Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ben yaptırdım canım benim. çıkmamıştı pıhtılaşma falan çok şükür aynen senin doktor gibi bana da dediler 39+3 e kadar yaşayamazdı kilo almazdı bu kadar dediler. sen hiiiççç aklına getirme bişey kalbini ferah tut sizin bebişler bize umut olcak inşallah sevcem ben onlarıııı :KK68:
inşallah cnm ...rabbim yardımcımız olsun inşallah amin.

eda_insaat eda_insaat seni kıştan hatırlıyorum sanki canım. Ocak ya da Şubat gibi miydi bebeğini kaybettiğin..nasılsın şimdi daha iyi misin... bıraktın mı korunmayı bakamadım geçmiş yazdıklarına.
aralıkda kaybettim cnm bebeğimi 7 aralıkta ..şuan hamileyim çok şükür 19 haftalık rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize

Çok sevindim canım Allahım sağlıkla hayırla dünyaya getirmeyi nasip etsin. Ruh halin nasıl canım ben de korkuyordum ama şimdi istiyorum hamile olmayı. Hamilelik heyecanıyla korkularımdan uzaklaşağıma inanıyorum.

evet dr verdi ama kan pıhtılaşması oldugundan değil bebeğimn nedensiz öldüğünden he rihtimali düşünerek verdi...ne olur n eolmaz diye

Kızlar bana da ecopirin diye bişi verdi.kan sulandırıcı diyo.ama benim bebeğim doğum anında mekonyum aspirasyonu oldu.ve ından 18 gün sınra vefat etti.yani karnımdayken bi sorun yoktu. Kan pıhtılaşması filan gibi.bana niye verdi ki acaba??

Kızlar bana da ecopirin diye bişi verdi.kan sulandırıcı diyo.ama benim bebeğim doğum anında mekonyum aspirasyonu oldu.ve ından 18 gün sınra vefat etti.yani karnımdayken bi sorun yoktu. Kan pıhtılaşması filan gibi.bana niye verdi ki acaba??
cnm sıkıntılı hamilelik geçirenlere dr önlem amaçlı veriyo kan da illa bişey olması lazım değil zaten normal zamanda yetişkinlere bile veriyolar allah korusun kalp krizi riskini önlüyormuş annem anju oldu kalbinde sorun olmadıgı halde dr anneme vermişti corasprini .. benim dr da bebegimde hiç bi problem olmadıgı için kan sulandırıcıyı 30 haftaya kadar kullan dedi...

Çok sevindim canım Allahım sağlıkla hayırla dünyaya getirmeyi nasip etsin. Ruh halin nasıl canım ben de korkuyordum ama şimdi istiyorum hamile olmayı. Hamilelik heyecanıyla korkularımdan uzaklaşağıma inanıyorum.
evet cnm okadar tuaf bir duygu oluyorki hem korku hem sevinç heycan bütün duygularını bi arada yasıyosun...ben sanki bebegimi kaybetmemişim hala karnımdaymış gibi oluyorum tekrar bocalıyorum falan cinsiyetide aynı oldugundan bazen korkuyorum....ama ben çok negatif dusunceli bir kızım eşim ailem çok ikaz ediyor artık pozitif düşünecegim ..

evet cnm okadar tuaf bir duygu oluyorki hem korku hem sevinç heycan bütün duygularını bi arada yasıyosun...ben sanki bebegimi kaybetmemişim hala karnımdaymış gibi oluyorum tekrar bocalıyorum falan cinsiyetide aynı oldugundan bazen korkuyorum....ama ben çok negatif dusunceli bir kızım eşim ailem çok ikaz ediyor artık pozitif düşünecegim ..
Sakin olmaya çalış canım. Bebiş de hisseder gergin olduğunu. Bakalım kısmet olur hamile olursam baş edebilecek miyim endişelerle. Ben psikiyatriste gitmiştim bikaç seans. Hamile olunca da gel demişti. Belki öyle bir durumda terapiye ihtiyaç duyarsam giderim. Iyi bak kendine canım, sağlıklı bir gebelik diliyorum sana..

Biraz daha iyimisin dilancim?
İçerisinde bulumdugum duygunun tarifini bulamıyorum.yani bir boşluk var ben ortasındayım sanki hislerim yok.iiymiyim bilmiyorum.dün kızımın mezarına gittim onunla dertleştim bulutların arasından cenneten bana baktıgını hayal ettim.acının tarifi yok ama bugünüme şükürüm büyük.acı hep duruyor ama zaman yaşama dönmeye alıştırıyor

İçerisinde bulumdugum duygunun tarifini bulamıyorum.yani bir boşluk var ben ortasındayım sanki hislerim yok.iiymiyim bilmiyorum.dün kızımın mezarına gittim onunla dertleştim bulutların arasından cenneten bana baktıgını hayal ettim.acının tarifi yok ama bugünüme şükürüm büyük.acı hep duruyor ama zaman yaşama dönmeye alıştırıyor
Kiyamam sana kuzum..bende ayniyim inanki..bulutlarda,yildizlarda,agacalarda heryerde oglumu ariyorum,icimden konusuyorum onunla..mezarina gitmen iyi olmus,ben onuda yapamiyorum.sabredelim bizimde gulecegimiz gunler gelecek..yeniden kucaklarimiz dolacak..bu topigin en basinda herkes birbirine "biz siramisi savdik" diye destek olmuslar..simdi bizde birbirimez oyle diyelim,BIZ SIRAMIZI SAVDIK..yeniden anne olcaz.

Kiyamam sana kuzum..bende ayniyim inanki..bulutlarda,yildizlarda,agacalarda heryerde oglumu ariyorum,icimden konusuyorum onunla..mezarina gitmen iyi olmus,ben onuda yapamiyorum.sabredelim bizimde gulecegimiz gunler gelecek..yeniden kucaklarimiz dolacak..bu topigin en basinda herkes birbirine "biz siramisi savdik" diye destek olmuslar..simdi bizde birbirimez oyle diyelim,BIZ SIRAMIZI SAVDIK..yeniden anne olcaz.
Allah yardımcımız olsun çok zormuş annelik .bizim anneliigmiz dahada zor hiç kucagıma almadım hiç koklamadım iki kere eline dokunma şansım oldu biri küvözdeyken biride vefat ettigi gün yine küvözün içinde.hiç bir halini bilmedigim bir yavrum var topragın altında:( bizde savalım sıramızı onların yeri hep ayrı olacak olsada bizde anne olalım rabbim nasip etsin

inşallah cnm hepimiz bir bir anne olup mutluluklarımızı burdan paylaşacağız

Allah yardımcımız olsun çok zormuş annelik .bizim anneliigmiz dahada zor hiç kucagıma almadım hiç koklamadım iki kere eline dokunma şansım oldu biri küvözdeyken biride vefat ettigi gün yine küvözün içinde.hiç bir halini bilmedigim bir yavrum var topragın altında:KK43: bizde savalım sıramızı onların yeri hep ayrı olacak olsada bizde anne olalım rabbim nasip etsin
Amin canimmmmm aminn..bizler cok guclu anneleriz kizlar.bebeklerimiz yanimizda olmayabilirler,onlarla hic vakit gecirmemis,gulen yuzlerini gorememis,hatta gozleri ne renkti onu bile gorememis olsak bile,gercek hayatta hep bizimle olcaklar..kendimizi boyle teselli edelim.basaracagiz canlarim,umudumuzu kaybetmeyelim,Allah bir kere verdiyse yine verecektir..bebeklerimizin kaderi oyleymis.elden bisey gelmiyor,zamanla bu aciyla yasamayi ogrencez..hadi kizlar BIZ SIRAMIZI SAVDIK..

Amin canimmmmm aminn..bizler cok guclu anneleriz kizlar.bebeklerimiz yanimizda olmayabilirler,onlarla hic vakit gecirmemis,gulen yuzlerini gorememis,hatta gozleri ne renkti onu bile gorememis olsak bile,gercek hayatta hep bizimle olcaklar..kendimizi boyle teselli edelim.basaracagiz canlarim,umudumuzu kaybetmeyelim,Allah bir kere verdiyse yine verecektir..bebeklerimizin kaderi oyleymis.elden bisey gelmiyor,zamanla bu aciyla yasamayi ogrencez..hadi kizlar BIZ SIRAMIZI SAVDIK..
yüce rabbim tüm melek annelerine hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin.BİZ SIRAMIZI SAVDIK

Back
X