- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
benimki aynen eskisi gibi oluyorNormalde geçen ayin 28 inde oldum 28 günde oluyorum duzenlidii 23 ünde olmuşum dün ya bide adetin izin yoğunluğu nasıl sizin eskiden oldugunuz gibimiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki aynen eskisi gibi oluyorNormalde geçen ayin 28 inde oldum 28 günde oluyorum duzenlidii 23 ünde olmuşum dün ya bide adetin izin yoğunluğu nasıl sizin eskiden oldugunuz gibimiii
Canim Allah razi olsun.hepimizin acisi ayni,elimizden hic bir sey gelmiyor malesef.ilaci bende kullanmak istemiyoru ama nefes alamiyordum,panikatak krizleri yasamaya baslamistim,uyuyamiyordu,yeek yiyemiyordum,cok kotuydum..ilacla ve terapilerle bir parca kendime geldim.yakinda birakmayi dusunuyorum ilaci zaten.rabbim hic birimizi anne olamamakla sinamasin insallahbasin sagolsun canm rabbim sabrini versin insallah hersey su an o kadar zor ki hicbirsey biliyorum acini hafifletemez ama yuregini ferah tut acini yasa bana kalirsa diger arkadaslarinda soyledigi gibi bedenini ilaclarla avutma bu gunler gececek insallah hepimizin yuzu gulecek...
evet canım çok araştırdım bütün mr rahim filmi ne test gerekse yaptırdık benimki çok sayıda( 8-9 adet ) ve rahmin her yerinde o yüzden açık olması gerekmiş yoksa boyutları çok büyük değil kapalıda en fazla 4 adet diyorlar ..doktoruma çok güveniyorum perinatolog prof o yapacak ameliyatımı...dediğin gibi bilseydim böyle olacağını önceden aldırırdım ama kimse ameliyat demedi gerek yok dediler ama şimdi mecburum. benimkiler kas içinde ve rahim dışında o yüzden alttan giirp de alamıyorlar sonuçta kurtulurum inşallahMelisaveannesi canim benim peki iyi arastirdin mi,illa acik ameliyat seklindemi alinmasi gerekiyormus miyomlarin? Benim ikinci tup bebek tedavisinden once doktor polip oldugunu farketti ve histeroskopi yoluyla poliplerimi aldi.kucuk kucuk 3 tane almis,sadece 1 tanesi gorunmustu ultrasonda.polipte tekrarliyormus o yuzden ikici tup bebek tedavisini cabuk yapmistik.
Ayy beni de alın beni deee :)
Anladim canim..insallah kurtulursunda hemen hamile kalip bebegini kucagina alirsin.doktorunun iyi olmasina sevindim.Allah caresiz dertler vermesin.kadin olmak ne zormus yaa bi cocuk yapacaktik basimiza gelmeyen kalmadi..inan bende 1.5 yildir neler cektim,rahim filminden tutta,histereskopi,tup bebek tedavileri..en son o korkunc dogum..maddi manevi birsuru olay..evet canım çok araştırdım bütün mr rahim filmi ne test gerekse yaptırdık benimki çok sayıda( 8-9 adet ) ve rahmin her yerinde o yüzden açık olması gerekmiş yoksa boyutları çok büyük değil kapalıda en fazla 4 adet diyorlar ..doktoruma çok güveniyorum perinatolog prof o yapacak ameliyatımı...dediğin gibi bilseydim böyle olacağını önceden aldırırdım ama kimse ameliyat demedi gerek yok dediler ama şimdi mecburum. benimkiler kas içinde ve rahim dışında o yüzden alttan giirp de alamıyorlar sonuçta kurtulurum inşallah
aynen öyle canım napalım başa gelen çekiliyor ..benimde doğumum normal olmuştu ama benimki küçüktü 5 aylıktı ona rağmen ne acılar yaşadım hele de doğum yaptığımı kimse anlamadı miyom ağrıısı deyip ilaç verip eve yolladılar o kadar zor duruma düştüm ki evde doğurcakmışım az daha..benimde hamileliğim çok zor geçti eskiden beridir hamileleri görünce ayy yazık ne zordur diye düşünüyodum meğer bunları yaşıyacağıma delaletmiş ilk günden son güne kanamalı ağrılı bol yatmalı iğneli progestanlı bir gebelikti inan gözüm o kadar korktu ki doktorlar ameliyat demeyecek ve ben aynı şeyleri yaşıycam diye çok korktum ..İnşallah bundan sonrası iyi olur canım belki de bizim yerimize olmak isteyenlerde vardır bir arkadşım anlattı akrabasının yumurtası yokmuş 20 sene doktor doktor gezmişler çok şükür bizim ççocuğumuz oluyor yine olacak verecek bize de allahım en hayırlı zamanda inşallahAnladim canim..insallah kurtulursunda hemen hamile kalip bebegini kucagina alirsin.doktorunun iyi olmasina sevindim.Allah caresiz dertler vermesin.kadin olmak ne zormus yaa bi cocuk yapacaktik basimiza gelmeyen kalmadi..inan bende 1.5 yildir neler cektim,rahim filminden tutta,histereskopi,tup bebek tedavileri..en son o korkunc dogum..maddi manevi birsuru olay..
senin ameliyat be zaman olacaktı belli mi? Yazdıysanda kusura bakma:) kaçırıyorum bazen.aynen öyle canım napalım başa gelen çekiliyor ..benimde doğumum normal olmuştu ama benimki küçüktü 5 aylıktı ona rağmen ne acılar yaşadım hele de doğum yaptığımı kimse anlamadı miyom ağrıısı deyip ilaç verip eve yolladılar o kadar zor duruma düştüm ki evde doğurcakmışım az daha..benimde hamileliğim çok zor geçti eskiden beridir hamileleri görünce ayy yazık ne zordur diye düşünüyodum meğer bunları yaşıyacağıma delaletmiş ilk günden son güne kanamalı ağrılı bol yatmalı iğneli progestanlı bir gebelikti inan gözüm o kadar korktu ki doktorlar ameliyat demeyecek ve ben aynı şeyleri yaşıycam diye çok korktum ..İnşallah bundan sonrası iyi olur canım belki de bizim yerimize olmak isteyenlerde vardır bir arkadşım anlattı akrabasının yumurtası yokmuş 20 sene doktor doktor gezmişler çok şükür bizim ççocuğumuz oluyor yine olacak verecek bize de allahım en hayırlı zamanda inşallah
Tuh yaa kiyamam..ahh su cok bilmis doktorlar yokmu,yatacak yerleri yok..bizim sinavimiz boyle demekki.insallah biran once kurtulda bu sefer iyi gecsin hamileligin.olmazmi hic bizim yerimizde olmak isteyen cok insan vardir.hamile kalamayan cok kisi var.cok sukur ki rahimimiz saglam,yumurtalarimiz oluyor.onunde sonunda anne olacagiz biz.bu acilarimizin mukafati vardir elbet.belkide cok mutlu olcaz ilerde kimbilir..benim hamileligimde cok zor gecti her ay hastalandim,bronsit oldum buhar makinasiyla yasadim nerdeyse 1 ay.hic kanamam olmadi ama agrilarim coktu.ve kan sulandirici igne kullaniyordum cok yakiyordu heryerim mosmor olmustu,dayanamiyordum ama bebegim icin herseye deger diyordum.surekli sukrettim,surekli dua ettim,elimden geleni yaptim,cok dikkat ettim ama olmadi iste,kocaman bebegimi kordon dolanmasindan kaybettim,doktorlarin hatasinami kurban gittik yoksa olacagimi vardi bilemiyorum.Allah bir daha yasatmasin hicbrimize.aynen öyle canım napalım başa gelen çekiliyor ..benimde doğumum normal olmuştu ama benimki küçüktü 5 aylıktı ona rağmen ne acılar yaşadım hele de doğum yaptığımı kimse anlamadı miyom ağrıısı deyip ilaç verip eve yolladılar o kadar zor duruma düştüm ki evde doğurcakmışım az daha..benimde hamileliğim çok zor geçti eskiden beridir hamileleri görünce ayy yazık ne zordur diye düşünüyodum meğer bunları yaşıyacağıma delaletmiş ilk günden son güne kanamalı ağrılı bol yatmalı iğneli progestanlı bir gebelikti inan gözüm o kadar korktu ki doktorlar ameliyat demeyecek ve ben aynı şeyleri yaşıycam diye çok korktum ..İnşallah bundan sonrası iyi olur canım belki de bizim yerimize olmak isteyenlerde vardır bir arkadşım anlattı akrabasının yumurtası yokmuş 20 sene doktor doktor gezmişler çok şükür bizim ççocuğumuz oluyor yine olacak verecek bize de allahım en hayırlı zamanda inşallah
yok canım belli değil eylülde olacak adetten sonra kan sayımı yaptırıp doktorumu arıyacağım o günden sonra kesinleşecek..Tarihi yazmaz mıyım bana dua edin diye yazarım canım :))@ebica
senin ameliyat be zaman olacaktı belli mi? Yazdıysanda kusura bakma:) kaçırıyorum bazen.
amin canım benim inşallah bak sende farkettin bizden kötü durumda olanlar da çok var moral olmuşuzdur birbirimize umarım :)))Tuh yaa kiyamam..ahh su cok bilmis doktorlar yokmu,yatacak yerleri yok..bizim sinavimiz boyle demekki.insallah biran once kurtulda bu sefer iyi gecsin hamileligin.olmazmi hic bizim yerimizde olmak isteyen cok insan vardir.hamile kalamayan cok kisi var.cok sukur ki rahimimiz saglam,yumurtalarimiz oluyor.onunde sonunda anne olacagiz biz.bu acilarimizin mukafati vardir elbet.belkide cok mutlu olcaz ilerde kimbilir..benim hamileligimde cok zor gecti her ay hastalandim,bronsit oldum buhar makinasiyla yasadim nerdeyse 1 ay.hic kanamam olmadi ama agrilarim coktu.ve kan sulandirici igne kullaniyordum cok yakiyordu heryerim mosmor olmustu,dayanamiyordum ama bebegim icin herseye deger diyordum.surekli sukrettim,surekli dua ettim,elimden geleni yaptim,cok dikkat ettim ama olmadi iste,kocaman bebegimi kordon dolanmasindan kaybettim,doktorlarin hatasinami kurban gittik yoksa olacagimi vardi bilemiyorum.Allah bir daha yasatmasin hicbrimize.
Merhaba melek anneleri..butun yazdiklarini okudum ve uye olmaya karar verdim.malesef 25 gun once,oglumu,canimin parcasini kaybettim.37+2de yani 38.haftamizda boynuna 4 kez kordon dolanmisbebegim herzaman cok hareketliydi,ogun hareketlerini agirmaya aglamaya basladim,inanmak cok guctu boyle biseye..soka girdim..ve kendimi korkunktim acilma tamamlaninca doguma aldilar,bebegim canli Jlmadigi icin doguma da yardimci olmadi ve cok zor dogum yaptim.Onun cansiz bedenini unutamiyorum,ay gibiydi,gunes gibiydi yavrum,icim yaniyor,bu aci hic gecmiycek omur boyu..cok agir bi depresyondayim,antidepresan ve terapilerle duruyorum,herseyden korkmaya basladim ve geceleri uyuyamiyorum..siz nasil basa cikiyorsunuz bu aciyla?
Olsun ne demek istedigini anladim canim cok sagol.rabbim hepimize sabir ve guc versin.bende 30 temmuzda dogum yaptim malesef.ayni kara gun..Allah cok sevdi demekki yavrularimizi,daha biz opup koklayamadan,kucagimiza alamadan yanina aldi..evet cok zor zamanlar gecirdim once annem,sonrada bebegim gitti..Allah ebedi hayatta kavusmayi nasip etsin hepimize..hastaligim biraz gerilemis ama tamamen iyilesmemisim ne yazikki.veren Allah tabiki, belkide hic bir seye gerek kalmadan spontan hamile kalirim,keske olsa cok guzel olur cunku tekrar tedaviyi psikolojim kaldirmaz.suan cok korkuyorum zaten hamilelikten,tekrar 9 ay nasil gececek,odum kopuyor..Babamın tabletinden yazayım dedim o da otomatik sozlukteymis bi çok yazdığım yanlış olmuş kusura bakmayin![]()
Inşallah başarılı bir şekilde sonuçlanır. Tabiki de mutlaka haber ver el Birliğiyle dualarımızı yollarız:)yok canım belli değil eylülde olacak adetten sonra kan sayımı yaptırıp doktorumu arıyacağım o günden sonra kesinleşecek..Tarihi yazmaz mıyım bana dua edin diye yazarım canım :))
Canim benimmmm Allah razi olsun hepinizden,cok moral oldunuz tabiki.terapi gibi iyi geldi yazmak.keske boyle bi sebepten bulusmasaydik ama alnimiza yazilanlari yasiyoruz demekki..icim kan agliyor ama hayata tutunmaya calisiyorum.hepimiz birbirimize dua edelim,insallah ameliyatin cok kolay gecer ve tez zamanda iyilesirsin.amin canım benim inşallah bak sende farkettin bizden kötü durumda olanlar da çok var moral olmuşuzdur birbirimize umarım :)))
Amin canim insallah saglikla opup koklamak nasip olsunda buyutup mutluluklarini gorelim varsin biraz daha bekleyelim...İnşallah güzel haberi birlikte veririz. Öyle Düşünme canım benim Allah bilir doğru zamanını. Varsın birazcık bekletsin bizi meleklerimiz ama sağlıkla gelsinler inşallah:)
amin canim insallah rabbim aratmadan saglikla bi bebek nasip eder bizim yasadigimiz acilari yasayan tum melek annelerine...o panik atak aglama krizleri guldugunde caninin yandigi bu kabus dolu gnler gececek unuttugun icin degil sadece alistigin icin zaman herseyin ilaci sabir canim sadece sabret...Canim Allah razi olsun.hepimizin acisi ayni,elimizden hic bir sey gelmiyor malesef.ilaci bende kullanmak istemiyoru ama nefes alamiyordum,panikatak krizleri yasamaya baslamistim,uyuyamiyordu,yeek yiyemiyordum,cok kotuydum..ilacla ve terapilerle bir parca kendime geldim.yakinda birakmayi dusunuyorum ilaci zaten.rabbim hic birimizi anne olamamakla sinamasin insallah