Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Çok şükür cnm bi problemimiz yok ilkinde hemen kalmıştık kismetse subat da kontrolum var subat da 8 ay olacak Ben sezeryan oldum cnm normali çok istemiştim ama bebegimin öldüğünü ogrendigimde o an normal doguma cesaret edemedim ve S ezeryana girdim cnm cok şükür ameliyatim çok güzel geçti su anda bin şükür iyiyim sezeryan disardakilerin anlattığı kadar cok da korkulacak bişey değilmiş doguma yakın çok korkutmuslardi beni çok strese girmiştim önemli olan sağlıklı bi şekilde kurtulmak artik Sen kaçıncı haftada kaybettin bebegini cnm

Zaten millet korkutmayi cok sever..eminim normal dogumdan kolaydir..benim dogumum normal oldu ama asiri zor oldu,ne sen sor ne de ben anlatayim,boyle zor bir dogum binde bir olur heralde
Ben 38.haftada kaybettim malesef,kordon dolandi boynuna oglumun,kuzum melek oldu
Doktor ilk bebegim oldugu icin ve tup bebekle hamile kaldigim icin sezeryan yapmak istemedi,sık disini dayanmaya calis normal olsun dedi,dayanamazsan sezeryana alirim dedi,ama suni sanciyi vermeye basladilar perisan oldum boyle bir sanci olamaz,korkunctu yaa,sezeryanin gozunu seveyim uyuyup uyanirsin,cok aciyla uyanirsin ama agri kesicileri basarlar biraz rahatlarsin,en azindan o korkunc dogum travmasini yasamazsin..feci kotuydu yani..bebegim cansiz oldugu icin doguma yardimci olamadi,bide boynunda kordon olunca cok zorlandim cikarana kadar öldüm resmen..o yuzden bana milyon dolarlarda verseler,ikinci dogumun coooookkk kolay olur da deseler,ne normal dogumu bekleyip bebegi riske atarim nede normal dogum yaparim subata az kaldi canim,insallah hemen kalirsin,benim hamile kalacagim bile mechul
Hayirlisi Allahtan..sen kac haftalik ve neden kaybetmistin,yarani desmek istemiyorum ama hatirlayamadim

Sendemi tup bebekle hamile kalmistin?? Kac haftalikti bebegin ve neden kaybetmistin? Evet daha yeni basliycam ama dusunmeden duramiyorumki stressiz gunum gecmiyor..insalah en kisa zamanda bebeklerimiz surpriz yapar

Sendemi tup bebekle hamile kalmistin?? Kac haftalikti bebegin ve neden kaybetmistin? Evet daha yeni basliycam ama dusunmeden duramiyorumki stressiz gunum gecmiyor..insalah en kisa zamanda bebeklerimiz surpriz yapar
Canım biz öbür forumda konuşmuştuk ya hamilelik belirtileriyle ilgili. Benim kistlerim vardı doğal yoldan kalamıyordum o yüzden

Tekrar dan çok geçmiş olsun cnm rabbim inşallah tekrar dan hepimize yeni bebisler nasip eder sende inşallah doğal yoldan hamile kalirsin cnm Allah büyük benimde ilk bebeğim di cnm ama ne bileyim o zaman cesaret edemedim aslında çok istemiştim ama bebegimin kalp atışları yok dendiği zaman dünyam durdu sanki sezeryan dedim ce uyumak istiyorum dedim girdim genele. Canım bnm dogumuma bir gün kalmis di tam 40. Haframdi yawrumun kalbi durmuş ve hiçbir sebep bulunamadı takdiri ilahi cnm 3. 600 du yawrum ama maşallah 3. 600 den büyük duruyor du iri kemiklimis yawrum sonra dedim iyiki normal yapmamisim dedim ama tabiki hep normale acaba yapabilirmiydim dedim cnm

Zaten cnm 39+3 doktorum sezeryan yapacaktı ben istemedim normali bekledim ve sonra yawrumun kalbi durdu sebepsiz ölüm yok isde cnm

Y
yok önemli değil ben de adet oldum. Bu ay bakıcam işte. Yumurtlama dönemi yeni bitti. İnş olur ikimizin de kısmet

yok önemli değil ben de adet oldum. Yumurtlama dönemi yeni bitti bakalım kısmet. İnş bu ay olur ikimizin de

H haziranay canim keske ozaman sezeryan yaptirsaydin diycem ama iste keskelerin hic bir anlami yokki biseylee sebep oldu hep kaybetmemize..bence normal dogum,hersey normal seyrediyorsa yapilabilir ama gercekten cok zor..sanci cekmeden dogum yaptim diyenlere hayran kaliyorum..hele 5 dk da cok kolay dogurdum diyenlere ayri hayranim..hic bizi bulmaz zaten oyle seyler..zorlarinda en zorunu yasadim..ben dogum yaparken bile sezeryana alin diye agliyordum,bebegi cikarmaya calisiyordum hala neden sezeryan yapmiyosunuz diyordum..doktor sonra bana dua edersin kizim dedi,dayan dedi..iki travma birlesti ben kafayi yedik tabi..cok zordu..neyse canim tekrar tekrar odl dogum anlarini yasamayalim,yoksa bebek icin deneme yapmak gelmiyor icimden..
Allah bize merhamet etsinde tekrar anne olalim insallah..en yakin zamanda insallah

Ya doktorlar iyisini bilir ama böyle bir durumda normale diretmelerine çok sinir oluyorum. Benim arkadaşım normal yaptı. Yırtık olmasın diye alttan kesmişler. Ha alttan ha üstten ne farkeder. Evet ameliyat oluyorsun sonuçta tabiki ağrı sızı oluyor bir müddet. Ama suni sancıyı görmüş biri olarak sezeryan çok daha kolay diyebilirim.

yok önemli değil ben de adet oldum. Yumurtlama dönemi yeni bitti bakalım kısmet. İnş bu ay olur ikimizin de
Insallah canim benim,cok beklemeden nasip olur insallah..guzel gelismelerini bekliyorum,bana haber ver..hain cikolata kisti kardesligi..yenilmicez ona hayatimiz beklemekle geciyor.ama birgun bizde mutlu olcaz..

Insallah canim benim,cok beklemeden nasip olur insallah..guzel gelismelerini bekliyorum,bana haber ver..hain cikolata kisti kardesligi..yenilmicez ona hayatimiz beklemekle geciyor.ama birgun bizde mutlu olcaz..
inş Canım inş sen de haber ver. Baktım en son buraya yazmışsın ben de merak ediyordum ondan buraya yazayım dedim

Evet bosu bosuna suni sanci cekmissin..Allahimmm oyle bisey olamaz yaa..Allah kimseyi suni sanciya mecbur etmesin..berbat..evet yaa cok hassas biryer kesik,dikis,bebek cikmasi derken mahvoliyoruz,sezeryanda ameliyat sonucta oda zor ama bir sekilde dogurmak lazim,bayilip hic biseye sahit olmamak daha iyi..eger canli dogursaydim hic onemsemezdim onca zorlugu,bebegimi ilk ben gordum diye sevinirdim,herseyini yasadim derdim ama oyle olmadi tup bebekle hamile kaldigim icin,sureyi uzatmak istemedi,kiyamadim kesik atmaya dedi..gercekten kiyamadi sezeryan yapmaya,o benim icin daha kolay kesip alirim bebegi ama ben seni dusunuyorum dedi,dayanamazsan alirim sezeryana dedi ama almadi normal dogum yaptirdi..

inş Canım inş sen de haber ver. Baktım en son buraya yazmışsın ben de merak ediyordum ondan buraya yazayım dedim
Ayyy canim cok duygulandim beni merak ettigin icin, sagol
Haber veririm tabiki,ben bu ay ovulasyon testine basladim ama tutacagini pek sanmiyorum,esimin ileri hizinda da sorun var,biraz dusuk..oyuzden bakalim kismet.

Zaten cnm benim herşeyim normal di bi aksilik terslik falan da yok du doktorum da izin vermişti normali beklememe yawrumun ömrü okadar mis olacak olduktan sonra ömrü yoksa normal yapsaydım da olmucakti

Ayyy canim cok duygulandim beni merak ettigin icin, sagol
Haber veririm tabiki,ben bu ay ovulasyon testine basladim ama tutacagini pek sanmiyorum,esimin ileri hizinda da sorun var,biraz dusuk..oyuzden bakalim kismet.
Neyse bir kaç dene bakalım tedavi de yıpratıcı bir süreç sonuçta. Allah büyük bakarsın oluverir

Çok zor olmuş cnm ama doktorun iyisini yapmış dua etki vücudun suni sanci ya cevap vermiş bazen okadar sanci çekip açılması olmayan da var o zaman mecbur sezeryan olurdun

Zaten cnm benim herşeyim normal di bi aksilik terslik falan da yok du doktorum da izin vermişti normali beklememe yawrumun ömrü okadar mis olacak olduktan sonra ömrü yoksa normal yapsaydım da olmucakti
Evet canim,olacaklarin onune gecilemiyor gercekten.bende keske 37 hafta bitince sezeryana girseydim diye cok dusundum ama,sonra neden erkenden aldirayim dedim..bu dunyada ömurleri yokmus meleklerimizin..biran once insallah kardesleri gelir..

Evet öyle düşünmüş olabilir Can'ım sonuçta sezeryanla vücut daha geç toparlanıyor belki böylelikle daha rahat hamile kalırsın. Seni daha çok etkilemiştir diye düşündüğüm için kızıyorum ben ama sonuçta onlar daha iyi bilir neyse artık ikinci inş daha kolay olur da rabbim tez Zaman'da sağlıkla kucAğına almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…