Benim kafam cok karisti kzlar bana doktorum yapti faktr v lupus protein c heterezgt fln bsyler bsyler ckti ama hala kesinlesmedi ne oldugu bnde 620 tl ye yaptrdm ama testin adini iste blmyrm ben en iyisi o testleri universite doktorlarina da gstereym her doktor baktkca kafam karisiyrewt pıhtılaşma testi cnm
genetik bölümü yapıyor devlet hastanelerinde
özelde de var ama 1000 tl civarı fiyatı
Sizdeki phtilasmasi testlerinde neler yaziyor peki merk ettm de yardmci olursnz sylersnz sevinirimBenim kafam cok karisti kzlar bana doktorum yapti faktr v lupus protein c heterezgt fln bsyler bsyler ckti ama hala kesinlesmedi ne oldugu bnde 620 tl ye yaptrdm ama testin adini iste blmyrm ben en iyisi o testleri universite doktorlarina da gstereym her doktor baktkca kafam karisiyr
Evet canim cok sıkıntı cektim,oglum icin neler yaptim ama sonu kotu bitti..Tatlim yaptiklarini okudumda ne kadar zor seyler yasamissn hamilelikte o kadar ugrasmssn tedbirler almssn ne guzel insallah bu sefer canim bebisinide kucagina alicaksin guzel dusun herzaman canim ins hepimizin skntilari biter saglik sorunlarimiz olmadan hamile kalir evlat sahibi oluruz
Korkma canim igne kullanarak bebegine kavusabilirsin,kendini yipratma,bende de var hafif kan pihtilasmasi,bende cok korkuyorum ama ignenin dozu bebek buyuyunce cok onemli,gerekli olursa bazen yukseltilmeli,dozu iyi ayarlaninca kucagimiza alacagimiza eminim..sadece cok buyuk haftalara kadar beklememeliyiz..hayirlisi hakkimizda..Canim kadin dgm doktorumn bni korkutmasndn snra hmn ramotolojiden prof.buldum gttim lupus uzerine muyane etti muyanede bsy yok dedi kan testlernde bikac sey eksikmis onlara bakti kan verdim pazartsi anca snclar ckablrms ona gore birsey soyluycm dedi doktor..kendi doktoruma snr oldum ilk dedi uc ay snra hamile kalablrsn smdi beni korkuttu yok br daha yasayablrsn yok ramotologa sor ne zmn hamile kalaym dye korkttu beni yne ayni seyleri yasarim dye ama prof.ayni seyleri yasiycaksn dye bsy yok karalar baglama dedi belki hicbsy olmuyck dedi icimi rahatlatti brazda olsa bilmiyorum nolucak ins bebegime birgun kavusurum kotu bsy degildir ins hamile kalmdn korkmaya basladim ble
Canim benim daha oncede yazmistim kan pihtilasmasi testinin ismi TROMBOFİLİ PANELİ kuzucum..Kizlar bu dediginiz test pihtilasmami oluyor bunuda yaptrmak istyrm eger bende bakmadlarsa riske atamam artk hematolojiye mi gtmem lazim?
Hematologa gidip sonuclarini goster canim benim,o sonuclara gore biseylee soyler sana..Kizlar bu dediginiz test pihtilasmami oluyor bunuda yaptrmak istyrm eger bende bakmadlarsa riske atamam artk hematolojiye mi gtmem lazim?
Kiyamam canim,eger doktor hatasina kurban gittiysek Allah nasil biliyorsa oyle yapsin onlari..Canm ben daha hematologa gidemedm kendi doktorum bikac test yapti simdi prof ramotojode bkc test yapiyr bilmiyorum artik ne cikicak nolucak hakkimizda hepimizin hayirlisi olsun.ins artik bebeklermz saglikla kucagimizda olur Allahim bizi iyi doktorlrla karsilastirsin.bende oglumu cok cok ozluyorum ve bazen de ihmal yuzunden gtti bebegim dyrm icim daha cok yaniyor doktor anlamams dyrm hamileykn kanin koyulstgni anlyn cok doktr varms bunu duydukca icim yaniyor yaa offf ve sinirlerm bozuluyor yaaa eger ihmali varsa o doktorun ahirette hesabi sorulsun ceksin cezasini bnm yuregm yangn yeri olmusss artk
Allah kahretsin onlari...bosu bosuna kaybettin demekkiBenim bebeğin otopsi sonucuna gore doğuma geç alınma oksijensiz kalmış çünkü allahım nasıl bilirse öyle yapsın o ebeyi. Çünkü ben saatlerce sancı çektim suyun geldi almadılar Dr gelmedi ben öylece bekledim bebegimde karnında sterse girmismis boğulmuş kurban olayım allaha havale ediyorum ben onları vicdanlariyla başbaşa kalsinlar
İnşallah cnm 37 haftam dolunca inşallah allahın izniyle alçak drAllah kahretsin onlari...bosu bosuna kaybettin demekkibu bebegini cok bekletme insallah sag saglim kavusursun..
Cnm günü gecmemist aslında 38 hafta 4 günlüktü ama suyum evde geldi çok sncilandim. Pazar gunudu. Dr gec geldi ebe hiç mudale etmedi ihmal tamamen tankı hepsi bahane allahım istemedi kısmeti yokkmusİnşallah cnm 37 haftam dolunca inşallah allahın izniyle alçak dr
Anladim canim benim hafta olarak normalmis zaten,dogum esnasinda cok bekletmisler seni..ben riske atma diye cok bekleme dedim.cunku bende cigerleri gelismis dedigi anda normal dogumu beklemeden sezeryanla aldircam,insallah once hamile kalayimda Allahin izniyle..dua et bana lutfen,dogal yoldan olsun...Cnm günü gecmemist aslında 38 hafta 4 günlüktü ama suyum evde geldi çok sncilandim. Pazar gunudu. Dr gec geldi ebe hiç mudale etmedi ihmal tamamen tankı hepsi bahane allahım istemedi kısmeti yokkmus
Insallah tatlim insallah hepimiz kavusuruz da bu skntilar biter ugraslarimiza deger Allahim sagliklisini versin uzun omurlusunu versinEvet canim cok sıkıntı cektim,oglum icin neler yaptim ama sonu kotu bitti..
Hakkimizda hayirlisi insallah tekrar kavusuruz bebeklerimize...
Amin canim amin ve doktor da cok cok onemli benim doktorum sanki basindan saviyor suan beni korkutuyor ve hamile kalmamla ilgili uc ay demisti simdi baska doktorlara sor dyr guvenmyr demekki kendine bu pihtilasma knusunda. artik degstrcm doktorumu hematologa da gdeyim halledeyim ne varsa btn testlerimi yaptiricam ins hersey guzel olur.icimi rahatlattigin icin cok tesekkurler canim bilgilendirdigin icinde saolKorkma canim igne kullanarak bebegine kavusabilirsin,kendini yipratma,bende de var hafif kan pihtilasmasi,bende cok korkuyorum ama ignenin dozu bebek buyuyunce cok onemli,gerekli olursa bazen yukseltilmeli,dozu iyi ayarlaninca kucagimiza alacagimiza eminim..sadece cok buyuk haftalara kadar beklememeliyiz..hayirlisi hakkimizda..
Tamam canim orayada bir randevu ayarliycm gidicem cok tesekkurler :)Hematologa gidip sonuclarini goster canim benim,o sonuclara gore biseylee soyler sana..
Evet canim evet dusundukce sinir oluyorumKiyamam canim,eger doktor hatasina kurban gittiysek Allah nasil biliyorsa oyle yapsin onlari..
Uzulme igne kullanarak,surekli kontrol olarak bu isi basarabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?