Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Yok canım bende gelişme geriliği faln yoktu ama benim beslenme m iyiydi c vitamini olan herseyi yerdim sole mandalina portakal suyu ben severimm çok içtim benm bebek hep önden di ama büyüdükçe b ihtimal tıkandı damar son hafta bırakmıştı m kilo çok aldım die bn etkiledi ni düşünüyorum banada dd ler taNamen kader dd ler çok sağlıkLodi dd ler bukadar gelişemezdii dd ler ama bence gerekli benmle aynı değere sahip olan herkes faktör olarak hepsinin dusuklerii yada bebeklerinde gelişme geriliği olmuş ve sonuç kayıp etmişler ama bu arkadaşların hepsi iğne aspirin başlamis ve dogurmuslarr çok şükür inş bizde ole olurzz doğurur zz en güzelini senin başka bebeğin varmıdır değerlerin aynimi benle bu dekolman kaka yapnasii kordon dolanmasin hepsine sebeb oluyo birden tansiyon yükselİÖO ve plasentayi ayırİÖO aspirin tam tersi canım bnm bildiğim dolaşımı hizlandrdigii için daha kolay kalabilirsin ewet benim arkadaşımı doktoru 12 haftada fark ett ii ve aspirin başlattı dogrdu simdi

Kizlar cok mutsuzum bugun doktoruma gittim lupus ciddi bir pihtilasmaymis pozitif ckmisti bebegimi pihti nedeniyle kaybettigim kesinlesti preeklampsi yasadim yani tekrarlayablr de takrarlamayblr de dedi doktorum.ve benm icinde riskliymis allah korusun beynime phti atablrms yda kalbime off cok korkuyrm artk napicgmi bile sasrdim cok mutsuzum bebegimnde olmasini deli gbi istiyrm romatolojiye yonlendirdi iyi bir doktor bulmalymsm hamilelik disinda ble igne kullanablrmsm bakalim universite de olur dedi doktor araysndaym bursada bildiginiz iyi bir romatoloji uzm varmi??yardmlariniza ihtiyacm var

Canim hematologun hangi testleri istedigini hatirlayamadim simdi,ama igne kullanirken kanda bisey vardi o artarsa zararli igneyi birakman gerekir demisti,sonra kan sonuclarima gore her sey yolunda birakmasanda olur dedi..hematolog ne zaman gel derse o zaman gidersin,kontrol etmis olur..
Aslinda benimde cok canimi sıkıyor bu is..birdahaki bebegime de bisey olursa diye diken uzerindeyim, ustelik bide hamile kalmaya caliscam sinirlerim cok bozuk,oglumu cok ozluyorum..

Canim tedavisi, pihtilasma seviyene gore hamileyken hergun igne kullancaksin..gobekten,koldan yada bacaktan yapabilirsin,minicik bir igne insulun ignesi gibi..igne acitmiyor ama icindeki sivi cok yakiyor,mecburen katlancaz,ben 38.haftaya kadar yaptim dusunsene,zaten transfer oncesi ve sonrasi kullandigim ignenin ilacin haddi hesabi yok gunde 3 tane gobekten igne,1 tane kalcadan igne,8 tane hap olarak ilac kullaniyordum transfer sonrasi...zamanla biraktim cogunu..sadece 1 tane kan pihtilasmasi ignesine devam ettim oda hafif pihtilasmam oldugu icin,yoksa onuda kestiroyorlardi da ben birakmadim riske atmayim diye..ya her seyi yaptim yine de kaybettim

Nerden bilceksinki bitanem,nerden aklina gelsin boyle bir sey..ben tup bebekti,tedaviydi,su bu derken her seyi arastirir olmustum,o yuzden ogrendim de yaptirdim,zaten doktorumda ben soyleyince hemen istedi testleri..canim igneyle bebegini kucagina alan bir suru insan var,sonumuz hayir olsun insallah bir daha bisey olmaz
Acilarimiz son olsun
Bizimde yuzumuz gulsun insallah

Oyyyy canimmmm tahmin etmistim kan pihtilasmasinin neden oldugunu...igne kullanarak bebegine kavusabilirsin uzulme ne olur.yine iyi dayanmis yavrum o haftalara gore..canim eger yasaminda bir sıkıntı yaratsaydi simdiye kadar yaratirdi,sen ona bakma,hematologlar ve yonlendirdigi yer seni daha iyi aydinlatir..inan okadar cok kiside varki haberleri yok ama..hakkimizda hayirlisi bitanem,biz basarcaz,biz gucluyuz,bebegimizi alicaz kucagimiza...

Canım ya merak etme güzel olcak hersey ben inanıyorum emin diilm ama sanırım kortikosteroid yapmaları gerekcek sana aspirin kullan faln dd mi sen benm gitcemm doktora bi gitsen ee o bilioo bu işleri diorum ya adam arkadaşıma neler vardı ama hepsini bilip tedbir aldı ama sen bilirsin tabikide hemde birlikteede gider z bilgilendirir zz birbirimiz

Kuzucum homosisteon bakiolarr die biliyorumm

cnm benim 38+0 da normal doğumla dünyaya gelmiş 3 yaşında sağlıklı dünya tatlısı bir kızım var ve bana da dr lar aynen kader hiç bir neden yok diyorlar ama karar senin

Tatlim yaptiklarini okudumda ne kadar zor seyler yasamissn hamilelikte o kadar ugrasmssn tedbirler almssn ne guzel insallah bu sefer canim bebisinide kucagina alicaksin guzel dusun herzaman canim ins hepimizin skntilari biter saglik sorunlarimiz olmadan hamile kalir evlat sahibi oluruz

Canim kadin dgm doktorumn bni korkutmasndn snra hmn ramotolojiden prof.buldum gttim lupus uzerine muyane etti muyanede bsy yok dedi kan testlernde bikac sey eksikmis onlara bakti kan verdim pazartsi anca snclar ckablrms ona gore birsey soyluycm dedi doktor..kendi doktoruma snr oldum ilk dedi uc ay snra hamile kalablrsn smdi beni korkuttu yok br daha yasayablrsn yok ramotologa sor ne zmn hamile kalaym dye korkttu beni yne ayni seyleri yasarim dye ama prof.ayni seyleri yasiycaksn dye bsy yok karalar baglama dedi belki hicbsy olmuyck dedi icimi rahatlatti brazda olsa bilmiyorum nolucak ins bebegime birgun kavusurum kotu bsy degildir ins hamile kalmdn korkmaya basladim ble

Canm ben daha hematologa gidemedm kendi doktorum bikac test yapti simdi prof ramotojode bkc test yapiyr bilmiyorum artik ne cikicak nolucak hakkimizda hepimizin hayirlisi olsun.ins artik bebeklermz saglikla kucagimizda olur Allahim bizi iyi doktorlrla karsilastirsin.bende oglumu cok cok ozluyorum ve bazen de ihmal yuzunden gtti bebegim dyrm icim daha cok yaniyor doktor anlamams dyrm hamileykn kanin koyulstgni anlyn cok doktr varms bunu duydukca icim yaniyor yaa offf ve sinirlerm bozuluyor yaaa eger ihmali varsa o doktorun ahirette hesabi sorulsun ceksin cezasini bnm yuregm yangn yeri olmusss artk

Insallah tatlim ins hersey guzel olur artk umudumu kaybetmeye basliyrm bilmiyorum ki ne tedavisi verickler lupus cddi derecemi pozitif ckti ama bkc test dha olmaliyms anlamak icin mrkla bklyrm kadin dogmcum aspirin gerekir dedi ama ramotolog dha bsy demedi inceliyr dha bakalim.cnm senin doktorn kim kadin dogumcumu bu doktor cok iyi dedigin Allahm iyi doktorlarn eline dusursun ins

Kizlar bu dediginiz test pihtilasmami oluyor bunuda yaptrmak istyrm eger bende bakmadlarsa riske atamam artk hematolojiye mi gtmem lazim?
ewt pıhtılaşma testi cnm
genetik bölümü yapıyor devlet hastanelerinde
özelde de var ama 1000 tl civarı fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…