- 2 Kasım 2013
- 372
- 39
- 48
- 35
aminnn canım hepimizin inşallah Allah bundan sonra yardımcımız olsun..bu son sınavımız olsun inşallah.Ins en kisa.zamanda hayirli uzun omurlu cocuklarinla dolar etrafin
inancımız olmasa ayakta kalamayız zaten arkadaşım..bazen nefis işte gönül istiyor..hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.Ben teselliyi şöyle bulmaya çalışıyorum.sen de böle düşün diye söylüyorum belki sana da faydası olur.öbür dünyada herkes 33 yaşında olacak tüm anneler ve babalar çocuklarını o yaşta bulacak.ama bizim meleklerimiz hep bebek olarak kalacaklar ve hiç eziyetleri olmadan biz onları daima sevip koklayıp doyacağız.senin şimdi özendiğin tüm etrafındaki insanlar orda sana bize özenecek. Onkarın çocukları kendileriyle aynı yaşta olacak ve bizim kucağımızda meleklerimz olacak.burdaki geçici bi kaç yıl mı ordaki sonsuzluk mu??
ameliyat yüzünden mi tüpün tıkandı canım yoksa kist mi tıkamış anlamadım.Hiçbirşey olmaz inşallah canım o ihtimaller hep var allah ol dedimi olur hiç üzülme..ben de ameliyata hazırlanıyorum çok da korkuyorum ama başka şansım yok onlardan kurtulmam şart benimki de 5 yıl içinde tekrarlayabiliyormuş o yüzden allah birinci çocuk verirse ikinciyi de hemen düşüneceğim inşallah :)canım benimki çikolata kistiydi..ameliyat oldum.sol tüpümü tıkadı. o yüzden benim her ay hamile şansım yok normalden yüzde elli daha az..kontrole gidicem inşallah tekrarlamamıştır..zira çok çabuk yenileyebiliyor
Ne güzel yaa. Hayırlı bir şekilde alırsın kucağına inşallah. Allahım bize de nasip etsin bu güzel günleri.Canm ben unv hastanesine gittim hamile kaldiktan snra gecmisi anlatinca butun testleri istiyolar iki ay oncesinden folik asit kullanmaya basladm ayrica kan hapi da kullaniyodum riskli gebelik grubundaydm once kadin dogum sonra perinatolojiye muayene oluyodum bes kurus para vermedm ama cok memnun kaldm 20. Haftada ikinci duzey ultrasonla doppler ultrason falan bakildi cok sukur hersey normal dedi 24 haftada ayni islemler tekrar yapildi sonuclar yine guzel cikti. Perinatoloji uzmaniyla prof ikisi ayni anda bakiyo en az 40 dakika suruyodu bi ultrason muayenesi. Bundan snra rutin kontrol olcak dedi.su an 26 haftaligim ilkinde ki gibi dinc olamiyosun vucut cabuk yoruluyo ama bunada sukur sagliklica kucagima alirim insallah.smdi de vitamin kan hapi magnezyum kullaniyorum.ayrica biseye gerek yok dedi.
Allahtan ümit kesilmez. Benim bir arkadaşımında sol tüpü tıkalıydı. Dr.a gittiğinde öğrenmiş. Dr. Senin hamile kalabilmen için biraz uzun bir süreç gerekli demiş. Klomen ve çatlatma iğnesi kullanmamız gerekli demiş. Ama kontrolden 2 hafta sonra hamile Olduğunu öğrendi. Dr.u çok şaşırmış:) Allah bilir Herşeyin en doğrunucanım benimki çikolata kistiydi..ameliyat oldum.sol tüpümü tıkadı. o yüzden benim her ay hamile şansım yok normalden yüzde elli daha az..kontrole gidicem inşallah tekrarlamamıştır..zira çok çabuk yenileyebiliyor
Ilk bebegimi 37 haftada dogum yaptm bunun gelisimi tamamlanirsa 36 37 gibi alcaklar allahtan bisey cikmazsaNe güzel yaa. Hayırlı bir şekilde alırsın kucağına inşallah. Allahım bize de nasip etsin bu güzel günleri.
Kaçıncı haftanda alacaklar bebeğini. Bununla ilgili konuştunuz mu?
Yok canm muayeneleri normal kadin uzmanina oldum ama ikili test doppler ve ikinci duzey ultrasonu riskli gebelik uzmaniyla birlikte prof. Bakiyodu kendileri yonlendiriyolardi hic ugrasmadm bile randevu icin falan cok yogun olmasina ragmen cok vakit ayiriyolar ben kendim de hemsireym bu kadarini beklemiyodum sonucta devlet hastanesi cok ilgilenmezler diyr dusunuyodum. Allahm sonumuzu guzel eylesnn hepimizindeÇook teşekkür ederim canım cevap için :) Ben de üni hastanesinde sezeryan oldum canım ama kontrol için ameliyatı yapan yard doç için randevu istediğimizde 120 tl muayene ücreti dediler. Senden para almadılar mı hiç?
Sağlıkla gelsin inşallah annesi. Bende 36+4 de sezeryan olmuştum. Dr.um Gelişimi iyi olursa 36 da alırız Demişti. O yüzden merak ettim canım.Ilk bebegimi 37 haftada dogum yaptm bunun gelisimi tamamlanirsa 36 37 gibi alcaklar allahtan bisey cikmazsa
acilat yasatmasn insallah tekrar saglikli bi sekilde bebk sahibi olursun25 agustos dunyamin degistigi o muhtesem gun ilk defa anne oldum.39. Haftamda 3.5 kilo saglikli bir oglum oldu Bebegimi gorur gormez cok korktum icime bi aci saplandi sanki benden calacaklardi o kadar guzeldi ki... nazara gelir diye korktum. Uc saat yanimdaydi oglum sonra test yapildi ufak bi enfekziyonu oldugu soylendi. Yenidogan yovunbakima alindi sadece antibiyotik tedavisi olucakti. Her gun sutumu goturdum degerleri iyiye gidiyordu 5 . Gunu almadilar hic bi anne babayi icerixe bir bebege mudahale var dediler bilvixe vermediler. Benim yavrum iyi saglikli ama allahim kimin yavruzuyza sen koru diye kapida agladim dua ettim. Cok kotu durumda kablolara takilk hava yollari acilmis bebekler vardi. Megef benim canim can cekisiyormus . 3 saat doktorlar hemsireler kosturdu gidin beklemeyi dediler bu gun gorus yok dediler ama ayagim gitmedidoktor cikti gozledi kan canagi malesef dedi bebegin durumu iyiye giderken bu gu bi anda fenalasti dedi uc saatlik mudahale sonucu kaybettik deyince butu. Kanimi cekildigini hissettim. Oylece dondum sok gecirdim. Saatler so ra aglamaya basladim. Allahim sen verdi sen aldin. Icim a iyor doyamadim cok bayal kurdum yavrum icin sen kimsenin kucagini bos koyma rabbim. Kimssyi evlatlariyla sinama bizim yuregimiz yandi baska anneledi yureklerini yakma biliyorum geci ek hayirlisini vericeksen bize vericeksen yeniden evlat sahi i olmayi bize nasip et allahim. Meleklerimiz sana emanet vakti geldimi bizlere onlari tekrar koklamayi nasip et. Oglum seni cok ozluyorum cok seviyorum yerin bende hep farkli kalicak ilk gozagrim melegim
Esigul Tugramm bebegimm nerelerdesinizzz bakiyorum hep begeni yapip cikiyosunuz galiba.ben mi mesajlari atliyorum acaba
Iyiyim sukur.bakiyorum kimse ugramiyo pek .herkes tatilde galiba.iyi tatiller .guzel haberlerle dön ins.Tatildeyim canım kafa dağıtmaya geldim sözde aklim burda yazdiklarinizi okuyup cikiyorum. Esigul hic girmiyor galiba bende merak ettim. Sen nasilsin canim
Iyi tatiller:)Tatildeyim canım kafa dağıtmaya geldim sözde aklim burda yazdiklarinizi okuyup cikiyorum. Esigul hic girmiyor galiba bende merak ettim. Sen nasilsin canim
Canm ben unv hastanesine gittim hamile kaldiktan snra gecmisi anlatinca butun testleri istiyolar iki ay oncesinden folik asit kullanmaya basladm ayrica kan hapi da kullaniyodum riskli gebelik grubundaydm once kadin dogum sonra perinatolojiye muayene oluyodum bes kurus para vermedm ama cok memnun kaldm 20. Haftada ikinci duzey ultrasonla doppler ultrason falan bakildi cok sukur hersey normal dedi 24 haftada ayni islemler tekrar yapildi sonuclar yine guzel cikti. Perinatoloji uzmaniyla prof ikisi ayni anda bakiyo en az 40 dakika suruyodu bi ultrason muayenesi. Bundan snra rutin kontrol olcak dedi.su an 26 haftaligim ilkinde ki gibi dinc olamiyosun vucut cabuk yoruluyo ama bunada sukur sagliklica kucagima alirim insallah.smdi de vitamin kan hapi magnezyum kullaniyorum.ayrica biseye gerek yok dedi.
Fatmaelif arkadaşım nerde oturuyorsun? Bende 5 haftalık gebeyim sanırım henüz hiç muayene olmadım Dr arayışı içerisindeyim ünv.hastanesimi olsa yoksa özelmi bilemedim
Istanbul avrupa yakasindaym canm kanuni sultan suleyman unv hastanesinde oldum butun muayenemi bu hafta memleketime gidiyorum dogumu orda olcam allah nasip ederse. Ilk gebeligimde ozele gittim en ii dedikleri doktorlara ama kaderin onune gecemiyoruz.butun ayrintili ultrasonumu profosorle birlikte uzman doktor yapti hep ben cok memnun kaldm imkanin varsa oneririm bu hastaneyiFatmaelif arkadaşım nerde oturuyorsun? Bende 5 haftalık gebeyim sanırım henüz hiç muayene olmadım Dr arayışı içerisindeyim ünv.hastanesimi olsa yoksa özelmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?