Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ahh canım benim inşallah sağ salim alıcan kucağına. Çok zor. Ben düşününce bile stres yapıyorum. Doğuma girme işi ya yine ölürse diye düşününce bile çıldırcak gibi oluyorum. Allahım bi daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize. Erkenmi alcak doktorun . Ne diyor
37 HAFTA DOLARSA AKSİ Bİ DURUM OLMAZSA İNŞALLAH ALCAK HAYIRLISYLA KSIMETSE RABBİM BANA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH BEBİŞİMİ

37 HAFTA DOLARSA AKSİ Bİ DURUM OLMAZSA İNŞALLAH ALCAK HAYIRLISYLA KSIMETSE RABBİM BANA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH BEBİŞİMİ
Amin canımmm. İnşallah bu defa sağsalim kucaklarsın bebeğini. Dualarımız seninle. Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın hiç birimize...

Kadikoy yapabilirim olursa gercekten bi ortada bulusmak herkese iyi gelir
O zaman bu Cuma değil haftaya Cuma günü (20 Kasım ) saat 2'de Kadıköy'de buluşuyoruz. Kadıköy'de nerde buluşalım? Ben pek bilmiyorum orayı ama bulurum buluşacağımız yeri bir şekilde...

Tüm kalbimizle canım dualarımız seninle
Bugün bebek ziyaretine gittim. Bebek ziyareti benim neyime acaba. Aynı dönem hamile olduğum birinin evine gittim kucağında bebek vardı. Benimse yok. Alllahım sabır ver sabır ver lütfen. Bebeğe hediye alayım dedim elim gitmedi titredi ellerim.

Bugün bebek ziyaretine gittim. Bebek ziyareti benim neyime acaba. Aynı dönem hamile olduğum birinin evine gittim kucağında bebek vardı. Benimse yok. Alllahım sabır ver sabır ver lütfen. Bebeğe hediye alayım dedim elim gitmedi titredi ellerim.
:KK61:olsun canim rabbim sanada nasio etsin saglikla hayırlı evlat insallah

O zaman bu Cuma değil haftaya Cuma günü (20 Kasım ) saat 2'de Kadıköy'de buluşuyoruz. Kadıköy'de nerde buluşalım? Ben pek bilmiyorum orayı ama bulurum buluşacağımız yeri bir şekilde...
Arkadaşlar kimse onay vermedi saat, tarih ve yer için???

Arkadaşlar kimse onay vermedi saat, tarih ve yer için???
Cok fazla giremiyorum bu aralar kardesimin xugunu var aralik ayinda ona kosturuyorum. Girince gecmisi okuyorum ama ben malesef katilamam iztanbul uzak degil ama dugun kosturmacalari firsat olmuyor malesef.

Dun doktoruma ugradim oglumun adli tip sonucunu goturdum. Bu enfeksiyon neden olmus olabilir benim enfeksiyonla ilgili bi taramadan gecmem gerek mi diye sordum. Doktor okudu sonucu uzuldu gripte bir enfeksiyon dedi bi virus senin bebegindeki enfeksiyonda bi grip enfeksiyonu gibi dedi kesinlikle senden kaynaklanmiyor bence ne kendini sucla ne baskalarini oyle basit bi enfeksiyon ki bu enfeksiyonla bebek olmez bence Allahtan her sey dedi. Baskada hic bir seyi yok. Butun organlari saglikliymis ;( iyi ol tolarlan yeniden anne ol dedi ve yeniden bu olayi ysarmiyim diye dusunme tekrar ayni durumu yasaman mucize gibi bi sey olur dedi :( Allah dogru baksin hepimize yeniden ayni acilarla sinamasi bizi cok zor yasayan tum annelerede sqbir versin yuzlerini yeniden guldursun

Dun doktoruma ugradim oglumun adli tip sonucunu goturdum. Bu enfeksiyon neden olmus olabilir benim enfeksiyonla ilgili bi taramadan gecmem gerek mi diye sordum. Doktor okudu sonucu uzuldu gripte bir enfeksiyon dedi bi virus senin bebegindeki enfeksiyonda bi grip enfeksiyonu gibi dedi kesinlikle senden kaynaklanmiyor bence ne kendini sucla ne baskalarini oyle basit bi enfeksiyon ki bu enfeksiyonla bebek olmez bence Allahtan her sey dedi. Baskada hic bir seyi yok. Butun organlari saglikliymis ;( iyi ol tolarlan yeniden anne ol dedi ve yeniden bu olayi ysarmiyim diye dusunme tekrar ayni durumu yasaman mucize gibi bi sey olur dedi :KK43: Allah dogru baksin hepimize yeniden ayni acilarla sinamasi bizi cok zor yasayan tum annelerede sqbir versin yuzlerini yeniden guldursun
Bende aynı durumdayım doktorumlagörüştüm banada yeniden bunları yaşarmıyım diye düşünme anne ol dedi o bir şanstı sana denk geldi hep aynısı olacak diye korkma dedi. Kafam dahada bi karıştı allah yardımcımız olsun.hem gidene yanıyorum hem yenisi olsa nasıl olacak diye bu karmaşa çok zor

Kızlar şuan hastanedeyim dün akşam benden hafif leke geldi kahverengi bende korktum geldim Dr bekliyorum daha doğuma varken gelmesi canimi sıktı dua edin lutfen allahım yardım etsin insallah

Kızlar şuan hastanedeyim dün akşam benden hafif leke geldi kahverengi bende korktum geldim Dr bekliyorum daha doğuma varken gelmesi canimi sıktı dua edin lutfen allahım yardım etsin insallah
Canm inşallah hersey yolundadir dualarım seninle ve bebeğinle iyi düşün panik yapma allahın izniyle bisey olmucak muayeneden sonra da yaz

canım çok geçmişler olsun.aman nolur yat dinlen sürekli.geçici dönem doktor bişeyin yok derse bile bence sürekli dinlen yat.bak seninle aramız çok azdı.yada aynı günmü doğum yapmıştık öyle bişeydi.ama ne güzel sen yeniden doğumu bekliyosun.ama benim maalesef hala bi hamilelik bile yok.bu yüzden aman nolur dikkat et.allah şifalar versin sağ sağlim kavuş bebeğine

Back
X