Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Dünyadaki hiç bir sevgi Yaradanin sevgisinden öte olmamalı başımızı yastığa koydugumuzda yanlız degilmiyiz? Bu dünyadaki herkes uzak o esnada bize Eşimiz o çok sevdiğimiz adam yanıbaşında ama uykuda. Bir tek Allah var o esnada yanımızda bizi anlayan bizi dinleyen bizi affeden
biz kimseye anlatamadiklarimizi Rabbimiz anlatıyor muyuz kimseden isteyemwdiklerimizi ondan istiyoruz. Kim bize bir evlat verebilirim ki Yaradan dan başka bende çok sevdim oglumu ama severken hep rabbim senin emaneti inşallah ona iyi ve sabırlı anne baba olabiliriz diye dua ettim. Hayatta hep birilerini çok severiz annemiz Babamız kardeşlerimiz derken Eşimiz ve evlatlarımız girer hayatımıza bunlarda bize allahın bir lütfu elbet... ne olursa olsun onun sevgisinden öteye gecmemeli
Cok haklisin canim..bu dunya gelip gecici..farkettim de herkes bebegini kaybetmeden once ruyasinda gormus bir sekilde kaybettigini..aslinda rabbim bize gostermis..

kızlar ya biliyormusunuz aslında ben çok panik oldum.benim 9 ay oldu kızım vefat edeli.ve her ay çok düzenli bi şekilde adet oldum.yumurtlama günlerimi bile alayabiliyordum.ama 3 aydan beri korunmuyoruz ve hiç bişey olmuyor.bu ay ilk defa 3 gün gecikti allah dedim galiba oldu.ki çok düzenliydi hiç geçikme olmazdı.bu yüzden umutlanmıştım.ama olmamış meğer.bende çok panikledim.umutsuzluk oldu yaaaa.
bi arkadaşım bebeğini kaybettikten sonra uzun zaman hamile kalamadı.psikoloğa gittikten sonra oldu demişti.psikolojik bi durumum mu varki.allahım yada doktor tüplerimi yanlışlıkla bağladımı ki...ay neler düşünüyorum ya
Aklına kötü şeyler getirme canım. Bende bu ay 5. Ay korunmayı bırakalı Allahım ne zaman nasip ederse bekliyoruz. Adet düzensizliği vücut kendini hamileliğe hazırlayınca olur diye biliyorum. Benim de bikaç gün önce ya da sonra olduğu oluyor. Bence bizim tek sorunumuz stres şuan. En azından benim öyle. Acaba bu ay bebeğim benimle mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Dr. Um 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi. Inşallah gerek kalmaz bu ay bebeğim benimledir:)

Aklına kötü şeyler getirme canım. Bende bu ay 5. Ay korunmayı bırakalı Allahım ne zaman nasip ederse bekliyoruz. Adet düzensizliği vücut kendini hamileliğe hazırlayınca olur diye biliyorum. Benim de bikaç gün önce ya da sonra olduğu oluyor. Bence bizim tek sorunumuz stres şuan. En azından benim öyle. Acaba bu ay bebeğim benimle mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Dr. Um 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi. Inşallah gerek kalmaz bu ay bebeğim benimledir:)
cnm sen ne zaman adet olacaktın gerçi bence bu ay olmayacan ya :)

aslında düşündükçe kendini kötü hissediyosundur ya.canım ya sen bence şuan karnındaki minnak bebeğini düşün.evet evrakları doktorun görmesi çok önemli ama böyle bi olay varsa insan üzülür.ay ne bileyim bende şaşırdım şimdi.
çok çok dua edelim bebeğini sağsağlim kucağına al.sağlıklı bi şelikde.rabbim sana bağışlasın.gerisini düşünmeyelim.
cnm tşk ederim..inşallah hayırlısından hepmiz kucagımıza alırz her gün tesbih çekiyorum dua ediyorum namaz kılıyorum allahım kabul etsin inşallah hayırlısından sağ salim geçseydi su günler bebeğime kavussaydım inşallah...cümlemiz tüm isteyen herkes

cnm tşk ederim..inşallah hayırlısından hepmiz kucagımıza alırz her gün tesbih çekiyorum dua ediyorum namaz kılıyorum allahım kabul etsin inşallah hayırlısından sağ salim geçseydi su günler bebeğime kavussaydım inşallah...cümlemiz tüm isteyen herkes
Amiiinnnn insallah canim..sag saglim kucagina al insallah.bizlere de dua et.kac aylik oldunuz cinsiyeti belli oldumu ?

Amiiinnnn insallah canim..sag saglim kucagina al insallah.bizlere de dua et.kac aylik oldunuz cinsiyeti belli oldumu ?[/19 haftamdayım 4 aylık bitecek evet belli cinsiyeti kız ...cnm allahım birini aldı diğerini veriyo inşallah bana allahımn nmucizesi ..bütün eşyaları kıyafetleti odası hazır duruyo ...çok üzülüyodum erkek olurda kızımın eşyası öyle kaldı diye sanki çeyiizi kaldı gibi üzüldüm...çünkü öyle güzel odası eşyası oldu kinazar değmişti çeyiz gibiydi eşyaları ..perdesi halısı ..ama bu sefer hiç bişey almıycam doğru değilmiş demekki dpgmadan bu kadar eşya almak ...kızımızı doğmadan okadar sevmiştik ki sanki bizimle yaşamış gibi okadar yasatmışız dillendirmişiz annnem cnm annem ablam bielizkleirni yapmıştı..kayınbabmlarda öyle ..hepsi kaldı inşallah bu sefer takar kızım hayırlısından inşallah bidaha yasatmasın rabbbim kimseye

kızlar inşallah bu sefer kucagımıza alırz allahım bize hediyesirdir bebklerimiz pamuklarımız ...
senden çok dua bekliyoruz lütfen canım.hem evlat acısı yaşamış o yüreğinle hemde bebek beklerken şu hamile halinle lütfen dua bekliyoruz.unutma bizleri...

eda_insaat eda_insaat ayy canim tekrar kizinin olmasina cok sevindim,bu sefer sag saglim kavusun insallah.masallah yarilamissin rabbim tamamina erdirsin..evet yaa benimde oyle her seyi kaldi baktikca icim yaniyor.insallah benimde oglum olur tekrar ve esyalari ona nasip olur.psikologum kullanma onlari dedi ama ben kiyamadim atmaya yada vermeye.maddi manevi birsuru emek var hepsinde.sadece odasini iade etmisler ben hastaneden gelmeden.bakmaya dayanamazdim :( canim yaa uzmek istemiyorum ama cok merak ettigim bisey var yanlis anlama,yeni bebegini keybettigin bebegin sanmiyosun degilmi karnindayken? Sanki ben hamile olsam oyle hissederim saniyorum,yeni bebegime haksizlik olur uzulurum diyorum

Cok duygulandim yaa..bence de cok iyi bir anne olmalisin ki cennette bir melegin seni bekliyor.bana da hep cok iyi bir anne olacagimi soylerlerdi.yazdiklarini okuyunca rabbimin hikmetine sual olmayacagini bir kez daha anladim.insallah bebeklerimizin sefaatine nail oluruz ve ebedi hayatta onlardan hic ayrilmayiz.

Bu tesadüf olamaz heralde.bana da arkadaslarım bizim çocuklarımızı bu kadar sevip ilgileniyosun,kendi çocuğun olunca kafayı yersin heralde derlerdi.benim de tek hayalim beni herkesten cok sevecek bi kuzumun olmasıydı.Rabbim onu bana iki dünyada da baki kıldı.bu arada kırkım cıkalı bi hafta oldu ve ben adet oldum.dün dr a gittim.rahmin hazır adet olursun demişti.dr lar ekimi bekle diyo ama beklemicem sanırım.ilk bebeğimde de aynı ekimdi.aynı zanana gelmesin.kasımı da beklemk zor geliyo.büyük konusmayayım da.

eda_insaat eda_insaat ayy canim tekrar kizinin olmasina cok sevindim,bu sefer sag saglim kavusun insallah.masallah yarilamissin rabbim tamamina erdirsin..evet yaa benimde oyle her seyi kaldi baktikca icim yaniyor.insallah benimde oglum olur tekrar ve esyalari ona nasip olur.psikologum kullanma onlari dedi ama ben kiyamadim atmaya yada vermeye.maddi manevi birsuru emek var hepsinde.sadece odasini iade etmisler ben hastaneden gelmeden.bakmaya dayanamazdim :KK43: canim yaa uzmek istemiyorum ama cok merak ettigim bisey var yanlis anlama,yeni bebegini keybettigin bebegin sanmiyosun degilmi karnindayken? Sanki ben hamile olsam oyle hissederim saniyorum,yeni bebegime haksizlik olur uzulurum diyorum

Öyle hissetmezsin bence ya.benim abim yok .hep büyük oğlan olsun kardeslerine abi olsun derdim.ahmet yiğitim abi sonsuza dek kardeslerine.anne babasına da şefaatçi kurtarıcı.kaybettiklerimizi verir Rabbim inşallah hepimize.ama bence hepsinin yeri ayrı olacak.

Bu tesadüf olamaz heralde.bana da arkadaslarım bizim çocuklarımızı bu kadar sevip ilgileniyosun,kendi çocuğun olunca kafayı yersin heralde derlerdi.benim de tek hayalim beni herkesten cok sevecek bi kuzumun olmasıydı.Rabbim onu bana iki dünyada da baki kıldı.bu arada kırkım cıkalı bi hafta oldu ve ben adet oldum.dün dr a gittim.rahmin hazır adet olursun demişti.dr lar ekimi bekle diyo ama beklemicem sanırım.ilk bebeğimde de aynı ekimdi.aynı zanana gelmesin.kasımı da beklemk zor geliyo.büyük konusmayayım da.
Bence de tesaduf olamaz.demekki hepimiz gercek hayatta bebeklerimizle hep mutlu olcaz.boyle dusununce cok rahatliyorum.bir gun daha gecti ogluma kavusmak icin diyorum.canim sen normal dogum mu yapmistin? Insallah ilk deneme de tekrar hamile kalirsin

Back
X