Merhaba kizlar yazdıklarını zi okudum inanin acinizi yüreğimde hissettim Allah hepimize dayanma gücü versin. Oglumu kaybedeli 4.5 ay oldu. Aci ayni zaman geçtikçe derinlesiyor tabi lohusa dönemi daha bir başka oluyor o anki şok ve yasananlar kabus gibi kac defa bu rüya uyaninca bebeğim yine karnımda olsun diye dua ettim. Ve ilk gunlerde hep Bebeğimi bekledim canlandı bana getirecekler simdi diye düşündüm. Insan a evi bile tuhaf geliyor caresiz olmak cok kotu esyalarda bile anıları olmus farketmeden. Cevremde neler oluyor insanlar niye geliyor bebegim nerde niye aglamiyor hep bu sorular beynimde döndü durdu

ama Allah o kadar buyuk ki artik en dibe vurunca acidan nefes almakta bile zorluk cektigin an kalk ayaga.kulum der gibi dayanma gücünude veriyor cok şükür. Hic isyan etmdim (Rabbim esirgesin bizleri) Allahim neden ben demedim. Sinavim olmus olsun diye dua ettim. Artik kaybetme duygusunu yasamistim ve sahip olduklarıma sukrettim baska acılarla sinanmamak icinAllahimiza sigindim imsalinşallah beni bizleri kabul eder. Bem suan tedbirlerimi alip Allah'a siginmak istiyorum icten edilen dualar geri cevrilmezmis bir sekilde Cevap verilirmis inşa llah buna layik olmusumdur.
olamaazzz
canim benim 38 haftamiz bitmişti sezeryandan 1 gum once kaybettim. Dr um nedensiz dekolman dedi. Baska dr lar gebelik zehirlenmesi dedi. Bende tansiyon odem vardi kaybettiği m gece dekolman oldu gizli kanama.testlerim yapıldı temiz cikti su anbebe aspirini +ffolikasit kullaniyorum. Nasip olursa eylul veya ekimde korunmayi birakmayi düşünüyorum.
I
ilknur2746
canim cevabın icin tesekkur ederim. Prof sana vitamin vs verdi mi? Onlem amaçlı tavsiyelerde bulundu mu?
Dilara Ebrar
merhaba canım. Uzun zaman oldu evet nasilsin. Inşallah meleğin seninledir umarim bizlere guzel haberlerin vardir.