Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamiyordum 4 ay oldu yawrumu kaybedeli 6 kasim da da 4. 5 saatlik bi kulak ameliyatı geçirdim (riskleri cok yuksekti ) subatdada dogum doktoruma kontrolum var bakalım ondan sonra duruma göre bakicaz okadar ust uste geldiki biseyler. Basda rabbimin sayesinde sonra doktorum sayesinde atlattım bu son olur inşallah.zaman bizim ilacimiz acılar ilk günkü gibi değil kabuk bağlıyor sanırım ama yürek yanginim korr.

5 ay var arada cnm
Benimde 4 ay olacak. Bebeğim doğsaydı 4 aylık olacaktı. Ahh ahh. Yeniden hamile kalmaya ben çok korkuyorum. Ben karnımda kaybettiğim için bana zaman geçmez nefes alamam gibi geliyor özelikle sonzamanlarda[/QUOTE]
öyle düşünme canım inşallah hayırlsından sende hamile kalırsın evet çok zor diğer hamilelr gibi geçiremeyiz 10 katı korku stres olcak üstümüzde ama yeni bir umut oluyo y,nede allahım umutsuz koymasın inşallah her seye ragmen tekrar hamile kalmak yavrunu beklemek güzel bu sefer saglıkla almayı nasip etsin rabbim cümlemize ...bende bu haftadan sonra işe gelmeyecegim izine ayrılcam 33 hatama girdim artık evde geçireyim diyorum agırlastım zor oluyo tabiki stres heycan aldı basını gidiyo kızlar ama çok merak ediyorum kızımı bu sefer onu görebilcegim inşallah inanıyorum sagklıla rabim sıhhatle nasip etsin inşallahh

olamaazzz canım nasilsin konusmuyoruz ne zamandır ??
Ayyy canim benim bende tam sana yazicaktim ozelden,simdi gordum mesajini :))) napim valla 2 aydir deniyorum hamile kalamadim daha,bakalim bu ay neler olcak,sanirim ben ocak ayini bekliyorum sen ocakta kalcaksin icime doguyor demistinya..sen neler yapiyorsun merak ettim,iyilestin mi,calismalar ne zaman basliycak

Ahh inşallah kuzum yaa bende onu hatırladım inşallah gönlünce olur :)) iyiyim canım cok şükür arada üşütüyorum bu sezeryan olanlarda hep sızlıyor durumu bende de var yorgunluga soguga hic gelemiyorum hamılelıkten korkuyorum hala bilmiyorum napıcam bende marttan sonrası baslıycak calışmalar ama ara tatilde dr a gitcem yine de bakalım ne diyecek. Çalıştıgım için pek fazla giremiyorum bende seni çok özledim güzel haberler bekliyorum allah ın izniyle senden hepınızden ..Bu ara yine oğlumu görüyorum rüyamda cok zor hıc bitmiieyen bir yangın bizimki allah yeni evlatlar versin de acımız biraz hafifler belki

Bende seni cok ozledim kuzum..ahh ahh hergun agliyorum hala..guzel kuzularimiz bizi cennette bekliyor,beni tek teselli eden sey o..yeniden hamile kalinca karnimda giden oglum sanmamak icin kendimi hazirliyorum biryandan..cok korkmama ragmen deniyorum dogal yoldan hamile kalmak icin.tatilde kontrolunu olursun,sonra calismalara baslarsin canim,insallah mutlu haberlerimizi paylasirizda biraz olsun icimiz ferahlar..suan yagmur yagiyor,sanki oglum yagmur altinda kalmis gibi hissediyorum icim eziliyor annelik ne kadar farkli biseymis,tadamadan eksik kaldik..yeniden bebegim olmazsa diye icim icimi yiyor,kader iste ne yapalim..aramiza yeni arkadaslar katilmis,okudukca gozyaslarimi tutamiyorum o yuzden cok yazmadim canim..Allahim hepimize sabir versin,yeniden evlat nasip etsin ki biraz da olsa mutlu olalim
Bu arada kendine dikkat et,havalar soguk artik usutme aman..ne guzel ruyanda op kokla pamugunu,ben hic goremiyorum..gecenlerde bir ruya gordum hayirlara gelsin,bir tane daha oglum olmustu bakiyordum ama bu hic katbettigim ogluma benzemiyorki diyordum..bi uzuntuyle uyandim..
Arada yaz bana bitanem seni seviyorum

kızlar ben sabah namazınmı kalkıp kılıp yatıyorum hayatım vesvse ve korku ile doldugundan hiç güzel şöyle içime rahatlatacak bişey görmüyorum..(

kızlar ben sabah namazınmı kalkıp kılıp yatıyorum hayatım vesvse ve korku ile doldugundan hiç güzel şöyle içime rahatlatacak bişey görmüyorum..(
Allah büyük canım hiç sıkıntı yapma kendine sen güçlü bir bayansın bak ben daha kendimde o gücü bulup hamile kalamadım bile bu sefer herşey çok güzel olacak Allahın izniyle yavrunu kucağına alacaksın.Baştan beri sana ve de bebişine duacıyım canım şu mübarek gün hatrına bu sefer hayırlı haberlerini alacağız.Vesvese yapma kendine tamamen teslimiyettir imanı tam tutan kalbine vesvese koyma

Tatlm cok iyi anliyorm seni... hic korkuyu vesveyi sokma kalbine guzel dusun guzel olsun ne güzel namaz klyrsn Allah kabul etsin kendini Allaha birak hic korkma bebegini de uzme rahatlamaya çalış sen rahat ol ki bebiste rahat olsun yerinde Allahim korusun sizi dualarim sizinde

canım saol tşk ederim benim gerçekten ailemden önce bile destekcim sizersinz cunku bunların hiç birini onlara yansıtmıyorum haberleri yok sizlerle konuşşuyorym anlatıryorum çok rahatlıyorum ...evet cok şükür az kaldı ve bebgimi kucağıma alcam inşallah ahyırlısndan...inşallahh

tşk ederim cnm iyi ki varsınz ..inşallah bende bu sefer inanıyorum alcam kucagıma ..hayırlısından...inşallah sizede banada rabbim evlat sevgisini nasip eder..amin inşalllah

tşk ederim cnm iyi ki varsınz ..inşallah bende bu sefer inanıyorum alcam kucagıma ..hayırlısından...inşallah sizede banada rabbim evlat sevgisini nasip eder..amin inşalllah
Amin canım inşallah Rabbim bizlerede nasip eder.Teyze olcaz canım sayende inşallah Ne kadar kaldı nasipse doğuma fazla kalmadı yanlış hatırlamıyorsam.

Amin canım inşallah Rabbim bizlerede nasip eder.Teyze olcaz canım sayende inşallah Ne kadar kaldı nasipse doğuma fazla kalmadı yanlış hatırlamıyorsam.
amin canım az kaldı 33 haftama girdim 37 dolsun alcaz dedi dr bakalım hayırlsıyla..inşllah evet teyzosları oclaksınz..:) fotosunu atarım size doğuma gitmeden aksi bir durum olmazsa bilgilendiririm kızlar sizi. inşallah

Oyy oyy maşallah kuzum yaa az kalmış haydi hayırlısı canım dualarımızdasın Rabbim bu sefer yüzünü güldürecek sağlıcakla bir avazda sağsalim doğuracaksın inşallah

Çok güzel birşey. Canim Allah kabul etsin. İnşallah Rabbim kucaginiza almaya nasip etsin..
Bende namaza basladim arada kilmasam da içimden hep sürekli kilmak geliyor.
Bol bol insirah, meryem ve fetih süresini oku.. Doğuma yaklastiginda 7 kere meryem suresini okumalisin bide doguma girerken İnşirah suresini de oku.:)

Ağlamak istedim ama aglayamiyorum oğlumun resimlerine baktim çok özledim seni dedim. Ama aglayamadim. Oğluna kardeş yapmak için baya uzun zaman alicam.

Ağlamak istedim ama aglayamiyorum oğlumun resimlerine baktim çok özledim seni dedim. Ama aglayamadim. Oğluna kardeş yapmak için baya uzun zaman alicam.
Canım kiyamam cok gecms olsn sanada seni cok iyi anliyorum bende oglumu cok cok ozluyorum hergun eksikligini daha da fazla hissediyorum cok bosluktayim icimde olmasini kipirdamasini onun herseyini cok ozledim tam 119 gun oldu eksigim artik iyilesmeye calisiyorum... Allahm hepimizin yardimcisi olsun bebeklerimizin kardeslerini saglikla kucagimiza alalim ins bende cok korkuyrm tekrr hamile kalmaya nasil olucak hic bilmiyorum belki zamanla daha farkli dusunurum blmyrm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…