Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aminn canım benim çok çok zor melek yavrularımız çok bekletmeden gönderir inşaallah kardeşlerini

Kiyamam sana canim,oyle yapmasina sasirdim yaa sonucta kardesin yani..belki sana oyle geliyordur canim benim,sonucta suan buluttan nem kapiyoruz,her sey bize ters geliyor..baskalarinin bebegini sevince bende mahvoluyorum,ayni ortamda olunca mecburen seviyosun,sonra benim bebegimde boyle sarilcakti,bende onu sevecektim diye icim kan agliyor.ancak kendi bebegimiz olunca bu duygulardan kurtulabiliriz.sen korunmayi biraktin sanirim.ne zaman adet tarihin? Insallah hemen hamile kalirsinda mutlu olursun,yasin genc daha uzulme.35e kadar yolumuz var.Allah tez zamanda versin hepimize.

Canım ben ilk adetten sonra korunmayi bıraktım zaten bu ay 4.deneme oluyor haftaya cumartesi belli olacak son durum beklemedeyim bakalım ne olacak.

Canım ben ilk adetten sonra korunmayi bıraktım zaten bu ay 4.deneme oluyor haftaya cumartesi belli olacak son durum beklemedeyim bakalım ne olacak.
Hmmm dogruya seninki de normal dogumdu unutmusum canim kusura bakma.takviye biseyler yap bari,ne bileyim bol proteinli seyler yiyin esinle birlikte.insallah cumartesi hamile oldugunu ogrenirsin.doktora sormusmuydun peki? Ilk adetten sonra rahim toparlanmis oluyomuymus?

Y yazmasioyali canim sen korunmayi birakmis miydin?

yok canım ben doğum yapalı üç ay falan olcak işte ama eşim çok istiyo hemen bida olsun ara vermeyelim diyo o belki benden bile çok etkilendi çok hayalini kurdu ama ben hazır değilim ve açıkçası bikaç sene beklemek istiyorum bi yandan da çok ara versem zor hamile kalırsam diye korkuyorum öyle işte

Ilk adetten sonra korunmayi birakabilirsin dedi zaten rahim toparlanmadan bebegi kabul etmez dedi.

Benim eşimin Sperm problemi var üç aydır ilaç kullanıyor zaten bu ayda olmazsa birde keçiboynuzu kurune başlayacağım hemen

Ilk adetten sonra korunmayi birakabilirsin dedi zaten rahim toparlanmadan bebegi kabul etmez dedi.
Anladim canim cok sagol.bende ne zaman baslasam diye dusunuyorumda,erken baslayinca olurya rahim hazir olmadigi icin duserse diye korkuyorum.gerci hamile kalacagimda mechul..demekki zaten kabul etmiyorsa,bir adet daha beklesem iyi olur.

Benim eşimin Sperm problemi var üç aydır ilaç kullanıyor zaten bu ayda olmazsa birde keçiboynuzu kurune başlayacağım hemen
Hmm anladim canim ne problemi var? Hiziyla ilgili bir problemmi? Benim esiminde sayi ve hareket cok iyi ama ileri hiz cok az..oyle olunca bebek olmazsa diye korkuyorum,zaten bende de sorun var

Seninki sezaryen miydi? Canim cok bekleme bencede..bekledikce daha da uzulursun.6 ay falan bekle ama daha fazla uzatma.bak ben hamile kalacagimi bile bilmiyorum.sen hamile kalabiliyorken arayi cok acma.vucudun toparlansin,vitaminlerini kullan,kilolarin varsa onlari ver..basla canim.

evet canım sezaryen oldu mecburen bebek büyük olduğu için. 5 kilo fazlam var da çok takmıyorum baya bi oruç borcum var malum :) oruç tutarken veririm inşaallah doktor da 6 ay dedi hele bi olsun bakalım 6 ay nasip

Canim bide çakşır köku suyu var.ben esime aldim biraz kullandi ama pek etki etmedi.belki esine yarar cunku etkisi baya iyimis.keciboynuzu kurunu de yapmistim oda bi ise yaramadi esimde.sadece ileri hiz cok az.ikiside ise yaramamisti.insallah size yarar.yarayan cok kisi var

evet canım sezaryen oldu mecburen bebek büyük olduğu için. 5 kilo fazlam var da çok takmıyorum baya bi oruç borcum var malum :) oruç tutarken veririm inşaallah doktor da 6 ay dedi hele bi olsun bakalım 6 ay nasip
Verirsin 6 aya kadar canim.benimde 7 kilo fazlam var insallah tez zamanda gider,cok sinirlerimi bozuyor.evet 6 aydan sonra bekleme,yeniden hamile kal canim benim..benim aklim olsaydi valla evlenince hic korunmazdim,3 sene korundum,boyle olacagini bilsem asla korunmazdim.simdi yasi kucuklere hic korunmayin diyorum evlenince.

ben de evlendim iki ay sonra korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım yaşım 24 ama hep genç anne olmak isterdim en az 3 çocuğum olsun isterdim ama herşey nasip işte sana sormuştum ya hangi testleri yaptırmalıyım diye onları falan da yaptırdıktan sonra bakalım canım çabuk hamile kalanlardanım bu kez ömürlüsünden versin rabbim hepimize

Cnm ben dediğim ilaçları eşim kullandı üçünde de öyle hamile kaldım en gec üçüncü ayda tutuyordu ba kalım bu da üçüncü ayim haftaya belli olacak

Hmm anladim canim ne problemi var? Hiziyla ilgili bir problemmi? Benim esiminde sayi ve hareket cok iyi ama ileri hiz cok az..oyle olunca bebek olmazsa diye korkuyorum,zaten bende de sorun var
Bizimkinin de ileri hızlı yavaş biraz birde totalde az oyüzden kullanıyor ise yarıyor gerçekten bütün hamileliklerim öyle okfu

Canim benimmmm cok gencsin masallah,3 te olur 5te olur cocugun..sen benim yasima gelene kadar en az 2 cocugun olur merak etme.ben 29 yasindayim.ve hic cocugum yok.bende cok severim genc anneleri.cok isterdim genc anne olmayi ama yapmadim iste deli gibi..evet canim testlerini en kisa zamanda yaptir,yeniden hamile kal.bu sefer olacak insallah.zaten sezaryen oldun 37 hafta olunca kos sezaryene dogur bebegini..ben hamile kalirsam insallah oyle yapicam,hic riske atmak istemiyorum cunku

Cnm ben dediğim ilaçları eşim kullandı üçünde de öyle hamile kaldım en gec üçüncü ayda tutuyordu ba kalım bu da üçüncü ayim haftaya belli olacak
Hangi ilaclar bitanem bana da yazsan belki iyi gelir. Caksir suyu sayiyi artiriyormus canim aklinda olsun.yine hamile olursun insallah bu ay.

Bizimkinin de ileri hızlı yavaş biraz birde totalde az oyüzden kullanıyor ise yarıyor gerçekten bütün hamileliklerim öyle okfu
Sende problem yoktu degil mi hamile kalmak icin.ikizlerinde dogal yoldan olmustu sanirim.sonuncu erkekti dimi? Yumurtlama gunleri mi calisma olmustu yoksa gun asirimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…