Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Çok özlemek,burnunun direği sızlamak,içi yanmak ..bu ifadelerin bu kadar derşnden yaşandığı başka bi durum olamaz heralde.çok özlüyorm dediğin anda olay bitiyo.sölenecek söz kalmıyo.yine teselli inançta.burda çok yaşadım diyen yüz olsun.bize sonsuzluğun yolunu açtı meleklerimz.bi de beni en çok teselli eden şey onlar melek olurken hiç bi sancı acı duymadılar.anne ve babaları görünümünde iki melek onları almaya geliyo.meleklerimz de kucaklarına atılıyo biz sanıp.onlar için üzülmemeye caluşalım.onlar en güzel en emin yerdeler.biz kendimizi toplayıp hayatımıza devam etmeliyiz.meleklerimizin kardeşleri için:KK43:
ne güzel düşünüyorsun canım ya.evet tek teselliğimiz inanç boyutu..yoksa nedenlere bi girersek çıkamayız.bana neler neler dediler.hastaneyi nasıl ayağa kaldırmadın...doktorunu neden şikayet etmedin..vs vs vs ama hiçbiri kızımı mgeri getirmezdi.ve Rabbim istese taşa can verirdi ve bana o evladı nasip ederdi.ama olmadı .inşallah inşallah şefaatlerine nail oluruz.ve sonsuz ahirette hep kucağımızda olurlar.ne mutlu bize bu derece peygamber imtihanı yaşıyoruz ne mutlu bize sabredenlerin mükafatına buyur ediliyoruz.rabbim affetsin.yanıltmasın yanlış bişey söyletmesin...

ne güzel düşünüyorsun canım ya.evet tek teselliğimiz inanç boyutu..yoksa nedenlere bi girersek çıkamayız.bana neler neler dediler.hastaneyi nasıl ayağa kaldırmadın...doktorunu neden şikayet etmedin..vs vs vs ama hiçbiri kızımı mgeri getirmezdi.ve Rabbim istese taşa can verirdi ve bana o evladı nasip ederdi.ama olmadı .inşallah inşallah şefaatlerine nail oluruz.ve sonsuz ahirette hep kucağımızda olurlar.ne mutlu bize bu derece peygamber imtihanı yaşıyoruz ne mutlu bize sabredenlerin mükafatına buyur ediliyoruz.rabbim affetsin.yanıltmasın yanlış bişey söyletmesin...

İsyan etmemeye çalışıp şefaatine engel olmayayım diyorum.Rabbim kimseye bir daha bize de böle bi acı yaşatmasın.sabır dilemiyorum.o zaman fazlası geliyor.meleklerimz en emin yerde.onları emanet ettik hz.ibrahimin eşi Sareye .ordaki zaman kavramı burası gibi değil.biz yıllR gectiğini bilecez ama onlar sanki biraz önce ayrıldık gibi düşünecekler.Rabbim bizden daha merhametli .eziyet etmez meleklerimize.biz kendimizi toplayıp yeni bebişler için uğrasalım.meleklerimizin kardesleri için..

İsyan etmemeye çalışıp şefaatine engel olmayayım diyorum.Rabbim kimseye bir daha bize de böle bi acı yaşatmasın.sabır dilemiyorum.o zaman fazlası geliyor.meleklerimz en emin yerde.onları emanet ettik hz.ibrahimin eşi Sareye .ordaki zaman kavramı burası gibi değil.biz yıllR gectiğini bilecez ama onlar sanki biraz önce ayrıldık gibi düşünecekler.Rabbim bizden daha merhametli .eziyet etmez meleklerimize.biz kendimizi toplayıp yeni bebişler için uğrasalım.meleklerimizin kardesleri için..
evet canım.inşallah.kızımın adı sare olacaktı ama son anda neden değiştirdiysek serra ya çevirmiştik.dediğin gibi şimdi sare validemiz bakıyor inşallah...

Arkadaşım öncelikle Kafanı rahat tutman gerek.bende oğlumu kaybedeli 14 ay oldu.üstüne ikinci bebeğimin kalbi durdu ve sonrasında tüp bebek dediler ve daha evraklarımı tamamlamışken hamile olduğumu öğrendim.ben tatilde hamile kalmışım Meğerse.eşimde bende çok rahattık artık olmazsa diye bile konuşuyorduk ki ben tüp bebek tedavisini istemiyordum.çünkü iki kayıp beni çok yormuştu.bunarada bende nerdeyse 36 yım.
teşekkürler bizde bir tatil yapalım rahatlayalım diyoduk , paylaşımınız için çok teşekkürler, sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz inşallah

kızlar hepim,z,n başı sağolsun.uzun zamandır girmiyordum buraya.burada yazışmak dertlerimi anlatmak yada sizlerden dinlemek acımı hafifletiyor gibi geliyordu.ama daha sonra sizlerin başınıza neler geldiğini yavaş yavaş öğrenince bende paranoya olmaya başladı.en iyisi bilmemek öğrenmemek diye düşündüm.bu yüzden uzun zamandır girmiyordum siteye.
son yazılanları okudum.yapmayın arkadaşlar böyle.inanın insan kendini düşüne düşüne bi çıkmazın içine çok rahat sürükleyebilir.evet dünyada en ağır imtihan evlat acısı.ama bunu Rabbim böyle nasip etti.ahiret hayatını düşünmemiz gerek.yoksa inananın içinden çıkamayız ve oturur kafayı yeriz
Biraz geçmişe baktım 12 aralıkta kaybetmiş sin yavrunu üstelik benim gibi sağlıklı bi şekilde kucagina almıssin. Yanlış anlamazsan nedenini soracağım. Veren de alan da yüce ALLAH biliyorum. Ilk gün doktorum basınız sağolsun dediği anda annem kendini suçladı seni ben bu hastaneye getirdim diye ben anneme dönüp öyle deme dedim Rabbim kendi için yaratmış benim yavrumu o verdi o aldı dedim. Benim oglumu üç saat sonra küvet enfeksiyon tedavisi için aldilar. Durumunun iyi olduğunu enfeksiyonun düştüğünü söylediler. Ben her gün görüyor sürümü goturuyordum enfeksiyonu dusmus taburcu edeceklerken fenalık. Doktoru sokmayı bi şeyi yoktu demiş otopsi istemiş kendi savcı çağırmış. Benim hatam varsa çekmeye razıyım hemşire havasıyla o çeksin cezasini demis. Bizimkiler once otopsiye razi olmamis fakat doktor kimsenin sucu yoksa bile kalitsal bi sorun varsa anne baba ikinci bebekte önlemini alır demiş. Bu söz ikna etmiş bizimkileri bazen kızıyorum kendime keşke otopsi yapilmasaydi diyorum ama takdir benden tedbir sizden demiş Yaradan. Amacım yaralı kanatmak tekrar hatirlatmak değil konuşmak istemezseniz anlarım sadece doktorların bi tanısı oldu mu merak ettim

zelal41 zelal41 canim benim kiyamam yaa:KK61:
Otopsiden bir sey cikmadi sanirim degil mi? Insallah rabbim tekrar yasatir bize anne olmayi

Gulcin-84 Gulcin-84 profilinde yazdığın şarkı sözü var ya,o şarkıyı ilk duyduğumdan beri istemsiz bi şekilde ağlıyodum.sonra oğlumu kaybedince o şarkı sanki oğlumla bana yazılmış gibi geldi. Şimdi ne zaman duysam ağlıyorm.demekki içime doğmuş diyorum:KK43:
Herkesin ciğerine dokunuyor canım şarkı zaten:( eminim senin, benim, bizim gibi kaybı olan bir Sürü insanın içini parçalıyordur.

Sahsim adina belirtmek isterim ki damdan duseni ancak damdan dusen anlar.burda farkli farkli nedenlerden hepimiz ayni aciyi yasiyoruz.onun icin toplandik birbirimize destek olmaya calisiyoruz.acilar paylastikca azalirmis.inancimiz olmasa 1dk bile dayanilmaz zaten bu aciya.herkes ayni seyi dusunuyor.sadece biz kaybetmiyoruz,hergun 200 bebekten 1 tanesi ya ölü doguyor yada dogunca öluyor.bunlar kayitli olanlar.ya kayitli olmayanlar? Bir suru annenin ici yaniyor,ruhu kaniyor..keske gelmeseydi basimiza evet,ama herkes kaderini yasiyor iste.kaderimizde evlat acisida varmis malesef..her inisin bir de cikisi var derler,umarim bizde birgun cikariz bu dipsiz kuyulardan.hergun dua edip Allaha yalvariyoruz tekrar bebegimiz olsun diye.giden yavrularimizi unutturmuycak ama bir nebzede olsa acilarimiza merhem olcak.hepimizin yolu ayni.rabbim bu yolda bizi mutlu etsin ve daha beterinden korusun,bu aciyi unutturacak baska acilar yasatmasin insallah..icimize atip depresyonda kalmaktansa yazip rahatlamaya calisiyoruz ve yalniz olmadigimizi goruyoruz,hic kimse birbirini tanimiyor ama nekadar guzel destek oluyor.psikologa neden gidiyoruz? Butun dusuncelerimizi,hislerimizi,duygularimizi anlatip rahatlamak icin.burda da oyle oluyor bir nevi terapi gibi..

Sahsim adina belirtmek isterim ki damdan duseni ancak damdan dusen anlar.burda farkli farkli nedenlerden hepimiz ayni aciyi yasiyoruz.onun icin toplandik birbirimize destek olmaya calisiyoruz.acilar paylastikca azalirmis.inancimiz olmasa 1dk bile dayanilmaz zaten bu aciya.herkes ayni seyi dusunuyor.sadece biz kaybetmiyoruz,hergun 200 bebekten 1 tanesi ya ölü doguyor yada dogunca öluyor.bunlar kayitli olanlar.ya kayitli olmayanlar? Bir suru annenin ici yaniyor,ruhu kaniyor..keske gelmeseydi basimiza evet,ama herkes kaderini yasiyor iste.kaderimizde evlat acisida varmis malesef..her inisin bir de cikisi var derler,umarim bizde birgun cikariz bu dipsiz kuyulardan.hergun dua edip Allaha yalvariyoruz tekrar bebegimiz olsun diye.giden yavrularimizi unutturmuycak ama bir nebzede olsa acilarimiza merhem olcak.hepimizin yolu ayni.rabbim bu yolda bizi mutlu etsin ve daha beterinden korusun,bu aciyi unutturacak baska acilar yasatmasin insallah..icimize atip depresyonda kalmaktansa yazip rahatlamaya calisiyoruz ve yalniz olmadigimizi goruyoruz,hic kimse birbirini tanimiyor ama nekadar guzel destek oluyor.psikologa neden gidiyoruz? Butun dusuncelerimizi,hislerimizi,duygularimizi anlatip rahatlamak icin.burda da oyle oluyor bir nevi terapi gibi..
Aynen canım kendi kendimizin piskologu olacağız Allaha siginip yaralarimizi sarması için ona dua edicegiz elimizdekilere sükredip değerlerini bilmemiz lazım. Bizlere bi şey olsaydı evlatlarımız yaşasaydi o zaman da ailelerimiz eslerimiz ve evladimiz perişan olurdu

Merhaba kizlar yazdıklarını zi okudum inanin acinizi yüreğimde hissettim Allah hepimize dayanma gücü versin. Oglumu kaybedeli 4.5 ay oldu. Aci ayni zaman geçtikçe derinlesiyor tabi lohusa dönemi daha bir başka oluyor o anki şok ve yasananlar kabus gibi kac defa bu rüya uyaninca bebeğim yine karnımda olsun diye dua ettim. Ve ilk gunlerde hep Bebeğimi bekledim canlandı bana getirecekler simdi diye düşündüm. Insan a evi bile tuhaf geliyor caresiz olmak cok kotu esyalarda bile anıları olmus farketmeden. Cevremde neler oluyor insanlar niye geliyor bebegim nerde niye aglamiyor hep bu sorular beynimde döndü durdu:( ama Allah o kadar buyuk ki artik en dibe vurunca acidan nefes almakta bile zorluk cektigin an kalk ayaga.kulum der gibi dayanma gücünude veriyor cok şükür. Hic isyan etmdim (Rabbim esirgesin bizleri) Allahim neden ben demedim. Sinavim olmus olsun diye dua ettim. Artik kaybetme duygusunu yasamistim ve sahip olduklarıma sukrettim baska acılarla sinanmamak icinAllahimiza sigindim imsalinşallah beni bizleri kabul eder. Bem suan tedbirlerimi alip Allah'a siginmak istiyorum icten edilen dualar geri cevrilmezmis bir sekilde Cevap verilirmis inşa llah buna layik olmusumdur.

olamaazzz olamaazzz canim benim 38 haftamiz bitmişti sezeryandan 1 gum once kaybettim. Dr um nedensiz dekolman dedi. Baska dr lar gebelik zehirlenmesi dedi. Bende tansiyon odem vardi kaybettiği m gece dekolman oldu gizli kanama.testlerim yapıldı temiz cikti su anbebe aspirini +ffolikasit kullaniyorum. Nasip olursa eylul veya ekimde korunmayi birakmayi düşünüyorum.

I ilknur2746 canim cevabın icin tesekkur ederim. Prof sana vitamin vs verdi mi? Onlem amaçlı tavsiyelerde bulundu mu?

Dilara Ebrar Dilara Ebrar merhaba canım. Uzun zaman oldu evet nasilsin. Inşallah meleğin seninledir umarim bizlere guzel haberlerin vardir.

Merhaba kizlar yazdıklarını zi okudum inanin acinizi yüreğimde hissettim Allah hepimize dayanma gücü versin. Oglumu kaybedeli 4.5 ay oldu. Aci ayni zaman geçtikçe derinlesiyor tabi lohusa dönemi daha bir başka oluyor o anki şok ve yasananlar kabus gibi kac defa bu rüya uyaninca bebeğim yine karnımda olsun diye dua ettim. Ve ilk gunlerde hep Bebeğimi bekledim canlandı bana getirecekler simdi diye düşündüm. Insan a evi bile tuhaf geliyor caresiz olmak cok kotu esyalarda bile anıları olmus farketmeden. Cevremde neler oluyor insanlar niye geliyor bebegim nerde niye aglamiyor hep bu sorular beynimde döndü durdu:KK43: ama Allah o kadar buyuk ki artik en dibe vurunca acidan nefes almakta bile zorluk cektigin an kalk ayaga.kulum der gibi dayanma gücünude veriyor cok şükür. Hic isyan etmdim (Rabbim esirgesin bizleri) Allahim neden ben demedim. Sinavim olmus olsun diye dua ettim. Artik kaybetme duygusunu yasamistim ve sahip olduklarıma sukrettim baska acılarla sinanmamak icinAllahimiza sigindim imsalinşallah beni bizleri kabul eder. Bem suan tedbirlerimi alip Allah'a siginmak istiyorum icten edilen dualar geri cevrilmezmis bir sekilde Cevap verilirmis inşa llah buna layik olmusumdur.

olamaazzz olamaazzz canim benim 38 haftamiz bitmişti sezeryandan 1 gum once kaybettim. Dr um nedensiz dekolman dedi. Baska dr lar gebelik zehirlenmesi dedi. Bende tansiyon odem vardi kaybettiği m gece dekolman oldu gizli kanama.testlerim yapıldı temiz cikti su anbebe aspirini +ffolikasit kullaniyorum. Nasip olursa eylul veya ekimde korunmayi birakmayi düşünüyorum.

I ilknur2746 canim cevabın icin tesekkur ederim. Prof sana vitamin vs verdi mi? Onlem amaçlı tavsiyelerde bulundu mu?

Dilara Ebrar Dilara Ebrar merhaba canım. Uzun zaman oldu evet nasilsin. Inşallah meleğin seninledir umarim bizlere guzel haberlerin vardir.
Rabbim hepimize sabir ve dayanma gucu versin.insallah tez zamanda hamile kalirsin ve sag saglim kucagina alirsin..

Bugun kimsecikler yok..neler yapiyorsunuz arkadaslar..hamile olanlar var mi guzel haberler verin bize.

Back
X