Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

inancımız olmasa ayakta kalamayız zaten arkadaşım..bazen nefis işte gönül istiyor..hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.

ameliyat yüzünden mi tüpün tıkandı canım yoksa kist mi tıkamış anlamadım.Hiçbirşey olmaz inşallah canım o ihtimaller hep var allah ol dedimi olur hiç üzülme..ben de ameliyata hazırlanıyorum çok da korkuyorum ama başka şansım yok onlardan kurtulmam şart benimki de 5 yıl içinde tekrarlayabiliyormuş o yüzden allah birinci çocuk verirse ikinciyi de hemen düşüneceğim inşallah :)

Ne güzel yaa. Hayırlı bir şekilde alırsın kucağına inşallah. Allahım bize de nasip etsin bu güzel günleri.

Kaçıncı haftanda alacaklar bebeğini. Bununla ilgili konuştunuz mu?

Allahtan ümit kesilmez. Benim bir arkadaşımında sol tüpü tıkalıydı. Dr.a gittiğinde öğrenmiş. Dr. Senin hamile kalabilmen için biraz uzun bir süreç gerekli demiş. Klomen ve çatlatma iğnesi kullanmamız gerekli demiş. Ama kontrolden 2 hafta sonra hamile Olduğunu öğrendi. Dr.u çok şaşırmış:) Allah bilir Herşeyin en doğrunu

Ne güzel yaa. Hayırlı bir şekilde alırsın kucağına inşallah. Allahım bize de nasip etsin bu güzel günleri.

Kaçıncı haftanda alacaklar bebeğini. Bununla ilgili konuştunuz mu?
Ilk bebegimi 37 haftada dogum yaptm bunun gelisimi tamamlanirsa 36 37 gibi alcaklar allahtan bisey cikmazsa

Yok canm muayeneleri normal kadin uzmanina oldum ama ikili test doppler ve ikinci duzey ultrasonu riskli gebelik uzmaniyla birlikte prof. Bakiyodu kendileri yonlendiriyolardi hic ugrasmadm bile randevu icin falan cok yogun olmasina ragmen cok vakit ayiriyolar ben kendim de hemsireym bu kadarini beklemiyodum sonucta devlet hastanesi cok ilgilenmezler diyr dusunuyodum. Allahm sonumuzu guzel eylesnn hepimizinde

Basinsagolsun canim rabbim bizlere sabir versin bundan büyük
acilat yasatmasn insallah tekrar saglikli bi sekilde bebk sahibi olursun

Esigul Tugramm bebegimm nerelerdesinizzz bakiyorum hep begeni yapip cikiyosunuz galiba.ben mi mesajlari atliyorum acaba

Tatildeyim canım kafa dağıtmaya geldim sözde aklim burda yazdiklarinizi okuyup cikiyorum. Esigul hic girmiyor galiba bende merak ettim. Sen nasilsin canim
Iyiyim sukur.bakiyorum kimse ugramiyo pek .herkes tatilde galiba.iyi tatiller .guzel haberlerle dön ins.

Esigul6061 senin bebein kaç kilo doğmuştu dün riskli gebelik uzmanıyla görüştümde genetikten bişey çıkacağını düşünmüyorum dedi kan pıhtılaşması olsa bebekte gerilik görülürdü seninki 32+6 da 2300 doğmuş çok iyi dedi asğirine falan da gerek yok %30-40 ı sebepsiz olur dekolmanın dedi 12 . hafta da kontrole gelirsin o zaman belli eder zaten sorun görürsek o zaman da aspirine başlanabilir dedi ve artık korunmayı bıraksanda sorun olmaz dedi ama ben daha bırakmayı düşünmüyorum ve hamile kalana kadar zayıflayabildiğin kadar zayıfla bu çok önemli dedi bende diyete başlamıştım 1 hafta 3 kilo vermişim inşallah 10 kilo veririm de zayıf hamile kalmış olurum

Fatmaelif arkadaşım nerde oturuyorsun? Bende 5 haftalık gebeyim sanırım henüz hiç muayene olmadım Dr arayışı içerisindeyim ünv.hastanesimi olsa yoksa özelmi bilemedim

Fatmaelif arkadaşım nerde oturuyorsun? Bende 5 haftalık gebeyim sanırım henüz hiç muayene olmadım Dr arayışı içerisindeyim ünv.hastanesimi olsa yoksa özelmi bilemedim
Istanbul avrupa yakasindaym canm kanuni sultan suleyman unv hastanesinde oldum butun muayenemi bu hafta memleketime gidiyorum dogumu orda olcam allah nasip ederse. Ilk gebeligimde ozele gittim en ii dedikleri doktorlara ama kaderin onune gecemiyoruz.butun ayrintili ultrasonumu profosorle birlikte uzman doktor yapti hep ben cok memnun kaldm imkanin varsa oneririm bu hastaneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…