Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar bu arada kardeşimin eşi doğum yaptı kardeşimle sarılıp ağlaştık hastanede yanlarında kaldım kendi yavruma hayrım dokunmadı inşallah onlara yardımım olmuştur inşallah Rabbim bizlerede tekrar tekrar bu mutlulukları yaşamayı nasip eder
Hayırlı olsun bebeginiz saglikli hayırlı evlat olur insallah amin insallah bizlerde boyle sevincler yasariz

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-23-22-18-23.webp
    Screenshot_2015-08-23-22-18-23.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 82
Sanırım en zor sınavlardan birinden geçiyoruz inş son sınavımız en zor olan bu olur kendimi okadar yanlız hissediorumki hafta sonu tatile gittim keşke gitmesem dim heryer mi bebek heryer mi hamile olur Rabbim hepsinde korusun tabikide ama benn oğlumu cokkk özledim aynisindan bitanede bana versin ömürlü sinden hayırlı sagliklisindan en guzelinden hem melek annelerine hem de banada en kisa zamanı hayırlı zaman yapsın Rabbim nasip etsinn oğlum herseyimmm gelll annene tekrar heryerde senin izin varr ole özledim ki seni hergecen dakika Allahım daha çokmu ozlenirrrr Rabbim hayirlisila bu dünyada da ahirette de yüzümüzü güldürecek evlatlarla güzel günler yasatsinnnnn aminnnnnn nnnnnnnnnnnnnn

Sanırım en zor sınavlardan birinden geçiyoruz inş son sınavımız en zor olan bu olur kendimi okadar yanlız hissediorumki hafta sonu tatile gittim keşke gitmesem dim heryer mi bebek heryer mi hamile olur Rabbim hepsinde korusun tabikide ama benn oğlumu cokkk özledim aynisindan bitanede bana versin ömürlü sinden hayırlı sagliklisindan en guzelinden hem melek annelerine hem de banada en kisa zamanı hayırlı zaman yapsın Rabbim nasip etsinn oğlum herseyimmm gelll annene tekrar heryerde senin izin varr ole özledim ki seni hergecen dakika Allahım daha çokmu ozlenirrrr Rabbim hayirlisila bu dünyada da ahirette de yüzümüzü güldürecek evlatlarla güzel günler yasatsinnnnn aminnnnnn nnnnnnnnnnnnnn
Âmin. Gönülden edilen duaları Allahım geri çevirmez. Inşallah bizim de kucaklarımız hayırlı, sağlıklı evlatlarla dolacak.

Âmin. Gönülden edilen duaları Allahım geri çevirmez. Inşallah bizim de kucaklarımız hayırlı, sağlıklı evlatlarla dolacak.
İnss canım inş bende buna ınaniorummmmm hemde bütün isteğim bu yonDee yeterki Allahım istesin nn ne engel olurki beni tek ayakta tutan ona olan inancım yoksa nqpardik kim bilir Rabbim aklımızı almasının bu kucaklarımızı hayırla doldursun nn

Amin insallah canim rabbim herkese nasip etsin

Canım benim!! Nasıl büyük bir acı olduğunu ancak tahmin edebilirim. Dilerim en kısa zamanda yeniden bir bebeğe hayat verirsin. Ama isyan etme sakin. Allah aldıysa vardır bir hayır.

Merhaba melek anneleri..butun yazdiklarini okudum ve uye olmaya karar verdim.malesef 25 gun once,oglumu,canimin parcasini kaybettim.37+2de yani 38.haftamizda boynuna 4 kez kordon dolanmis:KK43: bebegim herzaman cok hareketliydi,ogun hareketlerini hissedemedim,gittigimizde kalbi durmustu.hepiniz anlarsiniz halimi,sinir krizi gecirdim kendimden gectim,benide öldurun diye bagirmaya aglamaya basladim,inanmak cok guctu boyle biseye..soka girdim..ve kendimi korkunc suni sancilarla bogusurken buldum,berbatti,saatlerce sanci cektim acilma tamamlaninca doguma aldilar,bebegim canli olmadigi icin doguma da yardimci olmadi ve cok zor dogum yaptim.Onun cansiz bedenini unutamiyorum,ay gibiydi,gunes gibiydi yavrum,icim yaniyor,bu aci hic gecmiycek omur boyu..cok agir bi depresyondayim,antidepresan ve terapilerle duruyorum,herseyden korkmaya basladim ve geceleri uyuyamiyorum..siz nasil basa cikiyorsunuz bu aciyla?

Merhaba melek anneleri..butun yazdiklarini okudum ve uye olmaya karar verdim.malesef 25 gun once,oglumu,canimin parcasini kaybettim.37+2de yani 38.haftamizda boynuna 4 kez kordon dolanmis:KK43: bebegim herzaman cok hareketliydi,ogun hareketlerini hissedemedim,gittigimizde kalbi durmustu.hepiniz anlarsiniz halimi,sinir krizi gecirdim kendimden gectim,benide öldurun diye bagirmaya aglamaya basladim,inanmak cok guctu boyle biseye..soka girdim..ve kendimi korkunc suni sancilarla bogusurken buldum,berbatti,saatlerce sanci cektim acilma tamamlaninca doguma aldilar,bebegim canli olmadigi icin doguma da yardimci olmadi ve cok zor dogum yaptim.Onun cansiz bedenini unutamiyorum,ay gibiydi,gunes gibiydi yavrum,icim yaniyor,bu aci hic gecmiycek omur boyu..cok agir bi depresyondayim,antidepresan ve terapilerle duruyorum,herseyden korkmaya basladim ve geceleri uyuyamiyorum..siz nasil basa cikiyorsunuz bu aciyla?
canım çok geçmiş olsun allaha sığınmaktan başka çaremiz yok ama senin bekleyen bir meleğin var bol bol dua et ve isyana düşme..Buraya yazmak çok iyi geliyor ve 40 gün geçmesi lazım acın çok taze bu sürecte ailenden sevdiklerinden ayrı kalma fazla da ilaçlarla kendini uyuşturma bu olayın gerçekliğine varıp acımızı cekip yasımızı da tutacağız elbette. Anladığıma göre normal doğum yapmışsın bu senin için büyük avantaj korunma süren kısa olacak kendini ne kadar çabuk toparlarsan o kadar iyi bebeğinde senden kaynaklanan bir rahatsızlıktan gitmemiş yine sağlıklısın yine olur bebeklerin önce sen iyi ol lütfen sıkıldıkça yaz ..Yine de doktorunu değiştir bence 40 ın çıkınca iyi bir doktorla görüş durumunu anlat canım ..

Melisaveannesi Melisaveannesi cok sagol..isyan etmek istemiyorum ama ben bebegimi cok bekledim,2.tup bebek tedavisiyle kavusmustum..endometriozis hastasiyim,yani halk arasinda cikolata kisti diye bilinen kistlerim vardi..8 ay bebegimiz olmadi,doktorlar hemen tup bebek yapmamizi soyledi cunku artik hastaligin son evresindeydim,beklemek istemedim ve tedaviye basladik.birinci denemede kimyasal gebelik oldu kanamayla dustu,ikincide oldu basardik derken,38.haftada kaybettik.acimin tarifi imkansiz.normal dogum oldu evet ama ben oyle hemen hamile kalamiyorumki..2 tane doktora birden gidiyordum,hic mi gormediler kordon dolandigini bi turlu anlayamiyorum.anlik bisey dedi doktor..olaydan 4 gun once iki doktorada kontrol olmustum,hersey yolunda dediler..bunca emegimemi yanayim,gecen 37 haftayami,giden ogluma mi..icim kan agliyor,dayanamiyorum..

Çok geçmiş olsun. Allahım tez zamanda yüreğine ferahlık versin inşallah. Bu acıyla başa çıkmanın yolu yok maalesef. Tek ilaç zaman. Burada bütün arkadaşlar şuan senin yaşadığın şeyleri yaşadık, yaşıyoruz.

Zaman geçtikçe inşallah kendini daha iyi hissedeceksin. Allah'a sığın. Başka hiçbir yolu yok maalesef:(

Benim 10 ay oldu. Korunmayı bıraktıktan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Yeni bir umut olsu çünkü hayatımda. Hayata tutunmak için yeni bir sebebim oldu.

Canım çok geçmiş olsunn hergün yeni birileri gelioo benim beş ay oldu kaybedelii oğlumu zamanla acısı geçmio sadece alisiosunn iki seçeneğin var ya isyana dusceksinn ki Allahım korusun yada Allahh veren de alanda o dusceksinn inan ozaman rahatliosunnn sadece Allaha yonel ll Osana yol gösterir burdaki herkes ole yaptiii ilaç içme bence çünkü yasa açını ağla ağla dok içini ben hala agliorummm yoksa zaten vücudumuz dayanmiooo

Melisaveannesi Melisaveannesi cok sagol..isyan etmek istemiyorum ama ben bebegimi cok bekledim,2.tup bebek tedavisiyle kavusmustum..endometriozis hastasiyim,yani halk arasinda cikolata kisti diye bilinen kistlerim vardi..8 ay bebegimiz olmadi,doktorlar hemen tup bebek yapmamizi soyledi cunku artik hastaligin son evresindeydim,beklemek istemedim ve tedaviye basladik.birinci denemede kimyasal gebelik oldu kanamayla dustu,ikincide oldu basardik derken,38.haftada kaybettik.acimin tarifi imkansiz.normal dogum oldu evet ama ben oyle hemen hamile kalamiyorumki..2 tane doktora birden gidiyordum,hic mi gormediler kordon dolandigini bi turlu anlayamiyorum.anlik bisey dedi doktor..olaydan 4 gun once iki doktorada kontrol olmustum,hersey yolunda dediler..bunca emegimemi yanayim,gecen 37 haftayami,giden ogluma mi..icim kan agliyor,dayanamiyorum..
ah canım benim biliyor musun benimde miyomlarım var sayıca da çok malaesef bende bebeğimi onların yüzünden kaybettim önceki gittiğim doktorlar birşey olmaz daha büyük miyomlarla da doğuran hastamız çok dediler ve ben hem bebeğimi kaybettim hemde şimdi sezeryan gibi ameliyat olacağım bebek sahibi olmak için başka bir şikayetim yok çünkü .. Ameliyattan sonra da tekrarlama olasılığı var o tekrar etmeden hamile kalmam lazım bir yandan da rahmimin iyileşmesi lazım seninle durumlarımız benziyor..Hiç olumsuz düşünme canım bizimde imtihanımız buymuş demekki sabredip denemekten başka çaremiz var mı bak biz üzülüp olmaz br daha dersek eşimiz ailemiz de çok üzülür değil mi seni çok iyi anlıyorum ama ne olur iyi düşünmeye çalış birbirimize her öğrendiğimiz yeni şeyi paylaşalım olur mu? çikolata kistini benim bir arkadaşım aldırdı hemde onunki 10 cmdi ve şimdi kızı var acaba seninkiler de alınabilir mi tedavi derken onları mı aldırdın nasıl oluyor ? yazdıkça rahatlarsın yaz bize canım emin ol biz güçlü anneleriz rabbim bizi seçmiş herkese nasip olmaz cennette yer ..

Back
X