- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Arkadaşlar yasadigina sukredin..
Bebislerimin ömrü o kadarcikmis
Bende oglumu kaybettiğinden beri 3 ay aci cekiyordumm
Ve komşunun gelini 2 ay önce vefat etmiş
Benim gibi -8 aylik hamileymis
Bebegi 2 gün önce karninda ölüyor ayni benim gibi Onunda kardomu kopuyor normal doğuma aliyolar olu doğum yaparken kanamasi durmuyor doğum esnasinda vefat ediyor. Ailesine ve esine allaha sabirlar versin. Ben sezaryenle oldum ama olu normal çok riskli. Çok üzülmusum kendisini de taniyordum. Olu dogum Sezaryenle yaptigim için Allaha sukrettim.
Bu sene bebeği kaybeden çok fazla çok şeyler duyuyorumçok zor
inşallahinsan neden diye düşünmeden edemiyo işte çok sinsi bişey bu dekolman rabbim tekrar yaşatmasın sebebini bilememek çok zor
Hastanedeyiz canm daha en az 7 ile 10 gün arasında sürüyomus tedavi. İyi olsun da kalalim Rabbim sifasini vericek inş.bugun doktor durumu iyiye gidiyo dedi umutla bekliyoruz yavrumuzu hepinizden allah razı olsn dualariniz iyi edicek yavrumu
Bende dedim eşime olup gitseydim diye ama belki de yasama umudumuz var inşallah olur bebeğimiz.Eğer bencilce düşünürsem, ben de Oğlumla birlikte ölmek isterdim. Ama insan ailesini ve eşini düşününce şükrediyor hayatta kaldığına. Ölümden daha kötü olan bebeğini kaybettikten sonra tekrar bebek sahibi olamamak. Bebeğinle birlikte ölmek bir kurtuluş bence. Ama insanın tekrar bebek umudunun olmaması işte o yaşarken ölmek. Çok şükür ki biz yeniden bebek sahibi olabilecek kadar sağlıklıyız. Ama 6ay ama 1 yıl sonra tekrar bebek sahibi olabileceğiz. Ya olamasaydık... Rabbime binlerce şükürler olsun ki sağlıklıyız...
İnşallah canım, inşallah Rabbim tekrar bebek sahibi olmamızı nasip eder...Bende dedim eşime olup gitseydim diye ama belki de yasama umudumuz var inşallah olur bebeğimiz.
Amin. Benimki de sebepsiz bebek ölümü ben birdaha hamile kalırsam 37 de aldırırım diyordum ama 36/37 de de bebeği ölen çok kişi var. Napıcaz bilmiyorum. Tek isteğim aynı acıları tekrar rvlat acısı yaşatmasın rabbimCanım çok şükür ki sen en azından bebeğini hangi sebepten dolayı kaybettiğini biliyorsun. Benim bebeğim neden öldü belirsiz. Hiç bir problem bulunamadı "Sebepsiz Bebek Ölümü" denildi. Bu daha zor inan. Yeniden hamile kaldığımda bebeğim sağlıklı olmasına rağmen yine aynı şeyi yaşar mıyım korkusu olacak. Ve işin kötü yanı da herhangi bir önlem alamayacak olmam. Sen en azından dekolman'ın belirtilerini araştırıp, en ufak belirti hissettiğinde bebeğini kurtarabilirsin... Bir arkadaşımda da dekolman olmuştu ama erken müdahale sayesinde onun bebeği hayatta kalmıştı... Rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmasın bizlere...
Amin. Benimki de sebepsiz bebek ölümü ben birdaha hamile kalırsam 37 de aldırırım diyordum ama 36/37 de de bebeği ölen çok kişi var. Napıcaz bilmiyorum. Tek isteğim aynı acıları tekrar rvlat acısı yaşatmasın rabbim
Canım bebeğin nasıl oldu? Hepimiz merak içindeyiz. Umarım sağ salim evinize dönmüşsünüzdür. Dualarımız sizinle...[/QUOTE
Canim cok sukur iyiye gidiyoruz cumaya taburcu olucak bole giderse dedi doktorlar. Bekliyoruz daha hastanedeyiz.
Gözün aydın cnm sağ salim çıkın hastsneden inşallah. Eda senin nasıl gidiyor kaçıncı haftadaydın. Başka hamilemiz yok mu bizim grubuncanım çoook geçmiş olsun tatlım ....çok sevindim mutlu oldum hadi hayırlsı
çok şükür iyi cnm 32 haftama çok şükür girdim allahın izniyle bakalım az kaldı dua edin lütfen arkadaşlar ben sizlere ediyorum tek tek isminizi söylemeesemde formdaki canı yanan evlat hasreti çeken arkadaşlarıma diyorum yarabbim diyorum banada evlat ver hayırlsıından inşallah diyorum..bende 3 de işten ayrılcam izne bakalım inşallah allahım nasip ederse bebişimi kucağıma alırım rüyamda gördüm kızlar bugün okadar güzel dki hiç görmemiştim diğerinide bunuda ilk defa gördüm inşallah gerçeğinide görürüm hayırlısından raabbim nasip eder..allahım ..bu sefer inanıyorm olcak gibi allahım kucagıma vercek sağlıklı biçimde hayırlsıından imşallahGözün aydın cnm sağ salim çıkın hastsneden inşallah. Eda senin nasıl gidiyor kaçıncı haftadaydın. Başka hamilemiz yok mu bizim grubun
çok şükür iyi cnm 32 haftama çok şükür girdim allahın izniyle bakalım az kaldı dua edin lütfen arkadaşlar ben sizlere ediyorum tek tek isminizi söylemeesemde formdaki canı yanan evlat hasreti çeken arkadaşlarıma diyorum yarabbim diyorum banada evlat ver hayırlsıından inşallah diyorum..bende 3 de işten ayrılcam izne bakalım inşallah allahım nasip ederse bebişimi kucağıma alırım rüyamda gördüm kızlar bugün okadar güzel dki hiç görmemiştim diğerinide bunuda ilk defa gördüm inşallah gerçeğinide görürüm hayırlısından raabbim nasip eder..allahım ..bu sefer inanıyorm olcak gibi allahım kucagıma vercek sağlıklı biçimde hayırlsıından imşallah
Merhaba acaba iki gebeliğin aradi ne kadar[/QUOTE]OTE="eda_insaat, post: 43702969, member: 664251"]çok şükür iyi cnm 32 haftama çok şükür girdim allahın izniyle bakalım az kaldı dua edin lütfen arkadaşlar ben sizlere ediyorum tek tek isminizi söylemeesemde formdaki canı yanan evlat hasreti çeken arkadaşlarıma diyorum yarabbim diyorum banada evlat ver hayırlsıından inşallah diyorum..bende 3 de işten ayrılcam izne bakalım inşallah allahım nasip ederse bebişimi kucağıma alırım rüyamda gördüm kızlar bugün okadar güzel dki hiç görmemiştim diğerinide bunuda ilk defa gördüm inşallah gerçeğinide görürüm hayırlısından raabbim nasip eder..allahım ..bu sefer inanıyorm olcak gibi allahım kucagıma vercek sağlıklı biçimde hayırlsıından imşallah
İnşallah canım inşallah tüm kalbimle. Bende hepinize dua ediyorum bidaha aynı acıları yaşamayalım inşallahçok şükür iyi cnm 32 haftama çok şükür girdim allahın izniyle bakalım az kaldı dua edin lütfen arkadaşlar ben sizlere ediyorum tek tek isminizi söylemeesemde formdaki canı yanan evlat hasreti çeken arkadaşlarıma diyorum yarabbim diyorum banada evlat ver hayırlsıından inşallah diyorum..bende 3 de işten ayrılcam izne bakalım inşallah allahım nasip ederse bebişimi kucağıma alırım rüyamda gördüm kızlar bugün okadar güzel dki hiç görmemiştim diğerinide bunuda ilk defa gördüm inşallah gerçeğinide görürüm hayırlısından raabbim nasip eder..allahım ..bu sefer inanıyorm olcak gibi allahım kucagıma vercek sağlıklı biçimde hayırlsıından imşallah
5 ay var arada cnm[/QUOTE]Merhaba acaba iki gebeliğin aradi ne kadar
Öyle düşünme canım allah korusun seninde annen baban var. Ölmeyi düşünmeyin sakın ölseydim demeyin. Biz inşallah cennette kavuşucaz bebeklerimize . Bize de melek annesi olmak nasipte varmış. Belki ahirette nelerle karşılaşacağımızı bilsek üzülmez sevinirdik bile ama bilemediğinizden üzülüyoruz işte böyle. Ben artık çok düşünmemeye çalışıyorum düşünmemek elde diil tabi ama aklıma geldiği an düşünceden sıyrılmaya çalışıorum. İstersek günün her dakikası ağlıyalım artık bebeklerimz geri gelmeyecek çünkü. Oyalanıcaz bişekilde çoğumız çalışıyoruz Zaten. Ben bide spora yazıldım. Zaman geçtikçe dahada düzeliriz belki ve o zaman yeni bi bebek isteyebiliriZ. Sabredicez illaki mükafatı varEğer bencilce düşünürsem, ben de Oğlumla birlikte ölmek isterdim. Ama insan ailesini ve eşini düşününce şükrediyor hayatta kaldığına. Ölümden daha kötü olan bebeğini kaybettikten sonra tekrar bebek sahibi olamamak. Bebeğinle birlikte ölmek bir kurtuluş bence. Ama insanın tekrar bebek umudunun olmaması işte o yaşarken ölmek. Çok şükür ki biz yeniden bebek sahibi olabilecek kadar sağlıklıyız. Ama 6ay ama 1 yıl sonra tekrar bebek sahibi olabileceğiz. Ya olamasaydık... Rabbime binlerce şükürler olsun ki sağlıklıyız...
Kesinlikle öyle. Mükafatı var illaki. Rabbim meleklerimizle âhirette kavuşmayı nasip etsin. Ne zaman çalışmaya başlıyorsun canım. Bi de diğer kızlardan ses çıkmadı ama sen Viaport a geldiğinde bana haber ver canım buluşalım...Öyle düşünme canım allah korusun seninde annen baban var. Ölmeyi düşünmeyin sakın ölseydim demeyin. Biz inşallah cennette kavuşucaz bebeklerimize . Bize de melek annesi olmak nasipte varmış. Belki ahirette nelerle karşılaşacağımızı bilsek üzülmez sevinirdik bile ama bilemediğinizden üzülüyoruz işte böyle. Ben artık çok düşünmemeye çalışıyorum düşünmemek elde diil tabi ama aklıma geldiği an düşünceden sıyrılmaya çalışıorum. İstersek günün her dakikası ağlıyalım artık bebeklerimz geri gelmeyecek çünkü. Oyalanıcaz bişekilde çoğumız çalışıyoruz Zaten. Ben bide spora yazıldım. Zaman geçtikçe dahada düzeliriz belki ve o zaman yeni bi bebek isteyebiliriZ. Sabredicez illaki mükafatı var
2 haftam kaldı canım. Hiç ama hiç işe dönmek istemiyorum. Herkes çalışmak iyi gelir diyo ama karnı burnunda gidip bebeksiz dönmek çok koyuyo bana. Zaten çalışmayı da normalde pek sevmem. Canım çarşamba günü gelicem viaporta bi terslik olmazsa. Havuza gelcem. Bu da bi oyalanma . İşten kaçta dönüyorsun ben akşama kadar orda olurumKesinlikle öyle. Mükafatı var illaki. Rabbim meleklerimizle âhirette kavuşmayı nasip etsin. Ne zaman çalışmaya başlıyorsun canım. Bi de diğer kızlardan ses çıkmadı ama sen Viaport a geldiğinde bana haber ver canım buluşalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?