Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba canım,yazdıklarını okudum da insallah hersey yoluna girecek. Olumlu düsün olumlu olsun
inşallah canım. benim de içime ameliyattan sonra allahın izniyle bir şey kalmayacakmış gibi geliyor ama interneti okudukça içim kararıyo. okumamak lazım galiba:44::44:
canım seninle bir kaç sayfa öncede konuştuk ama tanışıp tanışmadığımızı hatırlamıyorum. sen neler yapıyorsun? bebeğin var mı? neler yapıyorsun? bizi zaten buradan biliyorsundur biraz..

iyi olmuş gidip geldiğin tatlım, değişiklik olmuştur. biz de çok niyetlendik eşimle birlikte eskişehiri gezmeyi ama nasip olmadı bir türlü..
doğacım doğum yapalı kaç ay olmuştu? 3 ay düzensiz olması normal. ben de karın ağrısı olduğunu hatırlamıyorum. bence reglin sökülemiyordur...
bir de ben çok iyi hatırlıyorum hamileliğimi, hatta bazen kızım karnımda kıpırdayıverecekmiş gibi geliyo

Son düzenleme:

günaydınnnnn
doğa ben de hamileliğimi çok rahat hatırlıyorum her an, hatta tobeguk gibi bazen bebeğim karnımda gibi hissediyorum.

günaydınnnnn
doğa ben de hamileliğimi çok rahat hatırlıyorum her an, hatta tobeguk gibi bazen bebeğim karnımda gibi hissediyorum.

aynen hele ben bebeğimişn hangi haftada kaç kilo olduğunu hepsi ezbere aklımda ..... bu arada sizede oluyomu bilmiyorum sanki içimde ara ara bişi atıyo kıpırdıyo gibi :26:

Son düzenleme:
Rüyamda ikiz bebeklerim olmuştu biri kız biri erkek

Aysem nerelerdesinnnnnnnnn

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
Bebeğimin ölüm sebebi belli olmadığından doğum doktorumun isteği üzerine kan pıhtılaşması testi yaptırmıştım. Kan pıhtılaşma testinde iki değer homozigot mutant çıktı yani genetik olarak pıhtılaşmaya yatkınmışım. Buna rağmen doktor kesin bu sebepten bebeğini kaybettin diyemedi kaybetmiş olabilirsin dedi. Bundan sonraki gebeliğimde heparin iğne ve hamile kalmadan önce bir ay önce coraspirin kullanacakmışım. Testi yapan Hematologa daha gitmedim bir tane daha test yapmıştı onun sonucu çıkmamış daha. Bakalım o ne diyecek?

cnm benim benimde hiç bir şekilde sebeb bulunamadı genelde seebeb bulunmayınca kan pıhtılanmasına bakılıyo ve bana aynı şeyi söledi bundan kaybetmiş olamassın çünkü kan pıhtılanması çok yoğun olsa (ben bebeğimi 39+1 de kaybettim de ) bu kadar son haftalara kadar böle sağlıklı gelinmezmiş bebek genelde haftasından geride gidermiş... ama yine de doktorum önlem olarak aspirin kullanırıs demiştiii....

Bebeğimi 34. haftada kaybettim. Bugün 66 gün oldu .Sizi takip ediyorum ama yazmaya bu konu üzerinde konuşmaya tam hazır değilim sanırım
canım çooook özür dilerim seni konuşmak zorunda bıraktığım için o zaman sen isteyene kadar hep başka şeylerden bahsedeceğiz, söz...
Rüyamda ikiz bebeklerim olmuştu biri kız biri erkek
Aysem nerelerdesinnnnnnnnn
hayırdır inaycııım? ikiz falan..
ya bu arada benim de kaç gündür aysem aklımda. çok merak ediyorum onu. profiline baktım bi ara gelmiş gitmiş ama yazışmamış. inşallah kötü bir şey yoktur:44::44:

hayırlısı olsun canım. bir şey sormak istiyorum, sen pıhtılaşma testini genetik bölümüne mi vermiştin, yoksa hematolojiye mi?

Son düzenleme:
3 koskoca ay oldu doğum yapalı tatlım yani kızım bugün normal doğum olsaydı tam 1 aylık olacaktı ( şu ağlayan,zıplayan yüzlerden ben de istiyorum bulamadım bi türlü) .neyse ben soğumdan tam 25 gün sonra regl oldum ve sonra da hep 25 günde bir oldu ama bu ay geç yumurtladım ( nerden biliyosun diye sorarsanız kafayı yemiş durumdayız ateş takip ediyorum bi de ovülasyon testlerinden yaptım) ( eşimi bi görseniz saat 6.30 da ölçüyorum ben ateşimi o da kalkıyor soruyor kaçmış diye hııı iyiymiş diyip geri yatıyor) geç yumurtlayınca regl de geç oluyor tabi inşallah gecikmesi de bi işarettir de hamileyimdir üfff bu ay da hamile değilsem nasıl toparlıycam ki .... tatlım sana da bunları anlatmak biraz tuhaf oluyor ama ben şu yaşımdan dolayı çok taktım kafayı sanki her ay daha yaşlanıyormuşum gibi sanki çocuğu kaçırıyormuşum gibi o gidecek de ben de çocuksuz kırış kırış yaşlanacakmışım gibi hissediyorum .üfff biliyorum saçmalıyorum ama o kadar karışık ki aklım ( şu anda şu tırnaklarını yiyen tiplerden koymak isterdim şuraya)

benim doktor da aynen böyle söyledi ama bizce tamamen bu pıhtılaşmadan dolayı gittiler bizim melekler ben şimdi kullanıyorum aspirin sonra da iğnelerden olucam ( inşallah hamile olabilirsem) ben doktora bu pıhtılaşmanın bebek daha küçükken düşüğe sebep olduğunu öğrendiğimi söylediğimde çok güzel bir açıklama yaptı: damarların boyutları ve bebeğin tutunma kuvveti herkeste farklıdır , senin damarların pıhtılaşmayı daha tolere edebilir boyutlardaymış ve bu kötü bişey ama bu hastalığı taşıyanlara göre çok daha sağlam damarlara sahipsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…