Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar ben kan pıhtılaşması testi yaptrmadm Dr gerek gormedi kan pıhtılaşması olsa 38_4 kadar yasamazmis ama corasprin kullanıyorum her ihtimale karşı bakalım inş sağlıklı bebislerimiz olur buraya foto koyarız diğer ark umut olur inşallah amin
Dr mu versi canim coraspirini yoksa kendnimi kullaniyosun benimde kafama takildi bugun 34 haftalikti benimde bebgim acaba diyorum

cnm bazen olmuyo değil ..ne yalan söyleyeyim o zannediyorum sanki hiç gitmemiş gibi sonra kızımdan özür diliyorum diyorum oda kardeşin ama ..ben kızım gitti diye hiç düşünmüyorum iki kızım var hep ben hep öyle biliyorum kimse umursamasada benim için öyle eşyalarını kimseye veremem bitanesini bile inş bu kızım giycek ablasının eşyalarını erkekde aolsa vermezdim saklardım ölene kadar zaten dr ilk basta erkek dedi ben dr çıktım bir sürü agladım sanki yeni gitmiş gibi kızım beni bıraktı gitti diye ..çok üzülmüştüm sonra dedi kız ...çok şükür inş sağ salim alırım kucagıma..cümlemiz tüm isteyenler su güzel cuma gününde allahım dualarımızı kabul etsin inşalllah..
Amin insallah canim ne guzel kızın sana geri gelecek benim icinde dua et canim benim kizimda annesine geri gelsin insallah cok sevindim senin adina sagsalim al kucagina prensesini

cnm hep aklımdasınz emin olun isimlernizi bazılarını aklımda tutuyorum hep dua ederken forumdaki b enim gibi canı yanan evlat isteyen tüm annenelere banada tekrar anne olmayı tatır yarabbım diyorum hersey onda bitiyo kızlar ...allahım isterse verir bütün dualarımız şstegimiz ondan kimse yardım edemez bana ..bizlere ne prof..ne dr..isterse dünyanın en iyi dr olsun eger allahım istemezse hiç bişekilde olmaz ben tek bunu ilioyrum bunu anladım..her eyin hayırlısı olsu hakkımıza hayırlıysa anne olmak olalım ...inşallah..
Amin insallah mevla herkesin gonlune gore versin

Arkadaslar benimde bebegim 34 haftalık dogdu yalniz dogduktan 3 gun sonra kalbi durdu dediler ama bundan 10 gün once sancilarim vardı ilac kullandim bende de kan pihtilasmasi olabilrmi ama 2 tane oglum vaar 2 dusuk var bende istesem banada yaoarmi acaba dr
Basin sagolsun canim,Allah tekrar yasatmasin insallah hicbirimize.yaparlar bence 2 tane de dusugun varmis,doktora anlat yaptirmak istiyorum de..en azindan icin rahatlar.insallah yoktur bu arada.cunku ignelerle hamilelik gecirmek cok zor oluyor.ben cok zorlanmistim ama hersey oglum icin derdim,omru yokmus dunyada kuzumun :( valla canim benim bidigim kan pihtilasmasinin kadinlarin cogunda varmis ama haberi yokmus.yasaminda bir sıkıntı yaratmazmis ama hamilelikte sorun oluyomus.hafif duzey pihtilasmasi varsa bebek buyuyunce kalbi durabiliyomus,bunun yaninda hic bisey olmayanda var bebegi saglikli dogan..yani icinde suphe kalmasin yaptir istersen.tedbir bizden gerisi Allahtan.

Allah hepinizden razı olsun desteginiz için hepimizin başı sagolsun.rüyaları hayra yoralım ben de bir rüya görmüştüm kızımı kaybettikten sonra rüyamda sana ikiz verdik biri kız biri erkek iismleride esma ve engin tamam mı diyorlardı .hayırolsun .ve bu bebegimi kaybedecrgimi 3 aylık hamileyken rüyamda görmüştüm aglaya aglaya uyanmıştım:((

Aĺlah sabir versin canim inan veriyorda verende alanda yuce Allah. Unutmayacaksin ama hafifleyecek basta bir tek kendi basina grlmis gibi hisedeceksin. Sonra birileri anlatacak bende kaybettim bebegim bak sonra iki cocugun oldu uc cocugun oldu diye bis gozlerle bakicaksin nasil dayanmislarda simfi hic bi sey olmamus gibi ablatiyolar diye.. sonra arastirma bebek olunce ne oluyor aci cekiyor mu derken bu yazi icini rahatlaticak aglayarak okuyacaksin ama inanmak en guzelu cunku gercekten melek onlar. Bu sitede yazdikca ragatliyacsksin seni anlayan kisiler var acimiz payladildikca azalicak. Hatta yeniden hamile olanlar bize umur olucak.. ilk zamanlar beveginin yrrine baska bi bebegin olma fikri bile icini acitacak ama sonra Allahim sen ebefi hayatta bana bir evlat nasip ettin bu dunyada da kucagimi bos birakma ama hayirlisini sagliklisini ve omurlusunu nsdip et diyceksin. Acin ilk gunki gibi acitmayacak aslinda acitiyor ana o aciya vucut bagisiklik kazaniyor. Her firsstra Yaradana sigin o gercekten yar ve yardimcimiz oluyor. Ben dun uyumadan yine ona sigindim sonra agladim birden icimi tuhaf bi duygu kapladi sanki evladum benim goz yaslarimi gorup beni ixleyil uzuluyor hissi sildim goz ysdlarimi yok annem dedim icimden aglamiyorum hem neden agliysyim bu dunya gecici biz cskti gelince hic ayrilmayscagiz sen cok guzel bi yerdesin elbet kavusacagiz dedim. Oglum sanki icimdeymis gibi konustum onunla tipki hamilelikte yaptigim gibi sonra farketim ki evet o yine benimke karnimda degil belki ama kalbinde ve hep orda kalicak.. oglumla konudmak bana iyu geldi bence o hic gutmemus gibi konusun onu ne kadar sevdiginizi soyleyin elinizi karniniza degil de kalbine koyarak... onlsr bizimle biz anneyiz bizim uzuntumuz evkatlarimizi uzup incitmesin silin gerekirse hoz yaslarinizi ve soz verin onlara iyi olucam toparlanicagim annem sen uzulme deyin
Hep başka bebekler gördüm rüyamda bir kere kızımı gördüm çok mutluydu oyunlar oynuyordu ondan sonra mutlu diye bende mutlu oldum

Allah hepinizden razı olsun desteginiz için hepimizin başı sagolsun.rüyaları hayra yoralım ben de bir rüya görmüştüm kızımı kaybettikten sonra rüyamda sana ikiz verdik biri kız biri erkek iismleride esma ve engin tamam mı diyorlardı .hayırolsun .ve bu bebegimi kaybedecrgimi 3 aylık hamileyken rüyamda görmüştüm aglaya aglaya uyanmıştım:KK43:(
Canim benim hayir olsun insallah,kimbilir belki Allah ikiz verir sana,birini aldim iki tane verdim der.rabbimin hazinesi coooook genis.bu arada bukadar guzel bir ruya daha gorursen yazma buraya,bazi cok guzel ruyalari paylasmamak gerekir,aynaya anlat canim.kotu ruyalari da akan suya anlat.ne hikmetse bende gormustum yaa kaybettigimi.topragin ustune biraktik gidip alamamistim,oglum orda kaldi diye karanlikta kalmistim oylece :(

Canim benim hayir olsun insallah,kimbilir belki Allah ikiz verir sana,birini aldim iki tane verdim der.rabbimin hazinesi coooook genis.bu arada bukadar guzel bir ruya daha gorursen yazma buraya,bazi cok guzel ruyalari paylasmamak gerekir,aynaya anlat canim.kotu ruyalari da akan suya anlat.ne hikmetse bende gormustum yaa kaybettigimi.topragin ustune biraktik gidip alamamistim,oglum orda kaldi diye karanlikta kalmistim oylece :KK43:
Anneler hisseder dedikleri budur belkide

Basin sagolsun canim,Allah tekrar yasatmasin insallah hicbirimize.yaparlar bence 2 tane de dusugun varmis,doktora anlat yaptirmak istiyorum de..en azindan icin rahatlar.insallah yoktur bu arada.cunku ignelerle hamilelik gecirmek cok zor oluyor.ben cok zorlanmistim ama hersey oglum icin derdim,omru yokmus dunyada kuzumun :KK43: valla canim benim bidigim kan pihtilasmasinin kadinlarin cogunda varmis ama haberi yokmus.yasaminda bir sıkıntı yaratmazmis ama hamilelikte sorun oluyomus.hafif duzey pihtilasmasi varsa bebek buyuyunce kalbi durabiliyomus,bunun yaninda hic bisey olmayanda var bebegi saglikli dogan..yani icinde suphe kalmasin yaptir istersen.tedbir bizden gerisi Allahtan.
Aynen canim bende randevu aldim universite hastamesi ne gidicem uzman dr bakalim ne diyecek

Aylar olmuş buraya yazmayalı. Maalesef Her geçen gün bu konuya yazanlar da artmış. Okudukça üzüldüm, dua ettim. Rabbim hepimize güç versin güzel anneler. Ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah..Zaman gerçekten acılarımızı azaltıyor. İnanın buna. Benim 8 ay oldu oğlumu kaybedeli. Tüp bebişimi.. Bu ay korunmayı bıraktım. Geçen 8 ay boyunca hamilelik fikri beni çok korkutuyordu yine aynı şeyler olcak diye ama şimdi istiyorum sanırım. Tabi hamile kalmam güç olduğu için eğer olmazsa ocakta tüp bebek tedavisine başlıycam kısmetse. Bugün de bat...Ama hâlâ olmadım. Içinde umut var sonra da diyorum ki kendi kendime, 5 yıl boyunca olmadı da şimdi mi olcak tedavisiz...tabii ki hakkımızda hayırlısı Allah büyük..

Back
X