inşallah canım. benim de içime ameliyattan sonra allahın izniyle bir şey kalmayacakmış gibi geliyor ama interneti okudukça içim kararıyo. okumamak lazım galiba:44::44:Merhaba canım,yazdıklarını okudum da insallah hersey yoluna girecek. Olumlu düsün olumlu olsun
kızlar hamileliğini hatırlayan var mı ben hatırlamıyorum da sanki seneler geçmiş gibi ( tuhaf çook tuhaf:) bişeyler sorcam size ? ? ? normalde ben 25 günde bir oluyorum regl .25 ve 26. günde sanki regl olcakmışım gibi karnım ağrıdı ama regl olmadım bugün de 28. günü böyle bi akıntı geliyo bi de .nedir sizce ? sizde o karın ağrısı olmuş muydu ?
inşallah canım. benim de içime ameliyattan sonra allahın izniyle bir şey kalmayacakmış gibi geliyor ama interneti okudukça içim kararıyo. okumamak lazım galiba:44::44:
canım seninle bir kaç sayfa öncede konuştuk ama tanışıp tanışmadığımızı hatırlamıyorum. sen neler yapıyorsun? bebeğin var mı? neler yapıyorsun? bizi zaten buradan biliyorsundur biraz..
Bebeğimi 34. haftada kaybettim.Bugün 66 gün oldu .Sizi takip ediyorum ama yazmaya bu konu üzerinde konuşmaya tam hazır değilim sanırım
inşallah canım. benim de içime ameliyattan sonra allahın izniyle bir şey kalmayacakmış gibi geliyor ama interneti okudukça içim kararıyo. okumamak lazım galiba:44::44:
canım seninle bir kaç sayfa öncede konuştuk ama tanışıp tanışmadığımızı hatırlamıyorum. sen neler yapıyorsun? bebeğin var mı? neler yapıyorsun? bizi zaten buradan biliyorsundur biraz..
Bebeğimi 34. haftada kaybettim.Bugün 66 gün oldu .Sizi takip ediyorum ama yazmaya bu konu üzerinde konuşmaya tam hazır değilim sanırım
cnm başımız sağolsun belki sebebini yazmışındır ama ben görmedim ama neden kaybettiğini öğremek isterim sonuç değişmio tabi...bu arada daga 2 ay olmuş düzene girmez regl hemen benim de doğum öncesi aynı senin gibi 25 günde birdi şimdi tam 30 değişebiliyo yani cnm
günaydınnnnn
doğa ben de hamileliğimi çok rahat hatırlıyorum her an, hatta tobeguk gibi bazen bebeğim karnımda gibi hissediyorum.
evet, sanki içimde yaşıyor hala.
hayırdır inşallah in ay cım
merhaba arkadaşlar
Bebeğimin ölüm sebebi belli olmadığından doğum doktorumun isteği üzerine kan pıhtılaşması testi yaptırmıştım. Kan pıhtılaşma testinde iki değer homozigot mutant çıktı yani genetik olarak pıhtılaşmaya yatkınmışım. Buna rağmen doktor kesin bu sebepten bebeğini kaybettin diyemedi kaybetmiş olabilirsin dedi. Bundan sonraki gebeliğimde heparin iğne ve hamile kalmadan önce bir ay önce coraspirin kullanacakmışım. Testi yapan Hematologa daha gitmedim bir tane daha test yapmıştı onun sonucu çıkmamış daha. Bakalım o ne diyecek?
Rüyamda ikiz bebeklerim olmuştu biri kız biri erkek
Aysem nerelerdesinnnnnnnnn
canım çooook özür dilerim seni konuşmak zorunda bıraktığım içinBebeğimi 34. haftada kaybettim.Bugün 66 gün oldu .Sizi takip ediyorum ama yazmaya bu konu üzerinde konuşmaya tam hazır değilim sanırım
hayırdır inaycııım? ikiz falan..Rüyamda ikiz bebeklerim olmuştu biri kız biri erkek
Aysem nerelerdesinnnnnnnnn
merhaba arkadaşlar
Bebeğimin ölüm sebebi belli olmadığından doğum doktorumun isteği üzerine kan pıhtılaşması testi yaptırmıştım. Kan pıhtılaşma testinde iki değer homozigot mutant çıktı yani genetik olarak pıhtılaşmaya yatkınmışım. Buna rağmen doktor kesin bu sebepten bebeğini kaybettin diyemedi kaybetmiş olabilirsin dedi. Bundan sonraki gebeliğimde heparin iğne ve hamile kalmadan önce bir ay önce coraspirin kullanacakmışım. Testi yapan Hematologa daha gitmedim bir tane daha test yapmıştı onun sonucu çıkmamış daha. Bakalım o ne diyecek?
3 koskoca ay oldu doğum yapalı tatlım yani kızım bugün normal doğum olsaydı tam 1 aylık olacaktıinşallah canım. benim de içime ameliyattan sonra allahın izniyle bir şey kalmayacakmış gibi geliyor ama interneti okudukça içim kararıyo. okumamak lazım galiba:44::44:
iyi olmuş gidip geldiğin tatlım, değişiklik olmuştur. biz de çok niyetlendik eşimle birlikte eskişehiri gezmeyi ama nasip olmadı bir türlü..
doğacım doğum yapalı kaç ay olmuştu? 3 ay düzensiz olması normal. ben de karın ağrısı olduğunu hatırlamıyorum. bence reglin sökülemiyordur...
bir de ben çok iyi hatırlıyorum hamileliğimi, hatta bazen kızım karnımda kıpırdayıverecekmiş gibi geliyo
benim doktor da aynen böyle söyledi ama bizce tamamen bu pıhtılaşmadan dolayı gittiler bizim melekler ben şimdi kullanıyorum aspirin sonra da iğnelerden olucam ( inşallah hamile olabilirsem) ben doktora bu pıhtılaşmanın bebek daha küçükken düşüğe sebep olduğunu öğrendiğimi söylediğimde çok güzel bir açıklama yaptı: damarların boyutları ve bebeğin tutunma kuvveti herkeste farklıdır , senin damarların pıhtılaşmayı daha tolere edebilir boyutlardaymış ve bu kötü bişey ama bu hastalığı taşıyanlara göre çok daha sağlam damarlara sahipsin demişti.merhaba arkadaşlar
cnm benim benimde hiç bir şekilde sebeb bulunamadı genelde seebeb bulunmayınca kan pıhtılanmasına bakılıyo ve bana aynı şeyi söledi bundan kaybetmiş olamassın çünkü kan pıhtılanması çok yoğun olsa (ben bebeğimi 39+1 de kaybettim de ) bu kadar son haftalara kadar böle sağlıklı gelinmezmiş bebek genelde haftasından geride gidermiş... ama yine de doktorum önlem olarak aspirin kullanırıs demiştiii....[/QUOT
ben inanıyorum pıhtılaşmadan dolayı olduğuna ama benim çok değişik bir psikoloğum oldu o da şunları söyledi: hiç bir sebep bulunamaması normal çünkü senin bunları yaşaman gerekiyordu ve öğrenmen gereken dersler vardı ( hakkaten de varmış galiba sonra anlatırım) Allah sana bu çocuğu emanet olarak gönderdi ve emanetini geri aldı , o zaten senin değildi ,hiç olmadı .bunlar tabi önce biraz acı geldi ama düşününce nedeeen nedeen sorularımı cevaplandırdı en azından ( pıhtılaşma falan hikaye aslında yani)
bence çook güzel bir rüya bebişin geldiğinde kısmetiyle gelecek kızına arkadaş sana da ilaç olacakamin canım saol...anlamına baktım iş hayatıyla ilgili bişeler yazıyo..bende ne anlam arıyosam artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?