Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Evet canim iki tane tanıdığım var o doktora gitmiş çocukları olmadığı için şimdi ikisininde çocuğu olmuyor o doktorun yanlış tedavi uyguladığıni söylediler hep yumurta rezervi bitmiş ikisinide o yüzden ben ona asla gitmem gözüm korktu ondan

Kötü ddgim gürkan mumcu ewet o Prof benim gitcem yalçın Gürel o kadın dogumcu
Bana hiç koru
Cenk Aşkale lo duydum onu herkes memnun genelde benim duydukları m hatta bende kararsız kaldım ana bende eşime bıraktım benim gittim doktor ayşe Erol die bi kadındı baharda keşke gitmedim ama nerden Bike bilirdim perinatolog Jale die duydum ama bu adam ıiyi ya yalçın gurel

Canım Allah yardımcımız olsun çok zor sen bursadanmisin cnm doktorunun ve profunun adı ne cnm

Canım çok zor Allah yardımcımız olsun doktorunun ve profunun adı ne sen bursadanmisin

Canım Allah yardımcımız olsun çok zor sen bursadanmisin cnm doktorunun ve profunun adı ne cnm
Yok canim ben bursada degilim...insallah sizde iyi bir doktor bulursunuz,ben sadece o profla degil baska bir perinatolog da bulcam kendime,insallah sonumuz hayir olsun..sendedemi pihtilasma cikti?

Arkadaşlar hepimiz bir vesileyle kaybettik her turlusu acı veriyor ihmalkarlik özellikle . ama düşünün ki o bir aracıydı herkes sayılı nefes taşıyor. elbetteki hakkiniz onların üstünde kaldı . Ama düşündükçe daha çok izdiraba surukler bu iişler. bu yüzden tevekkül edip diyelim sen verdin sen aaldin Rabbim yavrularimiza ccennette kavusabilmeyi bu dünyada da tekrar evlatlarla kucagimizin dolmasını nasip eyle diye . onlar artık cennetlik dünyaya yakismadilar orası ebedi hayat aaslında herkesin gitmek istediği ama ulaşamadığı yer . inşallah yanlarına gitmek nasip olur bu dünyada da kucaklarimiz sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar la dolar canlar . amin olsun hepimize

Yok canim ben bursada degilim...insallah sizde iyi bir doktor bulursunuz,ben sadece o profla degil baska bir perinatolog da bulcam kendime,insallah sonumuz hayir olsun..sendedemi pihtilasma cikti?

yok cnm bende bişey cıkmadı gerci ben doktorumdan da memnunum sadece normal istediğim için ilki böyle olunca ikinciyi normal doğum için beklemez oyuzden sordum sanki hamile kaldım doğurmam kaldı işde insanoğlu hep düşünüyoruz bişeyler

bana da ankara da tavsiye edeceğiniz doktor var mı ? benim doktorum istanbul da her seferinde ona koşamam ki hazirana kadar ankaradayız malesef..

benim gibi daha korunmayı bırakmadan hamilelikten korkan var mı acaba ? şimdiden eğer yine kaybedersem bu defa sezeryan mı yaparlar küçük olsa da diye düşünüyorum kafayı yedim iyice galiba

benim gibi daha korunmayı bırakmadan hamilelikten korkan var mı acaba ? şimdiden eğer yine kaybedersem bu defa sezeryan mı yaparlar küçük olsa da diye düşünüyorum kafayı yedim iyice galiba
hepimiz aynıyız cnm tekrar kaybetmekten hepimiz aşırı korkuyoruz

Canim neden hamile kalamayasin ki..bir sorununuz yoksa kalirsin tabiki..doktorundan da memnunsan ne zaman korunmayi birak derse o zaman calismalara baslarsin..sen normal dogummu yapmistin?
Bende normal dogum yaptim ama bir dahakini riske atmamak icin 37 hafta gibi sezeryanla aldirirm ben,normal olmus sezeryan olmus farketmez,yeterki sag saglim kavusalim..ben sezeryana raziyim bebegim sagliklica dogsunda baska bisey istemem..dogum sekli onemli degil,artik sezeryan olanlarda cabuk iyilesiyor,eskisi gibi degilki..bosver onu dusunupte kendini sitrese sokma..bak ben dogal yoldan hamile kalamiyorum bile,2 ay deniycem olursa diye,olmazsa yine tup bebek yollari gorunuyor bana

Ben bu ay calismalara basliyorum ikinci reglim yeni bitti..hem umutluyum,hemde cok umutsuzum..hic dogal yoldan hamile kalacagimi dusunmuyorum..belki olur diye 2 ay dogal yoldan deniycem,ama olmayacak biliyorum
Hamile kalabiliyorken korkma lutfen,biran once korkularimizi yenmemiz lazim,bak miyomlardan kurtuldum artik bisey olmayacak diye dusun..bende cok korkuyorum,kan pihtilasmasindan besleyemezsem,bisey olursa diye aklim cikiyor ama once hamile kalmam lazim,ne zaman olur onu bile bilmiyorum,cok uzuluyorum,tekrar o hormonlari almak istemiyorum ama cok stres oldum simdiden,cildircam yani

Carsamba gunu yeni buldugum doktoruma konturole gittim. Dogumdan sonra da ailem ayni doktora goturmek istememisti beni kuzenimi doktoruydu o anlatmis durumumu o zama com ilgilendi. Kuzenim 34. Haftada erken dogum yapti sezaryanla kizi kuvezde kaldi ve simdi masallahi var ustelik kizi 6 aylikken ikinciye hamile kaldi simdide oglu yolda yine ayni doktora gidiyor. Konustuk biraz adli til sonuclarimi sordu cikmadi henuz dedim. O ciksi daha net konusuruz dedi ama anladigim kadariyla ani bebek olumu dedi. Bebegi gelisimi normalmis saglikli dogmus desteksiz nefes aliyormu mama yemis. Enfeksiyondan bebek oldugunu gormedim dedi kader denen gercege inanmak lazim biz doktorlardan bazen cok sey bekliyolar ama bizde sonucta insaniz dedi. Bazi seyler ultrosonda gorunmuyor dedi arkadasini yolladigi resmi bana gosterdi olu dogmus bir bebek kordonunda duvum vardi bunu doktor goremez dedi ustelik bebek baya gelismisti sanirim son haftalariydi sanki biri anne karninda dugum atmis kordonuna Allah omur verseydi hepimizin bebekleri hayatta olurdu ben inaniyorum ysadigimiz ser de bir hayir var. Hepimiz aci cekiyoruz hepimiz uzuluyoruz ama bela okumayalim doktorlara kim istef ki bir mahsumun hayatina sebep olmak. Doktora sizde insansiniz oyuncak bir bebege can veremezsiniz cani veren de alanda yuce Allah dedim. Allah yokluklarini gostermesin ama dusurmesin de ellerine. Ayni gun bir habaer daha aldim ve cok uzuldum. Size bahsetmistim annemlerin karsi komsusu hamileydi ben bebegimi kaybetikten sonra cami perdeyi acmis bebek odasi diziyordu ve 1 hafta sonra benim sehir disina hidecegimi biliyordu ustelik odasinin iki cephede cami var sanki ozelile bizim tarafi acmisti yaz sicagi ailem beni balkona cikariyodu hava alayim diye onlarin oda dizisini izledim sessizce kalkip odama gittim. Annenler garketmis oraya baktigimi gorunce uyarmislar bi daha aynisini yapti uyariya ragmen ama inanin hic gonul koymadim hep insallah saglicakla kucagina alir dedimm yazliktayken dogum yaptigi haberini aldik once normal dogumu bekletmisler eltisi alip ozele benin dogum yaptigim hastaneye getirmis meger bebek kakasini yapmis. Hemen ameliyata almislar kurtarmislar anneyide bebegide bebek biraz kuvezde kalmis uzuldum dua ettim insallah iyi olur bebegine saglicakla kavusur diye cok sukur iyi cikardilar dediler. Carsamba gunu bebegi yine yatirmislar akraba evlikiginden dolayi kalitsal bir hastaligi varmis bebegin omur boyu ozel bakim istiyor ve normal cocuklar gibi olamayacakmis ustelik en faxla 20 yasina kadar yasar diyolar ne aci bir anne baba icin. Acima sukur ettim Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Allah her kese dayanabilecegi aciyi verir bizim olumuz vardi agladik agliyoruz ama bi gun elbet yizumuzu guldurecek yine ama bazi insanlar bizim kadar bile sansli degillet onlar het gun agliyacaklar evlatlari normal olamafigi icin her gun kahrolacaklar. Akraba evliligi belki bi daha ayni sorunlar olur diye cesaret edip cocuk dusunmeyrfrkler. Mevla hakkimizda hayirli olani nasip etsin bizlere kimseyede dermansiz dert vermesin. Umarim o yavrucagada hayirli kapilarini acsin hakkinda ne hayirliysa onu nasip etsin. Bazen olum de bile bir hayir vardir aci olsada

Ayyy cok uzuldum komsunun bebegine yaa..is ne hamile kalmakla bitiyor nede dogurunca..Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah..rabbim bizede tekrar anne olmayi ve sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin..

S
Ayyy cok uzuldum komsunun bebegine yaa..is ne hamile kalmakla bitiyor nede dogurunca..Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah..rabbim bizede tekrar anne olmayi ve sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin..
sen ne durumdasın Can'ım adet oldun mu

S

sen ne durumdasın Can'ım adet oldun mu
Oldum canim,ikinci adetim yeni bitti..ovulasyon testi aldim ovulasyonu takip etmeye calisiyorum ama simdiden cok strese girdim,tekrar en basa dönmek beni cok uzuyor..sen biraktinmi korunmayi?

Kızlar ben inançlı biri olarak basımdan geçen olaydan tek şunu ders çıkardım insanın yasiyrz başımıza her şey gelebilir tek dik duralım kismete ve kadere daha çok inandim bize allahtan başka kinse yardım edemez iyi kaderlerine olur inş ister prof gidelim ünlü kadın dogimculara eğer allahın istemezse verdiği canı alırsa yapacak bisey yok bunu bilelim dua edelim bol bol sağlıklı hayırlı bebislerimjz olsun diye rabbine yalvaralim tek yardımcımız allahım gerisi teferat halkımıza hayırlısı amin insallah

Katiliyorum..alinabilecek butun onlemleri aldim,her seyi yaptim ama yine de oglum melek oldu..kader..

Oldum canim,ikinci adetim yeni bitti..ovulasyon testi aldim ovulasyonu takip etmeye calisiyorum ama simdiden cok strese girdim,tekrar en basa dönmek beni cok uzuyor..sen biraktinmi korunmayi?
hemen strese girme ya ben de düşünmeden edemiyorum acaba tedavisiz olur mu diye ama biliyorum ki kısmet ne Zamansa o Zaman olacak bir şekilde. Eşim korunuyordu sorsan istemiyor ama iki aydır korunmuyor bakalım. Sen de sakın üzülme düşünmemeye çalış stres yapmak için çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…