Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aynı durumdayım canım malesef bi düzene giremedim ki bide şu kistten kurtulmadan korunmayı bırakmak istemiyorum zaten korkularımı da yenemedim dekolman tekrarlar diyolar uzun zaman geçmeli aradan diyolar ahh ahh hiç iyi değilim inan

Benim geçmişti. Benden 2 ay kahberengi akıntı geldi sürekli. Hiç temiz kalmıyordum resmen. Hapı 1 ay kullandıktan sonra yavaşça azaldı geçmişti

Yaa kızlar ben de duzensizlik yok ama adetim bittikten 2 gün sonra 2 gün daha benden kahverengi akıntı geliyor. Normalde 6 gündü adetim doğumdan sonra 7 gün olmaya başladım. Normal mi acaba anlayamadım...

Ilk 3 adetim duzenli oldu. Sonraki aylar yumurta çatlamayip kist olusuyor. Inşallah soğan kuru ise yarar. Bende cok korkuyorum. riski göze almaya karar verdim cunku pskilojim duzeleck gibi degil. Daha dikkatli olup bol bol dua etcezbaska caremiz yok. Senin kac ay oldu?

Yaa kızlar ben de duzensizlik yok ama adetim bittikten 2 gün sonra 2 gün daha benden kahverengi akıntı geliyor. Normalde 6 gündü adetim doğumdan sonra 7 gün olmaya başladım. Normal mi acaba anlayamadım...
Bence normal bende de oluyo. Bide bende acayip ağrı oluyo genç kızlığımdaki gibi adet sancısı çekiyorum nerdeyse anlamadım

İnşallah cnm. Hamile kal ve sağlıcakla kucağına al
Hamile kalınca bu acılarımız azalıcakmı bizim peki. Ben hiç iyi değilim. Benle hamile olanlar vardı hergün görüyorım ikisinüde kıcaklarında bebekler. Ben kafamı öne eğip geçiyorum yanlarından konuşmak bile istemiyorum sanki ben bi suç işlemişim gibi. Onları gördükçe kahrolıyorum. Sabır sabır sabır. Tekrar hamileliğe de çok korkuyorum ya yine olursa diye.

Daha iyi olacağımiza eminim. Bebeklerimizi asla unutamayiz ama acimiz sanki hafifler gibime geliyor.

Bende ayniyim canm sanki sucluyum yada bana aciyorlarmis gibi hissediyorum. Bazen de benim acimla mutlu olduklarini düşünüyorum bazı kisilerin. Yaşadığım hissettigim duygularin tarifi yok. Allah yardimcimiz olsun kizlar

5 ay bitti canım aynen benimde ilk 3 ay normaldi herşey yolundaydı sonra kansızlık halsizlik düzensizlik fiziksel olarak da psikolojik olarak da hazır değilim ama tekrar bebeğim olmadan da geçmicek gibi bu acı.. ilk bebeğimdi ne hayaller hevesler hazırlıklar hepsi yarım kaldı.. dekolman olduğu için en az 1 yıl diyolar umudum her geçen gün azalıyo

Kaçıncı haftada kaybettin bebegini canım? Benim de ilk bebegimdi, o yüzden neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Oğluma kavusmama sadece 20 gün kalmıştı... dekolman olmasından dolayı mı bir yıl diyorlar? Çok mu kan kaybettin? Vücudun toparlamasi için diyorlardir. Çabuk toparlanmak istiyorsan her gün dalak ye. Annem ikiz kardeslerimi dogurdugunda hastaneden salmadilar çok kansız diye, kan takcaklardi annem istemedi. Anneannem hergün dalak yedirdi anneme bir ayda kendini toparladı. Sen de dene istersen...

Kızlar hamile olunca acılarimz azalmıştır hatta korku tekrar kaybetme korkusu oluyor ancak doğurup kucagimiza alırsak öyle geçer gibi bir nebze olsun hafifler diyorum inşallah saglicakla kucağıma alırım cumlemiz alır inşallah 32 haftama girdim inşallah az kaldı allahım yavrumu bana bagislasin. Ultrasyon fotosunu verdi Dr okadar guzelki kızım masalllah ona kavuşmak istiyorum hayirlsyla iinsallah

Allah kucağına almayı sağ sağlim nasip etsin.darısı başıma inşallah

39+3 de kaybettim oğlumu canım doğuma bikaç gün kala hala toparlayamadım kendimi sakatat iyi gelirmiş biliyorum da pek yiyemem ben bu arada senin de başın sağolsun rabbim sabrını bol versin inan çok zor dekolman anneyi çok yıpratıyo kan kaybı çok oluyo haliyle bi dahaki gbelik için 1 yıl beklemek gerekiyo ama insan nasıl dayanır bu acıya başka türlü bilmiyorum

Son düzenleme:
Ahh... yine artmış bu başlığın altına acısını yazan anneler.. Allahım hepimize dayanma gücü ve ruhen bedenen sağlık sıhhat versin. Ben de 30. Haftada dekolman yaşamıştım oğluşumu kaybettim Ocak 2015'te. Aylar geçti, Şuan Korkular endişeler azaldı. Ama bir zamanlar bir daha hamile olmak istemiyorum diyordum, ölmekten korkuyordum.çok şükür şimdi kendimi yeniden anne olmak için hazır hissediyorum. Allah izin verirse tabi. Küçük bir ameliyat geçirdim geçen haftalarda histereskopi. Rahmim darmış. Genişletildi. Sebep bu olabilir deniyor. Önceden de düşüklerim vardı. Inşallah çare olur. Ocak ta bebiş çalışmaları serbest artık...

Ben de sakatattan nefret ederim ama bi şekilde tuketmelisin canım. Çok az yağla kizartip üzerine bolca kara biber, kimyon ve kekik atarsan yemesi kolay olur canım. Annem de o şekilde yiyebilmisti. Şöyle düşün kendini ne kadar çabuk toparlarsan o kadar çabuk bebek sahibi olabilirsin tekrar.
Rabbim hepimize büyük sabırlar versin. Gerçekten yaşadığımız şey çok ağır bir travma. Ben destek almaya başladım. Önümüzdeki hafta terapiye başlayacağız. İnşallah iyi gelir...

amin ecmain canımm inşallah hepimizin kucakları tez zamanda dolsun tabi bu kez ömürlüsü olsn

inşallah hemen gelir bebişin canım. benim de dekolman sebebi hala belli değil tansiyon yok preeklampsi yok acaba bende de böyle bişey olabilir mi vajinal muayenede mi belli oldu?

inşallah hemen gelir bebişin canım. benim de dekolman sebebi hala belli değil tansiyon yok preeklampsi yok acaba bende de böyle bişey olabilir mi vajinal muayenede mi belli oldu?
Canım sen zaten bebeğini yeterince büyütmüşsün rahminde, 9 aylık olmuş. Benimkiyle aynı problem değil gibi geliyor bana. Dekolman için "problem budur" diyemiyor doktorlar. Her şey varsayım üzerine. Bende tansiyon yeni başlamıştı. O da 14 falandı.
Rahmin dar olduğu histereskopide ortaya çıktı. Histereskopi, ucunda kamera olan bi aletle vaginadan içeri girip gerekirse rahime müdahele edilebilen bir operasyon türü. Anestezi altında yapılıyor. Umarım çare olur. Sen de inşallah bekleme sürecinde kendini çok iyi toparlayıp yeniden gebe olursun canım...

inşallah insan neden diye düşünmeden edemiyo işte çok sinsi bişey bu dekolman rabbim tekrar yaşatmasın sebebini bilememek çok zor

Arkadaşlar yasadigina sukredin..
Bebislerimin ömrü o kadarcikmis
Bende oglumu kaybettiğinden beri 3 ay aci cekiyordumm
Ve komşunun gelini 2 ay önce vefat etmiş
Benim gibi -8 aylik hamileymis
Bebegi 2 gün önce karninda ölüyor ayni benim gibi Onunda kardomu kopuyor normal doğuma aliyolar olu doğum yaparken kanamasi durmuyor doğum esnasinda vefat ediyor. Ailesine ve esine allaha sabirlar versin. Ben sezaryenle oldum ama olu normal çok riskli. Çok üzülmusum kendisini de taniyordum. Olu dogum Sezaryenle yaptigim için Allaha sukrettim.
Bu sene bebeği kaybeden çok fazla çok şeyler duyuyorum çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…