- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Aslına bakarsanız ben kızım geri gelecek gibi hissetmiyorum o benim biricik BADE MASAL ım olarak kalacak hep onun yeri ne Yanımdaki kızımla ne de Allah nasip eder başka çocuklarımız olursa dolmayacak bi Ömür içimde kalacak Rabbim inşallah cennetinde kızıma kavuşmayı nasip eder ben her geçen gün daha iyi olacağıma kötü oluyorum sanki bide dikişlerin başlangıç ve Bitiş yerlerinin hizası ama 4 parmak yukarısı ağrıyor korkuyorum
Oğlun kac yasinda. Benimki 7 yasinda. Öyle düşünme inan onlar da kardes ister benimki cok istiyor. Aslinda hic birimiz yeni bebek diye olaya bakmiyor sanki meleklerimiz geri gelecek mis gibi dusunu yor. Burda cogu kisi riskli gebelik gecirmis mesela ben yiyecek ekmegim varmis ama yine kendimi riske atip tekrarddüşünüyorum Allah'a sığındı m inşallah beni H epimizi kabul eder. Bu kabustan uyaniriz bebeklerimiz kucagimizdayken bu gunleri kötü bir rüyadi diye hatirlariz insallah[/QUOTE oglum dokuz yasinda benim yadadigim acilari benmle birlikte yasadi kucucuk bi cocukken kocaman bi aciya sahit oldu boyundan yasindan buyuk yuk aldi omuzlarina annem daha fazla uzulmesin diye kendi yastiginin altina sakliyor kardesinin giyemedigi kiyagetlerini hic kullanmadigi emzigini. simdi kendimide gectim yine ayni korkuyu ogluma yasatmaktan korkuyorum bu nasil bi acidir allahim icimde bi kor en ufak ruzgarda aleve donuyor allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar... Yuregimizdeki yangina en iyi gelecek neyse kuzusu cennette olan tum annelere rabbim onu hediye etsin...
Amin canim insallah hepimizeOglum dokuz yasinda benim yasadigim acilari benimle birlikte yasadi kucucuk bir cocukken kocaman bir aciya sahit oldu boyundan yasindan buyuk yuk aldi omuzlarina annem daha fazla uzulmesin aci cekmesin diye kardesinin kiyafetlerini sakladi yastiginin altina hic kullanamadigi emzigini.simdi kendimide gectim ayni korkuyu ogluma yasatmaktan korkuyorum .bu nasil bir acidir allahim icimde bir kor en ufak bir ruzgarda aleve donuyor allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar...yuregimizdeki yangina ne iyi gelecekse kuzusu cennette olan tum annelere rabbim onu hediye etsin...
Oglum dokuz yasinda benim yasadigim acilari benimle birlikte yasadi kucucuk bir cocukken kocaman bir aciya sahit oldu boyundan yasindan buyuk yuk aldi omuzlarina annem daha fazla uzulmesin aci cekmesin diye kardesinin kiyafetlerini sakladi yastiginin altina hic kullanamadigi emzigini.simdi kendimide gectim ayni korkuyu ogluma yasatmaktan korkuyorum .bu nasil bir acidir allahim icimde bir kor en ufak bir ruzgarda aleve donuyor allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar...yuregimizdeki yangina ne iyi gelecekse kuzusu cennette olan tum annelere rabbim onu hediye etsin...
Oglum dokuz yasinda benim yasadigim acilari benimle birlikte yasadi kucucuk bir cocukken kocaman bir aciya sahit oldu boyundan yasindan buyuk yuk aldi omuzlarina annem daha fazla uzulmesin aci cekmesin diye kardesinin kiyafetlerini sakladi yastiginin altina hic kullanamadigi emzigini.simdi kendimide gectim ayni korkuyu ogluma yasatmaktan korkuyorum .bu nasil bir acidir allahim icimde bir kor en ufak bir ruzgarda aleve donuyor allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar...yuregimizdeki yangina ne iyi gelecekse kuzusu cennette olan tum annelere rabbim onu hediye etsin...
Benim kızım daha 3 Yaşında hamileyken karnımda bebek olduğunu söylememiştim çok yiyorum ondan demiştim ama yavrum herşeyin farkında hastanenin önünden geçerken bana hatırlıyon mu anne sen burda yatmıştın ben yanına geliyordum o zaman senin karnında bebek vardı dedi Ağlamamak için zor tuttum kendimi yeni tanıştıklarına da benim kardeşim gelecekti ama şimdi gelemiyor sonra gelecek ben abla olacam büyüyecem hemde kız olacak diyor karnıma elimi koysam anne acır koyma elini ben sana bakarım yanından hiç ayrılmam sen benim Canımsın diyo daha kötü oluyorum küçücük dünyasında neler Yaşadı hissettiCanim benim kiyamam. Seni cok iyi anlayabiliyorum. Oğlumda kardeşine cok heveslenmisti devamli kardeşinden konusurduk ben kiskanacak diye dusunu y ordum ama oğlum cok benimsedi karnimdayken koruyor du. Sonn 10 gun diye sayiyorduk onu Hic unutami yu orum( anne daha cok var diyr uzuluyordu nerden bilirdik gormek nasip degiilmis. ben gozyaslarimin çoğunu icime akittim. Bu daha kotu oldu ama oglum cabuk toparlandi beni iyi gördükçe o da iyi oldu ama yaninda basim ağrıyor bile diyemiyorum hemen korkuyor. Simdibebek hgörünce niye kardeş yapmıyorsun diyor. Onlara cocuk anlamaz diyoruz ama duygulari daha yogun yaşıyorlar
Insallah bir an once bu acilari unutturacak hem bize hem yavrularimiza mucizelerimiz olur canim allah baska aci gostermesin bu son olsun insallah...Canim benim kiyamam. Seni cok iyi anlayabiliyorum. Oğlumda kardeşine cok heveslenmisti devamli kardeşinden konusurduk ben kiskanacak diye dusunu y ordum ama oğlum cok benimsedi karnimdayken koruyor du. Sonn 10 gun diye sayiyorduk onu Hic unutami yu orum( anne daha cok var diyr uzuluyordu nerden bilirdik gormek nasip degiilmis. ben gozyaslarimin çoğunu icime akittim. Bu daha kotu oldu ama oglum cabuk toparlandi beni iyi gördükçe o da iyi oldu ama yaninda basim ağrıyor bile diyemiyorum hemen korkuyor. Simdibebek hgörünce niye kardeş yapmıyorsun diyor. Onlara cocuk anlamaz diyoruz ama duygulari daha yogun yaşıyorlar
Orasını hiç sorma canım çalışıyorum ama burada daha çok kafayı yicem :)) bayramdan sonra çıkarım diyorum stres ten olmuyor benim çocuğum kızıma da o yüzden geç kaldım tabi nasip kismet te bir yerde. Kitap okumak çok iyi geliyor bende öyle yapıyorum. Inan ki evde olmak daha iyi aslında sıkılıyorum bende evde olunca ama en azından millette ugrasmiyorsun. Çok yoruyor insanı hem ev hem iş dinlenmeye vakit kalmıyor valla.çalışman çok büyük bir avantaj canım en azından kafanı dağıtacak işlerle meşgulsün. Ben evdeyim 7/24 aklımda:) Kitap okumaya sardım kafamı dağıtayım diye:) Olmazsa da üzülmemek lazım. Ne kadar geç olursa dilişlerimiz o kadar güzel iyileşiyor, vücudumuz vitamin depoluyor, hazırlık yapıyor. Böyle düşünmeye çalışalım. Allahım doğru zamanını bilir:)
Orasını hiç sorma canım çalışıyorum ama burada daha çok kafayı yicem :)) bayramdan sonra çıkarım diyorum stres ten olmuyor benim çocuğum kızıma da o yüzden geç kaldım tabi nasip kismet te bir yerde. Kitap okumak çok iyi geliyor bende öyle yapıyorum. Inan ki evde olmak daha iyi aslında sıkılıyorum bende evde olunca ama en azından millette ugrasmiyorsun. Çok yoruyor insanı hem ev hem iş dinlenmeye vakit kalmıyor valla.
Bu arada dün dayanamadım test yaptim evde adetım e 4 gün var 21 de olmam gerek negatif çıktı silik bile çıkmadı 2. çizgi çok erken davrandı m biliyorum. Sizde nasıl olmuştu bilgilendirir misiniz beni ??
Canım hamile olmana çooook sevindim Allah im tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza. Boşver takma kimseyi kafana Allah a havale et hamileliginin tadını çıkar o karnında ken her günün gecenin büyüdüğü zaman her hareketinin tadını çıkar bol bol konuş bizden de selam söyle minik kuş a inşallah sağlıkla doğar.. hamilelik haberleri aldık ca umutlaniyorum seviniyorum.Biz 7 haftaya girdik sanırım son regli tarihine göre.kese küçüktür yada bebek görünmez stres yapmayım die bu haftasonunda gideceğim inş bebeğimi görmeye.çok mutluyum tekrar gebe olduğuma kayınvaldemle çok sorunlarımız var tabi evliliğime yansıyor.ama Rabbimden bu evladı çok istedim elhamdülillah oldu inş sağlıklıcada doğar ben herşeye rağmen Evladıma kavuşurum.evliliğim yolunda değil eşimle iyiyiz söz konusu aile olunca olmuyor.dua edin hakkımda hayırlısı olsun arkadaşlar...
Ay insallah canım ya bir umut bende adetım in geçmesini bekliyor um inşallah vardır gebelik hafif ten adet sancilarimda başladı hayırlısı olur inşallah Allah im aratmadan verir..Idrarda hemen cikmiyor canım. Arkadasim evde idrar testi yapmıştı cikmsmisti cok üzüldü sonra kandan baktılar bir hafta sonra onda çıktı.
Benim kızım daha 3 Yaşında hamileyken karnımda bebek olduğunu söylememiştim çok yiyorum ondan demiştim ama yavrum herşeyin farkında hastanenin önünden geçerken bana hatırlıyon mu anne sen burda yatmıştın ben yanına geliyordum o zaman senin karnında bebek vardı dedi Ağlamamak için zor tuttum kendimi yeni tanıştıklarına da benim kardeşim gelecekti ama şimdi gelemiyor sonra gelecek ben abla olacam büyüyecem hemde kız olacak diyor karnıma elimi koysam anne acır koyma elini ben sana bakarım yanından hiç ayrılmam sen benim Canımsın diyo daha kötü oluyorum küçücük dünyasında neler Yaşadı hissetti
Ay insallah canım ya bir umut bende adetım in geçmesini bekliyor um inşallah vardır gebelik hafif ten adet sancilarimda başladı hayırlısı olur inşallah Allah im aratmadan verir..
Canım hamile olmana çooook sevindim Allah im tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza. Boşver takma kimseyi kafana Allah a havale et hamileliginin tadını çıkar o karnında ken her günün gecenin büyüdüğü zaman her hareketinin tadını çıkar bol bol konuş bizden de selam söyle minik kuş a inşallah sağlıkla doğar.. hamilelik haberleri aldık ca umutlaniyorum seviniyorum.
Kızlar siz bana çok iyi geliyorsunuz psikolog da neymiş 118 tl para alıyor doğru düzgün de birsey anlatmiyor oh ben burada sizlerle konuşurken rahatliyorum :))
canım ben tam adet günümde idrar tahlili yapmıştım ve silik bile çıkmamaştı bebek fikrini tamamen aklımdan atıp seyahate çıkmıştık sonra üstünden bir hafta geçti yine adet olmayınca annemin zoruyla kan vermiştim onda da umudum yoktu adetim gecikti kist falan oldu sanmıştım ve 4-5 haftalık hamile değeri çıkmıştı meğer geç döllenmeymiş benimki 12 sinde olması gerekirken 20 sinde döllenmiş.. Belki seninki de öyledir inşallahOrasını hiç sorma canım çalışıyorum ama burada daha çok kafayı yicem :)) bayramdan sonra çıkarım diyorum stres ten olmuyor benim çocuğum kızıma da o yüzden geç kaldım tabi nasip kismet te bir yerde. Kitap okumak çok iyi geliyor bende öyle yapıyorum. Inan ki evde olmak daha iyi aslında sıkılıyorum bende evde olunca ama en azından millette ugrasmiyorsun. Çok yoruyor insanı hem ev hem iş dinlenmeye vakit kalmıyor valla.
Bu arada dün dayanamadım test yaptim evde adetım e 4 gün var 21 de olmam gerek negatif çıktı silik bile çıkmadı 2. çizgi çok erken davrandı m biliyorum. Sizde nasıl olmuştu bilgilendirir misiniz beni ??
ah canımm inşallah bende bir evlat sahibi olurum o kadar gözüm korktu ki bazen şaka yollu eşim takılıyor iki tane arka arkaya yaparız diye :) ona bile bazen seviniyorum bazen de allah bir tane sağlıklı sıhhatli versin de başka bişey istemem diyorum. Yaşadıklarımız hiç kolay değil.. Hepimizin gönlüne göre olur inşallahCok sukur evlatlarimiz var. Onlar sayesinde cabuk toparlandik yavrularimiz iyi olsun diye yeri geldi yasimizi tutamadik. Ben her zaman aglayamadi g im icin gozyaslarim hep hazirr vaziyette cogu seyi icimde yasamakta kötü
ah canımm inşallah bende bir evlat sahibi olurum o kadar gözüm korktu ki bazen şaka yollu eşim takılıyor iki tane arka arkaya yaparız diye :) ona bile bazen seviniyorum bazen de allah bir tane sağlıklı sıhhatli versin de başka bişey istemem diyorum. Yaşadıklarımız hiç kolay değil.. Hepimizin gönlüne göre olur inşallah
Bi gun iyiyim bi gun kotu aslinda satim saatime uymuyor. Ozlemek cok acitiyor icimi kelebek omurlu yavrularimiza doyamadik ve cok ozluyoruz. Bu ozleme alismak biraz zaman alica. Sen nasilsin ?Nasılsin canim?
inşallah canım rabbim bize nasip etsin kardeşlerini :) inan yeni bir hamilelik hepimize iyi gelecek hayırlısıyla :)Insallah canim 2 3 tane bebegin olur neden olmasin. Bende bir tane yeter diyordum hic düşünmüyordum ama giden oyle yakip gittiki acisi yokluğu devamli artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?