Uzuldun,stres oldunya ondan olmustur canim benim..gecmis olsun kuzummmmBendede bir baş ağrısı Peydah oldu üç gündür hafif hafif ağrıyor nerden çıktı bu simdi ya geçmedi gitti stres yaptı bende ilaç kullanmayı pek sevmiyorum ama bugun ağrı kesici iceyim bari yoksa geçmeyecek
Canimm orada neler yasayabilecegini çok iyi anlıyorum. Biliyormusun eğer bebegimi kaybetmeseydim bu aralar doğum yapacaktım bayrama oglumla birlikte girecektik dün Ona ağladım bende Rabbim gönlüne göre hayırlı bir erkek evlat versin sana inşallah. Birbirimize dua edelim inşallah cnm bende bugün keçi boynuzu aldım başlıcam hayırlısıyla. Bunu kullanmadan olmayacak onu anladım hepsinde de keçi boynuzu yla hamile kaldımCanimmmm memlekete geldim oglumu ziyaret etmek icincok zor oldu yaa aglamaktan kendime gelemedim..topraga kapanip saatlerce agladim,yanindan ayrilamadim,donerken sanki onu orda birakip gidiyormusum gibi hissettim,o topragi kazip ordan cikarmak istedim bebegimi
Bende gecen persembe kontrole gitmistim doktor kendini iyi hissettiginde iliski olabilir dedi..ben korunmayi dusunmuyorum canim,akisina birakcam,onumuzdeki ay ovulasyon testi alcam netten ona gore tek iliskiyle erkek bebegi yakalamaya caliscam
Napim yaaa cok istiyorum oglum olmasini..ruyamda da ne gorsem hep kiz bebek olcak demekmis..kizim olsunda istiyorum ama once oglumun yerine tekrar oglum olmasini istiyorum
Evet canim bende seni anliyorum,keske bebeklerimizle girseydik bayrama..bayramin hic tadi yok,aglayarak geciyorCanimm orada neler yasayabilecegini çok iyi anlıyorum. Biliyormusun eğer bebegimi kaybetmeseydim bu aralar doğum yapacaktım bayrama oglumla birlikte girecektik dün Ona ağladım bende Rabbim gönlüne göre hayırlı bir erkek evlat versin sana inşallah. Birbirimize dua edelim inşallah cnm bende bugün keçi boynuzu aldım başlıcam hayırlısıyla. Bunu kullanmadan olmayacak onu anladım hepsinde de keçi boynuzu yla hamile kaldım
Canım ya boş ver sen kaynanayı sen kocisinLee mutluu san gerisi boş bide bişe sorcam sana sen naptin doktora gittinn mi bebek nasıl kalp atışları ni duydunmj
Bize bayram gelmez artikHerkes yavrusuna bayramlık telaşında
Bebeğim iyi canım şükür evet duyduk geç ovulasyon olmuş.normalde 12 haftalık adete göre ama 10 hafta usg de[/QUOTçok iyi canım ya gözün aydinn kazası z belasizxx bide biz kalsakk ben bu ayda kırmızı yedim ama hayırlısı bakalmmm
Eglence sevinç içeren herşey haram bundan sonra bayramlar burukBize bayram gelmez artik
Rabbim en,kisa zamanda yerini doldursun insallah canim aklimizdan gitmeyecek ama napalim rabbim daha saglikli hayirli evlatlar nasio etsin hepimize insallahCok canim yaniyooooorrrr...hergun oglumun mezarina gitmek beni öldürüyor..ben oglumla gelecektim buralara,simdi mezarina geldim,ölcem üzüntüden
Amin canim insallahhhRabbim en,kisa zamanda yerini doldursun insallah canim aklimizdan gitmeyecek ama napalim rabbim daha saglikli hayirli evlatlar nasio etsin hepimize insallah
Senin yavrun şehir dışındamı yani melek evi (o diger ismini kullanamam ben)Bize bayram gelmez artik
Canm kıyamam ben sana yazdiklarini görünce cok fena oldu icim bende her gittigimde boyle oluyorum insan bebegine konduramiyr orda olmayi cok zor durumumuz Allah yardmcimiz olsun kucagimiza alamadik yavrularimizi kalpten bagliyiz meleklerimize...insallah yine bebeklerimiz olur hepimizin mutluluktan aglarz bu seferCok canim yaniyooooorrrr...hergun oglumun mezarina gitmek beni öldürüyor..ben oglumla gelecektim buralara,simdi mezarina geldim,ölcem üzüntüden
Canm kıyamam ben sana yazdiklarini görünce cok fena oldu icim bende her gittigimde boyle oluyorum insan bebegine konduramiyr orda olmayi cok zor durumumuz Allah yardmcimiz olsun kucagimiza alamadik yavrularimizi kalpten bagliyiz meleklerimize...insallah yine bebeklerimiz olur hepimizin mutluluktan aglarz bu sefer
Insallah canim benim insallah..o umudumuz da olmasa yasayamazdik,bu cok baska bir aci yaa hic hafiflemiyor..Canm kıyamam ben sana yazdiklarini görünce cok fena oldu icim bende her gittigimde boyle oluyorum insan bebegine konduramiyr orda olmayi cok zor durumumuz Allah yardmcimiz olsun kucagimiza alamadik yavrularimizi kalpten bagliyiz meleklerimize...insallah yine bebeklerimiz olur hepimizin mutluluktan aglarz bu sefer
Evet canim memlekette malesef..ben baska sehirde yasiyorum,gelmek istemiyordum ama oglumu ziyaret etmek icin geldimSenin yavrun şehir dışındamı yani melek evi (o diger ismini kullanamam ben)
Sen kendini bu kadar yipratma böyle boş boş konuşanlar çıkacak tabi. Banada bebegimi yeni kaybettigim zaman misafir gelmişti birinin 10 yıl çocuğu olmamış sonra kendiliğinden hamile kalmış ikiz dogurmus üzülmeyin sizinde olur diyo manyakmidir nedir ben zaten hamile kalabiliyordum yani bu olayın benle ne alakası var bende o zaman çok sinir olmuştum biride diyorki onlarla ilgili iyi kocası kadını birakmamis çocuğu olmuyor diye dedi bende dedimki belki sorun erkekte ydi nereden biliyorsun böyle konuşuyorsun dedim. Yani anlayacagin saçma sapan insan cok varHerkes alisveris yapiyor..kimisi hamile,kiminin kucaginda,kiminin yaninda..bebekleri gordukce kaderime küsüyorum yaa..aglamaktan helak oldum.dogum sonrasi kalan kilolarim,göbegim..gobegime baktikca icinin bos olmasi..Allahim insallah tekrar doldursun gobeklerimizi.
Buraya gelince de ister istemez birileriyle karsilasiyorum,doktor hatasindan kaybettin diyenler,nazar olmus diyenler,nasil anlamadin diyenler..cahil cahil konusuyorlar yaa cildircam icim parcalaniyor.ben hareketlerini hissedemeyince hemen kostum hastaneye, bilsem 1 sn bile beklemez sezaryen olurdum,nerden bilcektim kordon dolanacagini..bide cahil insanlara laf anlatiyoruz yaane yapcaktim durduk yere erkenden bebegi aldirsamiydim yani bu seferde erken alindigi icin bi sorun ciksaydi kendimi nasil affederdim.37 hafta yeni bitmisti zaten.bu insanlar ne kadar kolay konusuyorlar yaa..bekara kadin bosamak kolay olurmus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?