ameliyata gerek kalmadımı ay çok sevindim neyse diğer doktor ne diyecek bakalım yazarsın öğrenince
canım onkolojideki dr."damar çatlaması, ama bi daha kanama olursa direk ameliyata alır açıp bakarım. diğer kist de dursun şimdilik bi zararı yok." dedi. öbür dr.a yrn akşam gidicem.
tobeguk çok sevindim canım
çok sağol canım. ben de çok sevindim. sanki dünyayı sırtımda taşıyormuşum da indirmişim gibi geldi...
evet canım ben de sezeryan olmuştum .vücudumuz neye göre hazır veya değil anlamadım ki. hazır işte regl oluyorum, yumurtluyorum daha ne yapayım??? sağlıklı besleniyorum ,spor yapıyorum sinirlenmiyorum aman yumurtalarım azalmasın diye .ama olmayınca da herşeye herkese öfkeleniyorum . ya canım nasıl hayırlı zaman değil diye düşünebiliyosunuz? ben de öyle düşünmeye çalışıyorum aslında mantıken düşünebiliyorum da bi türlü bunu içselleştiremiyorum demek ki bu kadar öfke ve üzüntü hissediyorum
doğa dövücem seni valla aaaa

. bak kendi ağzınla hem çok öfke ve üzüntü hissediyorum diyosun, hem de her şeyi yapıyorum ,her şey hazır diyosun. demekki psikolojik olarak hazır değilsin, rahat olman gerekiyo çünkü. kuzucuğum relax, sakiiiiin, sabııır...inşallah olucak senin bebişin merak etme. anlıyorum içselleştirmek çok zor. ben de senin gibiydim hemen zaman geçsin hemen bebiş olsun diyodum, bak hastalık vs. derken nasılda bir anda yusuf yusuf içselleştiriverdim durumu

tobegüüük şimdi okudum çooook sevindim inan moralim düzeldi biraz kendime geldim bu ne ya herşey kötü kötü .... oh be rahatladık biraz yarınki haberler de iyi olacak inşalllahhhh (yok bende yok bu suratlar valla da billa da yok )
inşallah kuzuum. çok sağolasın. kk da teknik yardım diye bi bölüm var, oradan çözebilirsin gülümsemeler sorununu...
ayyy niye kızayım sana canım ya... başkaları dediği zaman kızıyorum rahat ol dedikleri zaman , e onların bebeği ölmedi ki rahat ol demesi kolay .ama siz bişey diyince diyorum bi bildikleri vardır ya da onlar böyle hissedebiliyorsa ben de başarabilirim .yani acayip bi terapi oldu burası benim için .ayrıca çok duygulandım ,ağladım tutamadım kendimi dediğin gibi o günleri de görcek miyiz ,uyutmayacak mı bebişler bizi ? ah doğsa da uyutmasa sorunumuz onlar olsa ....
evet tatlım doğacaklar, uyutmayacaklar, yemeyecekler, gazları olacak, sinir olucaz ve bizim yeni muhabbet konumuz sadece onlar olacak, inanıyorum ben buna. annem üzüldüğümde hep böyle kızıyor bana. "o çocuk doğunca da bıktım, yoruldum diye ağlayacaksın, esas o zaman kızacağım ben sana" diyo.

bundan 2 sene önce deselerdi bu şekilde yazacağımı hayatta inanmazdım........onların yaşadığı zorlukları görüyordum ve şunu diyordum size Allah sabır versin ben almıyım alanı da engellemeyeyim :) ....... işte Allah'ın sopası yok, sen böyle kıymet bilmezsen ben de sana çocuk nasıl bi şeymiş gösteririm bak gör dedi .hayat çok tuhaf bişey ya asla büyük konuşmayacaksın. öğrendiklerimden biri de bu....
canım ben de hep amaan kalsın istemem derdim. allah cezamı verdi, ne diyeyim. tükürdüğümüzü yalıyoruz işte
tebeguk cnmm çok sevindimmm:)
saol tatlım ben de valla. nerelerdesin? neler yapıyorsun?
bende 4 aylık hamileyim sezeryan dikişlerim ara ara acıyo hani ilerde nasıl olur bilmiyom.zeytin yag sürüyom iyi geliyo hani farklı yöntemi olan varmı ilerisi nasıl olur bazende korkuyom
canım korkma inşallah her şey iyi olur. valla bilmiyorum ne yapılır. ama herhalde bol su içmek iyi gelir. su cildin elastikiyetini arttırıyor ya. neyse artık sen tecrübelerini paylaşırsın bizimle.

çünkü sayfadaki ilk kişi olacaksın