Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bilgilendirme için tesekkur ederiz canım. En son gittiğimdede dr bana aynı seyleri soyledi. Normal hamilelerde 3 aylık donemlerde yapışan testleri heray farklı sonuclar cıkarsa 15 gunde bir bile tahlililerin yapıcaz dedi. İdrar kulturu testi kan testleri proteinlere bakılacak. Ve kesinlikle yeni dogan bakım unitesi veuzmanı olan bir haatane olsun dedi. Sen ihmal etme canım. Herseyine baktır testlerini yaptır. Buarada istanbuldamısım hangi hastaneyi dusunuyorsun?

hayır cnm ben gaziantepdeyim ...sanko hastanesi var burda allahın izin verirse inşallah orayı düşünüyorum...allahım yardımcımız olsun amin..inşallah

tebrik ederim cnm senin adına çok sevindim ama korktum da sen daha yeni sezeryan olmamışmıydın cnm Dr un ne dedi bende ne zaman korunmayı bıraksak diye düşünüyorum da

Ben kırkı çıkınca hamile kalan çok duydum ve sezeryan olan Allahın izni ile inş bişey olmaz.henüz yeni Dr bulmadım henüz bu gittiğimde bişey demedi.inş hepinize kısmet olur.bana beklemek çok zor geldi.şuan içimde tekrar bi evladımın olacağını bilmek çok güzel.

peki kaçıncı haftada olcak doğumun canım? mesela bana 38 dahi olmadan alınması gerekir eğer tekrar hamile kalırsan dedi çünkü sebebi bilinemeyen bi kaybım var. bide ilk hamileliğimde de düzenli idrar ve kan testi yapılıyodu tansiyon desen öyle hiç bi olumsuzluk çıkmamıştı yani hoff

Tekrar hamile olmana cok sevindim canim hayirli olsun. Bende sezeryandan sonra tekrar hamile kalip sağlıklı dogum yapmış cok duydum hatta esimin akrabasi var 2.5 ay sonra hamile kaldi . Sen güzel düşün Yeterki Allah izin versin hic birsey olmaz insallah

evet cnm banaada dr 37 -1 olunca alalım riske atmayalım dedi allahtan bişey olmazsa bakalım ozamana çıkarsak öyle düşünüyorum kısmet tabi allahım dhaiyi bilir

evet cnm banaada dr 37 -1 olunca alalım riske atmayalım dedi allahtan bişey olmazsa bakalım ozamana çıkarsak öyle düşünüyorum kısmet tabi allahım dhaiyi bilir

Rabbim sağ salim kavuştursun o günlere canımm. Tıpta bi kural sanırım bu kaybedilen bebeğin haftasından 10-15 gün önce doğurtulmasını söylüyolar. Sağlıkla gelsin de bebişin varsın 37 olsun. Artık hiç bişey için inat ısrar etmiyorum. Çünkü kuzenim hiç bi risk olmamasına rağmen keyfi olarak 38. haftada sezeryan olmuştu. Ben normal diye ısrar ettim. Artık herşeyin hayırlısı diyorum. Yazılan neyse o oluyo.

oyle tabiki canım allahım bunları kucagımıza almayı nasip etsin cumlemize...inşallah

Ben teselliyi şöyle bulmaya çalışıyorum.sen de böle düşün diye söylüyorum belki sana da faydası olur.öbür dünyada herkes 33 yaşında olacak tüm anneler ve babalar çocuklarını o yaşta bulacak.ama bizim meleklerimiz hep bebek olarak kalacaklar ve hiç eziyetleri olmadan biz onları daima sevip koklayıp doyacağız.senin şimdi özendiğin tüm etrafındaki insanlar orda sana bize özenecek. Onkarın çocukları kendileriyle aynı yaşta olacak ve bizim kucağımızda meleklerimz olacak.burdaki geçici bi kaç yıl mı ordaki sonsuzluk mu??

Evet kesinlikle katılıyorum.hastanede yeni doğan uzmanı olması herseyi değiştiriyor.ama olacağı v

hayır cnm ben gaziantepdeyim ...sanko hastanesi var burda allahın izin verirse inşallah orayı düşünüyorum...allahım yardımcımız olsun amin..inşallah
Ben de gaziantepteyim.sankoda kimi düşünüyosunuz.benim bebeğim medikalde yoğun bakımda kaldı ve yeni doğan uzmanımız gerçekten çok çabaladı meleğimiz için ama ömrü o kafarmış.

İNŞ RABBİM KORURSA BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİ İLE...

Ben de gaziantepteyim.sankoda kimi düşünüyosunuz.benim bebeğim medikalde yoğun bakımda kaldı ve yeni doğan uzmanımız gerçekten çok çabaladı meleğimiz için ama ömrü o kafarmış.
Yeni doğan ünitesi yok cnm medicalde ali tahtaciya gsyrm ayrıca ebru dikensoya gdyrm doç.sen kime gidysn medicalde Dr kimdi

Şu an hamile olan arkadaşlar hamile kalmadan önce neler yaptınız test tahlil takviye ilaçlar aldınız mı hamilelik süreci nasıl gidiyo önceki hamilelik sürecindenden zor mu malum hepimiz sezeryan geçirmiş anneleriz var mı bize tavsiyeleriniz?:)

Canm ben unv hastanesine gittim hamile kaldiktan snra gecmisi anlatinca butun testleri istiyolar iki ay oncesinden folik asit kullanmaya basladm ayrica kan hapi da kullaniyodum riskli gebelik grubundaydm once kadin dogum sonra perinatolojiye muayene oluyodum bes kurus para vermedm ama cok memnun kaldm 20. Haftada ikinci duzey ultrasonla doppler ultrason falan bakildi cok sukur hersey normal dedi 24 haftada ayni islemler tekrar yapildi sonuclar yine guzel cikti. Perinatoloji uzmaniyla prof ikisi ayni anda bakiyo en az 40 dakika suruyodu bi ultrason muayenesi. Bundan snra rutin kontrol olcak dedi.su an 26 haftaligim ilkinde ki gibi dinc olamiyosun vucut cabuk yoruluyo ama bunada sukur sagliklica kucagima alirim insallah.smdi de vitamin kan hapi magnezyum kullaniyorum.ayrica biseye gerek yok dedi.

Çook teşekkür ederim canım cevap için :) Ben de üni hastanesinde sezeryan oldum canım ama kontrol için ameliyatı yapan yard doç için randevu istediğimizde 120 tl muayene ücreti dediler. Senden para almadılar mı hiç?

canım seninde mi kistin var bende de miyom var tekrarlama riski benimkinde de varmış ameliyat olacağım sonrasında en fazla 6 ay korunma verdi dr senin durumun da benimkine mi benziyor
canım benimki çikolata kistiydi..ameliyat oldum.sol tüpümü tıkadı. o yüzden benim her ay hamile şansım yok normalden yüzde elli daha az..kontrole gidicem inşallah tekrarlamamıştır..zira çok çabuk yenileyebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…