Cnm çok şükür bende sorun yok ama benim ikizlerimin olması yine karıştırdınSende problem yoktu degil mi hamile kalmak icin.ikizlerinde dogal yoldan olmustu sanirim.sonuncu erkekti dimi? Yumurtlama gunleri mi calisma olmustu yoksa gun asirimi?
Klomen, E vitamini, L arginine birde keçi boynuzu kürü.Hangi ilaclar bitanem bana da yazsan belki iyi gelir. Caksir suyu sayiyi artiriyormus canim aklinda olsun.yine hamile olursun insallah bu ay.
Karistirdim mi yineCnm çok şükür bende sorun yok ama benim ikizlerimin olması yine karıştırdınikide sonuncusu da erkekti. Yumurtlama gününu takip etmeme gerek kalmadı sağolsun bizimki neredeyse hergun yaptığı için
Yazik ne yapsin eli mahkum :) valla benimkide icemiyo hic biseyi,aksamlari bir kasik keci boynuzu pekmezini zorla veriyorum..bende arastirdim su ilaclari buldum bakKlomen, E vitamini, L arginine birde keçi boynuzu kürü.
Çakşır otunu kullandik eşim onun tadını hiç sevmedi Şoray birgün aldı dahada kullanmadi. Sonra ben araştırdım bu ilaçlar etkili oluyormuş hemen aldım bunları eczaneden, keçi boynuzu kurune de burun Kıvırdı ama iceceksin ,mecbursun dedim bişey diyemedi ben öyle deyince
Cnm GNU arginmax zaten arjinin oluyor hatta arjinin daha etkili çinko da keçi boynuzunda fazlasıyla var. Klomen de artırıyor sperm saysini. Birde keçiboynuzu pekmezinin faydası olması için soğuk pres olması lazım malesef bütün pekmezker sıcak press oluyor ve hiç faydası yok sperm lere ben çok araştırdım inan doktor gibi oldum bu konulardaYazik ne yapsin eli mahkum :) valla benimkide icemiyo hic biseyi,aksamlari bir kasik keci boynuzu pekmezini zorla veriyorum..bende arastirdim su ilaclari buldum bak
Gnc arginmax ve 22 mg solgar cinko
Bide hergun limonlu soda icmesi iyi olurmus..bide e vitamini..ama e vitamini sigara kullananlarda yan etki yapabilirmis,onu iyice bi arastirip alicam.
Inşallahhhh ağzından bal damliyoKaristirdim mi yineneyse insallah bir kiz bir erkek ikizlerin olsun bu sefer :))
Sık iliskiyle kiz olur diyorlar demekki o da kisiye gore degisiyor.hayirlisi insallah en kisa zamanda hamile kaliriz
Benim 19.da belli olacak akmı karami yoksa kirmizi miKaristirdim mi yineneyse insallah bir kiz bir erkek ikizlerin olsun bu sefer :))
Sık iliskiyle kiz olur diyorlar demekki o da kisiye gore degisiyor.hayirlisi insallah en kisa zamanda hamile kaliriz
Ayyy hadi insallah tutmustur bu sefer..insallahhhh ikiz olsun super olur,tek seferde cikar aradan mis gibi :))Benim 19.da belli olacak akmı karami yoksa kirmizi mimeraktan yerimde duramiyorum belirtiler ise adet öncesi olan ağrılarim yok kızıma hamileyken istahim çok açılmıştı aynı öyleyim iki dakika bişey yemeden duramiyorum birde cok cis çıkmaya basladim
Cnm doktoruna sor mutlaka benim ilaç ismi vermem ne kadar doğru bilmiyorum gerçi bunlar vitamin kim içerse icsin bi zararı olmaz zaten bunlar receteyle satilmiyor eczaneden parayla aliyosun esin kullanacak bunları Klomen(50mg), L arginine(1000mg) ve E vitamini (Evicap)(200mg) birde keçi boynuzu kürü biz ilaçları 3 aydır kullanıyoruz ama kesici boynuzunda baslamadik bi türlü bu ay tutmazsa hemen onu da başlayacağım asıl ise yarayan oymus demekki keçi boynuzu sperm leri çoğalıyor diğerleride spermeri n sağlıklı olmasını sağlıyor zatenAyyy hadi insallah tutmustur bu sefer..insallahhhh ikiz olsun super olur,tek seferde cikar aradan mis gibi :))
Yani hangi ilaci almam lazim ozaman?? L arginin mi alcam ben? Hic bilmiyorum ben bu ilac islerini..ilk defa alcam bakalim.sen soyle de ona gore alayim
Canim ben tup bebekten once 8 aylik korunmasiz gecen zamanlarda keci boynuzu kurunu yapmistim esime,hic bir ise yaramadi.sayi ve hareket yuksekti zaten ama ileri hiz azdi,ileri hiza hic bir etkisi olmadi,total sayiyida etkilemedi.doktor bu sekilde bebeginiz olur demisti ama ben takviye olsun diye yapmistim,hani bende de kistler vardiya.isi hizlandirmak icin yapmistim kuru ama bi etkisi olmadi.sen yap bakalim ise yarar belki sizde.bazi kisilere yaramiyormus esimde o kisilerden demekki.aslinda doktor ilaca takviyeye falan gerek yok dedi esim icin,ama benim icim rahat etmiyor iste.cok arastirdim ileri hiz az olunca hamile kalmak uzayabiliyormus cunku..bakalim doktora sorup alayim ozaman.cok sagol.zaten cogu kisi yazdigin ilaclari kullaniyor sanirim.bende klomeni almamda,e vitamini ve l arginini alirim heralde.ama doktora sorarim canim benim.Cnm doktoruna sor mutlaka benim ilaç ismi vermem ne kadar doğru bilmiyorum gerçi bunlar vitamin kim içerse icsin bi zararı olmaz zaten bunlar receteyle satilmiyor eczaneden parayla aliyosun esin kullanacak bunları Klomen(50mg), L arginine(1000mg) ve E vitamini (Evicap)(200mg) birde keçi boynuzu kürü biz ilaçları 3 aydır kullanıyoruz ama kesici boynuzunda baslamadik bi türlü bu ay tutmazsa hemen onu da başlayacağım asıl ise yarayan oymus demekki keçi boynuzu sperm leri çoğalıyor diğerleride spermeri n sağlıklı olmasını sağlıyor zaten
Canım ameliyatım bıttı ınsalllah bugun cıkacagım hastaneden doktorum butun mıyomları temızledık bır dahaki sezeryan bebek ıcın yaparız dedı en zoru ılk geceyı atlattım su an bıraz daha ıyıyım merak eden arkadaslarıma duyurulur. 9 tane mıyom cıktı ıcımden kucuklu buyuklu bııtı cok sukur 1.5 saatte bıtmıstı hersey. Bundan sonrası ıyılesmeye bakacağım. Sevgiler
Âmin canım inşallah Allah hepimize nasip etsin kucağımıza almayı. Mayıs annesi gözüküyorum ama Nisan olacak sezeryan olduğu için tabi inşallah bu sefer o günleri görürüz.
Hadi inşallah yolunda gider ameliyatın. Hemen toparlanıp sende bize güzel haberler verirsin inşallah. Sevincimiz katlanır.
Cnm cook geçmiş olsun.Canım ameliyatım bıttı ınsalllah bugun cıkacagım hastaneden doktorum butun mıyomları temızledık bır dahaki sezeryan bebek ıcın yaparız dedı en zoru ılk geceyı atlattım su an bıraz daha ıyıyım merak eden arkadaslarıma duyurulur. 9 tane mıyom cıktı ıcımden kucuklu buyuklu bııtı cok sukur 1.5 saatte bıtmıstı hersey. Bundan sonrası ıyılesmeye bakacağım. Sevgiler
Canim cooookkk gecmis olsun,cok merak ettim seni,iyi olmana cok sevindim..insallah bir sonraki bebek icin olur :)Canım ameliyatım bıttı ınsalllah bugun cıkacagım hastaneden doktorum butun mıyomları temızledık bır dahaki sezeryan bebek ıcın yaparız dedı en zoru ılk geceyı atlattım su an bıraz daha ıyıyım merak eden arkadaslarıma duyurulur. 9 tane mıyom cıktı ıcımden kucuklu buyuklu bııtı cok sukur 1.5 saatte bıtmıstı hersey. Bundan sonrası ıyılesmeye bakacağım. Sevgiler
Canım ameliyatım bıttı ınsalllah bugun cıkacagım hastaneden doktorum butun mıyomları temızledık bır dahaki sezeryan bebek ıcın yaparız dedı en zoru ılk geceyı atlattım su an bıraz daha ıyıyım merak eden arkadaslarıma duyurulur. 9 tane mıyom cıktı ıcımden kucuklu buyuklu bııtı cok sukur 1.5 saatte bıtmıstı hersey. Bundan sonrası ıyılesmeye bakacağım. Sevgiler
Ya canım cok gecmis olsun. Dun aklıma gelmistin yazacaktım sen yazmıssın. Cok sevindim herseyin yolunda olmasına. Agrın sızın var mı?Canım ameliyatım bıttı ınsalllah bugun cıkacagım han doktorum butun mıyomları temızledık bır dahaki sezeryan bebek ıcın yaparız dedı en zoru ılk geceyı atlattım su an bıraz daha ıyıyım merak eden arkadaslarıma duyurulur. 9 tane mıyom cıktı ıcımden kucuklu buyuklu bııtı cok sukur 1.5 saatte bıtmıstı hersey. Bundan sonrası ıyılesmeye bakacağım. Sevgiler
Çok sevindim Herşeyin yolunda gitmesine. İnşallah bundan sonra çabucak toparlanıp bebeğine kavuşacaksın Allah'ın izniyleCanım ameliyatım bıttı ınsalllah bugun cıkacagım hastaneden doktorum butun mıyomları temızledık bır dahaki sezeryan bebek ıcın yaparız dedı en zoru ılk geceyı atlattım su an bıraz daha ıyıyım merak eden arkadaslarıma duyurulur. 9 tane mıyom cıktı ıcımden kucuklu buyuklu bııtı cok sukur 1.5 saatte bıtmıstı hersey. Bundan sonrası ıyılesmeye bakacağım. Sevgiler
Canm cookk buyuk gecmis olsun Allahim acil sifa versin biran once toparlan cok sukur miyonlarindan kurtulmussn insallah doktorunun dedigi gibi bir sonraki ameliyatin minnak bebisin icin olur hayirlisiyla cok mutlu olursun :)Canım ameliyatım bıttı ınsalllah bugun cıkacagım hastaneden doktorum butun mıyomları temızledık bır dahaki sezeryan bebek ıcın yaparız dedı en zoru ılk geceyı atlattım su an bıraz daha ıyıyım merak eden arkadaslarıma duyurulur. 9 tane mıyom cıktı ıcımden kucuklu buyuklu bııtı cok sukur 1.5 saatte bıtmıstı hersey. Bundan sonrası ıyılesmeye bakacağım. Sevgiler
inşallah tekrarlamaz canım zaten olsa da bu yaşıma kadar büyüdüğü boyutlara gelmez gibi duruyor..çok sağol..Cnm cook geçmiş olsun.tekrarlama gibi bir durumu yokmuş dimi.
çok teşekkür ederim canım inşallah :)Canim cooookkk gecmis olsun,cok merak ettim seni,iyi olmana cok sevindim..insallah bir sonraki bebek icin olur :)
inşallah canım benim :)Gecmis olsun canim insallah doktorun dedigi gibi bebek gelir bi dahaki ameliyatta :)
Çok sağol canım benim :) ağrı sızı var tabiki gaz sıkıntısı oturup kalkmak doğrulmak hepsi sorunYa canım cok gecmis olsun. Dun aklıma gelmistin yazacaktım sen yazmıssın. Cok sevindim herseyin yolunda olmasına. Agrın sızın var mı?
İnsaallah diger sezeryanında miyom yerine artık bebegini cıkartırlar :) Ay ben bile heyecan yaptım simdi ne guzel kurtuldun darısı basıma insaallah
inaşşalah canım amin çok sağol hamileleirn duası kabul olurmuş seninkide ablalık/abilik yapar benimkine artık :))Çok sevindim Herşeyin yolunda gitmesine. İnşallah bundan sonra çabucak toparlanıp bebeğine kavuşacaksın Allah'ın izniyle
çok sağol canım benim hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bundan sonra inşallah :))Canm cookk buyuk gecmis olsun Allahim acil sifa versin biran once toparlan cok sukur miyonlarindan kurtulmussn insallah doktorunun dedigi gibi bir sonraki ameliyatin minnak bebisin icin olur hayirlisiyla cok mutlu olursun :)
Insallah amin canimm:)çok sağol canım benim hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bundan sonra inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?