Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hic dr gitmedim bi daha.adetlerim dogumdan iyi.hic bilmiyorum korunmayi ne nezaman biraksam.tamamen psikolojik bisey.oglumun yerini baska bi bebek doldursun istemiyorum belkide

Hic dr gitmedim bi daha.adetlerim dogumdan iyi.hic bilmiyorum korunmayi ne nezaman biraksam.tamamen psikolojik bisey.oglumun yerini baska bi bebek doldursun istemiyorum belkide

Bu his bende de var yaa oğlumun yerine başka bebek istemiyorum ki ben onu istiyorum hala. Hiç kimse hiç bisey onun yerini alamaz ki.

Bu his bende de var yaa oğlumun yerine başka bebek istemiyorum ki ben onu istiyorum hala. Hiç kimse hiç bisey onun yerini alamaz ki.
Onun yuzu kollari ayaklari aklimdan cikmiyo hic.ona ihanet mi olur ditorum baska bebek.olsa eminim onuda cok sevecem ama demekki psikolojik olarak hazir degilim

Merhaba kızlar
Epeydir yazmasam da okuyorum. Birçok anne katilmis aramıza. Yeniden acim acıtıyor içimi. Allah yardimcimiz olsun. Bu ara bende sıkıntılıyim. Yaz tatili olunca esimin bütün kardeşleri toplandilar ve hepsinin cocuklari bebekleri boy boy. Hele eltimle aramizda 40 gun vardı ve o simdi bebeğini büyütüyor. Kendimi eksik ezik hissediyorum . boynum bukuk oturuyorum öyle . 2 aydır korunmuyorum ama daha bisey yok. Acelem yok ama kistlerim yeniler diye de cok korkuyorum . ahh ahh yukumuz cok ağır . Rabbim her iki dünya da da guldursun artık bizi. Şükür bu halimize yine de

İki ay olcak nerdeyse aslinda yeni sayilir ama seneler gecse de ilk bebegimin yeri bende ayrı olcak etrafimda herkes bebegini kucagina aliyor benden sonra hamile kalan arkadaslarim akrabalarim bircogu da bana imrenip hamile kalmisti ahh ahh
Benim dun bes ay bitti.ama hic cesaretim yok

Ins en kisa.zamanda hayirli uzun omurlu cocuklarinla dolar etrafin

canım seninde mi kistin var bende de miyom var tekrarlama riski benimkinde de varmış ameliyat olacağım sonrasında en fazla 6 ay korunma verdi dr senin durumun da benimkine mi benziyor

mrb arkadaşlar bende dün ünlü bir kadın doğumcuyla görüştüm akademisyen daha doğru prof . kendisi bu işin en iyisi bana dedi idrar tahlili yaptır protein testleri yaptırman lazım tansiyonunuda kontrol ettrmen lazım dedi sürekli kontrol altında olsun dedi bide ameliyta girerken mutlaka yeni doğan uzmanı bulunsn yanında dedi gittiğin hastanede yoksa bile ücretli getir kızım dedi bu çok önemli diyo kızlar sizin aklınızda da olsun bu dr bizim akrabamız istanbul çapada kadın doğumcuların başkanı yani .çok bilgili bu konuda ..yeni doğan uzmanının olmadıgı hastaneyi tercih etmeyin bu çok önemli dedi..allahım yardımcımız olsun inşallah

Merhaba canim hamileyken testleri devamli yaptirmamiz mi gerekiyormuş? Bende idrarda protein kacagi varmi diye ye n i yaptirdim.

Bu arada bizi bilgilrndirdigin için teşekkür ederim

Merhaba canim hamileyken testleri devamli yaptirmamiz mi gerekiyormuş? Bende idrarda protein kacagi varmi diye ye n i yaptirdim.
ara ara yaptırman lazım dedi takip amaçlı dr irtibatta olursan o yonlendirri cnm zaten....ben bilgi öğrendikçe yazacağm buraya bu hepimizin problemi hiç farkımız yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…