Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Çok zor olmuş cnm ama doktorun iyisini yapmış dua etki vücudun suni sanci ya cevap vermiş bazen okadar sanci çekip açılması olmayan da var o zaman mecbur sezeryan olurdun
Ayy okadar sancinin ustune bide sezeryan olsaydim daha kotu olurdu,doktoru bogardim heralde..sifir acilmam vardi,suni sancinin derecesini artirdi ebe,sabaha kadar bas bas bagirdim hastane inledi,sukurki dedigin gibi acilmam oldu..ama sanciyida basmis heraldeki öluyordum..

Amiiinnnn insallah canim benim..bende cok kizdim sezeryan yapmadi diye ama daha gecen gun bir gebeme daha aynisi oldu dedi..onlar daha iyi biliyor..halbuki adam tam bir sezeryanci..1 hafta icinde sezeryan olcaktim,bebegimin kalbi durunca gece dogumu baslatti..

Anladım Can'ım vardır bir bildiği o Zaman. Bu da senin imtihanınmış rabbim sabırlar versin

Anladım Can'ım vardır bir bildiği o Zaman. Bu da senin imtihanınmış rabbim sabırlar versin
Amiiinnn cok sagol canim..Allah tekrarini yasatmasin,her seyi gectimde ogluma cok uzuluyorum ve onu cok ozluyorum..ne cilelerle kavusmustum,geri kaybettim..insallah en kisa zamanda dogal yoldan tekrar hamile kaliriz ve bebeklerimize sariliriz..iyi geceler canim yine yaz bana arada

İnş Can'ım tabiki yazarım takipteyim iyi geceler

Ne tuhaf degil mi bak ben 39 da sezaryana girdim. Iki doktorda catin dar bebek iri seni ve bebegi riske atamayiz sezaryan dedi bende bebegim saglikli olsunda hic farketmez dedim. Cok sukur saglicaklada dohurdum oglumu ilk cikardiklarinda onu gordum agladigini duydum agzindaki burnunda ki suyu aldilar izledim sonra yanima getirdi ebe yuzunu yuzume dayadi agliyordi seslendim sustu cok guzeldi icim o an ciz etti bir korku dustu icime analiktan dedim her halde ama olmayinca olmuyor dukur ki rabbim kisacikta olsa melegimi gormeyi koklamayi nasip etti bize Allah kimseye yasatmasin yasayanlarada sabir versin. Olucak var sa bi sey sebep oluyor
Iste yuzunu gormekte gormemek kafar zor Allah hepimizin yuzunu guldursum sabrimizin karsiliginda hem bu dunyada hem ote dunyada yavrularimizi kucaklarimiza versin

Bunlarda gececek cnm bizimde kucaklarımız dolacak insallah okadar sancıyı basma sebebi bebegin ölü olması cnm eger bebek yasasaydı okadar sancı veremezdi bebegi sıkıntıya sokabilirdi olsun herseyde hayır vardır napalım bizimde sınavımız bu zaten normal sancıdan suni sancı daha kötüymüş daha şiddetliymiş

Evet canim bende normal dogum yaptigim icin gordum dogunca ama yandan,yuzunu gostermedi doktor,hemen cikarttirdi yanimdan,aglasin diye bekledim ama hic sesi cikmadi
Sonra yatagima gecince getittirdik oglumu,ozaman gordum,yuzunu cok zor actim,yuzune ve ellerine dokunabildim kucagima alamadim koklayamadim cok soguktu
Oyle guzeldiki hala yuregim yaniyor..simdi yeniden hamile kalmaya calismak cok canimi yakiyor ama hayata devam etmek icin tekrar olmasi lazim,yoksa yasayamiyorum..
Insallah hepimizin en kisa zamanda olur tekrar

Canim siddetli kelimesi benim yasadigim sancinin yaninda hafif kalir gercekten,sidsetlininde siddetlisiydi..öldurun beni diye bagirdim,hem ogluma olan acim,hem sancinin acisi birbirine karisti..illa normal dogum olsun diye suni sanci isteyenlere sinir oluyorum baslarina geleceklerden haberleri olmadigi icin istiyorlar heralde..ama onlarin bebegi canli oldugu icin dedigin gibi benim kadar agir olmazdi sancilari..
Hakkimizda hayirlisi,cekecek cilemiz varmis demekki bunlari yasadik..Allah tekrar yasatmasin hiickimseye..insallah yeniden yuzumuz guler,sag saglim kavusuruz bebeklerimize.

Haklısın cnm insallah bugünlerde gecicek ALLAHın izniyle bebeklerimizi kucagımıza alıcaz ozaman da güzel anılarımızı paylaşıcaz hiç sıkma sen canını bu dünya bi imtihan biliyoruz ki rabbim beterinden korusun

Canim yalcin gurel de perinatolog mu dha arastrmadm su doktor islerim bitsin perinatolog bulmaliyim cenk askaleyi bnde duydum cok iyi diyorlar bir arkadasimin ablasi iki bos gebelik gecrms bde dusuk yapms fln snra bu doktora gtms iki tane cocugu var suan bnde bir kere de olsa deneyebilirm doktoru nsl hic bilmiyrm gtmedm Allah iyi doktorlari ckarsn karsimiza hamileligimiz duzgun sorunsuz gtsn insallah bayadr yazamadm izmirdeydim iyi geldi biraz da olsa simdi tam gaz doktor tedavilerine devam ins sorun ckmaz artk gzl haberler aliriz hepimiz

Amiinnnn..Allah caresiz dertler vermesin..insallah mutlu gunlerimizi paylasacagimiz gunlerde gelir,birbirimiz icin seviniriz..

İnş canim ya kazası z belasizxx hamile kalalım sonrada hayırla güzel günler baslasinnn ınssss amin yok diil kadın doğumcu ama ben zaten iyi bi kadın doğumcu istiyorum bide benim eşim çok ısrar edio bu doktora bide bilgili gerçekten cihazı falnda ıyii hani diorum ya arkadasınkimi 12 haftalıkken gördü aspirin başlattı diokj normalde 16 yada 20 haftalıkken bakiolarr bu 12 haftalıkken bakıyorum ben ddd meşale ne bilim ya Allah istesin inş inss o nasip etmek istesin yeterki ozamn olur bişeler sebeb oldu kaybettik inş bu seferde bişeler sebeb olur doğurur z RN güzel günler başlar

Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyordum .Ben genetik test yaptırmıştım sonuç erken çıkmış ben bir ay diyr beklerken bugün gittik görüştük ve rabbime bin şükür testler temiz çıkmış. sizinle paylaşmak istedim.Allahım nasip eder inşallah ya.Ben şimdi tekrar nasıl düşüneceğim bilemiyorum hevrslenemiyorum bile çünkü yitip giden yavruma çokda yandım bugün.nasıl geçer yeni bi 9 ay allah hepinize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin ve banada inşallah

Gözün aydın cnm temiz çıktıgına sevindim hepimiz yandık ama bizim yaramızı anca kardesleri bastırabilir cnm

cok sevindim canım ..hayırlısı artık diyelim ...canım genetik bişey cıkmamış olması cok güzel inşallah bundan sonraki cocuklarımıza göstermesin rabbim ...dua edelim bugün çok güzel bi günmüş allahım hepimiizn dualarını kabul etsin inşallah..hepimizin yardımcısı olsun ..amin..

selam kızlar. bende bebeğimi doğumdan 2 gün sonra kaybettim. sezeryan doğum yapmştım. normal doğumda korkarım kasılırım sıkıştırıp havasız bırakırım diye korktum. bebeğime zarar vermekten korktum. doğumdan 3 ay sonra doktor kontorüne gittim doktor problemin yok dedi. şimdi hamileyim sanırım. daha doktora gitmedim. sadece adetim gecikti ve testte pozitif çıktı. hayırlısı kısmet diyorum bakalım. bende hergün ağlayıp sızlıyodum ama bebek tutunsa bile ağlamaktan üzüntüden düşüyo dediler. kendimi dizilere tv ye bilgisayara el işine vurdum. bide mezarlığa gitmemeyi tercih ettim. üzüntüm gitmedi gerçi ama stresim azaldığı zaman hamile kaldım sanırım. sanırım diyorum çünkü kalp atışını görmeden umut bağlamak istemiyorum. Allah hepinize gönlünüze göre versin.

amin canm rabbim gonlumuze gore versn allah kucaklarimizi doldursun hayirli saglikli evlatlarla

Teşekkür ederim canım inşallah bizde evlatlarimizi kucagımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…