Cok guzelmis canim gercekten hickiriklarini yerim onlarin yaa Allahim ins nasip etsin saglikli hamileligi de alalim dinleyelim doyasiya,insallah canim saglikla sihatle kavusursn bebisine oglun olur ins Allah gonlune gore versin...benimde gonlum oglumda kaldigi icin oglumolsa cok mutlu olurum tabi hayrlisi omurlusu olsun canim insallah hepimiz icin aminnnnnInsallah canimmm..eveeettt oda kaydediyomus ve dogunca dinletiliyomus..hickirik sesini bile duyabilcekmisizzz...10.hafta olmasi cok iyi oldu.insallah hemen hamile kalirizda sag saglim kavusuruz bebeklerimize bu sefer..pembesi,mavisi ve sarisi var aletin..insallah oglusum olur mavisini alirim hemeeennn :)
Y yazmasioyali belki istedikleri testler arasinda trombofili paneli testi vardir bi bak bakalim sonuclara..yoksa onuda yaptirirsin.sen ayrica tam kan testinide yaptir,icinde TSH falanda olsun.tiroi testleri yani..eda arkadasimiz iyi hatirlatti.onuda yaptir.
Âmin canım inşallah Allah hepimize nasip etsin kucağımıza almayı. Mayıs annesi gözüküyorum ama Nisan olacak sezeryan olduğu için tabi inşallah bu sefer o günleri görürüz.ayy çok sevindim canım allah kucağına almayı da nasip eder inşallah kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap hamilelerin yazdığı sayfalara gir oralar sana iyi gelebilir mayıs annesi mi olacaksın çok da iyi hesaplayamadım amamaşallah kırk bir kere ben napıyım canım istanbula gidiyorum bugün cuma ameliyat
Ayy insallah Allah gonlumuzun muradini versin canim yaa..cok istiyorum yeniden oglum olmasini..insallah seninde,benimde burda isteyen tum arkadaslarimizin tekrar tatli tatli ogluslari ve kizlari olsunnnnnCok guzelmis canim gercekten hickiriklarini yerim onlarin yaa Allahim ins nasip etsin saglikli hamileligi de alalim dinleyelim doyasiya,insallah canim saglikla sihatle kavusursn bebisine oglun olur ins Allah gonlune gore versin...benimde gonlum oglumda kaldigi icin oglumolsa cok mutlu olurum tabi hayrlisi omurlusu olsun canim insallah hepimiz icin aminnnnn
Âmin inşallah cümlemize. Evet canım daha çok yeni.Amin canm aminnn seninde basin saolsun Allah sabir versin insallah yasamayiz canm cok zor evlat acisi ama yanlis anlamadiysam hamilesin sanirim bak acini biraz olsun dindiricek bebegin var kendini uzmemeye calis ki bebegin de uzulmesin cok zor biliyorum..insallah bebegini saglikla sihatle sagsalim kucagina alirsin
Evet canim yaptir eksik kalmasin oda.her ihtimale karsi yaptir.insallah temiz cikar.Tamam canım sağol insallah yaptiriyim özelikle şu kan pihtilasmasini cok duyuyorum son zamanlarda
Amin tatlim insallah :)Ayy insallah Allah gonlumuzun muradini versin canim yaa..cok istiyorum yeniden oglum olmasini..insallah seninde,benimde burda isteyen tum arkadaslarimizin tekrar tatli tatli ogluslari ve kizlari olsunnnnn
Tekrardan hayirli ugurlu olsun canim Allah korusun bebegini de seni deÂmin inşallah cümlemize. Evet canım daha çok yeni.
Biran önce toparlanıp sizlerde alırsınız inşallah bu güzel haberi.
Aminnn inş canım ewet sezeryan dui benimde ilk bebegimdi şimdi napcaksinki peki aynı doktormu ya bide ben kilomu çok veremedim sizlerde de olemi
cnm hassasanne.com var oraya bi baksana senin yaşadıklarını yaşamış kadın ondan sonra bir normal bi de ikiz doğurmuş ama değişik bir yöntemle oku derim benCnm son hamileligimde dikiş atıldı yine olmadı yani oda değil , daha önce yine bu şekilde bir bebegimi daha kaybettim o yüzden tedbir amaçlı atıldı yani kısalma olduğu için değil bide son güne kadar rahim ağzı uzunluğu 6cm di
Ah canim hepimiz ayniyiz inanki..bi erkek bebek gorsem kahroluyorum,bir bebek sevsem icim yaniyor..oysa biz kendi bebeklerimizi sevecektik...insallah artik baskalarinin cocuklarini sevmeyiz kendimizinkileri severiz..rabbim buyuk yine olacak cocuklarimiz.buna inanalim..hamilelere alismaya calisalim.belki biz hamileyken bizi gorenlerde ayni seyi dusunuyordu ama basimiza gelmedigi icin haberimiz yoktuhep mi karşıma hamile ya da bebekli kadınlar çıkar yaa Rabbim sen sabır ver imtihanım ne zorbide ayy bi yemek yedirmiyo off çok yaramaz diyolar biri kucağında 13 aylık biri karnında 4 aylık hamileymiş de şikayet ediyo bide kadın. içimden nasıl kızdım kıymetini bil be kadın iki yavrun var benim bi tane bile yok var ama cennette bitanem oğlum öf bile diyemezdim sana ben ahh ahh içim çok acıyo böylelerini gördükçe
Ah canim hepimiz ayniyiz inanki..bi erkek bebek gorsem kahroluyorum,bir bebek sevsem icim yaniyor..oysa biz kendi bebeklerimizi sevecektik...insallah artik baskalarinin cocuklarini sevmeyiz kendimizinkileri severiz..rabbim buyuk yine olacak cocuklarimiz.buna inanalim..hamilelere alismaya calisalim.belki biz hamileyken bizi gorenlerde ayni seyi dusunuyordu ama basimiza gelmedigi icin haberimiz yoktusabir sabir..tek ihtiyacimiz zaman ve sabir..
Canim ya kiyamam..ben kiz bebek gorunce kotu olmuyorumda erkek bebek gorunce cok kotu oluyorum agliyorum hemen..kendimizi alistirmamiz lazim cunku,nereye kadar kacicazki..etraf bebek ve hamile dolu..kendine ferahlik ver,yine olacak bebegim de.bu sefer daha dikkatli olacaksin bak,alacaksin kucagina..benimde kimsem yok burda,yapayalnizim.sabredicez canim benim baska yolu yok.bizim meleklerimiz cennette,en guzel yerdeler..bu dunyada da olacak bebeklerimiz Allahin jzniyle..ben sevemiyorum kucağıma falan asla alamıyorum gözler hemen şip şip akıyo kafamı çeviriyorum bişey bahane edip ortamdan uzaklaşıyorum gidiyorum sahilde oturup oturup geliyorum bi başıma Rabbime sığınıyorum hani bi çocuğum daha olsaydı ona daha çok sarılırdım onunla avunurdum gibi geliyo bide gurbetteyim kimsem yok burda oğlum bana yoldaş olcaktı ama olamadı
Canim ya kiyamam..ben kiz bebek gorunce kotu olmuyorumda erkek bebek gorunce cok kotu oluyorum agliyorum hemen..kendimizi alistirmamiz lazim cunku,nereye kadar kacicazki..etraf bebek ve hamile dolu..kendine ferahlik ver,yine olacak bebegim de.bu sefer daha dikkatli olacaksin bak,alacaksin kucagina..benimde kimsem yok burda,yapayalnizim.sabredicez canim benim baska yolu yok.bizim meleklerimiz cennette,en guzel yerdeler..bu dunyada da olacak bebeklerimiz Allahin jzniyle..
Aynen cnm benimde öyle oluyor nereye gitsem hamile bayan var ama buna algıda secicilik diyorlar biz sürekli hamileliği düşündüğümüz için o bizim gözümüze çarpıyor hemen hamile olup bebegimizi dogursak hiç dikkstini cekmez bile hamile olanlarhep mi karşıma hamile ya da bebekli kadınlar çıkar yaa Rabbim sen sabır ver imtihanım ne zorbide ayy bi yemek yedirmiyo off çok yaramaz diyolar biri kucağında 13 aylık biri karnında 4 aylık hamileymiş de şikayet ediyo bide kadın. içimden nasıl kızdım kıymetini bil be kadın iki yavrun var benim bi tane bile yok var ama cennette bitanem oğlum öf bile diyemezdim sana ben ahh ahh içim çok acıyo böylelerini gördükçe
Bende sevemiyorum içim acıyor artık kendi bebegimi sevmek istiyorum kardeşim yeni doğum yaptı birde 15 aylık bir çocuğu daha vardi onları gördükçe kendi çocuklarım geldi aklıma onları sevdim ama içim in nasıl yandigini kendi çocuklarımi nasıl ozledigimi bir ben ben birde Allah bilir. birde bu kardeşim çok bencildir açıkçası, çocuğu geliyor bana sarılıyor beni çok seviyor o da hemen çocuğunu yanına çağırıyor bende bigün dayanamadım dedim sen çocuğunu benden mi kiskaniyorsun dedim ne zaman gelse bana sarılsa yanına çağırıyosun dedim yok olurmu öyle şey falan dedi insanın kendi kardeşi bunu yaptığında saha çok üzüluyor. Herzamanki duam Allahim banada evlat nasip et başkasının arkasından baktirma diyorum.ben sevemiyorum kucağıma falan asla alamıyorum gözler hemen şip şip akıyo kafamı çeviriyorum bişey bahane edip ortamdan uzaklaşıyorum gidiyorum sahilde oturup oturup geliyorum bi başıma Rabbime sığınıyorum hani bi çocuğum daha olsaydı ona daha çok sarılırdım onunla avunurdum gibi geliyo bide gurbetteyim kimsem yok burda oğlum bana yoldaş olcaktı ama olamadı
Kizlaf ben bamileyken doktorum cok kisa bakardi kalp atislarina bizede cok kisa dinletti ilk zamanlar. Yuksek frekansli ses dalgasi yoluyormus bu aletler kalp atisladi icin. Doktorum fazla frekqnz yollamak istemem bebege derdi ilk zamanlar. Sormadim zarari mi var diye ama ilk aylar be ek com kucuk belk zarari olabilir.i bence son aylarina yakin alip dinlenmeli ici iz rahat etsin istiyorsaniz son uc ay yapin bunu son zamanlar nts ye sik baglaniyoruz bi sey olmuyor.belki ilk aylar xusuk riski yarata bilir. Doktorunuza danisip oyle alin benceInsallah canimmm..eveeettt oda kaydediyomus ve dogunca dinletiliyomus..hickirik sesini bile duyabilcekmisizzz...10.hafta olmasi cok iyi oldu.insallah hemen hamile kalirizda sag saglim kavusuruz bebeklerimize bu sefer..pembesi,mavisi ve sarisi var aletin..insallah oglusum olur mavisini alirim hemeeennn :)
Haklisin canim zararli olabilir korkudan napicagimizi bilemedik ki...o gunler nasip olurda gelirse hayirlisiyla doktorumuza sorupta kullanirizKizlaf ben bamileyken doktorum cok kisa bakardi kalp atislarina bizede cok kisa dinletti ilk zamanlar. Yuksek frekansli ses dalgasi yoluyormus bu aletler kalp atisladi icin. Doktorum fazla frekqnz yollamak istemem bebege derdi ilk zamanlar. Sormadim zarari mi var diye ama ilk aylar be ek com kucuk belk zarari olabilir.i bence son aylarina yakin alip dinlenmeli ici iz rahat etsin istiyorsaniz son uc ay yapin bunu son zamanlar nts ye sik baglaniyoruz bi sey olmuyor.belki ilk aylar xusuk riski yarata bilir. Doktorunuza danisip oyle alin bence
Tamam canim bi soralim doktora o zaman..zararliysa Allah korusun kullanmayiz tabiki..tabi once hamile kalmak lazim..Kizlaf ben bamileyken doktorum cok kisa bakardi kalp atislarina bizede cok kisa dinletti ilk zamanlar. Yuksek frekansli ses dalgasi yoluyormus bu aletler kalp atisladi icin. Doktorum fazla frekqnz yollamak istemem bebege derdi ilk zamanlar. Sormadim zarari mi var diye ama ilk aylar be ek com kucuk belk zarari olabilir.i bence son aylarina yakin alip dinlenmeli ici iz rahat etsin istiyorsaniz son uc ay yapin bunu son zamanlar nts ye sik baglaniyoruz bi sey olmuyor.belki ilk aylar xusuk riski yarata bilir. Doktorunuza danisip oyle alin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?