Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Insallah benim oglumda.

Cok haklisin canim insallah sizde i haftalari atlatip rahatlarsiniz. Bizim psikolojimiz iyice bozuldu yaa Bende insallah o gunleri gorursem doğsa bile geceleri korkudan uyuyamam .kaybetme duygusu cok zormuş insallah Rabbim bizlere ve butun anneler merhamet gosterir acir.
Bazende icimi bir huzur kapliyor ben kulluk gorevimi yaparsam Allahima bol bol dogru birsekilde dua edip yalvarirsam insallah bizleri kapisindan geri cevirmez bizler koklayamadigimiz yavrularimiza bu kadar uzuluyoruz Allahimizda kullarina daha cok merhametli heryerde cok bagislayan cok merhametli diye okuyorum insallah bizde buna layik kullarindan oluruz kizlar bunu kazanmak icin bol bol dua ve inanmamiz gerkiyor. Nasil dua edilir diye bence arastirin

Benimde sizlama oluyor canim özellikle fazla ayakta kaldigim zaman

Amin canim...

Kızlar hep dua ediyorum. Içten edilen duaları Allahım geri çevirmez. tugrammbebegimm ne güzel demişsin Allahım merhametlidir, bağışlayıcıdır. Yüzümüz Gülecek inşallah. Hamile arkadaşlar sorunsuz bir şekilde beneklerini kucaklarına alsınlar. Bizim gibi isteyen Arkadaşlara Allahım hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Bebeğini yeni kaybeden Arkadaşlara sabır versin. Âmin.

Maşallah canim benim ne güzel iste. Benim ikinci sezaryanim belki ondandir cok fazla sizlama yok çok şükür ama ikinci ameliyat farkediyor.

Amin. Inşallah canim dualarimda hepiniz varsiniz belki Esigul6061 ile ayni zamanda hamile kalırsınız sonra bir iki aysonra bizler size katiliriz geri sayima baslariz Allahin izniyle tabi. Hayal kurmasi bile guzel

Amin. Inşallah canim dualarimda hepiniz varsiniz belki Esigul6061 ile ayni zamanda hamile kalırsınız sonra bir iki aysonra bizler size katiliriz geri sayima baslariz Allahin izniyle tabi. Hayal kurmasi bile guzel
Hayaller olmasa Geçmez bu günler canım ya. Geçen gece rüyamda 4-5 tane uğur Böceği gördüm. Anlamı çok güzeldi. Bütün dileklerimin olacağına işaret ediyormuş. Inşallah gündüz niyetine çıkar Rüyam:)

Insallah canim bütün dileklerin kabul olur. Bende dogumdan sonra cok dua ettim oglumu ruyamda goreyim seveyim emzireyim diye gormeyince dua etmektenvazgectim (aslinda israrci olmak lazimmis) geçen lerde abimin kizi kucagimda onu emzirdim ilk sağ dan emdi sonra sola geçti. O kadar cok acikmiski o emdikce hoşuma gitti

Bende bikaç kere gördüm rüyamda inşallah öbür Dünya'da doyarız melek yavrularımıza.

Senin sütün mü geliyor canım?

cnm ben dediğin sayfayı bulamadım link yollayabilir misin

çok geçmş olsun canım o anda hep teslim oluyoruz kafamız yerinde olmuyor ki ne varsa yapıyorlar çaresiziz allah bir daha yaşatmasın en zoru da dediğin gibi bunların sonunda bebeğimize kavuşamamız..ben doğum esnasında beni sezeryana alın diye bağırıp duruyordum belki de ondan bayılttılar

agrisi arada oluyor normalmi s ama takiyoruz iste hep evham olduk valla. Bazen anlamiyoruz bu sicak havalarda ama usutuyoruz galiba ondan sızı oluyor canim. Benim de kirmizilik gecti cizgi kaldi sadece dikislerde kaybolmaya basladi.
Tanidigim teyzeler var belki de 30 yil gecmis sezeryan uzerinden hala arada agriyor diyorlar. Eee ne kadar da olsa ameliyat normal dogum gibi olmuyor ki normal dogumu da o kadar istiyordum ki nasip olmadi iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…