz zaten Allahın bi lütfu bu insanlara unutmak alışmak......
bu arada benim de facem yok birbirimizi merak ettiğimiz için konuştuk onları :))) tobegukla 24kasım ekleştiler gerçi burayı bırakıp ordan sohbet etmeyin heeeee
amin canım inşallah... bugün sadece kan verdim. sonuçlar yarın çıkacak. kanda kansere bakılıyomuş. inşallah iyi çıkar sonuçlar:18::18tatlım bugün doktora gidecektin galiba haberdar et bizi...Allah yardımcın olsun inşallah biter gider hepsi bir daha da yaşanmaz....
hay maşşallah canım, sen de benim gibiymişsineskiden bi pazartesi sendromum vardı şimdi bu perşembeye kadar devam ediyor :)) cuma geçiyor anca
şükürler olsun anneler gününü kazasız belasız sakin telaşsız atlattım .kaç gündür bunun stresiyle yaşıyordum.heralde yoldaydık ve sürekli bişeyler yaptık ondan:):)hepimize geçmiş olsun
Ya ne bilim doktor şans meselesi derler ya bana iyi gelen sana iyi gelmez görünmekte fayda var :)) inşallah kanda birşey çıkmaz inşallah ameliyatada gerek kalmaz ilaç tedavisi falan verirler tez vakitte iyileşirsin...
haa bu arada kanama kesildi. inşallah iyi bir şeydir bu!!..
iyi bişeydir tabi devam etmesinden iyidir ama elinle yokla içerde falan birikmesin sertleşme falan olursa git hemen doktora.. ben iyiyim.. hafta sonu hiç bir iş yapmadım evde ama yinede çok yoruldum anlamıyorum bi terslik var ama
canım zaten solda da sağda da kitle tespit etti. ama soldakine dokununca canımın acıdığını fark ettim. (ilk kez o gün yani! )zaten o da "şu an canın acıyor değil mi?" dedi. anlayacağın kitle var da inşallah ciddi bir şey değildir.
amaaan valla ben de düğün yüzünden hiç bir şey yapamadım. bu hafta çocukları yazılı yapıcam, notlarını giricem. zaten tüm haftamı alır. hafta sonu dip kıyı, cam, perde temizleyeceğim evi. sonraki hafta da dr. ayarlayabilirse hemen yatacağım hastaneye. beklemek istemiyorum çünkü.
inşallah bi terslik yoktur sende de kuzum. terslik deme, kötüyü çağırma. havalardandır kesin.. bi de iş, ev, yaşadıkların yormuştur seni... bi tatil yapsan iyi olursun emin ol!!
ay evet ama temmuzda inşallah... bide eskiler şey der öyle kalmış aklımda acıyorsa kötü birşey değildir :))) kanser falan yani.... inşallah öyledir
inşallah tatlım. saat 5 oldu sen şimdi kaçarsın da!!
evet ya mesaim 17,30 da bitiyor arkadas erken çıkıyor bazen modemi kapatıveriyor bende düşüyorum veda etmeden(
o da iyiymiş canım... kendine iyi bak öpüyorum canım. ben de kaçıyorum şimdi
izmirli82 canım merhaba..
aynen öyle bende de var bi donluk ama hayırlısı bakalım...tatlım iyi çıkacak sonuçlar bence seninle tanışmasak da benim içime öyle doğuyo kötü hiçbişeycik olmayacak gircen çıkçan ameliyata taptaze olcak memişler yeni bebek için...hafta sonu Eskişehir'e gittik ailem orda benim.annemin anneler gününü kutladık gezdik gezdik geldik.Allahtan annem ağlamadı da bi trajedi yaşamadık ( annem beni gördüğünde ağlamaya başlıyor da )... senin şu doktor işlerin bitse bi hayırlısıyla ben de çok istiyorum seninle görüşmeyi en kısa zamanda sen bi kurtul da :)valla ben de de aynısı oluyo. ağlamadan anlatabiliyorum ama böyle bi don don anlatıyorum anlatırken...bazen diyorum acılar taşlaştırıyor beni galiba diye... hakikaten unutmak bir lütuf biz insanoğluna.
kuzum valla faceden konuşmuyoruz. sadece buradan muhabbet ediyoruz.
amin canım inşallah... bugün sadece kan verdim. sonuçlar yarın çıkacak. kanda kansere bakılıyomuş. inşallah iyi çıkar sonuçlar:18::18erş. renkli doppler çekilecek. senin sözünü dinledim cuma sabah onkolojiden, akşama da özel dr. dan randevu aldım. sonuçları göstericem. bakalım ne diyecekler???
hay maşşallah canım, sen de benim gibiymişsin
gez bakalım şeker. nerelere gittin ööyle bakiiim? kuzu aklımdasın, müsait olduğumuz ilk zamanda buluşacağız inşallahsorma ya anneler gününde ben de kötü olurum diyodum ama diyorum ya böyle bi don don yaşıyorum olayları!! sanki psikiyatrik ilaçlardan kullanıyormuşum gibi...hiç tepkisizdim dün. ne mutlu ne mutsuz. garip....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?