Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben ankaradayım ankarada önerebileceğiniz doktor hastane varsa yazın arkadaşlar..

Fatmaelif arkadaşım nerde oturuyorsun? Bende 5 haftalık gebeyim sanırım henüz hiç muayene olmadım Dr arayışı içerisindeyim ünv.hastanesimi olsa yoksa özelmi bilemedim
inşallah sağlıklı bir şekilde sonuçlanır gebeliğin. Ankara Eskişehir'e çok yakın hızlı trenle. Ankara'da bildiğim bir Dr. yok ama Eskişehir'de Prof. Dr. Turgay Şener var canım. Hem Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı hemde Periantoloji Uzmanı. Alanında çok iyi bir Dr. İstersen ilk muayene için görüşebilirsin. İnternetten araştırdığında Dr. hakkında geniş bilgiye de sahip olabilirsin. Ankara'da Dr. bulmana da yardımcı olur bence. Ben Bilecik'te yaşıyorum. Allah nasip ederse hamileliğim boyunca kendi Dr.umla birlikte Turgay Şener'ede gideceğim.

Ya varya resmen sinavdan geciyoruz smdi arkadasimdaym bi kac arkadasi geldi kadin israrla ustume geliyo tanimiyorum ilk defa tanistm. Depresyona girdin mi hayr diyorum aa nasil girmezsn nasi unutabilirsn cocugun ölmüş diyo. Hey allahm ya benden de en az on yas buyuk uc cocugu var. Ne cevap versen bos bolelerine.guluyorum artk

töbe estagfurallah kendini bilmezler o kadar çok ki en yakınından en uzağına herkes söz söylemeye sahip sanki.. Evet hatta delirdim benden uzak durun artık demeli böylelerine allaha havala etmek lazım bizim canımızı yakanlar dünya sadece burası değil

boşver cahilmış yas büyüklüğü onemli değil akıl büyüklüğü onemli olan gül geç bencede

Ahh ahh eb yakinindakiler bile neler söylüyo bazen ben artik duymamis gibi yapiyorum insanlar basina gelmeden anlayamiyo bide bana aciyanlar falan oluyo yazik bu gelinin de cocugu öldü diyolar odadan cikar cikmaz cocuk sakat miymis hasta miymis kendinde mi bi hastalik varmis:) doktorlar bile bulamadi hala bi sebep cahil tipler konusur iste kayinvalidem de beni sucluyodu hem de acimin ilk zamanlarinda agladiysa bi annem agladi gercekten derler ya ben yanarim kuzuma kuzum yanar kuzusuna gerisi yalan

cnm valla bu insanları anlamak mümkün değil rabbim bize nasıl bi dayanma gücü veriyor düşünün artık kimsenin başına gelmesin ama bana bakanlar unuttum sanıyorlar bi de bana sorun hala her gün ağlıyorum rabbim inşallah en kısa zamanda kucaklarımızın sağlıklı uzun ömürlü evlatlarla dolmasını bizim için hayırlı kılar nasip eder

Ecmain canımm hepimize nasip etsin insaallah

Kızlar çok cnm sıkkın artık çalışmak istemiyorum isterim çok sorun çıkarıyor ama eşim tek başına götürmez ne yapacağını bilmiyorum çok Yoruldum artık coooook bebeğimi evde büyütmek istyrum işten nefret ediyorum evde oturmak istiyorum allahım yardım etsin insallahh

Canm riskli gebelik grubundasn istesen doktorn rapor vermez mi benm arkadasm 32 haftalik olana kadar raporlarla cok rahat etti arada gitti bi kac gun snra yine rapor aldi zaten 32 haftada dogum iznin basliyo. En azindan maasini alirsn maddi olarak sknti yasamazsiniz

en son haber benden gelecek sanırım :)) nisan ve sonrası :)

Allah ne zaman münasip görürse o zaman olsun canım ya. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alalım da kucaklarımıza:)
Bakalım bu ay evlilik yıldönümümüz inşallah bu ay güzel haberler alırız. Eşimle birbirimize vereceğimiz en güzel hediye bu olur:)

Bazı inşallah maalesef çok cahiller. Ağızlarından çıkan kelimeleri bilmiyorlar. Dikkate almamak lazım böyle insanları yok saymak lazım.

Amin canım ınsalllah ıstedıgın gıbı olur hersey dualarım senınle hamıle haberlerıne kendımmıs gıbı sevınıyorum en yakın zamanda duymak ısterım hayırlısıyla saglıkla

Cnm isterim izin vermez ki sıkıntılı birzz

Mümkün olduğu kadar rapor almaya çalı
Amin canım ınsalllah ıstedıgın gıbı olur hersey dualarım senınle hamıle haberlerıne kendımmıs gıbı sevınıyorum en yakın zamanda duymak ısterım hayırlısıyla saglıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…