Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ewt pıhtılaşma testi cnm
genetik bölümü yapıyor devlet hastanelerinde
özelde de var ama 1000 tl civarı fiyatı
Benim kafam cok karisti kzlar bana doktorum yapti faktr v lupus protein c heterezgt fln bsyler bsyler ckti ama hala kesinlesmedi ne oldugu bnde 620 tl ye yaptrdm ama testin adini iste blmyrm ben en iyisi o testleri universite doktorlarina da gstereym her doktor baktkca kafam karisiyr

Sizdeki phtilasmasi testlerinde neler yaziyor peki merk ettm de yardmci olursnz sylersnz sevinirim

Evet canim cok sıkıntı cektim,oglum icin neler yaptim ama sonu kotu bitti..
Hakkimizda hayirlisi insallah tekrar kavusuruz bebeklerimize...

Korkma canim igne kullanarak bebegine kavusabilirsin,kendini yipratma,bende de var hafif kan pihtilasmasi,bende cok korkuyorum ama ignenin dozu bebek buyuyunce cok onemli,gerekli olursa bazen yukseltilmeli,dozu iyi ayarlaninca kucagimiza alacagimiza eminim..sadece cok buyuk haftalara kadar beklememeliyiz..hayirlisi hakkimizda..

Kiyamam canim,eger doktor hatasina kurban gittiysek Allah nasil biliyorsa oyle yapsin onlari..
Uzulme igne kullanarak,surekli kontrol olarak bu isi basarabiliriz...

Benim bebeğin otopsi sonucuna gore doğuma geç alınma oksijensiz kalmış çünkü allahım nasıl bilirse öyle yapsın o ebeyi. Çünkü ben saatlerce sancı çektim suyun geldi almadılar Dr gelmedi ben öylece bekledim bebegimde karnında sterse girmismis boğulmuş kurban olayım allaha havale ediyorum ben onları vicdanlariyla başbaşa kalsinlar

Allah kahretsin onlari...bosu bosuna kaybettin demekki bu bebegini cok bekletme insallah sag saglim kavusursun..

İnşallah cnm 37 haftam dolunca inşallah allahın izniyle alçak dr
Cnm günü gecmemist aslında 38 hafta 4 günlüktü ama suyum evde geldi çok sncilandim. Pazar gunudu. Dr gec geldi ebe hiç mudale etmedi ihmal tamamen tankı hepsi bahane allahım istemedi kısmeti yokkmus

Cnm günü gecmemist aslında 38 hafta 4 günlüktü ama suyum evde geldi çok sncilandim. Pazar gunudu. Dr gec geldi ebe hiç mudale etmedi ihmal tamamen tankı hepsi bahane allahım istemedi kısmeti yokkmus
Anladim canim benim hafta olarak normalmis zaten,dogum esnasinda cok bekletmisler seni..ben riske atma diye cok bekleme dedim.cunku bende cigerleri gelismis dedigi anda normal dogumu beklemeden sezeryanla aldircam,insallah once hamile kalayimda Allahin izniyle..dua et bana lutfen,dogal yoldan olsun...

Evet canim cok sıkıntı cektim,oglum icin neler yaptim ama sonu kotu bitti..
Hakkimizda hayirlisi insallah tekrar kavusuruz bebeklerimize...
Insallah tatlim insallah hepimiz kavusuruz da bu skntilar biter ugraslarimiza deger Allahim sagliklisini versin uzun omurlusunu versin

Amin canim amin ve doktor da cok cok onemli benim doktorum sanki basindan saviyor suan beni korkutuyor ve hamile kalmamla ilgili uc ay demisti simdi baska doktorlara sor dyr guvenmyr demekki kendine bu pihtilasma knusunda. artik degstrcm doktorumu hematologa da gdeyim halledeyim ne varsa btn testlerimi yaptiricam ins hersey guzel olur.icimi rahatlattigin icin cok tesekkurler canim bilgilendirdigin icinde saol

Kiyamam canim,eger doktor hatasina kurban gittiysek Allah nasil biliyorsa oyle yapsin onlari..
Uzulme igne kullanarak,surekli kontrol olarak bu isi basarabiliriz...
Evet canim evet dusundukce sinir oluyorum insallah tatlim basaralim da gelsin bebislerimiz Allahim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…