Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben Cuma günü çıkacaktım doğum iznine, izne çıkamadan Salı günü bu olayı yaşadık. Hiç kullanmamıştım yani. İlk başta ben de çekiniyordum işe gelmeye, herkes aynı soruları soracak diye. İlk günü atlattıktan sonra problem olmuyor. İşe yoğunlaştığın için daha iyi oluyor hatta çalışmak.
Ben balığı normalde çok severim ama hala yiyemiyorum maalesef Midem bulanıyor hala kokusunu duyduğumda ya da yediğimde... Ne zaman geçer acaba...?

fatma elif bebgin nasıl oldu çıkmadımı daha çıksın artık ...(( iyileşsin pamuk bizde üzülüyoruz..allahım acil şifalıklar versin inşallah

fatma elif bebgin nasıl oldu çıkmadımı daha çıksın artık ...(( iyileşsin pamuk bizde üzülüyoruz..allahım acil şifalıklar versin inşallah
Hastanedeyiz canm daha en az 7 ile 10 gün arasında sürüyomus tedavi. İyi olsun da kalalim Rabbim sifasini vericek inş.bugun doktor durumu iyiye gidiyo dedi umutla bekliyoruz yavrumuzu hepinizden allah razı olsn dualariniz iyi edicek yavrumu

Insallah canim insallah iyi olucak Allahin izniyle kac gun oldu ? Pazar gunu mu yatis yaptilar ? Kucagina alip emzirebiliyosun de mi ?

kızlar bu basit kist ilaçsız geçmez mi? adet düzenim alt üst oldu resmen ilaçtan da artık nefret ediyorum nasıl geçer ki bu

Insallah canim insallah iyi olucak Allahin izniyle kac gun oldu ? Pazar gunu mu yatis yaptilar ? Kucagina alip emzirebiliyosun de mi ?
Cumartesi gece yatış yapildi bugün beşinci günümüz herhangi bişey demiyolar. Süt sagip biberonla veriyorum az veriyorlar zaten doymuyo çok agliyo allahm herkesin yardımcısı olsun çok zormuş bolesi de. Rabbimden hersey sifasini da vericek kızımla cikicaz hastaneden allahın izniyle. İlginiz için hepinizden allah razı olsun

Canim uzulme sutu az verdirmelerinin nedenide cok emip cigerlerini yormamasidir. Aglamasida iyi merak etme aglamakta cigerlerini gelistiriyor. Eminim en gec pazartesi cikacaksiniz beraber. Hic birimizin sinavi bitmedi bitmeyecekte can bedenden cikmadikca. Bizde yeniden annede olsak heralde cok pim pirikli olucagiz. Azicik hasta olsalar korkudan delirip onlari cok simartip ustune dusucegiz. Iyi olsunlarda simarsinlar Allaha emanet yavrun o her seyin en iyisini bili. Biz dualarimizi ona yoluyoruz o da bizim dualarimizi duyar insallah tum kalbimizle bebegin iyi olsun istiyoruz.

Allah razı olsun canım ya inşallah annemde aynısını diyo en gec pazartesi çıkartır diyo inş ole de olur. Allahım bugünümu aratmasin bana. Kimseyi evladıyla imtihan etmesin Rabbim bunu bizden başkası anlamaz.

Soğan kürü dene canm. 1 haftada adet oluyorsun ve kistin yok oluyor denedim.
sorun şu ki 10 gün arayla gelmeye başladı ve çok yoğun geçiyo çok halsiz düşüyorum soğan kürü söktürücü diye biliyorum bana iyi gelmez sanırım.. bu arada sen nasılsın canım var mı bebek falan?

Sogan kurunu kuzenim tavsiye etmisti. Bende kullandm sıkıntı yasamadim. Rahim i temizliyor tüp lerede faydasi var.

Ben geçen ay korunmayi biraktim maalesef bebek yok. Bu ay soğan kuru yapmayı düşünüyorum inşallah faydasini görürüm. Adetlerim duzensiz her ay kist oluşuyor. Sen nasilsin sen korunmayi biraktin mi?

Kaç ay geçti kızlar sizin. İnşallah hayorlı zamanda hamile kalırsınız ve en önemlisi sağlıcakla kavuşursunuz

ızlar guatır testininide yaptırın çok önemliymiş hamilelikte ..dr soyledi...cocugun gelişimi için özellikle zeka gelişimi için..
Ben de hamileliğe hazırlık için kan ve idrar testı yaptırdım t3 yüksek çıktı. Doktor guatır varsa hamilelikte çok önemli dedi, dahilliyeye gittim dün. Bazenn t3 yükselir bu normal dedi anlamak için. Adetinin 4 ve ya 5. Gunu gel o zaman bakacagım dedi. Ultrason içinde gün verdi tabi

hamileikte tsh yüksek olur ben hamileyken 3 falanken sonrası 0,11 oldu ama tabi troid önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…