Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aynen yaa. insan nasıl hazır olabilir ki anlamadım. sonra o lafından sonra bıraktım zaten. bütün terapistler için aynı şeyi diyemem ama bazıları işin para kısmında. resmen senin durumundan yararlanıp terapiyi ne kadar uzun tutarsam o kadar kazanırım hesabında.

Cok sukur evlatlarimiz var. Onlar sayesinde cabuk toparlandik yavrularimiz iyi olsun diye yeri geldi yasimizi tutamadik. Ben her zaman aglayamadi g im icin gozyaslarim hep hazirr vaziyette cogu seyi icimde yasamakta kötü
Aynı durumdayız cnm kızım üzülmedin diye ağlamadım ama şimdi tv izlerken bile göz yaşlarım akıyor kızım anne burda su var mı yine diye soruyor

Ben 2 hamileliğimide adet Günü'nden önce kan tahlili yaptırıp öğrenmiştim ilkinde bacağım yerinden çıkmış gibi ağrıyordu acile gittik Röntgen çekeceklerdi hamile olma ihtimali var mı dediler olabilir dedik 5 gün vardı 3,7 çıkmıştır Dr yükselmiş bekle 2 gün sonra tekrarla yoksa çekelim Demişti 21 çıkmıştı iyi ki beklemişiz 2 . De adete 2 gün kala yaptırdım 28 çıktı ama ondan sonra beklemesi zor oluyor 6. Hafta gideyim direk kalp atışını duyayım dedim Dr 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi ne zordu o günler şimdi sağlıklı sihatli uzun Ömürlü olsunda beklerim diyorum ama eminim yine erkenden test Yaparım ben

Selam melek anneleri ...ben de meleğimi 1 temmuzda kaybettim kuzumı benden Alıp toprağa verdiler ben sarılamadan toprak sarıldı meleğime.allahım bu nasıl acı zaman geçtikçe acısı daha da artıyor sanki.allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin..

Âmin. Son değiliz maalesef ama inşallah son oluruz çünkü çok zor. Allah sabır versin, yüreğine ferahlık versin çok zor çünkü. Bu ay 10 ay olacak benim

Başın Sağolsun cnm maalesef ki neler yaşadığını Duygularını hepimiz anlıyor hissediyoruz benim 4 ay oldu ama hala anlam veremiyorum Rabb'ime sığınıp teslim olmaktan başka çıkar yol yok

Basın sagolsun canim bu acı gecmiyor aylar yıllar gecse de bosuna cennetle müjdelenmiyo evladini kaybedip de sabreden melek anneleri imtihan ne kadar cetinse mükafat o kadar güzel Allah insirah ferahligi versin yüreklerimize

Tek tesellim bu zaten Allah beterinden korusun ...minik meleğimin yerini kimse doldurmayacak ama Allah hayırlı sağlıklı uzun Ömürlü bebeklerle müjdelesin bütün melek annelerini.Daha 31 haftalıktı kuzum doğumuna gün sayarken melek oldu annesini Bıraktı.farkında olmadan nasıl da Allah'ın emanetini sahiplenmişim her köşede kuzuma aldığımız bi Parça kaldı.allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın inş

Basinsagolsun canim rabbim sabır versin insallah hepimiz aynı durumdayiz unutamayiz tabii ama rabbim bundan büyük acilar göstermesin bebklerimiz melek oldu onlar bizleri bekleyecek insallah ne desem bos biliyorum bizi bizden baskasi anlamiyor Allahim sabir versin sana insallah

Amin canim insallah baska cocugun varmi ilk bebeginmiydi cok zor ama elimizden bisey gelmiyor sabretmeyi ogreniyoruz

Âmin. Son değiliz maalesef ama inşallah son oluruz çünkü çok zor. Allah sabır versin, yüreğine ferahlık versin çok zor çünkü. Bu ay 10 ay olacak benim
Temmuz
Allah yardimcin olsun sabir versin. Sen 1 temmuz ben 30 temmuz 9 temmuz dogum gunum hep guzel anilar biriktirmistim temmuz oglum 25 temmuzda dogunca cok mutlu oldum nerden bilebilirdim ki yine temmuzda yitirecegimi 5 gun yasadi kuzum hic bir saglik problemide yokken yuce rabbim aldi yanina onu benden cok sevdi demmekki ne diyelim verende alanda yuce mevla

Amin canim insallah baska cocugun varmi ilk bebeginmiydi cok zor ama elimizden bisey gelmiyor sabretmeyi öğreniyoruz
İlk bebeğimdi canım daha mezarına bile gidemedim evde böyleyken orda nasıl olunur hiç bilmiyorum.allah hepimize sabır versin tarifi imkansız bir acı

Allah size de sabır versin .ne desem boş biliyorum Allah aynı acıyı yaşatmasın kucağımıza alamayacağımız yavrularımızı karnımıza düşürmesin

Aynen canim acimiz büyük sabredersek mükafatı da büyük olacak insallah bende haziran 5 de kaybettim prensesimi cok iyi anliyoruz birbirimizi inan cevredekiler senin yandigin kadar yanmiyor rabbim sana sabır versin insallh

Aynen canim bemimde cok hayallerim vardi haziranda 5 dogdu kizim birlikte dogum gunu yapacam kizimla derken 9 haziran dogumgunumde kaybettim kızımı ben nasıl hatirlyacagim dogumgunlerimi zaten unutamiyorum hayatımın en kötü dogumgunuydu

Hepinizden Allah Razı olsun.bana bir doktor iki sene bekle dedi diğeri bir sene en son kontrole gittiğim her şey normal 6 ay beklemen yeterli dedi:yani bi doktora çakılı kalmayın hepsi farklı bi şey söylüyor .allah aynı acıları yaşatmasın gönlümüzden geçenleri kucağımıza almayı nasip etsin

Allah senden de Razı olsun. Benim Dr.umda 6 ay Demişti hatta 5. Ayda kontrole gittiğimizde korunmayı bırakabilirsiniz herşey gayet yolunda Demişti.

Benim gittiğim psikolog dedi ki anlatıyordum çocuk öldükten sonra dedim anlattım işte. Bana diyor ki çocuk diyorsun bak zaten unutmussun o kadar derin değil yaşadıkların ne demek bu buna yakın şeyler söyledi çok gucendim eşime de söyledim çocuk dediysem onu benim bebeğim ilgilendirmedigi için çocuk dedim cocugum dememsim o benim canparem nasıl unutabilirim ya da ona kızıma el gibi nasıl davranabilirim. Baktım ben o kadından iyiyim en azından her şeyin farkındayım gitmiyorum daha parayi sokakta mi buluyoruz canım yarım saat konuştu belki de konuşmadi.

Çok geçmiş olsun canım çok yeni daha Allah Sabrini cogaltsin inşallah çok zor hepimiz aynı duyguları yaşadık ve yaşıyoruz 6. Ayimiz bitti 7 ye girdik ve korunmayi bıraktım ama inan geçmiyor aynı acılar.
Bekleme ile ilgili şeyler yazmışsın eğer hersey yolunda ve ameliyatinda normal geçtikçe 3 ay sonra bile korunmayi birakabilirsin diyor doktor lar bana dedi ben bilerek 6 ay bekledim. Her şeyin hayırlısı inşallah tex vakitte avantularimizi gonderir rabbim.

Inan seni çok iyi anlıyoruz.bu duyguların tarifi yok. Inşallah biran önce iyileşir sin. .

Başın sagolsun canim. Erken doğum mu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…