- 2 Temmuz 2015
- 274
- 258
- 23
- 35
Yok canım bende gelişme geriliği faln yoktu ama benim beslenme m iyiydi c vitamini olan herseyi yerdim sole mandalina portakal suyu ben severimm çok içtim benm bebek hep önden di ama büyüdükçe b ihtimal tıkandı damar son hafta bırakmıştı m kilo çok aldım die bn etkiledi ni düşünüyorum banada dd ler taNamen kader dd ler çok sağlıkLodi dd ler bukadar gelişemezdii dd ler ama bence gerekli benmle aynı değere sahip olan herkes faktör olarak hepsinin dusuklerii yada bebeklerinde gelişme geriliği olmuş ve sonuç kayıp etmişler ama bu arkadaşların hepsi iğne aspirin başlamis ve dogurmuslarr çok şükür inş bizde ole olurzz doğurur zz en güzelini senin başka bebeğin varmıdır değerlerin aynimi benle bu dekolman kaka yapnasii kordon dolanmasin hepsine sebeb oluyo birden tansiyon yükselİÖO ve plasentayi ayırİÖO aspirin tam tersi canım bnm bildiğim dolaşımı hizlandrdigii için daha kolay kalabilirsin ewet benim arkadaşımı doktoru 12 haftada fark ett ii ve aspirin başlattı dogrdu simdicnm bende 33+0 da dekolman yaşadım bana da test yaptırma dediler bende yaptırdım ve senin ki gibi çıktı pıhtılaşma sonuçlarım ama ben kaç farklı doktora gittiysem sorduysam bu pıhtılaşma bizim için bişey ifade etmez tek başına beraberinde tansiyon bebekde gelişme geriliği falan olmadan dediler faktör v leiden önemliymiş onlar için bana perinatologların dediği sakın asğirin kullanma hamile kalmanı engelleyebilir 12-22-32 haftalarda gelirsin bakarız biz bi sorun görürsek o zaman da başlayabilirsin korkma dediler cnm bilgin olsun